Sada je: uto maj 13, 2025 3:57 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: NLO i vanzemaljci
PostPostano: pet jul 01, 2011 10:34 am 
Član foruma

karadjordje je napisao/la:
Nikola je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
Kako izgledaju Anunnaki vanzemaljci? Ima slika po net-u, ali eto zanima me da li i kako si ih vidio.

Odlicno pitanje. :)

Evo ovako.Kada napustis svoje telo,ti si u stanju videti kako stvarno izgleda svet.Znaci,to je nesto neopisivo.Mozes putovati Svemirom,mozes ici gde god zelis.E sad,ja sam uspeo razgovarati sa nekoliko razlicitim vrstama vanzemaljca.Ne znam kako da ti objasnim,ali kada ti napustis telo,ti postajes neka vrsta energije,tj. nemas oblik.I sve razgovaras telepatski.Tako da nazalost,nisam ih video kako stvarno izgledaju,ali sam video da su dobri u dusi. :)

bas lepo od tebe sto si nam opisao njihovu dobrotu.veoma lep opis,cista petica,iz
tvog posta mogu da zakljucim da su doticna gospoda cista ljubav :love5: .
nego, kad se vec seckas po taj svemir,jel si vido zvezde izbliza?Jel i snjima mos da
komuniciras telepatski,ili postoji neki drugi nacin komunikacije.evo ja stalno komuniciram
s mesec.jebem ti mesec.to mi je redovna komunikacija.ponekad komuniciram i sas :love3: .
ali malo redje.ponekad popricam i s planete.ma sve to po redu,nego da te pitam,vidim
iz tvojih postova da ih veoma hriscanski tretiras,da ih razumes,oni jadni,pa moraju
da nas jedu,da ne umru gladni.a jel mozes da nam kazes,a kako nas to jedu?dete mu jebem,
ja bas nista ne razumem,il nas jedu il jok?dobri ili losi?kad vec komuniciras,ajd nemoj
molim te da budes skrt na recima.pozz

Pozdrav :) .
Nisi dobro procitao moje postove.Ja sam rekao da mogu da komuniciram sa svima ko ima dusu,a posto su Grey's nastali vestacko oni nemaju dusu pa ne mogu da komuniciram sa njima.I ja sam opisivao opis sa Anunnakijem,a to su dve razlicite vrste.Greysi su ti koji otimaju ljude i zivotinje zarad svog prezivljavanja.Iako razumem zasto to rade,ne znaci da odobravam to.

Vrh

PostPostano: pet jul 01, 2011 11:13 pm 
Član foruma

Nikola je napisao/la:
Ova dobra strana,zeli da nam da priliku da sami zivimo,tj. da niko ne vlada sa nama,a ova druga strana to ne zeli.Ima i dobrih vanzemaljaca tamo,koji zele da pomognu nama ljudima,i ovima koji su na nasoj strani,ali to ne zele da ucine dok mi duhovno ne sazremo i ne zatrazimo im pomoc.

Na nama je,jedino da cekamo,i nadamo se najboljem.

prijatelju, da li ćemo mi robovat ili ne to je stvar njihovog unutarnjeg interesa kao OPS-a, a ne stvar njihovog opredjeljenja i suštine. oni su i dalje ops, sami jedni su malo radikalniji sto se tice nase buducnosti.
premda nebi trebo ni odbacit mogucnost da se radi o manipulaciji namjenjenoj baš za ovdje nas koji se bakcemo ovakvim temama.

a drugo, sta ces se nadat? kome se nadat? ako nisi dosad shvatio svak odlucuje o samom sebi, bira svoje puteve, i nije ti ovo religija pa da se ponašaš kao " sudjeno je, pa evo ja se nadam da nece bas sve po meni".

pobjedi sebe, pobjedio si i sve ostale.

Vrh

PostPostano: sub jul 02, 2011 9:16 am 
Član foruma

Judziin je napisao/la:
Nikola je napisao/la:
Ova dobra strana,zeli da nam da priliku da sami zivimo,tj. da niko ne vlada sa nama,a ova druga strana to ne zeli.Ima i dobrih vanzemaljaca tamo,koji zele da pomognu nama ljudima,i ovima koji su na nasoj strani,ali to ne zele da ucine dok mi duhovno ne sazremo i ne zatrazimo im pomoc.

prijatelju, da li ćemo mi robovat ili ne to je stvar njihovog unutarnjeg interesa kao OPS-a, a ne stvar njihovog opredjeljenja i suštine. oni su i dalje ops, sami jedni su malo radikalniji sto se tice nase buducnosti.
premda nebi trebo ni odbacit mogucnost da se radi o manipulaciji namjenjenoj baš za ovdje nas koji se bakcemo ovakvim temama.

a drugo, sta ces se nadat? kome se nadat? ako nisi dosad shvatio svak odlucuje o samom sebi, bira svoje puteve, i nije ti ovo religija pa da se ponašaš kao " sudjeno je, pa evo ja se nadam da nece bas sve po meni".

