Sada je: ned maj 04, 2025 10:43 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: sub apr 07, 2012 9:02 pm 
Moderator

A gdje ti je mjesto? :)

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 9:05 pm 
Član foruma

:) rekla bih, svuda :love3: a mogu i to da prepustim nemom znanju :)

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 9:22 pm 
Moderator

Ja ti neću uzeti put srca, ovo je samo forum sa nekim svojim okvirima u koje može stati svašta ako je izloženo na iskren način, a treba si i dati vremena za to.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 9:41 pm 
Član foruma

Znaci, posto sam ovakva kakva sam, neces me vise sklanjati :)

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 9:48 pm 
Član foruma

Promatraču možeš li mi odgovoriti šta znači matrix kad spominju taj pojam ovde na forumu.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 10:01 pm 
Član foruma

ACA SAVEST je napisao/la:
Promatraču možeš li mi odgovoriti šta znači matrix kad spominju taj pojam ovde na forumu.

Listu moj, hajde na spavanje :) :love5:

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 10:04 pm 
Moderator

fraktal je napisao/la:
Znaci, posto sam ovakva kakva sam, neces me vise sklanjati :)

Ne, to ne znači nužno to ali se popravljaš, zamisli da netko radi veliku nuždu u blagovaoni u kojoj jede mnogo ljudi i to bez pitanja ili počne kopati nos i jesti ono iz nosa. Naravno da će netko makar skloniti govna poslije toga i drugi put zaključati vrata.
Svaka prostorija, odnosno tema ima svoje okvire o čem se može pričati, inače se smatra zagađivanjem teme.
Kako ti kažeš da svatko ima svoj put, tako su nastale i teme za one sličnog puta i nitko nije dobrodošao da obezvređuje temu bez nekog dubljeg razumijevanja iste.

I pored svega toga, opet kažem, ovo je samo forum, nije ništa o glavu u stvarnom životu ako se dese problemi na forumu.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 10:19 pm 
Moderator

Nemam sad kapaciteta za objašnjavanje tako nečeg, ali recimo da je to paralela izrazu Tonal u učenjima dH.
Budući da je sve relativno, može se gledati da postoje i matriksi unutar matriksa, s tim da je Tonal ovaj skroz unutra.
To sve sa strukturama matriksa unutar matriksa i način na koji su povezani pak ima veze sa fraktalima, odnosno odnosom mikrokozmosa i makrokozmosa, itd..

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 10:43 pm 
Član foruma

Hvala na odgovoru.

Moje mišljenje za opredeljenje je sledeće. Ukoliko postoji verovanje da egzistencija sebe van čahure može da egzistira i time čini i radi poslove što izgleda da je na dva mesta od jednom biće da je nedokazivo osim ideje koja je ulivena preko opisa strane energije kojoj se činilo da senka čoveka ima sopstveni život.

Dali može neko da mi objasni kako da budem na dva mesta od jednom i pri tome činim realne poslove?
Dali znate nekog ko to čini jer želim da počnem to da radim.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 11:32 pm 
Član foruma

Vag je napisao/la:
snoopy je napisao/la:
Saty je napisao/la:
Cuo sam da u knjizi AKTIVNA STRANA BESKRAJA ima o arhontima.Jel zna neko u kom je to poglavlju?

Sta su to arhonti?

http://imennik.narod.ru/Galery_site/V/V ... Arhont.jpg
To su bica koja Don Juan zove Voladores. U jednoj knjigi, neznam vise koja je bila, ali je bila o Isusu, kad je dosao svojim ucenicima. Tu je rekao Isus da on nece dozvoliti da Arhonti diraju njegove ucenike. Tad sam prvi put cuo za to ime.

vrlo zanimljiva slika Vag.Evo jos jedne.Na ovo je vide ocigledna krila.Ovo me posdeca na one egipatske bogove tipa horus itd...

slika

Vrh

PostPostano: ned apr 08, 2012 3:53 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Promatraču možeš li mi odgovoriti šta znači matrix kad spominju taj pojam ovde na forumu.[/quo
To sve sa strukturama matriksa unutar matriksa i način na koji su povezani pak ima veze sa fraktalima, odnosno odnosom mikrokozmosa i makrokozmosa, itd..

