Sada je: uto maj 06, 2025 6:18 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: pon feb 13, 2012 11:06 am 
Član foruma

Ovi svi idiotizmi o reptilima, smaku svijeta itd u biti su dosta opasni.
Pošto te stvari ne postoje, al ako se stvori određena kritična masa blesana koji vjeruju u to-te stvari će se materijalizirati i postati stvarne.

Čudim se onim koji su svjesni i produhovljeni, a probavljaju te stvari svakodnevno.

Jedna od najboljih rečenica tu izjavljenih je :"Ne vjerujem u nikakve teorije"
To je bit priče.

Svaka teorija u kojoj ima elemenata za zabrinuti se o sebi i svom postojanju-je izmišljena laž.

Ja nevjerujem u nikakve smakove svijeta ni krajeve vremena.
Da bi vidio što donosi budućnost, treba malo sagledati prošlost.

Recimo ova rotacija Zemlje koja će prestati na 3 dana-pa mislim da ništa živo nebi to preživjelo.

Pošto postoje zapisi o dugim danima i noćima-tko kaže da je to radi prestanka rotacije ](*,)

Ja se duboko nadam duhovnom uzdizanju na globalnoj razini preko jedne ili 3 noći, jer ovo što sad postoji, nije dugoročno održivo.

Stvari koje se događaju po svijetu su mnogobrojne ali ih nema ništa više niti manje nego kroz čitavu ljudsku povijest, samo što prije nije bilo tv-a pa nisi ogao u kratkom vremenu vidjeti slike iz cijelog svijeta.

Da je čovjek u 13. stoljeću mogao svaki dan gledati sve događaje koji se istovremeno događaju-rekao bi da je smak svijeta blizu.

Dakle, think pozitive i aktivno kreirajte sebe, okolinu, budućnost

"Bio" sam u 2013. godini, i po Zemlji se i dalje moglo hodati.............

Vrh

PostPostano: pon feb 13, 2012 11:41 am 
Član foruma

Mike20 je napisao;
Ovi svi idiotizmi o reptilima, smaku svijeta itd u biti su dosta opasni.
Pošto te stvari ne postoje, al ako se stvori određena kritična masa blesana koji vjeruju u to-te stvari će se materijalizirati i postati stvarne.

Pravi si Novodobac. Ono što tebi ne odgovara smeštaš u imaginaciju.Vreme je selektivno i zato, sve je moguće....

Oni koji su i malo svesni, vide situaciju malo drugačije od tebe. Šta bi se desilo da psihopate potpuno preovladavaju? Zar misliš da bi ovaj realitet opstao? Čitati između redova, i videti ovaj svet između rešetki tamnica, govori o tome da postoji zla sila koja nas sve manipuliše. U čemu je problem? Osvrni se oko sebe u pogledaj u sebe i biće ti sve jasno... Ako li ne, onda ostaje tvoja buka i nerazumevanje situacije....

Ni ja ne verujem u razne teorije dok to ne istražim potpuno sa znanjem...

Mike20 je napisao:
Ja nevjerujem u nikakve smakove svijeta ni krajeve vremena.
Da bi vidio što donosi budućnost, treba malo sagledati prošlost.

Upravo to, nisi ništa video. Prošlost upravo govori o tome: periodični dolaski kometa, Tuđinaca, Supernova.... I to nije nikakav, smak sveta po meni, nego transformacija ka zlu ili dobru, zavisi kako izabereš....

Drugo, u univerzumu postoji balans postojanja(to je za tebe špansko selo da bi shvatio), tako da će uvek biti te borbe između dobra i zla. Nekako mi to deluje kosmički i ljudski istovremeno....

Najbitnija je svest, duša, a ne telesni omotači... Ali dok smo ovde, u ovoj dolini suza, imamo pravo da izaberemo, i da se borimo na svoj način....

Predlažem ti Mike20, proširi svoj um i svest, maštu u beskraj, ali najviše znanje, kako bi tvoj takozvani idiotizam ispario, a ne širio...

