Sada je: uto maj 13, 2025 12:05 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 779 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Denziteti i sve o njima
PostPostano: čet jan 26, 2012 2:18 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
suština vs.vampirizam ?

Pa recimo, ali nije ni to jednostavno za pojmiti, a kamoli objasniti. Puno je različitih varijabli i okolnosti koje su poprilično zapetljane da nekad ni oni sami ne znaju tko pije a tko plaća.

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 2:26 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Lampa je napisao/la:
suština vs.vampirizam ?

Pa recimo, ali nije ni to jednostavno za pojmiti, a kamoli objasniti. Puno je različitih varijabli i okolnosti koje su poprilično zapetljane da nekad ni oni sami ne znaju tko pije a tko plaća.

U redu, onda možda da napravimo prvi korak u tom pravcu. Recimo, vampirizam ne sadrži suštinu ili ju je sadržavao pa je prestao. Da li se teoretski gledano, biće/entitet vampir koji ne sadrži suštinu, može, ukoliko želi vratiti suštini? Kako, ako se ne može sjetiti sebe jer nema suštine?

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 2:42 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
U redu, onda možda da napravimo prvi korak u tom pravcu. Recimo, vampirizam ne sadrži suštinu ili ju je sadržavao pa je prestao. Da li se teoretski gledano, biće/entitet vampir koji ne sadrži suštinu, može, ukoliko želi vratiti suštini? Kako, ako se ne može sjetiti sebe jer nema suštine?

Pa teško je reći kako je točno vampirski dio nastao. Postoji mnogo priča i različitih iskustava, najvjerojatnije je nastao slično kao naš, fragmentacijom, padom, zaboravom.

Ja iskreno vjerujem da može.

Tvoje zadnje pitanje je poprilično ključno ne samo za OPS sile, nego za sve nas. Kako se vratiti suštini, "sebi", ako se ne sjećamo sebe? To tek trebam saznati :)

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 2:59 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

Pa teško je reći kako je točno vampirski dio nastao. Postoji mnogo priča i različitih iskustava, najvjerojatnije je nastao slično kao naš, fragmentacijom, padom, zaboravom.

Ja iskreno vjerujem da može.

Tvoje zadnje pitanje je poprilično ključno ne samo za OPS sile, nego za sve nas. Kako se vratiti suštini, "sebi", ako se ne sjećamo sebe? To tek trebam saznati :)

Zato i pitam jer imam isti problem. U jednoj situaciji glas mi govori da se sjetim sebe. I tada sam zbunjena jer osjećam fragmentaciju unutar sebe i ne mogu reći da li se trebam sjetiti svakoga od fragmenata ili cjeline koja mi nekako izmiče. A budući da poruka kaže da se sjetim, znači da znam.

Imam još par pitanja u vezi antimaterije, nisam uspjela naći ništa značajnije na netu. Da li je strukturirana kao materija, da li izgrađuje anti-svjetove, sadrži li anti-bića, postoji li "tamo" pojam svjetla i tame, a ako postoji, što je dominantno, kako se ulazi u antimateriju?
I svašta još...

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 3:18 pm 
Član foruma

Pozdrav Lampa, teško mi je odgovoriti na sva ta pitanja, pošto vezujem koncepte uz sve te pojmove, a ti koncepti su u najmanju ruku polovični.

Nemoj na to gledati kao da je nešto nužno anti, samo je suprotnog od našeg po načinu funkcioniranja, po hijerarhijama i odnosima. Ono što je tu na vrhu, tamo je na dnu, koliko shvaćam. O omjeru svjetla i tame nebi govorio pošto ne znam šta da kažem, osim da to nije tako jednostavno. Materija i antimaterija su isprepletene i nemogu se gledati zasebno.

Uvijek si u antimateriji, ona, isto kao i detenziteti, ovisi o stupnju tvoje percpecije. Ja bi rekao da je to stupanj iznad, 4D. No ako se dobro sjećam, kasiopejci kažu da je to stupanj ispod našeg. Pitanje je sad da li ja vežem isto koncept uz pojam antimaterija kao Laura i ostali koji su interpretirali poruke i pisali transkripte.

