Sada je: sub maj 17, 2025 6:04 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 114  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Filmovi i video
PostPostano: uto jun 12, 2012 1:38 am 
Član foruma

Citat:
Secret Space Volume 3 - The Crop Circle Conspiracy

Featuring 2,200 years of Crop Circle and UFO Evidence, Sacred Geometry, Symbols, Talisman's and Sigils., Telepathic Communication with Extraterrestrials, Hallucinogenic Ritualized Magick, The Secret War in Space, Wormholes, Chemtrails, Military Ops Which Monitor ET's and Crop Circles, Sky Serpents disgorging Spherical UFO's, The Pioneer and Voyager Missions, National Geographic and their Hoaxed Crop Circles, Nearly 100 UFO clips filmed by Nasa Astronauts, Russian Cosmonauts, Pilots, Policemen and U.S. Marines, AND The Formation of Crop Circles by Orbs of Light...

Vrh

PostPostano: sri jun 13, 2012 2:09 am 
Član foruma

Okupljanje grupe Bilderberg i tajni planovi za Novi svjetski poredak 2012.

Vrh

PostPostano: sri jun 13, 2012 2:57 pm 
Član foruma

Razgovor s predsjednikom Ekvadora Rafaelom Correom

Rafael Correa (49) je predsjednik Ekvadora i jedan od najistaknutijih novih ljevičarskih vođa Latinske Amerike. Correa je gostovao u najnovijoj epizodi show-a Juliana Assangea na tv postaji Russia Today - "The World Tommorow". U razgovoru se dotaknuo mnogih važnih tema, od najveće važnosti je možda njegova opsežna i konstruktivna kritika medija. Correa ističe kako je krajnje vrijeme da se raskrinka uloga masovnih medija i njihovih novinara koji su prije svega samo agenti za interese krupnog kapitala i bankarskih elita.

Correa odlučno kritizira i kapitalistički sistem u cijelosti, tvrdi kako je isti stoljećima dominirao Latinskom Amerikom, a njenim narodima donio samo jad, bijedu i siromaštvo. Correa tvrdi kako je došao trenutak da se taj sistem promjeni i svrgne uz pomoć samog naroda. Njegova možda i najupečatljivija izjave u cijelom razgovoru je "došlo je vrijeme da narod upravlja tržištem, a ne tržište narodom" kojom jasno opisuje svoja politička stajališta.

Correa je realističan državnik, u potpunosti shvaća da nikakve promjene, čak ni skromnih magnituda, nisu moguće dok se Južna Amerika ne otarasi utjecaja SAD-a. Nacionalni suverenitet je predispozicija za uvođenje ekonomskih i socijalnih promjena. Kao osoba koja ima doktorat iz ekonomije, svjestan je svih događanja koja potresaju Europu. U razgovoru jasno navodi da je krupni kapital glavni krivac za stanje u svijetu, no, također je i svjestan činjenice koji segment kapitala drži apsolutno najveću vlast - financijski kapital.

Iz razgovora se jasno daje zaključiti kako se radi o osobi koja nema nikakvih iluzija - Correa shvaća da državnička moć ne znači ništa bez potpore naroda, kao i činjenicu da su sve promjene podložne reviziji ukoliko iste nisu duboko instalirane u samom društvu. No, unatoč dobrom osjećaju za stvarnost, također je svjestan da se nešto grandiozno upravo događa na širem prostoru Latinske Amerike - u nekoliko navrata navodi kako su narodi Latinske Amerike "stoljećima" patili pod nepravednim sistemom i sada se stvara snažna kolektivna želja za odbacivanjem istoga. Svjestan je kako je Latinska Amerika već toliko ojačala da može bez previše problema izbaciti američkog ambasadora iz zemlje. Otpor lokalnih elita je velik, baš kao i u drugim državama gdje su na vlast demokratskim putem došli ljevičari, kao što je npr. Venecuela, no, potpora naroda je snažna i za očekivati je kako će promjene koje se događaju diljem Latinske Amerike, kako navodi i sam Correa, tek dobiti onaj najsnažniji zamah.