Pozdrav. Shvati ovo kao šamar od brata koji ti želi dobro, ane zlo....

Svako dobro...

Vrh

PostPostano: pon feb 13, 2012 12:12 pm 
Početnik

Reptili smo mi svi sve dok se ponašamo kao krokodili u plitkoj bari koji se otimaju za komad mesa. Ovaj sistem (elita) nas tjera da se tako ponašamo, sve dok ne izađemo iz bare i dok ne kažemo: ja nisam dio toga. Što više nas izađe više će nas surađivati, suživjeti na ovom planetu onako kako žive ljudska bića a ne kao krokodili. Mnogi će ostati "reptili" mnogi će postati ljudi, nitko umjesto nas samih ne može donijeti odluke no bit je u tome da više nismo u istoj bari. Pri donošenju odluke "reptili" razmišljaju o tome kako će se ta odluka reflektirati na njega samoga, ljudska bića razmišljaju o tome što je dobro za sve ljude kao i za njega.
Eto, tako ja vidim kraj vremena "reptila" i početak vremena ljudskih bića.

Vrh

PostPostano: pon feb 13, 2012 4:18 pm 
Član foruma

Citat:
Ni ja ne verujem u razne teorije dok to ne istražim potpuno sa znanjem...

A s kakvim se to znanjem proucavaju teorije, ako ne idiotizmom? Kasiopejcima i Laurom?. :rofl

Dolina suza ne postoji, osim.....

Vrh

PostPostano: pon feb 13, 2012 4:41 pm 
Član foruma

25256 je napisao:
A s kakvim se to znanjem proucavaju teorije, ako ne idiotizmom? Kasiopejcima i Laurom?

Njih niko nije spomenuo, u čemu je problem. To je tvoj idiotizam i napad, koliko vidim izgleda sa namerom... da se diskredituje jedan od izvora znanja...(imaš posebno temu o raspravama o kas. materijalu pa tamo iznosi mišljenje)

Sve teorije koje vode ka određenim spoznajama su verodostojne, pogotovu ako su lične prirode i istraživanja. E sad, ako nemaš tu širinu za shvatanje situacija i sveta u kome živimo, moje saučešće...

A dolina suza je ovaj realitet u kome smo, i ako misliš da nije, pogledaj oko sebe...

Vrh

PostPostano: pon feb 13, 2012 5:01 pm 
Član foruma

Bojan71 je napisao/la:
25256 je napisao:
A s kakvim se to znanjem proucavaju teorije, ako ne idiotizmom? Kasiopejcima i Laurom?

Njih niko nije spomenuo, u čemu je problem. To je tvoj idiotizam i napad, koliko vidim izgleda sa namerom... da se diskredituje jedan od izvora znanja...(imaš posebno temu o raspravama o kas. materijalu pa tamo iznosi mišljenje)

Sve teorije koje vode ka određenim spoznajama su verodostojne, pogotovu ako su lične prirode i istraživanja. E sad, ako nemaš tu širinu za shvatanje situacija i sveta u kome živimo, moje saučešće...

A dolina suza je ovaj realitet u kome smo, i ako misliš da nije, pogledaj oko sebe...

Meni je ocigledno da ti nemas dovoljnu sirinu shvatanja, pa zato zivis u dolini suza. Tebi je potrebno saucesce, a ne onome ko ne zivi u dolini suza.

Vrh

PostPostano: pon feb 13, 2012 5:17 pm 
Član foruma

Upravo o tome pričam.

Shvaćati ovo oko sebe kao dolinu suza je preopasno-biti jako uvjeren u to znači to i materijalizirati to ko sebe.

Tko su te Laure razne i kanalizirane poruke-slično ko i horoskopi koji ti govore ono što želiš čuti i uljepšano ono što ne želiš čuti, slagajući djeliće u cjelinu koji ti zvuče logično-pa mozak naš tako i funkcionira da u svemu traži pravilnost i uzorak, naglasak na to u "svemu"

Ono što bi trebali čuti-to ostane nezapaženo.