Pročitaj ova dva posta od bojana, izvodi iz kasoipejski transkripti:

viewtopic.php?f=2&t=366&p=108402&hilit=Crna+rupa#p108402

viewtopic.php?f=2&t=366&p=108435&hilit=Antimaterija#p108435

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 5:21 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Pozdrav Lampa, teško mi je odgovoriti na sva ta pitanja, pošto vezujem koncepte uz sve te pojmove, a ti koncepti su u najmanju ruku polovični.

Nemoj na to gledati kao da je nešto nužno anti, samo je suprotnog od našeg po načinu funkcioniranja, po hijerarhijama i odnosima. Ono što je tu na vrhu, tamo je na dnu, koliko shvaćam. O omjeru svjetla i tame nebi govorio pošto ne znam šta da kažem, osim da to nije tako jednostavno. Materija i antimaterija su isprepletene i nemogu se gledati zasebno.

Uvijek si u antimateriji, ona, isto kao i detenziteti, ovisi o stupnju tvoje percpecije. Ja bi rekao da je to stupanj iznad, 4D. No ako se dobro sjećam, kasiopejci kažu da je to stupanj ispod našeg. Pitanje je sad da li ja vežem isto koncept uz pojam antimaterija kao Laura i ostali koji su interpretirali poruke i pisali transkripte.

Pročitaj ova dva posta od bojana, izvodi iz kasoipejski transkripti:

http://galaksija.info/forum/viewtopic.p ... pa#p108402

http://galaksija.info/forum/viewtopic.p ... ja#p108435

Hvala ti, poznati su mi ti postovi, no ne daju objašnjenje na stvari koje me zanimaju. Kažu, između ostalog, da je antimaterija prijelaz k eteričnom postojanju. Čini mi se da, kao što kažeš, svakodnevno u svojim kontaktima s višim razinama prolazimo kroz pojas antimaterije, ako se tako može reći. Rekla bih da si prema tome da si u pravu.
Nejasan mi je odnos antimaterije i OPSa, no neću više piliti po tome, s vremenom će sve sjesti na svoje mjesto.
:glasses7:

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 6:06 pm 
Član foruma

Lampa kazes da ti je nejasan odnos izmedju antimaterije i OPS-a.Prema Cass. 3D je jednako i materijalan i antimaterijalan.A OPS I OPD su opredjeljenja svijesti koja nije materijalna(nemoj pomjesati nematerijalno i antimateriju).Tako da svijest bira put kojim ce ici(bilo da je u materijalnom svijetu ili antimate rijalnom.

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 6:28 pm 
Član foruma

Nicaze je napisao/la:
Lampa kazes da ti je nejasan odnos izmedju antimaterije i OPS-a.Prema Cass. 3D je jednako i materijalan i antimaterijalan.A OPS I OPD su opredjeljenja svijesti koja nije materijalna(nemoj pomjesati nematerijalno i antimateriju).Tako da svijest bira put kojim ce ici(bilo da je u materijalnom svijetu ili antimate rijalnom.

Želiš li reći da ne postoji veza između antimaterije i OPS-a, tj. da je antimaterija jednako zastupljena s OPS i OPD opredjeljenjima (kao i materija)? I po tvom mišljenju, prilikom povišenog stanja svijesti, kontaktiramo antimateriju ili ne, budući da prema Cs antimaterija predstavlja prijelazak k eteričnom postojanju.

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 11:12 pm 
Moderator

Meni su intuitivno antimaterija i tamna materija blisko vezane za 4D i 5D nivo postojanja i kao takve, makar se zovu "tamne" nisu vezane za podjelu na OPS i OPD, nije u materiji i antimateriji sadržana dualnost dobra i zla.
Zapravo smatram da tek tamo može biti kandidata za OPD.

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 11:57 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Meni su intuitivno antimaterija i tamna materija blisko vezane za 4D i 5D nivo postojanja i kao takve, makar se zovu "tamne" nisu vezane za podjelu na OPS i OPD, nije u materiji i antimateriji sadržana dualnost dobra i zla.
Zapravo smatram da tek tamo može biti kandidata za OPD.

Hvala ti na odgovoru, trebam vremena da to malo posložim i usporedim sa svojom slikovnicom.

