Sada je: pet maj 16, 2025 6:24 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 114  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Filmovi i video
PostPostano: čet mar 10, 2011 7:49 am 
Član foruma

[table]Ajurveda je nauka života i isceljivanja; gde je telu, Umu i Duhu data podjednaka važnost. Ovo putovanje hiljadama milja preko Indije i šire, vodi vas na jedinstveno pesnično putovanje, gde srećemo izvanrednog čoveka medicine ili jednostavno rečeno, seljaka, koji živi u harmoniji sa prirodom.

"Nada je put prirode koji nam omogućava da preživimo kako bi otkrili njenu samu suštinu."

[/table]

Vrh

PostPostano: čet mar 10, 2011 10:32 pm 
Administrator

Pogledao sam jedan zanimljiv film... sa dosta ovih stvari o kojima ovdje razgovaramo. Paralelni životi, iluzija, hiperdimenzionalnost, itd...

Mr. Nobody (2009)

Download ( više izvora ) :

Kod:
http://www.filestube.com/search.html?q=mr.nobody&select=All

Info:
http://www.imdb.com/title/tt0485947/

slika

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: pet mar 11, 2011 11:58 pm 
Član foruma

svejednoje je napisao/la:
halo je napisao/la:
Tek nedavno sam to otkrio. Neko otkrije pre, a neko kasnije.

halo je napisao/la:
Šta "03.11.11"??! Zašto baš taj datum? Šta oni (masoni) smeraju tog dana?

No, nije mi i dalje jasan značaj tog gore pomenutog datuma. Šta bi moglo da se desi 3 novembra ove godine?

release date: 11.marta 2011
http://www.imdb.com/title/tt1217613/

dodatak postu: izgleda da je ovaj datum (11.03.2011) ipak bio bitan jer se danas desio najjaci zemljotres u povijesti Japana, koji je uzrokovao cunamije...a opet, kazu da je ovo samo uvertira zemljotresima veceg intenziteta.

E sad se pitam da li je ono što se desilo danas Japanu bio prirodni ili veštački zemljotres?

Pre sam mišljenja da je zemljotres bio preko HAARP-a veštački izazvan baš na današnji dan 11.03.2011!

Vrh

PostPostano: pon mar 14, 2011 4:09 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: uto mar 15, 2011 1:39 am 
Član foruma

mrktrb je napisao/la:

prevedeno
http://www.youtube.com/watch?v=brpBbRDU1u4

Vrh

PostPostano: uto mar 15, 2011 11:38 am 
Član foruma

dobar je ovaj mahariši u bijelom rols rojsu :mrgreen:

#-o

Vrh

PostPostano: uto mar 15, 2011 3:09 pm 
Član foruma

Neznam kako da definiram ovaj zadnji film nego kao totalno sranje, sukob interesa među sektama pristranost ka kršćanskoj ideologiji kao jedinoj ispravnoj. I svi ti gurui su sranja žešća ali ovo baca tamno svijetlo na yogu, meditaciju, intuiciju, vegetarijanstvo i govori kako hinduisti žele da zavladaju svijetom kroz širenje hinduizma a upotrebljavaju znanstvene dokaze za to kao neki paravan. Ne prakticiram osobno nikakvu meditaciju ni Yogu ali ovo je pre pristrano da se uzme zdravo za gotovo. U svakoj istini pola laži i u svakoj laži pola istine. U svakom mitu pola istine bar ja tako mislim. Ovo je sve vođeno na krivi način i siromašno opisano. Uzimaju "znanost" kao neki oslonac a kad netko znanstvenim metodama izmjeri nešto što znanost ne podržava onda ga smatraju budalom, sotonom itd da ne nabrajam. Ubiti zna se da je i Tesla došao do otkrića zbog nekog drugog stanja svijesti a nek se izvaže vrijednost njegovi otkrića i toga što neka religijska ideologija priznaje ili ne priznaje.. Totalno šturo i pristrano. I još da napomenem da ovo mnoge "teorije zavjera" baca u koš sa new age sranjima i zato i drže taj pridjev Teorije Zavjera. Naravno da su ljudi povodljivi za svim i svačim ali tko može tvrditi sa sigurnošći da je nešto potpuno ispravno ili potpuno krivo... bljak. ](*,) Jedini dio s kojim se slažem jeste da se ne doživljeva one gurue kao nikakve bogove i ništa posebo i da ih se ne financira i ostalom njihovom ideologijom, ta pusta žrtvovanja i rituali i ostala sranja ali od svakoga se može ponešto da nauči ma tko to bio, treba smo znati razlučiti što je to, a to i jest najveći problem.

Vrh

PostPostano: sri mar 16, 2011 10:07 am 
Početnik

Taj zadnji film je Kršćanski brainwashing a ne Yoga Brainwashing jer sam dokumentarac ispire mozak ljudima koji ga gledaju :roll: Isti ljudi su snimili i dokumentarce Hell's Bell's: The Dangers of Rock 'N' Roll koji je najveća komedija koju sam ikad vidio.
[google]http://video.google.com/videoplay?docid=-2257603426892317827#docid=-7441813252729354784#[/google]
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Vrh

PostPostano: sri mar 16, 2011 1:59 pm 
Član foruma

Mr. Nobody (2009), ja teška filma a dobre muzike hehe :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet mar 17, 2011 1:38 am 
Član foruma

dobar :)

Vrh

PostPostano: čet mar 17, 2011 8:50 pm 
Član foruma

mrktrb je napisao/la:
dobar :)

I sam sam razmishljao o nechemu shto na momente mozhe imati dodirnih tachaka sa ovim iznesenim u videu.