Ova razna ispiranja mozgova sa Zemlje me dosad nisu "dotakla" da bi osjetio pozitivnu energiju iz njih, jednostavno radi se o čistom bacanju krafni u oči :rofl

Vjerujem u promjene, napredovanje itd zato jer se nameću same po sebi.

Kad pogledate sav svijet od mikrokozmosa do makrokozmosa, sve je KRUŽNO, u ciklusima.
Ciklusi stvarnja i razaranja koje uvjetuje jedno drugo, smrt nećega je rađanje nečega drugoga

Dakle prelazak u sljedeću razinu, NUŽNO uključuje razaranje i smrt.

Ako je život jako rijedak u ovome svemiru u kojem jesmo, kakav god on bio, onda neće biti nikakvog uništenja tog dragocjenog života, jer na višoj razini je tako odlučeno.

Ako je život čest u svemiru, onda smo apsolutno nebitni organizmi, sa nama i bez nas, plan će se ostvariti.

Mene je samo strah da cijela priča ne završava sa fizičkom smrću, bar se toga ne sjećamo.................

Vrh

PostPostano: sri feb 15, 2012 2:54 am 
Član foruma

dodo i sterope -_-
nisam smeo da izadjem iz dvorista i blenem uvece, a oko dvorista ima visokog drveca pa se nebo nije lepo videlo. i to se odnosilo na 7-10 dana godisnje kad odem na selo -_- i bilo je pre 15godina -_-

dodo i mene vredja video koji si stavila. i da dodje neko ozbiljo da mi prica o tome kako ce planeta da se zaustavi ili kako je planeta ravna ploca ja bih probao da suprotstavimo dokaze za i protiv
(ovo sto cu sad da napisem mi deluje dosta psihopasti od mene ali ne znam kako drugacije da nastavim).. ne vidim koje bi dokaze mogla ta osoba da mi iznese da me ubedi da moj stav nije tacan i prilicno sam siguran da bi mogo da iznesem nopobidne dokaze u svoju korist ako ta osoba hoce da bude iole racionalna. e sad, i ako nakon tog velikodusnog gesta sa moje strane, da na takvu moroncinu potrosim vreme i energiju, ona i dalje ponavlja da ima prava na svoje misljnje i da ona jednostavno u to veruje... reko bi toj osobi da bi bolje za nju bilo da nema prava na svoje misljenje i da je degenerik. sem ako nije veoma mlada ili stvarno retardirana.

e sad ako bi mi se neko smejao sto mislim da postoji spiritualna dimenzija ja bih voleo da cujem cime to opravdava..
prvo zemljin oblik i kretanje su fizicke pojave svima vidljive i na njih se odnose fizicki zakoni koji mogu da se racunaju itd... teorije ili stavove o njima je mnogo lakse dokazati i opovrgnuti.
rasprava o eventualnom postojanju spiritualne dimenzije je mnogo apstraknija i ljudi mogu da budu mnogo tvrdoglaviji oko svojih ubedjenja oko nje... mogu i da postoje dva potpuno razlicita misljnja i da oba budu tacna jer ni jedno nije moguce dokazati ili opovrgnuti objektivnom sudiji. u sustini svako moze da tera svoje i da ostane u pravu u odredjenim kurgovima. na primer nadju se 3 coveka u sobi. jedan meditira 10 godina, jedan mesec dana, a jedan nikada nije.. i taj sto meditira mesec dana pocne da objasnjava nesto(o meditaciji) ovome sto nikad nije, i on je savrseno siguran da je to sto prica tacno, a i ovome sto ga slusa zvuci savrseno logicno i ispravno. e sad ovaj sto meditira 10 godina zna da je to low level glupost i zabluda i da nema veze sa zivotom ali ako je ovaj sto nikad nije meditirao poverovao ovome sto meditira mesec dana i hoce u to da veruje, nista ne moze da im dokaze. morace sami da dodju do tog saznanja nakon ko zna koliko vremena. a dotad ovaj sto meditira mesec dana moze da bude car u svojim nekim krugovima...