Vrh

PostPostano: pet jan 27, 2012 12:48 am 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
Nicaze je napisao/la:

Želiš li reći da ne postoji veza između antimaterije i OPS-a, tj. da je antimaterija jednako zastupljena s OPS i OPD opredjeljenjima (kao i materija)? I po tvom mišljenju, prilikom povišenog stanja svijesti, kontaktiramo antimateriju ili ne, budući da prema Cs antimaterija predstavlja prijelazak k eteričnom postojanju.

Po mom shvatanju ide ovako

Materijalni svijet,pa antimaterijalni(koji je ujedno 3D sa materijalnim(anorganska bica koja opisuje Kastaneda>mozda),pa varijabilni(istovremeno materijalni i antimaterijalni a cini mi se i etericni),pa onda etericni.E sad u svim tim oblastima egzistencije postoji i OPS i OPD koji je u balansu jer je Univerzum po prirodi u stanju balansa/balansiranja.Tako da u svim denzitetima(osim sedmog) imas oba "tabora".A za sve nize od sestog a mozda i petog denziteta je iluzija tj.nemozemo da prepoznamo da smo u iluziji uma sto ovi iznad znaju pa su nam rekli.I ne razumijem sta mislis pod kontaktiranjem antimaterije?

P.S Svaki denzitet je nivo svijesti pa svijest denzitete percepira na nacin kolicine svijesti koju ima.Dok je svijest sama nefizicka.Ovo pise svijest treceg denziteta upravljajuci
3D vozilom koje je materijalno a sama svijest nije materijalna.

Vrh

PostPostano: ned jan 29, 2012 8:42 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
Prva rečenica tvog posta sadrži rješenje zagonetke koju si samo djelomično predstavio. Sve je sadržano u simultanim postojanjima. I mi i oni. Da stvar bude još bolja ili gora, ovisno od nečije polazne točke, ne možeš postojati u OPD , a da ne postojiš u OPS. Čovjek na 3D je mješavina svjetla i tame ili kako kaže Sjenko: Još jedna od manipulacija nad čovjekom je interna podjela svijetlog kao dobrog i tamnog kao zlog. Tamno nije zlo, samo je crno.

Ovako nekako ja gledam na to: naravno, ne mozemo postojati samo na jednoj strani polariteta. Donji centri do srcane cakre su maltene dionizijski - bestijalni. Srcana cakra je najveci spremnik energije koja ako nije izbalansirana, vuce energiju ostalih centara (to je Gurdjieff izvrsno zamijetio u Uspenskovoj: U potrazi za cudesnim, kada je rekao da devijantni centar krade energiju energetski zastupljenijeg centra - a kod ljudi su najzastupljeniji seksualni, nagonski i intelektualni centar, dok emotivni pretezno atrofira zbog trauma i potisnutih emocija). Heart bi bio prijelaz a gornja tri centra senzori prema visim sferama. e sad, jebga sto nam se od mladosti svima zatvara trece oko i krunska cakra, sto R kompleks direktno utjece na epifizu, sto solarni pleksus direktno radi blokade u grlu. + implanti. * demonsi entiteti i kojekakvi astralni proljepci koje smo ili karmicki dobili rodjenjem ili tokom zivita ili koje su nam nasrali kojekakvi cuvari i izdajnici na negativnoj strani spektra (3D zivalj naravno). Demon kojega imam u sebi a "instaliran" je iz visih sfera, ne mora nuzno raditi sranja,ali kada tog demona koristi neko protiv mene, onda je to nesto sasvim drugo. Vlastiti demoni po meni su prepreka a ne generalan problem. generalan problem je demon kolektivnog nesvjesnog koji jeinstaliran u svaciji uma manifestira se preko izopacenog dijela uma, ega i libida. Smatram da,kao sto si i sam rekao, postojetlacitelji (tamni aspekti nas) i postoje destruktivne svijesti koje bi nas najradije obrisale salica zemlje (cisto zlo koje je intalirano i u kolektivnom nesvjesnom i u individualnom nesvjesnom).

