Sada je: ned maj 04, 2025 10:21 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: uto apr 10, 2012 12:54 pm 
Član foruma

:love3: ...... :-k :shock: :rofl :D :love3: :love3:

A uz sve to mozemo dodati da je granica nemog znanja :glasses7: cutanje :wink: :love3: :love5:

:rofl :love3: :love5:

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 1:01 pm 
Član foruma

Zapravo, dolazim do zakljucka da je smeh jedan od vidova spajanja dusa.. :) praktikujte ga sto vise, sa bilo kim :) :love5: obavezno uz ljubav :love5: makar to mozemo praktikvoati a sto maximalno naglasavaju veliki...

:love3:

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 1:25 pm 
Član foruma

Hoću ja da praktikujem smeh, al neznam da centriram smešnu stranu svega tako da traje dovoljno dugo. Naučime, molim ti se.
Zarazime. Kako šta gde . A jel se treba ubace puno smajliji na generalnoj pa da trigira centriranje :love3: :love11: :love6: :evil3: :glasses7: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :occasion5: :mrgreen: :mrgreen: :angel4:

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 1:45 pm 
Član foruma

fraktal je napisao/la:
Zapravo, dolazim do zakljucka da je smeh jedan od vidova spajanja dusa.. :) praktikujte ga sto vise, sa bilo kim :) :love5: obavezno uz ljubav :love5: makar to mozemo praktikvoati a sto maximalno naglasavaju veliki...

:love3:

Što je to ljubav?

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 2:28 pm 
Član foruma

Vidi se da mala crpi od nesvesnog pri kolektivu na generalnoj. Ako to radi, trebamo stati dopuštati nesvesnom da ga crpi ko stigne.
Nisam za kazne već za mudros. Ako svako 'malu' definiše onako kao kada ste me povratili na forum, namera će promeniti pojedinca.
Zameram Sjenku što samo postavlja pitanje koje raspaljuje idiotizam. Šta tu treba trenutno je nedostupno ali... Možda nije tako, ali nečudi li vas da je ništa nevređa. Možda je implantirana takvom namerom. Kako joj pomoći!!!!!!!!!

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 2:39 pm 
Član foruma

Pa čuj, mlada dama jako često koristi tu riječ.

Ono što ja tražim je da ju razjasni, jer postoji mogućnost da vežemo drugačije značenje uz tu riječ.

Nemoj mi kaj zamerit :)

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 2:58 pm 
Član foruma

Jasno se vidi da je citiraš , nemogu zameriti. Al nije naodmet povećati oštrinu na vreme . Meni izgleda da je luda. Možda se duh pobrinuo da nam servira nešto za upotrebu tj. Nju košta razuzdanost a nama primer šta sve ima. Živeli.

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 3:15 pm 
Član foruma

Ja nebi reko da je luda. Bar ništa posebno luđa neg bilo tko od nas ovdje. Njoj je nešto drugo, no nebi išao u daljnje objašnjavanje, dok se Fraktalčica ne izjasni o tome, što je to ljubav :)

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 4:34 pm 
Član foruma

](*,) Mislim da iz mog pisanja o licnim iskustvima moze da se zakljuci da nisam ovde da bih vam unela bilo kakvu pometnju ili potrebu da postavljas (makar u ovom slucaju a toga si i sam svestan) o tome sta je to ljubav...ali, evo ti i odgovor, moze se reci da je (za mene) ljubav prozracnost u energetskom nivou (da ne pricam sad i onu pricu o pogledu na svet kroz prizmu ljubavi, posto tako moram da nazovem jer zraci na sve strane..) i pomocu koje pocinjem da uvidjam neki *mehanizam* prenosenja iste na okolinu..bilo da su u pitanju ljudi, zivotinje, situacije..da, ludi smo svi mi..cameci u nasim matrixima... :love3:

