Hvala ti za odgovor Rigoleto, pa kakvo to ime imas, odmah mi se dize, jer se odmah sjecam one kapljice urina sta sam popila
....drago mi je da su tvoji krvni nalazi u redu.Danas to bas i nije normalno,.... puno ljudi ima poviseni cholesterin, secer. Ja sam isto imala... sad se oko 4 mjeseca hranim sa puno proteina, malo masnoce i malo secera. To je Dukandijeta, ako ti je poznata. I 10 kg smrsavila i cholesterin je pao, secer isto a i jos neke druge stvari....bas bi bilo fino da se jave ljudi koji su sa urinom smanjili cholesterin i secer u krvi.....sa ocima imam probleme zbog stitnjace, prvo mi je bila prije par godina povisena,brzo radila a sada snizena i polako radi.
Rigoleto, mozda je tebi to sve lakse da radis sa urinom, mislim pijes, stavljas u oci itd.. jer si zdrava, ....ali da bi imala problema sa ocima i naprimjer krvnim nalazima,......da li bi se onda odlucila to da radis, sigurno bi se malo bojala, da se oci jos vise ne unistiju, ili....da se krvni nalaz ne pogorsa...
Ja cu sada tjedan,dva cekat da ozdravim, nos mi jos curi a vec su dva tjedna prosla, makar si mislim pa trebala bi staviti par kapi u nos, jer sam citala da to pomogne isto,....ali onda opet dodje moja prica, pa ja sam ga stavila u nos i od onda mi stalno curi...zato neznam sta da radim....mozda trebam vremena, da malo promislim i da onda odlucim sta da radim, da ili ne....dali da pocnem piti ili ne.....
Zaboravila sam reci, sad jedno vrijeme uzimam solne tablete, broj 4 kalium chloratum /protiv upale/ i 3,5,8 da mi se imun jaca.
pozdrav