Da vam nešto napišem. Ja sam se bavio učenjem vatre preko 10 godina, bez nekog velikog uspeha. Da ukratko iznesem moja iskustva (više negativna) Dakle, ples vatre bi nekom na mom mestu pomogao, ali meni nije. Zašto? Pa zato što se moje čakre (energetski vrtlozi za koje učitelj vatre kaže da ne postoje) vrte nasuprot od većine ljudi. Ja sam suprotno naelektrisan od vas. Samo me čudi da to niko nije primetio od učitelja, to sam ja skontao tek kad sam se počeo baviti viskom. Posle oko 10 godina svakodnevnog plesa vatre (praktikovao sam ga i u ratu, na frontu) postigao sam samo nešto kao u filmu "karate kid" kad tip izvodi vežbe u starom hramu i odjednom bude okružen stotinama ljudi koji su nekad davno vežbali. Tako sam i ja imao skoro vidljivo iskustvo stotina ljudi koji su vežbali ples vatre stotinama godina pre mene i koji će ga plesati stotinama godina posle. Postigao sam i "nosnu detekciju" da osetim da mi smrdi čovek/žena koji ima loše namere bez obzira koliko je namirisan. U mojoj karijeri sam tri puta išao na čišćenje na izvor i svaki put je to bilo vrlo zanimljivo iskustvo (čista radost) i to je uglavnom to...pozitivno.
Negativno je to što sam u meditaciji "u carstvu svih mogućnosti" od entiteta Marijane tražio ženu/suprugu i dobio je expresno. Oženio sam se nakon 15 dana. Ta žena me je ojadila i dan danas se vučem sa njom po sudovima i advokatima. Imao sam mnogo negativnih stvari vezanih za nju. Izgleda da je ona bila poklon od anđela ali paklenog a ne nekog dobrog entiteta. Osim toga, entiteti (nisu anđeli) sa kojima stupate u kontakt se uglavnom ponašaju prema ljudima kao prema nekom maloumnom detetu, postupaju sa visine i uglavnom LAŽU!!! Vrlo retko kažu istinu. Pomognu ti nekad tek kad dođeš u fazu vrištanja na njih. Iz toga izvlačim zaključak da su to uglavnom neka vrsta demonskih bića, koja razumeju samo jezik batine.
Jednom sam danima mantrao jednu mantru vatre (ne samo sat nego neprestano) i došlo je do onog da ko nasilno ulazi u mudrost dobije ludilo. U glavi mi je odjekivalo otprilike kao ubrzana traka. Teško sam zaustavio taj glas. Na kraju mi je jedan učitelj zabranio da se bavim tehnikom HVALA MU!