Nikola je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
Kako izgledaju Anunnaki vanzemaljci? Ima slika po net-u, ali eto zanima me da li i kako si ih vidio.
Odlicno pitanje.

Evo ovako.Kada napustis svoje telo,ti si u stanju videti kako stvarno izgleda svet.Znaci,to je nesto neopisivo.Mozes putovati Svemirom,mozes ici gde god zelis.E sad,ja sam uspeo razgovarati sa nekoliko razlicitim vrstama vanzemaljca.Ne znam kako da ti objasnim,ali kada ti napustis telo,ti postajes neka vrsta energije,tj. nemas oblik.I sve razgovaras telepatski.Tako da nazalost,nisam ih video kako stvarno izgledaju,ali sam video da su dobri u dusi.

bas lepo od tebe sto si nam opisao njihovu dobrotu.veoma lep opis,cista petica,iz
tvog posta mogu da zakljucim da su doticna gospoda cista ljubav

.
nego, kad se vec seckas po taj svemir,jel si vido zvezde izbliza?Jel i snjima mos da
komuniciras telepatski,ili postoji neki drugi nacin komunikacije.evo ja stalno komuniciram
s mesec.jebem ti mesec.to mi je redovna komunikacija.ponekad komuniciram i sas

.
ali malo redje.ponekad popricam i s planete.ma sve to po redu,nego da te pitam,vidim
iz tvojih postova da ih veoma hriscanski tretiras,da ih razumes,oni jadni,pa moraju
da nas jedu,da ne umru gladni.a jel mozes da nam kazes,a kako nas to jedu?dete mu jebem,
ja bas nista ne razumem,il nas jedu il jok?dobri ili losi?kad vec komuniciras,ajd nemoj
molim te da budes skrt na recima.pozz
.
Nisi dobro procitao moje postove.Ja sam rekao da mogu da komuniciram sa svima ko ima dusu,a posto su Grey's nastali vestacko oni nemaju dusu pa ne mogu da komuniciram sa njima.I ja sam opisivao opis sa Anunnakijem,a to su dve razlicite vrste.Greysi su ti koji otimaju ljude i zivotinje zarad svog prezivljavanja.Iako razumem zasto to rade,ne znaci da odobravam to.