Citat:
Svemir se bazira na dualnosti i na balansu crnog i bijelog. Mnogi pokušavaju negirati isto i vjeruju da nešto s njim nije u redu kad njihov unutarnji kaos počne izranjati. Onaj tko bježi od svoje tamne strane nikad neće biti potpun.
Nitko nije 100% OPD, što znači da istovremeno postoji sa svijetlim i tamnim dijelovima na 3D. Pitanja koja sebi postavljam, što se događa s mojim tamnim dijelom u trenutku prijelaza? Što se događa s OPS energijom? Kada i gdje ona odlazi? Da li se transformira u OPD? Ako pretpostavimo da svijetli dio kojeg je hipotetski više, ide na 4D OPD, tamni dio kojeg nema dovoljno ne može ići na 4 DOPS, a nema tijelo da bi išao na 3D OPS, vjerojatno negdje pluta neiskorišten u bazenu neke tamne energije. Da li se netko/nešto time hrani? Da li taj moj tamni dio sadrži svijest i sjećanje na ličnost kojoj je pripadao? Da li ostaje vječno nepromijenjen ili se integrira u nešto veće?
Simultanost postojanja nam omogućava istovremeno/bezvremeno stjecanje iskustava, a kako je Svemir u ravnoteži, to znači da je moja nad-duša u ravnoteži s jednakim nabojem svijetle i tamne strane. Tako da sam ja i ova ovdje koja jesam i tko zna što sve ne drugo. I taj sa zmijskim očima ili onaj koji me zlostavlja na kojekakve načine, također mogu biti ja, ako je dio moje nad-duše. Pa prema tome, ovo baca sasvim drugo svjetlo na OPS i OPD polaritete postojanja i čovjekovu ulogu u njima. Ili ne.

Rekao bih: ne bjezati od svoje tamne strane ali ju niti uzgajati. Mnogi koji se hvataju paradigme o ravnotezi prije ili kasnije upadaju u zamke gdje pocinju prvo nesvjesno hraniti svoju tamnu stranu,jer tamna strana daje prividnu moc. Kojekavi pozitivni i negativni (pretezno negativni) cuvari kod svakoga tko rene na metafizicki put prepoznaju da li bimogao prestavljati potencijalnu opasnost ili ne. Kvazi duhovni narkomani i ljudi sa religisjkim obrascima se pustaju na miru jer nikom nisu prijetnja, osim sami ma sebi a na duge staze ionako rade sve sto i kontrolori. Problem su oni koji pocinju koracati po Putu. E njih se sjebava prvo da ih se pokusa navesti na tamnu / OPD stranu i da pocnu kalkulirati sa kojekakvim obrascima ravnoteze a na kraju pretakati iz supljega u prazno i apologirati sa negativnim polaritetom. Obicno im se pocinju slati ljudi iz vlastite sredine (bar danas "ezoterijskih" kulteva imas u svakoj sredini) i tu ljudi pretezno padaju. Kao sto se u materijlnom svemiru zna reci:svatko ima cijenu, ista pravila vrijede i u visim energetskim cijenama. Rijetki su nepotkupljivi i koji nece pasti na povrsne kako fizicke takjo i energetske obrasce. Vecinom se slazem sa napisanim, no u vezi svjesne ravnoteze bio bih iteeeeekaaaaakooooooo oprezan, jer se iza ravnoteze u velikoj vecini slucajeva krije zamka OPS strane za cistom manipulacijom. Bez presedana.

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: ned jan 29, 2012 9:19 pm 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
Rekao bih: ne bjezati od svoje tamne strane ali ju niti uzgajati. Mnogi koji se hvataju paradigme o ravnotezi prije ili kasnije upadaju u zamke gdje pocinju prvo nesvjesno hraniti svoju tamnu stranu,jer tamna strana daje prividnu moc. Kojekavi pozitivni i negativni (pretezno negativni) cuvari kod svakoga tko rene na metafizicki put prepoznaju da li bimogao prestavljati potencijalnu opasnost ili ne. Kvazi duhovni narkomani i ljudi sa religisjkim obrascima se pustaju na miru jer nikom nisu prijetnja, osim sami ma sebi a na duge staze ionako rade sve sto i kontrolori. Problem su oni koji pocinju koracati po Putu. E njih se sjebava prvo da ih se pokusa navesti na tamnu / OPD stranu i da pocnu kalkulirati sa kojekakvim obrascima ravnoteze a na kraju pretakati iz supljega u prazno i apologirati sa negativnim polaritetom. Obicno im se pocinju slati ljudi iz vlastite sredine (bar danas "ezoterijskih" kulteva imas u svakoj sredini) i tu ljudi pretezno padaju. Kao sto se u materijlnom svemiru zna reci:svatko ima cijenu, ista pravila vrijede i u visim energetskim cijenama. Rijetki su nepotkupljivi i koji nece pasti na povrsne kako fizicke takjo i energetske obrasce. Vecinom se slazem sa napisanim, no u vezi svjesne ravnoteze bio bih iteeeeekaaaaakooooooo oprezan, jer se iza ravnoteze u velikoj vecini slucajeva krije zamka OPS strane za cistom manipulacijom. Bez presedana.

