Valjda? je napisao/la:
Čitajući raspravu koja se odvila od
ovog posta pa nadalje, sam ponovo otkrio toplu vodu.
Sve što vidimo je OPS. Mi smo žestok OPS. U ovom realitetu se ne može biti opd, može se jedino težiti ka OPD, niti mi možemo uopšte znati šta je to opd - jer sama energija ovog realiteta to ne dozvoljava. Velika je greška misliti da trebamo biti OPD ili znati šta je OPD, ponašati se tako (nemoguće), umesto da
budemo ono što
jesmo. Oni koji teže ka OPD i u tome nešto uspevaju se mogu nadati nekoj informaciji/pomoći od strane dotičnih(dotični - podrazumeva entitet - pogrešna reč), jer su kompatibilni za primanje iste. Pitam se šta nam sledi, obrtanje polariteta ovog mesta ili transfer u drugi realitet?
Disanje je OPS. Ishrana je OPS. Ovo što pišem je OPS. Povremena gluma da sam OPD je žestok OPS. Iluzije su OPS. Ne postoji bilo kakva potreba ni za tim, ni za bilo čim drugim. Zašto uopšte dišemo? Zbog čega je sve takvo kakvo jeste, kao skup posledica uzroka - šta je primarni uzrok ovog apsurda u kojem nam je čak i stvar poput disanja potrebna? Šta je sa ostatkom materijalnog univerzuma? Sami prirodni zakoni koji vladaju nad materijom su OPS. Matriks je OPS od A do Š. Pa tako i mi, koji smo u njemu - jer su ti zakoni jedan od faktora koji su nas oblikovali. Oni kojima je dosta ovoga, i znaju
zašto im je dosta - imaju izbor da postanu opd kandidati. Ne u smislu da će da zasedne veće OPD (ne)entiteta pa odlučuje ko prolazi a ko ne, nego - biti OPD unutar ove paradigme je nemoguće, tako da se stvarna promena polariteta može izvršiti tek kada za to bude uslova(usled prirode ovog uslovljenog realiteta unutar kojeg se mora stvoriti uslov za prestajanje uslovljenosti, paradoksalno) - a oko uspostavljanja uslova se mnogo govorilo do sada.
Tu nema krivice, nije ništa pogrešno - tu smo gde jesmo. Ali imamo izbor. Uvek smo ga imali - kolektivno i individualno, sa težištem na individualnom.
Ja sam svoj doneo, i spreman sam.
Živeli!

P.S. Oprostite na otkrivanju tople vode

Hvala na razumevanju

Man, opet si u oblacima

Sala mala
OPD i OPS zapravo ne postoje. Sta je to OPD? Sta je to OPS? Po tome sto nesto jedes ili se hranis od sunceve energije ne svrstava te u OPD / OPS. Takodjer, opredjeljen prema drugima ili prema sebi, takodjer to isto te ne svrstava u OPD / OPS.
Da ne serem previse, ujedini svoju zensku i musku energiju u sebi. Dozvoli i lijevoj i desnoj strani mozga da se ujedini. Tada i samo tada, shvatit ces da su sve to pizdarije. U slucaju da isti "postoji" jedino sto trebas napravit je da napravis "klik" u mozgu i da prebacis samog sebe u OPS / OPD. Ne postoji planeta di je samo OPD niti postoji planeta di je samo OPS. Oba pojma su potrebna biti tu i sada svugdje jer cista ljubav je ludilo. Ne mozes biti cista ljubav i imat formu. Cista ljubav ne rasudjuje i po najvise, nezna za postojanje jer je toliko cista da.. ma tesko je to za definirat. No kad sa ljubavlju ubacis "OPS" dobivas forme. Jedino sta ti moras napravit je: "without too much worries, do what feels right." i nakon toga cu ti samo rec "live long and prosper!".
Jedina stvar sto mozes rec tj. "opisat" OPD vs. OPS-a je to da OPD stvara ljubav ka svemu a OPS pokusava ne gledat sve kroz ociju ljubavi (mudrost). Nikako ne bit negativan ka jednom od ta dva aspekta. Nikako. Oba su dobra ali su cesto krivo protumacena.

I da, @all
Molim vas svjetlosna braco da ne mjesate ludost 3 realiteta sa univerzalnom istinom. Ne govorite u tonalitetu lose, dobro. Samo sebi skodite na kraju tj. u konacnici. Dobro je lose, lose je dobro, dobro je dobro, lose je lose. Nema klasifikacija i sve je tu kako bi ucili. Ako imate problema sa "losim" i ako vam se "lose" stvari desavaju u zivotima onda okrenite "plocu" i pocnite slusat svoj instinkt i ono sto vam vasa dusa govori. Ona vam govori, andjeli (ili stagod da su vise) vam govore, stavljaju vam prepreke kako bi napravili what feels right al na kraju kad pored svih barikada prodjete i zanemarite istinski glas, onda vam doleti "demon" jer netko vas treba vratit na put koji ste i vi medju ostalom zacrtali.