kod tvrdnji da ce zemlja da se zaustavi toga nema. zemlja se krece pod uticajem te i te sile i nastavice tako da se krece dok je sila te i te jacine u tome ne spreci. do takve sile moze da dodje usled tog i tog... THE END

znaci
spiritualno = unutarnje putovanje, gde varijabale nije moguce izmeriti i ponoviti vec se sve svodi na samostalno iskustvo i prepricavanje. stoga mozete furati ma koju teoriju i ostati "u pravu"(npr. religije razne, jel tako, gde je svaka ispravna)

i fizicki/materijalni svet, ovaj po kome trckamo jednoko izgubljeni, gde mozemo da izmerimo osnovne sile koje uticu na objekte i koje su univerzalne i gde eksperimenti ponovljeni na potpuno isti nacin daju potpuno iste rezultate. stoga, kada dovoljno znamo o necemo mozemo i da iznosimo precizna predvidjanja i iznosimo tvrdje kojima je nemoguce suprotstavljati se.
naravno neko ko o necemu zna kranje povrsno moze da se suprotstavi i iznosi teorije koje ce ljudima koji se time bave da bude smesne... ali drugi ljudi koji znaju manje mogu da se prime i poveruju toj osobi.......... -_-

ala sam se namucio da sve ovo napisem :D
kiss

Vrh

PostPostano: sri feb 15, 2012 1:26 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: sri feb 15, 2012 3:50 pm 
Član foruma

Evo, Soulwax - upadam u priču ko indijanac, nadam se da nemaš ništa protiv :)

Malo blatruć i spekulacija, nije na odmet.

Soulwax je napisao/la:
ne vidim koje bi dokaze mogla ta osoba da mi iznese da me ubedi da moj stav nije tacan i prilicno sam siguran da bi mogo da iznesem nopobidne dokaze u svoju korist ako ta osoba hoce da bude iole racionalna.

Možda su obe stvari tačne? Nije nemoguće, a evo i zašto:

Protok vremena je, kao što znamo, direktno srazmeran vibratornoj frekvenciji celokupnog postojanja svesne jedinke, iliti, u ovom slučaju - tebe. U ovom momentu se nalaziš na jednom vibratornom opsegu koji odgovara "ljudskom" postojanju sa svim njegovim karakteristikama (rukama, nogama, energijom, mislima, špagetima za ručak, vezivanju pertli, povremenom "pas mater" upućeno komšiji itd) - koji opet odgovara frekvenciji postojanja planete Zemlje, jer ona emituje noseću frekvenciju unutar koje si manifestovan kao Ti - ljudsko biće.

Kao što ti u tvom trenutnom stanju svesti percipiraš vreme kao jedan konstantan tok, a koji si vezao za postojanost perioda tik tak kucanja sata - to jest, tok vremena onako kako ga percipiraš putem svojih 5 fizičkih čula (i mozga kao onog šestog koje je zaduženo za sintezu ostalih - a kao i glavnog krivca za taj slavni "protok") - neko drugo biće, sa čulima kalibrisanim na drugačiji način i sa drugačijom frekvencijom postojanja unutar noseće frekvencije Zemlje bi taj tok vremena percipiralo znatno drugačije.

Uzmimo za primer jednu Mačku. Kada je posmatraš - ima reflekse kao munja, brza je haos, bez problema uhvati miša kojeg ti jedva vidiš kako je protrčao. Neko bi rekao da je to tako zato što je mačka puno brža od nas, i refleksi joj rade brzinom koja je nama skroz neshvatljiva. Međutim, kada bi ta mačka mogla nama da objasni par stvari o sopstvenom funkcionisanju, ne bi se složila sa nama da je ona brza. Nego bi mi za nju bili užasno spori ... a miš - eto tako, tu negde, pa može bez prevelikog napora da vidi njegovu putanju, gde je krenuo - gde da ga dočeka, kada treba da skoči na njega ... Kao kada se mi igramo sa loptom. Recimo da je 10 puta brža od nas? Njeno VREME, u tom slučaju, protiče u odnosu na naše 10 puta brže ... Dakle - jedan sat za nas = 10 sati za mačku, ako bi smo njeno vreme prevodili u naš referentni sistem što je obično potpuno besmisleno - ali ćemo to uraditi za potrebe razgovora.

