arwen dor je napisao/la:
To je tvoja izjava a ne moja..da smo jadni i mali...obični za mene znači normalni, prirodni, dio cjeline..
Upravo tako gledam na tvoj sistem razmisljanja. Ljudi u ovom obliku NIKAD nisu bili prirodni i dio cjeline, vec zrtve raznih manipulanata a ti si jedna od njih jer zelis da takvi i ostanu.
Citat:
Gle, nemoj sad to shvatit kao napad na tvoju osbu, ali, tvoje primjedbe na račun tuđih komentara, kao recimo ova na moj..kako je moj stav OTUŽAN..ukazuju na to da nisi još odradio "posao" sa svojim emocijama i egom, reklo bi se s taštinom, i ja mislim da bi to trebao malo razmotriti kod sebe. sorry što dijelim savjete, ali..taj stvoj "stil" komunikacije ukazuje baš na to da s emocijama nisi na čisto.
Pa tebi je i posao da dijelis savjete, u tom pogledu te shvacam. Sta se tice emocija tu sam na cisto, ostavio sam korisne, odbacio nekorisne, tako da sad mogu diskutirat bez ikakvih ogranicenja.
Citat:
Moje viđenje može biti pogrešno ili točno, ali o-tužno ne može biti. Ja uopće nisam tužna ni ljuta ako imam neki stav koji se ne slaže s tvojim ili bilo čijim. Zašto bi to tebi bilo o-tužno?
Aha dakle boli ta rijec..Otuzno ne znaci tuzno ni ljuto, vec jadno i bijedno
a tako gledam na tvoj stav i vidjenje stvari.
Citat:
Matrica, tj. njezin dio "ogledalo"..(to sam opisala u temi o ogledalu, da sad ne ponavljam) Ono što tebi smeta je upravo ono tvoje što tebi kod tebe smeta, a ne možeš to vdijeti iz raznoraznih razloga nego to isto vidiš u drugima.
To slobodno primjeni na sebi jer si napisala gomilu gluposti na moju konstataciju da je tvoj stav otuzan. Tehnika ogledala je za mene glupa i beskorisna to sam vise puta napisao.
Citat:
Vidim da si predan transegritiju, i to je fenomenalna stvar, samo, po meni, samopromatranje i emocionalni odmak, stav promatrača je ono bez čega ni transegriti ni bilo što drugo, neće dovesti do proširenja i podizanja svijesti, nego će samo održavati status quo i spriječiti eventualni raspad sistema.
E, sad..možda se nećeš složit, možda ćeš se naljuti, možda će to tebi zvučat otužno, jadno, štajaznam, za plakat ili za čupat kose, ali...štaje tu je..to je forum, svatko kaže što misli. I nema tu tuge ni otužnosti.
???
Koliko sam shvatio iz ovoga bez "Tehnike Ogledala" (ili neke njene verzije) ljudi ostaju na statusu quo odnosno svima slijedi raspad sistema!? Ovo nije otuzno nego nesto uvjerljivo najgluplje sta sam ovdje procitiao, a bilo je toga dosta.
Daj molim te neku bolju reklamu, ovako podsjecas na jehovine svjedoke.
Citat:
Svaka tuga ili ljutnja ukazuje da onaj tko se ljuti želi nametnuti svoje stavove i da se ne može odmaknuti toliko da dozvoli drugima njihovo pravo na stavove, pa makar bili i skroz profulani. Svaki napad na nekoga pokazuje isto to, da onaj koji napada nije još svoje emocije shatio kao ono što doista jesu, ne može se od njih odmaknuti. Ne može da oladi.
Zato arwen dor prvo primjeni na sebi:
ne biti ljuta, ne napadati, promotri i shvati svoje emocije i daj pliz oladi vise.