možda bi se mogao izoštriti u takom zdanju
hmm.... valjalo bi ti istražii tematiku rađenje kuća, jer imaš tu puno faktora za uzeti u obzir: od mjesta na kojem ćeš graditi (podzemne vode i oni energetski meridijani i paralele - potraži temu o geopatogenih zračenjima, zračenjima vode - neznam točno kao se zove; ali ako ne nađeš docnije sam naveo zgodnu knjigu na tu temu tako da nema frke

), kada ćeš graditi (možda), koje ćeš materijale koristiti, kako ćeš oblikovati cijelu kuću (sobe, hodnici itd.) i krov je iznimno bitan + razni drugi faktori (tipa okolice: tornjevi za mobitele, industrija, razna zračenja itd. itd)... u svemu tome su izmješani materijano-nematerijani utjecaji i razne kombinacije istih daju različite efekte na koje valja obratiti pažnju...
potraži na forumu film:
Garbage Warrior koji je preveden, a u njemu ima riječi o građnjeu kuća, doduše na alterantivan način u neku ruku, ali vredi ga pogeldati...
mislim da i rudolf steiner priča o gradnji kuća, pa viditi šta se da naći kod njega...
također potraži na forumu dvodijelnu emisiju o rudolfu steineru, ima riječi o gradnji međuostalim (
Rudolf Steiner - modus vivendi - Goethenaum & Eurythmia)
feng shui isto nije na odmet bar malo proučiti, a također i oblast radiestezije (
Crnić - radiestezija, sjajna knjiga - preporuka!!

)...
vidi ovđe šta ima o gradnjiu:
http://www.4shared.com/dir/_v1rqR2Z/Knjige.htmlne pada mi na pamet niša više, trenutno... možda neko drugi uskoči još...
toliko od mene, pa vidi šta ćeš graditi, možda si upoznat s nekim stvarima možda nisi, ali nije na odmet spomenuti sve to pa ćeš ti lako vidjeti šta ćeš!
živio!