Znači brzo i sporo su u stvari broj radnji koji se izvršava u određenoj jedinici vremena, a jedinica vremena je uzeta samo u okviru jednog referentnog sistema. U ovom slučaju našeg, ljudskog - koji smo mi iz nekog razloga podesili u odnosu na kucanje sata - jer to odgovara našoj frekvenciji, unutar noseće frekvencije planete Zemlje.

To što je ovaj aspekt našeg postojanja koji zovemo "striktno ljudskim" - ili, da kažemo, 3d ljudski - ograničen takvom percepcijom protoka vremena - uopšte ne znači da takva percepcija protoka postoji i na onome što zoveš "duhovnom dimenzijom" - koja je ipak otac/majka ovog našeg "domaćeg" realiteta.

Naša percepcija vremena je definisana našim čulima i našom fizikalnošću - međutim, složićeš se da mi nismo naša fizikalnost, već sama svest. Zar ne? Svest nije ograničena fizikalnošću. Zbog čega bi nivoi percepcije vremena, unutar naše svesti - onda bili ograničeni na percepciju protoka vremena koju dobijamo kroz fizička čula? Ta percepcija se razlikuje od organizma do organizma na zemlji, jer u potpunosti zavisi od fizičkih faktora. Međutim, momenta kada se svest čoveka pomeri na drugačiji nivo, tako se menja i samo realno vreme.

Uzmimo za primer snove. Navodno, oni traju minut, dva - najduže, maksimalno toliko. Prosečan san traje oko 30 sekundi. Seti se bilo kog sna. Zaklećeš se da je trajao daleko duže ...

Zašto? Kako je moguće da se u 30 sekundi toliko toga izdogađa ?

Jednostavno - sam um unutar koga se događa sanjanje ima mnogo veću brzinu za stvaranje i obradu podataka od one kojom naša fizička čula obrađuju spoljne podražaje. Rad tom brzinom mu je omogućen upravo zbog toga - što u datom momentu ne koristi referentni sistem fizičkog tela koji je usvojio ovaj naš budni um, već ga sam um emulira na određen način - koji odgovara trenutnoj brzini nivoa na kojem se naša svest u datom momentu nalazi. I zbog toga izgleda da je prošlo mnogo, mnogo duže.

Film "inception" je to onako lepo objasnio, i to zaista i jeste tako. Na dubljim nivoima uma - vreme bi proticalo još sporije. Tako da bi za tih 30 sekundi mogla u stvari proći godina ...

A tu je reč samo o umu. Kakvi se svinjarluci tek dešavaju unutar oslobođene svesti ?!

Valjda sam ovo dovoljno dobro objasnio. A sada - kakav je protok vremena za planetu zemlju - čija je frekvencija noseća za sve životne forme na njoj, a između njih postoje toliko ogromne razlike u brzini, i percepciji vremena? Gde su njene referentne tačke? Šta je noseća frekvencija njenog postojanja? "Mislite o tome " :P

Naša svest se nalazi baš tu gde se nalazi, i imamo baš takvu frekvenciju kakvu imamo, i, u skladu sa tim - takav protok vremena (a koliko god ovo što do sada napisah šizofrenično zvučalo - tvrditi da je ljudska percepcija vremena objektivna i jedina stvarna je u stvari mnogo bliže šizofreniji) je regulisan određenim faktorima. Faktori kojima je regulisan, u samoj svojoj suštini su vibracije - energija. Pogledajmo, zar tokom jednog najobičnijeg sna ne dolazi do drastične promene u percepciji vremena - upravo zbog delimične eliminacije uticaja fizičkih vibracija na svest, i gubitka uspostavljenog referentnog sistema? Šta misliš, koliko još to daleko može da ide?