Osobno mislim da vanjski neprijatelj, tj. provokator nije tako veliki problem koliki može biti unutarnja „peta kolona“. Zbog nedostatka iskustva u kontaktiranju svoje tamne strane svatko lako može zastraniti. Stoga se pitam, kako se upoznaje svoja tamna strana, što raditi kad se pojavi, kako je transducirati u svijetlo? Jer, pretpostavljam da to treba učiniti, tamnu stranu prevesti u svijetlu.

Vrh

PostPostano: ned jan 29, 2012 9:51 pm 
Član foruma

pozdrav
možda ima veze s diskusijom,zadnji put kad sam doživio napad za vrijeme spavanja dogodilo se sljedeće.Nekako sam se othrvao paralizi i probudio u novom snu.tada sam shvatio da napad još traje i da me ta 'sila' još uvijek prisutna.uspio sam savladati i strah i pogledati u napadača.
imo sam što za vidit. napadač je izgledao isto ko i ja osim što je isijavao negativnost,pogotovo u očima i nešto je htio da mi zapovjeda i kontrolira.ubrzo zatim sam se doslovno smanjio i probudio.
zanimljivo je da mjesto na kojem sam stajao u snu kad sam ga vidio je mjesto u stanu gdje stoji veliko ogledalo a on se nalazio u mjestu gdje se nalazi odraz.
imam dojam da je san vrlo simboličan i da sam možda sanjo svoj ego ili da je to bila otmica od strane STS-mene iz budućnosti.

Vrh

PostPostano: ned jan 29, 2012 10:02 pm 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
pozdrav
možda ima veze s diskusijom,zadnji put kad sam doživio napad za vrijeme spavanja dogodilo se sljedeće.Nekako sam se othrvao paralizi i probudio u novom snu.tada sam shvatio da napad još traje i da me ta 'sila' još uvijek prisutna.uspio sam savladati i strah i pogledati u napadača.
imo sam što za vidit. napadač je izgledao isto ko i ja osim što je isijavao negativnost,pogotovo u očima i nešto je htio da mi zapovjeda i kontrolira.ubrzo zatim sam se doslovno smanjio i probudio.
zanimljivo je da mjesto na kojem sam stajao u snu kad sam ga vidio je mjesto u stanu gdje stoji veliko ogledalo a on se nalazio u mjestu gdje se nalazi odraz.
imam dojam da je san vrlo simboličan i da sam možda sanjo svoj ego ili da je to bila otmica od strane STS-mene iz budućnosti.

Da se meni takav san dogodio, mislila bih da sam upoznala svoju tamnu stranu. No ne znači da sam u pravu. :glasses7:

Vrh

PostPostano: ned jan 29, 2012 11:51 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
Osobno mislim da vanjski neprijatelj, tj. provokator nije tako veliki problem koliki može biti unutarnja „peta kolona“. Zbog nedostatka iskustva u kontaktiranju svoje tamne strane svatko lako može zastraniti. Stoga se pitam, kako se upoznaje svoja tamna strana, što raditi kad se pojavi, kako je transducirati u svijetlo? Jer, pretpostavljam da to treba učiniti, tamnu stranu prevesti u svijetlu.