I gresis.Kao sto sam rekao u prethodnom postu,jedna strana zeli da ostavi situaciju kakva je bila do sad,a druga zeli da nam da sansu da stvaramo sami put.Tako pricas,zato sto nisi razgovarao sa njima.Ja jesam,i mogu reci da sam prilicno uveren da ova dobra strana zeli da nam pomogne.Sad drugo.Vecina nas ne odlucuje o sebi,vec to rade drugi.Evo nekih primera.Na kraju osnovne skole,na kraju srednje skole polazes prijemne ispite da vidis gde ces nastaviti skolovanje.Potom,ti imas obavezu da ustanes u to i to vreme da odes na posao,i ako zakasnis najverovatnije ces dobiti otkaz.Ima jos milion primera koji mogu da upotrebim ovde,a koji bi dokazali da ovde niko ne bira svoje puteve,vec je sve izrezirano.To je makar moje misljenje.
I da ,sta mislis da oko 5-6 miliona ljudi(ako ne i vise!!!) zeli da bude oteto od strane vanzemaljca?Mislis da oko nekoliko stotina hiljada deca koja su nestala,su zeleli da nestanu?Molim te,razmisli malo i pogledaj oko sebe,i brzo ces shvatiti da ne postoji slobodna volja,i da ti ne biras svoj put,vec to radi sistem.

Vrh

PostPostano: sub jul 02, 2011 12:36 pm 
Član foruma

Nikola je napisao/la:
Judziin je napisao/la:
Nikola je napisao/la:

I gresis.Kao sto sam rekao u prethodnom postu,jedna strana zeli da ostavi situaciju kakva je bila do sad,a druga zeli da nam da sansu da stvaramo sami put.Tako pricas,zato sto nisi razgovarao sa njima.Ja jesam,i mogu reci da sam prilicno uveren da ova dobra strana zeli da nam pomogne.Sad drugo.Vecina nas ne odlucuje o sebi,vec to rade drugi.Evo nekih primera.Na kraju osnovne skole,na kraju srednje skole polazes prijemne ispite da vidis gde ces nastaviti skolovanje.Potom,ti imas obavezu da ustanes u to i to vreme da odes na posao,i ako zakasnis najverovatnije ces dobiti otkaz.Ima jos milion primera koji mogu da upotrebim ovde,a koji bi dokazali da ovde niko ne bira svoje puteve,vec je sve izrezirano.To je makar moje misljenje.
I da ,sta mislis da oko 5-6 miliona ljudi(ako ne i vise!!!) zeli da bude oteto od strane vanzemaljca?Mislis da oko nekoliko stotina hiljada deca koja su nestala,su zeleli da nestanu?Molim te,razmisli malo i pogledaj oko sebe,i brzo ces shvatiti da ne postoji slobodna volja,i da ti ne biras svoj put,vec to radi sistem.

Samo na temelju razgovora sa njima si shvatio da ima onih koji su pozitivni i onih koji su negativni prema nama, i ništa više osim razgovora? Hm, ja se ne bih previše u to pouzdao, jer po svom iskustvu koje imam, vizije koje vidimo, ono što čujemo i sl. ne mora biti ni približno istinito kako mislimo, a najćešća varka da pomislimo da jest je što nas u takvim situacijama često ponesu emocije, pa mislimo (osjetimo) da smo doživjeli tko zna što (spoznaju, prosvjetljenje i sl.), što nas može izmanipulirati.

Vrh

PostPostano: sub jul 02, 2011 12:43 pm 
Član foruma

Citat:

Citat:
Samo na temelju razgovora sa njima si shvatio da ima onih koji su pozitivni i onih koji su negativni prema nama, i ništa više osim razgovora? Hm, ja se ne bih previše u to pouzdao, jer po svom iskustvu koje imam, vizije koje vidimo, ono što čujemo i sl. ne mora biti ni približno istinito kako mislimo, a najćešća varka da pomislimo da jest je što nas u takvim situacijama često ponesu emocije, pa mislimo (osjetimo) da smo doživjeli tko zna što (spoznaju, prosvjetljenje i sl.), što nas može izmanipulirati.

Mozda si upravu,ali mi se ne cini da jesi.Jer cim razgovaras sa njima,ne znam kako da ti objasnim,jednostavno mozes im osetiti u glasu da imaju dobre namere.Naravno,to ne znaci da sam u pravu,ali ipak..

Vrh

PostPostano: ned jul 03, 2011 1:12 pm 
Član foruma

evo zanimljivog dokumentarca o letecim piramidama sa titlovima.

Vrh

PostPostano: ned jul 03, 2011 1:20 pm 
Moderator

Viđao sam leteće piramide u vizijama na budno, ali ove moje su imale i lebdeći zlatni prsten oko sebe na oko 2/3 visine.