Ono na čemu se zasniva premisa da če zemlja stajati mirno 3 dana (pa, pogledaj - ako zemlja stoji nema ni dana ni noći, zar ne - kako možemo pričati o trojci onda kada nema rotacije ?) je samo drastična promena vibracija/frekvencija kojima je Zemlja, kao noseći element života bombardovana. I ako se njene frekvencije naglo uspore - a mi smo nošeni tom frekvencijom - razmisli, šta će se dogoditi sa našom frekvencijom - ako se frekvencija, koja je noseća frekvencija za Zemlju, koja je opet - noseća frekvencija za nas - izmeni?

Odgovor a.) - NIŠTA! Nećemo primetiti apsolutno ništa, jer će se u skladu sa tim i naša frekvencija fizičkog postojanja na koju je naša svest usmerena izmeniti proporcionalno - pa tako i frekvencija kucanja sata koju uzimamo kao referentnu tačku!

Odgovor b.) - svest, neuslovljena fizičkim faktorima - prekida percepciju iluzije kretanja, gubi referentne tačke za vreme/prostor i u skladu sa tim i nefizičkim nivoom na koji je usmerena vidi promenu u protoku vremena u odnosu na fizički realitet - a ta razlika bi, u skladu sa proporcijom protoka vremena između različitih nivoa postojanja - bila, za većinu svesti - po tvrdnjama 2012 vernika - negde oko 3 dana (?) izraženo u ovom našem uobičajenom ljudskom protoku vremena.

I sada, šta je od ta dva tačno? Nijedno. I oba. Vreme je relativno ;) To se dešava i sada, u ovom momentu, sa jednog aspekta - zemlja sasvim sigurno ne mrda, ni u prostoru, ni u vremenu - jer su ta dva neraskidivo povezani. Uvek je tako. Samo je pitanje tačke posmatranja - ili, nivoa postojanja sa kojeg se vrši posmatranje. Pitanje je da li će tog slavnog decembra naša svesnost , usled promene frekvencija/energija - biti u tački u kojoj to svesno percipiramo. Ali to bi značilo potpuni kraj iluzije.

Za nekoga - vreme čak ni ne postoji. Na (ne)brzini beskonačnosti je sigurno tako. To naravno ima ogromne implikacije, ali se ne može objašnjavati. Ko razume - shvatio je :D Neću da kažem da je meni jasno, ni slučajno.

Bla bla bla truć laprd :-#

Živeli ;) :love3: :occasion5:

Vrh

PostPostano: sri feb 15, 2012 10:57 pm 
Član foruma

vasco je napisao/la:

Da tako nekakomada mi nije baš sve najajsniej iz prvog dijela a i iz drugog jer ja na to gledam s druge strane. mni je slika mnogo jednostavnija i u suštini se slažem u potpunosti. :occasion5: :blob: :angel4:

Vrh

PostPostano: čet feb 16, 2012 10:13 am 
Član foruma

vasco je napisao/la:

Ostadoh bez riječi - kao i uvijek kad nam se otkriva i kaže istina. Pogotovo ako se to ovako lijepo zapakira, pa se i najavi tko će doći, ali se ne kaže zašto. Ali se sve zna i otkriva, ali nikada do kraja i uvijek nekako zastanu i odluče to ne reći - valjda da ipak u spektaklu ostane i onaj efekt iznenađenja.
A i što će mi riječi - jedino što trebam to je biti bez misli i služiti!

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: čet feb 16, 2012 12:36 pm 
Početnik

Evo bilo je rijeci o rotaciji planeta.
Rotacija Venere bez razloga usporila.
http://danas.net.hr/znanost/page/2012/0 ... tml?pos=n0

Vrh

PostPostano: čet feb 16, 2012 12:44 pm 
Član foruma

Već sam pročitao je napisao/la:
Evo bilo je rijeci o rotaciji planeta.
Rotacija Venere bez razloga usporila.
http://danas.net.hr/znanost/page/2012/0 ... tml?pos=n0

Taman sam htjela da postiram ovu vijest na temu "Alternativne vijesti"-ali vec je i tamo postana...i da zaista, šta reći?