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 5:17 pm 
Moderator

Ljubav je uvjet postojanja i ne treba je ponovo stvarati i "širiti", dovoljno je to primjetiti, diviti se, biti ljubazan i strpljiv, biti u divinaciji.
"Širenje ljubavi" je po meni uvijek bilo prešutno proglašavanje sebe nečim višim i močnijim od okoline (svjesno ili nesvjesno), stavljenje sebe na mjesto kreatora ne samo za sebe već i za druge, ali bez izvorne mudrosti kreatora.
Tu se potajno stvori i neka shema po zakonu privlačnosti, ispada da ti širitelji ljubavi u biti na sebe privlače energiju iz okoline (opet svjesno ili nesvjesno) i prepuštaju se tome jer energija kolektivnog nesvjesnog djeluje ko opijat.

Nevolja je upravo u tom prepuštanju koje hrani samo sebe, jer energija koja pristiže iz okoline djeluje ko poticaj da se traži još, a ujedno i zaglupljuje, gubi se trezvenost... nastane zombificirana LJUBAAAAV.... i luđački sjaj u očima...

Tako se nešto što je proglašeno ljubavlju nesvjesno pretvori u oblik vampirizma i vrste samoljublja neadekvatne za živu okolinu.

Koliko put sam čuo "volim ga da bi ga mogla pojesti", "mogla bi ga zadaviti koliko ga volim", "sad bi te tak stisnula da bi te zdrobila koliko te volim", ja ću te maziti, paziti i zvat ću te Darkić. :)
Ili s muške strane češće, "ubit ću svakog tko ti se približi", "ti si samo moja"....
kud to ide?

Ja u biti podržavam "ljubav", ali po ona četiri načela traganja.

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 5:22 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ljubav je uvjet postojanja i ne treba je ponovo stvarati i "širiti", dovoljno je to primjetiti, diviti se, biti ljubazan i strpljiv, biti u divinaciji.
"Širenje ljubavi" je po meni uvijek bilo prešutno proglašavanje sebe nečim višim i močnijim od okoline (svjesno ili nesvjesno), stavljenje sebe na mjesto kreatora ne samo za sebe već i za druge, ali bez izvorne mudrosti kreatora.
Tu se potajno stvori i neka shema po zakonu privlačnosti, ispada da ti širitelji ljubavi u biti na sebe privlače energiju iz okoline (opet svjesno ili nesvjesno) i prepuštaju se tome jer energija kolektivnog nesvjesnog djeluje ko opijat.

Nevolja je upravo u tom prepuštanju koje hrani samo sebe, jer energija koja pristiže iz okoline djeluje ko poticaj da se traži još, a ujedno i zaglupljuje, gubi se trezvenost... nastane zombificirana LJUBAAAAV.... i luđački sjaj u očima...

Tako se nešto što je proglašeno ljubavlju nesvjesno pretvori u oblik vampirizma i vrste samoljublja neadekvatne za živu okolinu.

Koliko put sam čuo "volim ga da bi ga mogla pojesti", "mogla bi ga zadaviti koliko ga volim", "sad bi te tak stisnula da bi te zdrobila koliko te volim", ja ću te maziti, paziti i zvat ću te Darkić. :)
Ili s muške strane češće, "ubit ću svakog tko ti se približi", "ti si samo moja"....
kud to ide?

Ja u biti podržavam "ljubav", ali po ona četiri načela traganja.