Zar ne bi moglo da se kaze da je to jedan nivo *egzistiranja* sacinjen od fraktala, oblikovan mislima~svesnim~nesvesnim i na kraju pokranut energijom... :-k #-o :love3: a energija se manifestuje vibracijama~frekvencijama, sto je manje misli, tako je i prozracniji prostor i esencijalniji, tako je matrixa sve manje sve dok se ne dodje do neke tacke kad...mozda umres... :) ili je mozda i to neki matrix :-k #-o :)

Vrh

PostPostano: ned apr 08, 2012 9:12 pm 
Član foruma

Sram vas bilo ako samo čitate. Napišite bre nešto. Ko ste vi da ćutite. Ako vas nema bar da znamo da vas nema. Ne zovem nekog bezveze, nego nemam sa kime da se družim. Što se loni ne oglašava? Gde je neki toltek, tog bi rado zbario. Ša' ste se utripovali , pa neće vas nagualica fraktura lobanje pojesti. Ako pametniji ćuti, čudno je to ćutanje. Jeste da je nameravanje zajebana stvar, ali,..šta ga znači to ako ćutiš prijatelju. Toliko sam veliki blam od promatrača popijo da bi bilo sve jedno. Nemoramo se mačovati,,,nameravaj nerazumljivo. Puno je stvari iz knjiga koje su naizgled neusaglasive. Pobrinimo se za našu budućnost. Sloboda je nešto što možda druge oči nisu razumele.

Vrh

PostPostano: ned apr 08, 2012 10:55 pm 
Moderator

Samo bez očekivanja, daj što daš (sve) i ne očekuj ništa.

Ako daješ i očekuješ, bit će ti loše jer nećeš moći ništa primiti.

Ako daješ i ne očekuješ, primit ćeš jer nemaš svoj filter očekivanja.

Ako je nekome dosadno, preporučam:

Vrh

PostPostano: ned apr 08, 2012 11:25 pm 
Moderator

Hvala na odgovoru.

Moje mišljenje za opredeljenje je sledeće. Ukoliko postoji verovanje da egzistencija sebe van čahure može da egzistira i time čini i radi poslove što izgleda da je na dva mesta od jednom biće da je nedokazivo osim ideje koja je ulivena preko opisa strane energije kojoj se činilo da senka čoveka ima sopstveni život.

Dali može neko da mi objasni kako da budem na dva mesta od jednom i pri tome činim realne poslove?
Dali znate nekog ko to čini jer želim da počnem to da radim.

Zašto sebe van čahure? Nisi ni u čahuri ni van čahure, nego si projekcija nastala skupnom točkom koja je u čahuri.
Što se tiće senke, dugo vremena sam smatrao da je sjenka moj dvojik, ali ne ova sjenka ovdje nego sjenka u svijetu svijenki iz kojeg se vidi i ovaj ovdje prostor.
Koliko sam sad spreman prosuditi, ta sjenka je nastala od dijeliča tamnog mora svijesti koji je osvješten mojom individualnošću.
Ali, kako sam bio spreman prosuditi da je ta sjenka dio tamnog mora svijesti, tako sam bio spreman prosuditi da sam ja i tamno more svijesti takvo kakvo je, gledam samog sebe odsvuda pa je taj "dvojnik" nekako postao suvišan u takvoj evoluciji svijesti, može se reći i da je postao prevelik da bi imao moju samosvijest... jer koliko ja imam namjeru toliko ona ima mene, a ne bi htio (ni mogao?) preuzeti odgovornost za nešto te klase veličine pa nek ostane kolektivno.

Što se tiće sanjajućeg tijela kao dvojnika u vidljivom stvarnom svijetu, mislim da od tog nema vajde u stvarnom životu, jer prvo treba postati praktički beskoristan u životu ljudi da bi ovladao manevrima percepcije kojima možeš zamjeniti fizičko tijelo za sanjajuće, a i pored toga negdje tvoje fizičko tijelo spava, treba jesti kad se probudi, grijati kosti koje bole, itd..