Lampa, prvi odgovor se rimuje: ako se previse uhvatis za nesto,moze te se sje..ti vrlo vjesto. Sa unutrasnjim neprijateljem ne bi trebalo stupati u kontakt jer ce odgovori uvijek biti ponavljajuci: ili iskreni ili slatkorjecivi. Mi zivimo u matrixu trecega denziteta i kolektivnoga (nizega) astrala. Entiteti u nama i oko nas koji su privuceni na nas zive u matrixu nasih energetskih polja. Sa jedne strane, to bi vuklo neku vrst suosjecanja, aali i to je velika zamka jer suosjjecanja tu ne smije biti. Ti imas ulogu da ih nadrastes. Oni imaju ulogu da te sprecavaju. Simple as that. "Sastanci" tu ne koriste jer ti jos mogu przvati neki alter u koji udjes u trenu a da niti ne shvatis i gdje ti najvece besmislice mogu biti savrseno logicne i istinite. Jednom sam usao u vrlo nervozno alter stanje koje sam kasnije isao tehnikom samopromatranja i procesiranja sprecavati i dozivio samo klasicnu promjenu entiteta u sebi, koji je iz nervnog centra krenuo u grlenu cakru pa kasnije se obavio oko cijele aure. Jedno energetsko stanje priziva suprotno energetsko stanje a izlazak iz jednog altera potencira ulazak u jos gori alter.

Nix, meni su se u snu direktno obratili cuvari / vodici dok sam u snu (realnom) imao napad. U snu me se napalo u vlastitom stanu (osjecaj ko na javi) i dobio sam jasan info od cuvara (doduse, zamistificiran ali svejedno jasan uprkos simbolici) o cemu se zapravo radi (nesto sto vuce stvari iz proslog zivota). Kad sam se probudio,kada bih pogledao mjesto napada obuzela me hladna jeza. U polusali sam rekao "fiktivnom" entitetu: "ma mozes da mi ga poduvas". Cim sam ponovno zaspao, opet realan san, gdje me ispred dvorista kuce napada pravi demon. Prepoznatljiv "trademark" je sto entiteti u snu imaju spusten pogled a kada ga podignu, umjesto oci imaju tamno plave duplje. Interesantan san dogodio mi se prije par godina. U snu me napao entitet, stavio mi nogu na prsa dok sam lezao na podu i pitao: "pa ti stvarno mislis da mozes protiv nas?". Ista stvar, prvo spusteni pogled, onda napad. Par osoba koje znam dozivljavale su slicne napade sa slicnom "koreografijom". U osnovnoj skoli slican san sa osobom iz porodice koja se pretorila u krilatog gmaza i izletjela kroz prozor (tad sam, prije vise od 20 godina, citao samo Danikena i Bosnica pa je iskljucena svaka mogucnost da sam to negdje procitao). Ima toga za pravi mali roman napisati.

Paraliza u snu ne mora biti nuzno po meni napad entiteta, vec sisanje od strane neke osobe iz porodice ili iz kuce (ako imas energetskog vampira / organskog portala u stanu ili negdje u zgradi). Moze biti i otmica preko astrala ili stvarna fizicka...pa ono...izaberi opciju iz izloga koji ti se cini najuvjerljiviji :)

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 12:14 am 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

Lampa, prvi odgovor se rimuje: ako se previse uhvatis za nesto,moze te se sje..ti vrlo vjesto. Sa unutrasnjim neprijateljem ne bi trebalo stupati u kontakt jer ce odgovori uvijek biti ponavljajuci: ili iskreni ili slatkorjecivi. Mi zivimo u matrixu trecega denziteta i kolektivnoga (nizega) astrala. Entiteti u nama i oko nas koji su privuceni na nas zive u matrixu nasih energetskih polja. Sa jedne strane, to bi vuklo neku vrst suosjecanja, aali i to je velika zamka jer suosjjecanja tu ne smije biti. Ti imas ulogu da ih nadrastes. Oni imaju ulogu da te sprecavaju. Simple as that. "Sastanci" tu ne koriste jer ti jos mogu przvati neki alter u koji udjes u trenu a da niti ne shvatis i gdje ti najvece besmislice mogu biti savrseno logicne i istinite. Jednom sam usao u vrlo nervozno alter stanje koje sam kasnije isao tehnikom samopromatranja i procesiranja sprecavati i dozivio samo klasicnu promjenu entiteta u sebi, koji je iz nervnog centra krenuo u grlenu cakru pa kasnije se obavio oko cijele aure. Jedno energetsko stanje priziva suprotno energetsko stanje a izlazak iz jednog altera potencira ulazak u jos gori alter.