Vrh

PostPostano: ned jul 03, 2011 2:40 pm 
Član foruma

Sad kad sam u ovom dokumentarcu videla spirale, dogodio se flesbek. Setila sam se da mi je nesto takvo (sto sam u drugoj temi bila opisala kao "svrdlo") OPS entitet "proboo" srcanu cakru, tj. uvukao je tu spiralu na mestu gde mi je srce. Da, bas je tako izgledalo, kao SPIRALA, sa vidljivim prevojima. Kako se nisam iz prve setila da lici na to...Cemu li im je to sluzilo...Sta je mislio da ce time dobiti? Nije mi bilo dopusteno da mu vidim glavu, da, kao da je tu bio neki presek, van dosega mog vidnog polja, ali sam mu videla telo. Boja tela je bila svetlosivo-maslinastozelena, malo naborana koza, bio je vrlo visok, ne mogu da procenim koliko, moze se reci reptoidnog izgleda, ali bilo je tu i neceg vrlo ljudskog, kao npr. sake. Potpuna bezizrazajnost, hladnoca, bezosecajnost, sve je na njemu izgledalo robotizovano - nije imao dusu, to je sigurno. Odlikovala ga je pusta telesnost, nista vise i nista manje od toga. On je tu dosao sa ciljem - da odradi zadato.

Izvinite na upadici.

Vrh

PostPostano: ned jul 03, 2011 2:49 pm 
Član foruma

da li mi mozes nacrtati tu spiralu bas me zanima kako izgleda
vrlo mi je vazno jer izradujem Orgonske uredaje pa se u njega stavljaju spirale
pa da vidim razliku i molio bih te da mi objasnis malo bolje iskustva
sa spiralom koja je losa a koja ne.
Hvala!!

Vrh

PostPostano: ned jul 03, 2011 3:23 pm 
Član foruma

Nema problema. Izgledala je priblizno ovako:

http://img.tjskl.org.cn/31975131/spiral_chutes.jpg

Vise od toga ne znam.

Dokumentarac je dobar, otprilike rekapitulacija saznanja o piramidama. Ali macka iz piramide? Zvuci pomalo zastrasujuce sto ju je poveo sa sobom. A opet i dirljivo, jer ce ga uvek secati na neobicno iskustvo. Safronov je stvarno hrabar.

Vrh

PostPostano: uto jul 05, 2011 10:04 am 
Početnik

Evo šta srpski ministar spoljnih poslova očekuje 2012. godine ](*,) . Jedan čovek je pod prismotrom jer su mu vanzemaljci, kao četvorogodišnjem dečaku, obećali da će doći po njega 2012.

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... -99348.php

Vrh

PostPostano: uto jul 05, 2011 8:04 pm 
Član foruma

Juče sam sa roditeljima gledao u zvezde, i odjednom 2 zvezde su tako naglo zasvetlele, i to je trajalao oko 15-ak sekundi, pa je posle prestalo, ali se i dalje moglo videti da su na tom mestu ''zvezde''. Jel ima neko objašnjenje za ovaj događaj?

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 1:03 pm 
Član foruma

Da li nas ovi iz NASA pripremaju za nesto?

http://vanzemaljciinlo.blogspot.com/201 ... st_19.html

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 7:19 pm 
Član foruma

Nikola je napisao/la:

e našao si odakle ćeš skupljati informacije ;P

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 9:07 pm 
Član foruma

fischer je napisao/la:
Nikola je napisao/la:

nebitno odakle, uvjek se da provjeriti, informacija je tacna.

Cosmic propaganda alert! NASA says ‘aliens’ may destroy humanity to protect other civilisations

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 9:15 pm 
Član foruma

vilijet je napisao/la:
Evo šta srpski ministar spoljnih poslova očekuje 2012. godine ](*,) . Jedan čovek je pod prismotrom jer su mu vanzemaljci, kao četvorogodišnjem dečaku, obećali da će doći po njega 2012.

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... -99348.php

IQ kao u naseg Jandrokovica !

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 9:21 pm 
Član foruma

fischer je napisao/la:
Nikola je napisao/la:

Ako neverujes blogu verujes li valjda guardianu?

http://www.guardian.co.uk/science/2011/ ... ilisations

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 9:22 pm 
Član foruma

Nikola je napisao/la:

Ma pitamse samo koliko doktorata moras imati da bi uspio izvesti ovakve zakljucke ?

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 9:23 pm 
Član foruma

Nikola je napisao/la:
fischer je napisao/la:
Nikola je napisao/la:

Ako neverujes blogu verujes li valjda guardianu?

http://www.guardian.co.uk/science/2011/ ... ilisations

Uuuu da , tek njima !

Vrh

PostPostano: pet aug 19, 2011 9:32 pm 
Član foruma

Hiner je napisao/la:
Nikola je napisao/la:

Ma pitamse samo koliko doktorata moras imati da bi uspio izvesti ovakve zakljucke ?

Hhhahahahhahahhahahahhahah,s :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Valjam se od smeha,ubo si ga svaka ti cast.

A sad ozbiljnosti malo.
Na sta konkretno mislis?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.