Hoces da kazes da kada neko dosegne momenat kada nosi *pranu* stalno, ne, bolje reci veci deo vremena (a i to zavisi opet od drugih cinilaca) unutar sebe (stvarno lose baratam terminima ali prana je verovatno ono kada osecas kao da dises po prvi put, kada imas osecaj da iz tvog predela koji se nalazi (makar kod mene) za dlan iznad pupka zraci takva energija da imas osecaj da te nosi svuda okolo (a i radijus verovatno zavisi od kolicine nase energije) i da se nalazis u svemu i da si ti sve to je sebicno, zombificirajuce? ..uostalom, to sto osecam nije sirenje vec zracenje iste, osecam se kao da svetlost prolazi kroz moje telo koje je prizma ljubavi..vec sam spomenula da ucim u hodu..nisam znala da je to lose, ali ako cenjeni sud tako kaze, onda :) ne znam sta da vam kazem, imam osecaj kao da pricam nekome ko jos to nije spoznao ovako, a znam da nije tako..vec sam rekla i da ne ispadne da se onavljam, ali ja sam samo jedan obican covek koji spoznaje na neki drugaciji nacin nego vi (mozda) sebe i nacin na koji funkcionisemo..sad sam naletela na neku knjigu, tice se tih mojih senzacija i rekla bih da mi se pojacava kinesteticki osecaj..uostalom, iz te ljubavi koju osecam, samo sva proizilazi, inace, ne razmisljam niti sam razmisljala u tom pravcu da sam neko~nesto..ega mi vec neko vremae nema, tako da je tu mozda neka zackoljica.. :?: Ne, moram da kazem da bas crpite energiju :love3: i, da, jos ovo, kada sam pod *ovim* stanjem, ne znam kako da ga nazovem, cakra srca ili sta vec, u toku toga nemam osecaj da sam vampir i da uzimam bilo sta, ja sam samo tu sa ovim osecajem i sve je drugacije, pozitivnije, verovatno se te vise frekvencije prenose na okolinu..nisam euforicna niti bilo sta tako, mozda tako delujem ali to je zato sto nam je zaista potrebno malo smeha ali od :love5: :love5: ....iii..

Zadnja izmjena: fraktal; uto apr 10, 2012 5:56 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 5:25 pm 
Član foruma

,,,memjam tekst što beše jer vidoste,,,i postavljam jedno pitanje vezano za tačke u telu - dali je poznata nekom tačka ispod vrha brade??? Izgleda kao jako važna tačka.

Recimo da će mi verujete ovo što napišem,,,ta tačka je 1 cm od vrha brade ka vratu i kraj je mišića. Čini se da je odgovorna za nespokoj i ishitreno mišljenje. Kada sam bio u dodiru sa stranom energijom to mesto mi je bilo napadnuto pored ostalih kako bih se neosećao trezveno. Ranije tu tačku nisam osećao . Sada ta tačka mi je prelomljena tj kao mrtva.

Zadnja izmjena: ACA SAVEST; uto apr 10, 2012 7:24 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 6:07 pm 
Član foruma

[quote="promatrač"] Koliko put sam čuo "volim ga da bi ga mogla pojesti", "mogla bi ga zadaviti koliko ga volim", "sad bi te tak stisnula da bi te zdrobila koliko te volim", ja ću te maziti, paziti i zvat ću te Darkić.

I zasto uopste ovo spominjes kad to nije ljubav, nikad je nisam dozivljavala na taj nacin..a da, pa kakav bi bio kad ne bi podzavao ljubav, ocemu mi tu pricamo uopste :?:

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 6:15 pm 
Član foruma

Pa, da, verovatno bi trebalo pokrenuti temu matrix u matrixu u matrixu u matrixu VS vampirska ljubav :lol: :lol: :glasses7:

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 6:15 pm 
Moderator

Ne brini se, ne vrti se forum oko tebe, to je opća slika jednog mehanizma koji sam uočio oko sebe. Nema puno veze s tobom.

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 7:13 pm 
Moderator

ACA SAVEST je napisao/la:
,,,memjam tekst što beše jer vidoste,,,i postavljam jedno pitanje vezano za tačke u telu - dali je poznata nekom tačka ispod vrha brade??? Izgleda kao jako važna tačka.

Ne znam, nisam ništa primjetio, što si uočio?

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 7:14 pm 
Član foruma

Hej fraktalchice, jel volis fraktale?
Ja ih mnogo volim, bas me zaintrigirao tvoj nadimak...