Nix, meni su se u snu direktno obratili cuvari / vodici dok sam u snu (realnom) imao napad. U snu me se napalo u vlastitom stanu (osjecaj ko na javi) i dobio sam jasan info od cuvara (doduse, zamistificiran ali svejedno jasan uprkos simbolici) o cemu se zapravo radi (nesto sto vuce stvari iz proslog zivota). Kad sam se probudio,kada bih pogledao mjesto napada obuzela me hladna jeza. U polusali sam rekao "fiktivnom" entitetu: "ma mozes da mi ga poduvas". Cim sam ponovno zaspao, opet realan san, gdje me ispred dvorista kuce napada pravi demon. Prepoznatljiv "trademark" je sto entiteti u snu imaju spusten pogled a kada ga podignu, umjesto oci imaju tamno plave duplje. Interesantan san dogodio mi se prije par godina. U snu me napao entitet, stavio mi nogu na prsa dok sam lezao na podu i pitao: "pa ti stvarno mislis da mozes protiv nas?". Ista stvar, prvo spusteni pogled, onda napad. Par osoba koje znam dozivljavale su slicne napade sa slicnom "koreografijom". U osnovnoj skoli slican san sa osobom iz porodice koja se pretorila u krilatog gmaza i izletjela kroz prozor (tad sam, prije vise od 20 godina, citao samo Danikena i Bosnica pa je iskljucena svaka mogucnost da sam to negdje procitao). Ima toga za pravi mali roman napisati.

Paraliza u snu ne mora biti nuzno po meni napad entiteta, vec sisanje od strane neke osobe iz porodice ili iz kuce (ako imas energetskog vampira / organskog portala u stanu ili negdje u zgradi). Moze biti i otmica preko astrala ili stvarna fizicka...pa ono...izaberi opciju iz izloga koji ti se cini najuvjerljiviji :)

Ha, a zašto ne sve?
Tnx.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 12:26 am 
Član foruma

da i sam sam već neko vrijeme svijestan OPa u mojoj obitelji koji je moj osobni energetski vampir.
imam dovoljno razloga da smatram u točnost te teze.

uvijek me prati,npr koju god igru na netu ja bio igrao on bi zamnom i uvijek je bila ista stvar,uvukao bi me u besmislena nadmetanja u nevažnim stvarima koje se tiču ega i glupih igrica

vrlo često zna da se igra s mojim osjećajima i iskorištava iste,voli manipulirat a da nije ni svijestan toga

ništa nematerijalno ili što se tiče duha ga ne zanima,čim nešto tako spomenem on prebaci program ili se isključi,iako je vrlo inteligentan i šta radi s tim IQ-om , po cjeli dan programira ili gleda neke serije,dok moj drugi brat moglo bi se reć možda manje inteligentan i isto materijalistički okrenut ali ko nije, ali zato bar ima otvoren um i radi na sebi

nema svijest o potrebama drugih ljudi,eo npr zna napravit scenu i unijet veliki nemir u stan jer njemu otac ne da mira,dok imamo goste baku i didu koji nam i tako rijetko dođu,on uopće nije svijestan kako to njegovo ponašanje utječe na sve nas okolo,ali jako mu smeta nečije tuđe

u njega ne postoje neuroze,nikad ga u životu nije bolila glava,nikad nije imo unutarnji nemir u to sam poprilično siguran

nije sposoban sam da si napravi za pojest niti ima želju naučit,vrlo često će i otić leć praznog stomka ako gospodinu netko drugi ne servira večeru,haha a onda kad mu se servira nikad mu ništa ne valja iako nije prstom mrdnuo za to

u njemu vidim odraz svojih kvaliteta duše u ogledalu kao što kasiopejsci kažu da se vidi kad gledaš u OPa koji krade energiju iz tvojih viših centara, i u zadnje vrijeme kako pazim koliko mogu da me ne crpi primjećujem da postaje sve više i više ko robot,cjeli dan na laptopu,ali takav je uvijek bio

haha ovo je nažešće,čini mi se da sam pisao na temi o napdaima za vrijeme spavanja kako bi me crna mačka napala i crpila energiju, e pa svaki put je ta crna mačka bila na istom mjestu kad bude takav napad, a to mjesto je položaj na kojem bude njegova glava na krevetu,spavamo u istoj sobi...i još strašnije,njegovo disanje se usklađiva s mojim, i čak osjećam odljev energije ponekad kad smo oboje u sobi, a kad u sebi kažem ne dam i zaustavim taj odljev on se trgne u snu ili polusnu. i počeo sam to isprobavat, npr koncentrirat se ,osvjestit se i disat pravilnije i on reagira u 90% slučajeva kad ja tako nešto učinim u sebi..