Vrh

PostPostano: čet feb 16, 2012 1:33 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
vasco je napisao/la:

Da tako nekakomada mi nije baš sve najajsniej iz prvog dijela a i iz drugog jer ja na to gledam s druge strane. mni je slika mnogo jednostavnija i u suštini se slažem u potpunosti. :occasion5: :blob: :angel4:

Veoma interesantno. Ono sa C-7 me je veoma zaintrigiralo.

Vrh

PostPostano: čet feb 16, 2012 1:55 pm 
Član foruma

susuru je napisao/la:
FORMICA je napisao/la:
vasco je napisao/la:

Veoma interesantno. Ono sa C-7 me je veoma zaintrigiralo.

Tesko je nekome shvatiti, sta je to tamo, i di cemo doci, sa svijescu mislim, pogotovo ako se nije
nikada susreo sa tim, ili bolje reci, nije to osjetio.
Da nam tijelo nece trebat, u to sam uvjeren, e sada, neki to zovu smrt, i tu nastaju problemi,
jer nasa mala glavica, ne moze shvatiti, da gubitkom tog fizickog tijela, ne nastupa smrt, nego se uzdizemo, na skroz drukciji nivo, koji je tu od uvijek, i sveprisutan.
Vidit cete, kada krene odvajanje, kako ce se stvarno poceti mjenjati kolektivna svijest, ali sve u svoje vrijeme.

Ima sse jos jako puno za reci, ali ne zelim zamarati kobasicama od postova...

Vrh

PostPostano: pet feb 17, 2012 12:52 am 
Član foruma

e valjda? hvala puno sto si se umesao
Ja vec par dana imam da zavrsim neke duge pisanije pa sam tek sad video sta si napisao
Posto jos nisam zavrsio to sto imam ne mogu trenutno da se lepo i detaljno posvetim tvom postu pa ti odgovaram ovih dana :)
Odlican ti je post! imas sta da kazes i sto je jos vaznije tvoje tvrdnje imaju koren
Ziv bio :D i hvala jos jednom

Vrh

PostPostano: pet feb 17, 2012 10:27 pm 
Član foruma

Vrlo je teško reći đećemo dospjeti. Taj svijet je toliko različit da ne postoje riječi, zapravo bolje reći asocijacije koje te riječi vezuju za poznato iskustvo, da se to nama u tijelu pokaže. Znam kad se budemo našli tamo da će se sjećanja vratiti jer nećemo biti ograničeno tjelenim ograničenjima. Vjerovatno se i tijelo mijenja jer ćetijela biti ista kao ova ali će blistati bijelom svjetlošću. Znam takođe da oni ljudi koji ostaje taođe doživljavaju fantastičnu promjenu. I kod tih ljudi će se promijeniti tijelo. Izgledaće gotovo jednako današnjem ali će biti providno nešto kao zaprljani žele bomboni ili ratlokumi sa raznobojnom svjetlošću koja će se viđeti u njima.

Vrh

PostPostano: sub feb 18, 2012 1:08 pm 
Član foruma

Treba znati da smo pod kolektivnom amnezijom, kad se probudimo u drugoj realnosti to će biti kao kad se u ovoj realnosti probudimo iz sna.
Kad smo u snu nismo uopće svjesni ove realnost, iz sna ne možemo spoznati javu. Vrlo praktična usporedba tako da se ne treba zamarati oko toga sve je u nama.
Um i mental niže dimenzije nikako ne može spoznati višu dimenziju jer je ograničena samo i isključivo dimenzijom ili vibracijom tog realiteta, tako ja vidim stvari.

Vrh

PostPostano: uto feb 21, 2012 5:48 pm 
Početnik

http://www.sott.net/articles/show/24181 ... d-in-2012-

Jedan pogled na kraj.Udobno se neslonite i uživajte :evil3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.