Fairy je napisao/la:
Mozda i ovo ima veze.
KAd mi je cera pre par meseci imala temperaturu i kasalj, posto vise nisam znala sta da radim, pocela sam ne da molim, nego da zahtevam da mi se vrati moc isceljenja. I tako da je posle par nedelja meni krenula ogromna kolicina energije u rukama, naime poceli su sami od sebe da mi gore dlanovi, to je bilo kao da drzim uzarene kugle koje bogami imaju tezinu...jedno vreme sam drzala savijene ruke ko kreten , jer nisam znala sta da radim. Primetila sam da kad bi se usresredila stvarno bi delovalo umirujuce na nekog, najcesce muza i dete. O tome jos uvek ucim jer neznam bas najbolje da se zastitim pa pokupim negativnu energiju i posle ja budem nervozna...
Primetila sam da ima bolje dejstvo kad odaljim ruke od tela, nego kad ih spustim direktno na telo, mogu sa lakocom da osetim ja mislim energetsko telo, ono je valjda na desetak santima od fizickog, neka me neko ispravi ako gresim. I tako...

Eto mozda to sve ima neke veze sa vrtlozenjem, posle su krenuli ti osecaji...
Bravo,u tome je i poenta!
Tolteci su to shvatili odavno:
Znaci,ne molis nego trazis ono sto ti treba,ali ne arogantno...To sam saznao u videu na youtubu koji se zove opening oneself to intent a morao bih i da napravim malu sponu sa svima onima koji su ucestvovali u stvaranju knjige i filma tajna...Oni bas to kazu:
kosmos je kao katalog a ti treba da trazis ono sto hoces..
Po mom misljenju oni su slikovito i dosta tacno opisali ono sto tolteci nazivaju namerom,silom koja postoji isto kao i gravitacija ili neka druga prirodna sila..
Juce sam nasao jednu knjigu koja je posebno namenjena muskom polu..potrazite je na google kucajuci : mantak cia taoisticke tajne o ljubavi
``Cudno`` desavanje...: u snu sam se nasao u situaciji koja me je uspalila seksualno i na vrhuncu sam doziveo orgazam ali nije mi izasla sperma i to sam odmah proverio pipajuci se
Takva uspaljenost mi se desila pre nekih godinu dana kad sam gledao pevacicu Cecu i na vrhuncu sam se probudio i bio sav u spermi
(rekao bih jos i da sam sinoc video cecu ali je bila nekako naduvena u ocima kao neka umorna sova pa sam presao dalje)
Poenta price je da naglasim da je stvarno moguce za muskarca da dozivi orgazam ali da zadrzi spermu da mu ne izadje kroz pisu sto ovaj,mantak cia prenosi...
Tako da,imate moj primer,a mozete i da procitate knjigu i da sami istrazujete sto je i najzanimljivije