vjetar je napisao/la:
Termalni Bata je napisao/la:
Ah dragi prijatelju, pomoc je dosla kad sam je trazio i tu
za mene prica staje
Znam. Za tebe je priča već davno tu stala. Nisam se tebi ni obraćao, nego prijatelju kojeg si mi zarobio
Meni je izgledalo ko da se obracas meni
Ajde kad sam uz kradju energije poceo i zarobljavati, alal mi vera
vjetar je napisao/la:
Citat:
A "dusebriznistvo", projiciranje i ostala kozmetika nije do mene
Naravno da nije do tebe, za "dušebrižništvo" je potrebna duša, zato joj se i obraćam. Znam da čuje bez obzira na larmu koju dižeš
Za "dusebriznistvo" potpuno je samo licemjerje i potpuna odsutnost empatije. Za jednog moderatora previse si subjektivan. A o dizanju larme - ogledalo
vjetar je napisao/la:
Citat:
Znam da ti smetam ali eto, morat ces me trpiti (tako je to u zivotu...ne mozemo se svi imati)
To bi bilo tako da te doživljavam osobno. Tada bi već i letio s foruma na krilima vjetra, i ponovno se registrirao pod drugim, trećim, četvrtim...nick-om, slao p.p.-je, pod nekim od novih nickova kao slučajno ostavljao linkove na vrlovrliji
od devedeset posto foruma svijet deluzija...znaš već, sve ono što mašine već i čine...no, nema tebe u mom životu pa mi ni ne smetaš. Ustvari si mi ti smiješan, duša mi suosjeća s onom koju si zarobio, tome poklanjam pažnju.
Opet zarobljavanje duse
Ako sam dobro shvatio, ti si taj koji odlucujes tko ce letiti s foruma
Ja tu samo vidim religijski identitet / projiciranje / identitet uhvacen dogmom i udaranje u one koji se ne slazu sa tvojom vizijom svijeta
A ja vidim ne da me ne dozivljavas, nego me previse dozivljavas. O tome govori i energija iza tvojih postova. Poistovjecen si sa onim sto pisem 100 % i smetam ti. Dozivljavas me osobno i u meni vidis neku vrstu prijetnje. Zato i imas cijelo vrijeme ofenzivan stav prema meni. A to je prijatelju, karakteristika masina
vjetar je napisao/la:
A kad bi i ti tome poklonio nešto pažnje, vidio bi da si taj posljednji citat sam sebi napisao tj. onome koga držiš u zatočeništvu. I ja, kada bi htio nekog držati pod svojom mentalnom kontrolom, bi ga uvjerio da je eto
to tako u životu, i da bez obzira što
mu smetam on to moram trpiti jer
ne mogu svi sebe imati mislim di ćeš boljeg dobrovoljnog mentalnog zatvora od ovakvih koncepata, fakat lukavo, al provaljeno brate.
Naravno, kada ja prihvacam tudje misljenje o stvarnosti (ne govorim o "dusebriznistvu" vec o drugacijem pogledu na svijet, bez ego tripa i nametanja svojim ili usvojenih koncepata drugima). Ti na njega ides đonom. Zasto? Zato jer si poistovjecen sa odredjenim ideologijama i jer si pronasao svoje mjesto unutar neke strukture (takodjer odlika masina). I zato naravno da ne mozes prihvatiti da ne moze svatko imati svakoga (biti dobar sa nekim) jer smo (to se slazem) pod utjecajem koncepata. Nisam ja taj koji ovdje sjedi na tebi nego ti onaj koji pokusavas sjediti na meni i koji bi najradije da me se odstrani sa foruma
A posto ti to ne polazi od ruke, gledas gdje ces udarati (katkad suptilno, katkad direktno a katkad energetski) i cekas trenutak kad ce ti se zelja ostvariti
Da ti mene ne dozivljavas, ti ne bi trepnuo na sve ovo, a ne se svojski trudio sabotirati cijelu temu (i onu drugu) i ulagati svu svoju energiju u to (sto mnogi osjete iz aviona)
Alf ti je dobro rekla - poslusaj savjet
I nemoj brate ici na misice jer su ti krila jos mala