@Layla ;
"Vanzemaljci" (greysi i reptili npr.) su fizička bića kao i mi koji za razliku od nas imaju više razvijeniju percepciju što im dozvoljava da percipiraju dodatnu prostornu dimenziju koju mi ne vidimo. Dakle imaju dvije forme, onu materijalnu ali i "ne-materijalnu". Mogu birati između te dvoje. Što je i razlog zašto su npr. reptili bili materijalni i trodimenzionalni kada su došli ovdje, a sada se večinom nalaze samo u obliku njihovih ne-materijalnih forma u nižoj četvrtoj dimenziji, dakle u istoj dimenziji kao i oni drugi koje mi ovdje nazivamo demonima. I istina je da i oni (prvi) spadaju pod ono što se je nazvalo demonima, ali ima i drugih bića na zemlji za koje kažemo da su demoni. ugl. Zovemo ih več stotinama godinama "demonima" jer su negativno orijentirani na nas.
A ta druga bića s kojima vjerojatno imaš posla su u cijelosti četverodimenzionalni i sa naše perspektive su ustvari samo trodimenzionalne sjene njihovih četverodimenzionalnih forma u našoj stvarnosti, što je i razlog zašto se iz naše perspektive ne čine "ne-materijalni".
Malo prekomplicirano za objasniti.
I ovi vanzemaljci nemaju baš previše veze s ovim pravim demonima. Premda i jedni i drugi dolaze iz drugih planeta, odnosno nemaju porijeklo u zemaljskom životu. Ovi demoni su najvjerojatnije bili prvi koji su došli ovamo jer su nam najbliži (Venera, -"pakao"). Budući da percipiraju dodatnu prostornu dimenziju mogu bez problema pomoću prostorne linije doći do nas kao što i mi možemo preskočiti od točke A do točke B na nekoj dvodimenzionalnoj površini..tj. ne moraju godinama putovati golemim svemirskim prostranstvima, ovo važi za ove vanzemaljce (greyse i reptile) a ovi demoni nemaju baš previše problema sa tim budući da su nam doslovno svemirski susjedi.
Oke.. možda sam se sad čak i ja malo zabunio,

al mislim da bi to ugl bilo to.
I u njihovoj je prirodi da uništavaju drugi život i da se hrane energijom. Oni su u stvari nekada davno bili oke. Ali zbog odvojenosti su se "malo" pokvarili, jel. Večinom opsjedaju um koji kontrolira tjelesne akcije, pa čovjek nešto napravi a ne zna zašto je to napravio. Ima ih na milijune i ljudi na žalost ne znaju da ih se opsjeda svakim danom.. ali ugl, mogu raditi svašta jer imaju više infromacija o nama na raspolaganju kao što i mi imamo o životinjama. Ima tu svašta...
...
A ovaj tvoj problem;
Layla je napisao/la:
Borila sam se protiv demona cijelog života, u početku samo u snovima, onda su počeli da se pojavljuju na javi. Čula sam glasove, vršanja po kući, pokušavali su da me zadave, osjećala sam bol, prošla kroz učestale paralize sna praćene sexom sa demonima uz osjetilne halucinacije.
Zašto su tu, ne znam. Ne vjerujem da se hrane emocijama, svi ljudi imaju emocije, strahove, probleme, pa nemaju kontakt sa demonima. Mislim da postoje ljudi koji se jednostavno energetski mogu probiti do njihovog svijeta i da to rade nekada namjerno, a nekada ne, kao u moj slučaju.
Bojala sam ih se kao mlađa. Sada više ne, navikla sam na njih.
Nečim si ih privukla. Ili ti, ili netko drugi, ali oni su ti kao morski psi koji osjete kap krvi u oceanu, pa brzo doplivaju do izvora krvi, i kada se nažderu izvora to im sve više povečava glad i namjerno metletiraju na sve moguće načine sa ciljem da se sve više i više nahrane.
Ne znam ti točno kako pomoć, imao sam i ja svakakva iskustva. A ovo da si se navikla na njih, dali sve to još uvijek traje? ako da onda si pod njihovom kontrolom. Potpuno. Više niti ne osječaš neki strah prema njima što bi ih privuklo, nego jednostavno si se predala. To važi samo AKO sve to još uvijek traje u jednakoj mjeri i načinu, a ako ne, onda ih više ne zanimaš i otišli su negdje drugdje.
A i možda je nešto sasvim deseto u pitanju... sve je moguće.
Edit: ne znam zašto mi je post poduplan, ispričavam se zbog toga pa ako admini mogu izbrisati ovo prije, hvala. Ustvari, možda če mi i ovo poduplat o.OEdit broj 2: fiksed.