PS. OSecam sta pricas drago mi zbog tebe jer kad si dobrog raspolozenja i izvorne srece i radosti za zivotom namera iliti sila privlacenja je jacha...bar tako kazu...a i meni ima smisla...

TAko smo u stvari snazniji kreatori stvarnosti...

tj. sreca na srecu ide:)

Pozdrav i pisi...mozda pravis fraktale na kompu?

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 7:22 pm 
Član foruma

ORLOVA JAJA :occasion5:

Jedan od mojih prvih fraktala...napravljeno u programu apophysis

slika

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 7:40 pm 
Član foruma

fraktal je napisao/la:
](*,) Mislim da iz mog pisanja o licnim iskustvima moze da se zakljuci da nisam ovde da bih vam unela bilo kakvu pometnju ili potrebu da postavljas (makar u ovom slucaju a toga si i sam svestan) o tome sta je to ljubav...ali, evo ti i odgovor, moze se reci da je (za mene) ljubav prozracnost u energetskom nivou (da ne pricam sad i onu pricu o pogledu na svet kroz prizmu ljubavi, posto tako moram da nazovem jer zraci na sve strane..) i pomocu koje pocinjem da uvidjam neki *mehanizam* prenosenja iste na okolinu..bilo da su u pitanju ljudi, zivotinje, situacije..da, ludi smo svi mi..cameci u nasim matrixima... :love3:

Nisam te mislio, svojim pitanjem, tjerati na definiranje ičega. Čisto me zanimalo, jer kao i ti i ja vidim određene sheme. Tako vidim i sheme u tvom ponašanju. Ako se osvrneš mogla bi ih i sama zamijetiti.

Postoji bitna razlika u tome kako zračiš iz onih postova u kojiima napišeš tisuću i jedan smajlić i ovakvog jednog posta. Svaki od tih tvojih smajlića vidim kao masku, malu podličnost stvorenu da nosi ono što vidiš. Doslovno se zatrpaš onime što nisi ti. Iskreno vjerujem da je to zbog preuranjene samospoznaje. U ovim drugim postovima, pak tečeš skladno, pa makar se netko tisuću puta ne slagao sa onime što pričaš, ako ima imalo osjećaja za druge, ne može to ne priznati.

No, to je samo moje mišljenje :)

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 8:21 pm 
Član foruma

Sjenko, da, lepo si primetio vec uocljive stvari, koje sam i sama istakla, jesam kao :blob: ponekad, a to sve iz jos uvek nedovoljnog iskustva sa regulisanjem srednjeg stuba, ali eto, vidis kako sam se spustila onda kad sam uvidela da :blob: ide previse u extrem(jang), praktikovala sam primanje *zemljine* energije i tako se opet izbalansirala..inace, sto se tice smajlija i ostalog, to sve ide uz mene, jer pokusavam na taj nacin da vam skrenem paznju na sebe naglasavajuci, bolje reci pokusavam da vam nacrtam osecaje koji su u meni a sve to iz potrebe da vam ili nekima skrenem paznju na neke stvari..i najsitniji fraktal otkucan ovde sam ja.. :roll: zar vam tako delujem? zar smo otisli toliko daleko da ne prepoznamo dusu onog preko puta nas..i, zaista, bas me briga dali se sve brti oko mene ili ne, samo pokusavam da ukazem na nesto, tj. na neke stvari za koje osecam da su, opet, donekle, od znacaja za shvatanje krupnije slike..mislim da svi nosimo to u sebi, a kod svakog se razlicito manifestuje ili pak, ide nekim drugim putem..ali, na kraju, sve se svodi na isto.. :hello2: jer, ponekad, tako mi je naglasen osecaj da smo svi povezani i da i nije tako tesko neke stvari uociti ako samo iskljucis misli i osluskujes sebe..
Inace, :blob: mi je zbog *svezeg* pocetka u samospoznaju..kazem, ucim i saznajem u hodu..

Zadnja izmjena: fraktal; uto apr 10, 2012 8:31 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.