eto zato mogu reć da je ili on OP ili sam ja iako objektivno reko bih da je on

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 2:37 am 
Član foruma

Lampa, tesko da moze svaki puta biti bas sve od navedenog :) Nema na cemu :wink:

Nix, to je to. Blazeni oni koji su dobili portale za (m)ucitelje jer imaju neposredno metafizicko iskustvo koje nikakve knjige ne mogu zamijeniti.

Moj sitni tlacitelj (kako bi rekao Don Huan) na meni je od rodjenja i nema te energetske metode koja moze potpuno oslabiti energetski vampirizam, jer za neprijatelja nemas samo entiteta, nego cijeli portal koji vuce preko sebe energije i entitete. Na dalje, po nekom cudnom kozmickom zakonu ti ljudi su zasticeni ko jeleni za vrijeme lovostaja (valjda zato sto se nalaze na "prvoj liniji fronta sjeba..nja" ljudi da ostvare svoje energetske potencijale). Probaj kontra njih ili ih na bilo kakav psiholoski nacin "zaobilaziti" ili "nadrastati" ti ce ti izvirivati iz praska, iz zitarica i iz televizora. Ne moze Bog da izmisli toliko metoda nadrastanja ili zastita koliko Đavo moze da izmisli metoda "sinkroniciteta" gdje ce ti portal biti poput vlastite sjene i iskakati ti poput Harlekina iz magicne kutije. Volim ponekad mucitelja energetski odrezat ali tada pocinju drame dostojne najzescih psiho drama i sapunica: prvo idu monolozi (glasni) u kojima glorificiraju svoj jad, zatim pokusava sisati druge ukucane pa kada i tu slozis blok, najednom secu unezvijereno po stanu i traze slijedece zrtve. Kada i kucni ljubimci pocnu da se vrpolje jer osjecaju energetske oscilacije, dolazi do tragikomicnih situacija pokusaja svadje sa toliko prozirnim argumentima ali sa tolikom upornoscu da im moras odati priznanje i zapljeskati jer to su glume za oskara. Sve za tvoju energiju. Istina, nije nikad toliko rigorozna situacija da ti nece prezivjeti ako se nikim ne hrane danima, jer ti ce se hraniti energijom iz televizora ili zidova samo da prezive, ali ti im ga dodjes ko najfiniji zasecereni kolac, onako, sa visnjom na slag krem na vrhu :) Kada ne uspiju ni pokusaji svadje, onda sat dva sire napetost po stanuda mozes rezati zrak. Interesantno je da najvise energetkih kradja biva kada radis nesto bitno za sebe ili druge gdje u nekom pogledu rastes...tu postanu ko termiti. Da skratim, kada i ta napetost ne sjedne na plodno tlo, pocinju telefoniranja svim poznatima da se preko zica malo napune. Ne moze normalan covjek biti toliko dosljedan i uporan koliko mogu ovi bezglavi i bezdusni terminatori biti uporni da dobe barem na malu kapaljku onoga sto zele. Zato ovdje na temi o Portalima stoji lijepo napisano: najbolje se maknuti. Ko nije u mogucnosti da se makne, cekaju ga svakodnevne borbe.

Vrh

PostPostano: pon jan 30, 2012 3:30 am 
Član foruma

hvala ti na opisu i sam sam iskusio dosta toga što kažeš.
sama svijest o OP-ima daje nivo zaštite ali što je sa situacijom da spavamo u istoj sobi, imam osjećaj da bi to trebao promjeniti ako želim imat normalan san nakon kojeg ću se probuditi svijež i pun energije a ne iscrpljen što se često događa.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 779 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.