Vrh

PostPostano: pon apr 09, 2012 2:57 pm 
Član foruma

Sram vas bilo ako samo čitate. Napišite bre nešto. Ko ste vi da ćutite. Ako vas nema bar da znamo da vas nema. Ne zovem nekog bezveze, nego nemam sa kime da se družim. Što se loni ne oglašava? Gde je neki toltek, tog bi rado zbario. Ša' ste se utripovali , pa neće vas nagualica fraktura lobanje pojesti. Ako pametniji ćuti, čudno je to ćutanje. Jeste da je nameravanje zajebana stvar, ali,..šta ga znači to ako ćutiš prijatelju. Toliko sam veliki blam od promatrača popijo da bi bilo sve jedno. Nemoramo se mačovati,,,nameravaj nerazumljivo. Puno je stvari iz knjiga koje su naizgled neusaglasive. Pobrinimo se za našu budućnost. Sloboda je nešto što možda druge oči nisu razumele.

Pa, evo mene :) :) a gde si mi ti :-k :) vidim, fali mi moj list :) :love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: pon apr 09, 2012 9:42 pm 
Član foruma

fraktal je napisao/la:

Pa, evo mene :) :) a gde si mi ti :-k :) vidim, fali mi moj list :) :love3: :love3: :love3:

..... :love3: :love3: http://www.youtube.com/watch?v=Dyo4tNwN ... lf=mh_lolz

... :hello2: ... :) :glasses7: :love3:

Vrh

PostPostano: pon apr 09, 2012 10:22 pm 
Moderator

Daj se smiri malo, čitaj i dišiii !!!
Morat ću uzeti šibu ako se ne smiriš. :twisted:

Vrh

PostPostano: pon apr 09, 2012 10:29 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Daj se smiri malo, čitaj i dišiii !!!
Morat ću uzeti šibu ako se ne smiriš. :twisted:

Pa, znas... :D :dontknow: \:D/ :wink: :love3:

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 7:28 am 
Član foruma

Znas, to su oni momenti kad si toliko srecan sto postojis da se celo tvoje bice prepusti slavlju zivota i... :love3: :glasses7: i, dolazimo opet do granice nemog znanja :) a, sada malo poraditi na jinu :glasses7: :love3: ne uzimaj mi za ... ](*,) #-o moje jang momente :love3: :love5:
(...a to sve iz spoznaje da nas ima.. :roll: oh, sta ja to radim.... :) #-o :) :glasses7: :love3:

Vrh

PostPostano: uto apr 10, 2012 10:58 am 
Član foruma

Promatrač je najviše uradio na sebi. Baš mi se sviđa.
A sad neke smešne ideje Ace:
- Kako veštica meri vreme? Pa, ,na kvartale. - Bravo Acke , objasni malo.
Vidite, veštica svaka tri meseca radi retrospektivu postignuća, poređenjem svojih stanja svesti iz proteklih kvartala. Veštica neće dopustiti da tapka u mestu, menjaće se.
Ja kao muška veštica na forumu sam ukupno dva kvartala. Prmena je vidna, nisam isti ovde ili onde. Počinje treći kvartal. Spremam se na rigorozno preispitivanje.
Rigorozno ovde znači - koliko ? sam prihvatio nemo, bez rezerve i rekao za nešto 'jeste' a nisam zašo oko toga da vidim ko je taj 'ja' potvrdio u meni nešto bez upoređenja sa 'možda nije'.
- šta sam ja to pisao?
- čiju stranu držim
- imam li kvalitetne odgovore?

Neka mi je uslovni primer za treći kvartal ideja gde jedni vidovnjaci vide vatrene lopte a drugi vide energiju duginih boja.
(HOKUSPOKUS) Srećno! - Hvala klaso, vaistinu srećno.
(Aco smotaj fraktal, da pravimo fraktalčići)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.