yasuni je napisao/la:
Mene zanimaju konkretni odgovori, a to su?
Tko je preveo majanski kalendar?
Po kojemu principu?
Kako je on znao, da je to bas sve tako?
Brijem, da je sve to, isto jedna velika manipulacija, kao i 1666, y2k, itd, itd...
Sve nesto mislim, da svi cekaju, taj, 2012, i kada nista se ne dogodi, ljudi ce i dalje, ostati pod svojim staklenim zvonom, i zadubljeni, u svoju svakodnevnu tminu, jer eto, ocekivali su promjene, a docekalo ih je nistavilo.
A promjene se desavaju, samo nevjerujem, da ce to biti, tada kada govore, jer zasto, se uvijek forsiraju određeni datumi, to smjesno izgleda, 21.12.2012, halo, pa nismo mala djeca.
Bit ce da je taj datum, apsolutno skretanje misli, na jedan određeni period, koji je zapoceo, pa, usudio bi se reci, jos prije dvadesetak godina.
I jos neka me netko pita, od kuda mi to, pa cu dobiti bubuljice na jetri, jer toliko smo ispijeni, pa valjda ljudi misle, da vise niti neznamo razmisljati svojom glavom, te da nam svaka informacija, mora biti prosljeđena, od nekog.
baš je dobro što imaš kompjuter i u njemu pretraživač, tako da ćeš, uz malo truda, na konkretne odgovore koje tražiš moći sam da nađeš odgovor.
na taj način ćeš sam naći odgovore vezane i za datum, kao i svu istinu vezanu za taj datum.
sve mogućnosti manipulacije u vezi maja i njihovog kalendara će na taj način biti isključene jer ćeš sam odlučiti šta je u svemu tome istina, a šta ne.
kompjuter je čudo!

sretna pretraga!