Vrh

PostPostano: pet jun 15, 2012 12:17 am 
Član foruma

glibonja je napisao/la:
zastrazujuci dokumentarac o libiji i gradu sirat http://www.youtube.com/watch?v=mWBcynarS2U :dontknow: :(

jedino shto je zastrashujutje u svemu tome jeste to shto je to zavrshilo ovdje na forumu. video je sam po sebi zapadnjachka propaganda.

Vrh

PostPostano: pet jun 15, 2012 6:10 am 
Član foruma

vazi vidimo se :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sub jun 16, 2012 8:20 am 
Član foruma

Vrh

PostPostano: sub jun 16, 2012 1:42 pm 
Početnik

Vrh

PostPostano: sub jun 16, 2012 1:59 pm 
Član foruma

Taman odgledao, više sam očekivao al valjda je to tako :mrgreen:

http://torrentz.eu/6f177c3fad30afd33e88 ... 75a7c2e69c

Titlovi
http://titlovi.com/titlovi/prometheus-147699/

Vrh

PostPostano: sub jun 16, 2012 2:25 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: pon jun 18, 2012 11:06 pm 
Član foruma

falling skies, 2nd season

episode 1
http://isohunt.com/torrent_details/395676769/falling+skies?tab=summary

episode 2
http://isohunt.com/torrent_details/395687293/falling+skies?tab=summary

Vrh

PostPostano: uto jun 19, 2012 12:39 am 
Član foruma

legolas47 je napisao/la:

valja li? JA cu sacekati dvd rip verziju.

Vrh

PostPostano: uto jun 19, 2012 7:43 pm 
Član foruma

Saty je napisao/la:
legolas47 je napisao/la:

valja li? JA cu sacekati dvd rip verziju.

To je valjda neka predverzija filma Alien iz 1979.
http://www.youtube.com/watch?v=bEVY_lon ... e=youtu.be
isti je i redatelj ako se ne varam.
Nije loš film a nije ni nešto posebno.

Vrh

PostPostano: sri jun 20, 2012 4:10 am 
Član foruma

Stuxnet: Anatomy of a Computer Virus

Ovo je virus koji doslovno može zapalit kompjuter!!!!!

1.

2.

POZDRAV SVIMA NA FORUMU!

Zadnja izmjena: dxb; čet jun 21, 2012 7:46 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov: David Icke Interviewed in Germany... 1h 39M
PostPostano: čet jun 21, 2012 12:58 pm 
Član foruma

DAVID ICKE PRICA O KATARIMA, GNOSTICIMA ITD...

POZDRAV

Zadnja izmjena: dxb; čet jun 21, 2012 7:45 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet jun 21, 2012 1:51 pm 
Član foruma

Green Lantern

ok je film.

Vrh

PostPostano: uto jul 03, 2012 6:40 pm 
Član foruma

toplo preporucam! razonodite se, nasmijte uz ovaj film.

Vrh

PostPostano: uto jul 03, 2012 8:22 pm 
Administrator

Citat:
Stuxnet: Anatomy of a Computer Virus

Ovo je virus koji doslovno može zapalit kompjuter!!!!!

U drugom filmiću na početku kažu da je to virus koji ugrožava Windows sisteme...

KOJA BUDALA NA SVIJETU gradi nuklearna postrojenja, hidrocentrale, trafostanice, automatiku prometa... itd. na WINDOWSIMA??? To je najblesaviji i najranjiviji sistem, pa to je samo za kućne kompjutere ( eventualno )!?!?!

Rupičast, špijunski i neefikasan sistem... ranjiv i nepouzdan!

Hehe, ljudi očito nisu svjesni da bi takve "industrijske" i važnije namjene trebale biti na nekoj verziji linux ( unix ) sistema ( ima raznih varijanti, ali više-manje sve slično ). U biti, već mnogi to rade, ali očito ovaj "biznis" uključuje namjeran izbor nekvalitetnog sistema radi izvlačenja para za održavanje, nadogradnje i slično.

Osobno već godinama koristim linux Ubuntu i nema virusa, nema crackanja programa, sve je open source, o brzini kompjutera neću ni govoriti, iskorištava sve resurse stroja, ima brdo raznih programa... uglavnom, staviš i zaboraviš na "održavanje", "krpanje" i ponovno stavljanje nakon nekog vremena radi "šume gluposti u registry-ju"... NEMA REGISTRY-ja! Jezgra se ne dira - programi mogu samo nadograđivati sistem, ali nema mijenjanja sistema kao kod Windowsa.

Nadalje, probajte sigurnost i privatnost... hehe!

Virus rađen u C-u i C++? Hehe, zbilja programa... specijaliziranom baš za Windows platforme. Neka pokušaju nešto napraviti u Pythonu... ajmo programeri... hehe!

:angel4:

slika

slika

slika

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: ned jul 08, 2012 10:25 pm 
Član foruma

Da, Jack, potpuno se slažem s tobom iako je malo :offtopic: !
Prelazak na open source, besplatni, slobodni OS je vrlo konkretan korak ka oslobađanju i prestanku robovanja velikim monopolističkim korporacijama.

Doduše ne koristim Ubuntu nego posljedne godine Mint (baziran na Ubuntu verziji Linuxa) i preporodio sam se!
Na poslu sam prisiljen koristiti korporacijske Windowse, ali zato privatno, doma koristim Linux Mint - nema problema s licencama, virusima, instalacije i nadogradnje su jednostavne, sučelje intuitivno, OS se ne bavi sam sobom (slabiji PC pod Linuxom doma mi je višestruko brži od jačeg Win PC-a na poslu) a koristim sve iste programe koje sam prije koristio na windowsima (naravno bili su to portabilni programi da mi ne prčkaju po registryima i dodatno usporavaju OS), samo Linux verzije ili njihove alternative.

Prema Extremetech Mint po popularnosti nadmašuje Ubuntu.

slika

I na DistroWatch je Mint ispred Ubuntua.

U svakom slučaju preporučujem svima da koriste Mint ili Ubuntu umjesto Windowsa, prelazak mi je bio lakši nego s Xp na Win7:

http://hasben.hubpages.com/hub/Top-5-Li ... -beginners
http://www.unixmen.com/linux-mint-maya-vs-windows-8/

Na PC-u koji koristim za surfanje sam potpuno uklonio Windowse jer mi više ne trebaju, ali ako ste jako vezani za neki program koji radi samo pod windowsima može se koristiti Wine (Mint ili Ubuntu) ili Virtual Box pod Mint-om ili Ubuntu-om.

'Pogledajte nas. Sve je izvrnuto, sve je naopako. Liječnici uništavaju zdravlje, pravnici uništavaju pravdu, sveučilišta uništavaju znanje, vlade uništavaju slobodu, glavni mediji uništavaju informacije, a religije uništavaju duhovnost.'
Zašto? Zato što je to njihov zadatak!

Vrh

PostPostano: ned jul 08, 2012 11:09 pm 
Administrator

Da, istina!

Heh, sad sam se sjetio da već tu na forumu imamo nešto o ovome... nije bitno koji je, bitno je da je Open Source ( svijest o međusobnom dijeljenju znanja u kompjuterskom svijetu )...

viewtopic.php?f=3&t=2776

:occasion5: :thumbup:

Vrh

PostPostano: pon jul 16, 2012 12:46 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Da, istina!

Heh, sad sam se sjetio da već tu na forumu imamo nešto o ovome... nije bitno koji je, bitno je da je Open Source ( svijest o međusobnom dijeljenju znanja u kompjuterskom svijetu )...

viewtopic.php?f=3&t=2776

:occasion5: :thumbup:

Jack svaka čast! Ja takodjer koristim linux (BackTrack5 distribuciju).
Mrzim taj usrani microsoft i njihov nametnuti svijetski monopol.

"The Quieter You Become The More You Are Able To Hear"

http://www.backtrack-linux.org/backtrac ... 5-release/

pozdrav svim linuxašima na forumu!!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 114  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.