2012 + New Age + uspon svesti i tako dalje ... Perfektan izgovor da se odradi depopulacija i ko zna shta sve ne,kroz razne shto prirodne shto neprirodne katastrofe, ratove, nametne nova ''duhovna'' paradigma,i tako dalje. Shta god se dogodi, shta god uvalili masi posle toga moze biti opravdano onim idiotskim ''zakonima konfuzije'' - jer samo mi 'vaki prosvetljeni imamo unutrashnje znanje da je sve to zapravo bio paravan za veliku transformaciju u Svesti,jer jelte, da masa to zna, ne bi bilo poente u ''Igri'' ...bla bla truc. I svi sretni <3. Ljudi mrtvi, koji su fizichki zhivi imaju duplo jache mentalne,materijalne i dushevne lance, a ubedjeni da se dogodio ooogromni pomak u svesti ... i sve shto se dogodilo pravdaju time. Po meni je to svrha 2012og fnorda. Ako se neko i pobuni sluchajno, eventualno digne glas ...''Shut bre, nisi ti dovoljno duhovno razvijen da vidish da je ovo Apsolutno Dobro... No de se naguzi malo u nekom drugom uglu, ova poza mi dosadila ... ''

''Vidish, ovo ti je 4d OPD, chim si ovde, mozhesh ti da shvatish zashto treba bash 'vako kako ti mi ...pardon, kako si ti svojom slobodnom voljom nama kreirao da ti radimo...'' ... Po zakonima najobichnije psihologije, iz koje je izvedena vaskolika veshtina Manipulacije ... Zrtva radi ono shto je i pre velike transformacije, tj, sa zadovoljstvom koje samo bezhanje od stvarnosti mozhe da donese, uskache u novonametnuti poredak novotransformisane chetvorodimenzionalne nesvesti...
Sorry za off topic, al mi je maximalno muka od svih mogucih meta/fizichkih uspavanki. A pogotovo od ove besmislice o 2012toj.

Vrh

PostPostano: pet mar 18, 2011 8:04 am 
Član foruma

DMT- Spiritualni molekul- film 2010.wmv- srpski prevod, latinica

Vrh

PostPostano: pet mar 18, 2011 2:03 pm 
Član foruma

Revelations

meni jedan od boljih "dokumentaraca"... jednostavno mi je sjelo, i to vrlo lako, ono što pričaju
definitivno vrijedno gledanja i megabajta

http://vimeo.com/20337999

http://awakeningasone.com/

"We have said before that “the time has come”, and that “the revolution has begun”. And now, with the passage of time and the willingness to learn we stand in the light of our expanded awareness to see that the Earth does not require a Revolution on the part of humanity, but, rather, she is lovingly urging our Evolution; an evolution that awaits all those who are willing to humble themselves and ‘let go’ of what they know. For, it is only in ‘letting go’ that one may become ‘open like a child’ and receive the grace of world-altering Revelations.

It is with humble hearts and much gratitude that we present the following “Revelations” that have come during our search to determine how we may be of greatest service to the Earth and all living things in these times of great change.Although being faced with these Revelations for the first time, ourselves, caused some degree of anxiety as they went against so much that we thought we ‘knew’ about Life, Light and Service; an earnest search into our own hearts, and a willingness to face the uncompromising truth, has revealed liberating new perspectives on the World-Altering event of the coming Shift, including what it may look like, and how today’s increasingly intense world events will serve to assist Humanity’s Evolution.

“Revelations” also reveals the dangers prevalent within today’s rising “spiritual” and New Age Movements, as we, ourselves have been humbled to experience from the crest of the rising wave. To date, “Revelations” is a piece that is most dear to our hearts as it reflects the lessons that have come from the trials and challenges of our own journey of Awakening."

legolas47 je napisao/la:
Jedini dio s kojim se slažem jeste da se ne doživljeva one gurue kao nikakve bogove i ništa posebo i da ih se ne financira i ostalom njihovom ideologijom, ta pusta žrtvovanja i rituali i ostala sranja ali od svakoga se može ponešto da nauči ma tko to bio, treba smo znati razlučiti što je to, a to i jest najveći problem.

to je, meni barem, i najbitniji dio filma
prikazati neke od njih kao profitere kakvi jesu
jer stvarno su degutantni neki dijelovi filma, isto kao i price prijatelja koji su bili u Indiji i uveliko promijenili svoje misljenje o njoj i "njima"... ja nisam bio i moje iskustvo je samo sekundarno

ako je netko iskusio blagoslove meditacije ili yoge, nece ovakav film promijeniti misljenje
ovo su informacije, na svakome je da ih vidi, razmotri, ukomponira...ako želi
nisu ni dobre niti lose - samo su informacije, sijanje žući je stvarno besmisleno

peace

Vrh

PostPostano: pet mar 18, 2011 8:52 pm 
Član foruma

segrt je napisao/la:
DMT- Spiritualni molekul- film 2010.wmv- srpski prevod, latinica

Kibermikan je "obezbedio" ovaj video
http://www.youtube.com/watch?v=LUUa7cm4 ... r_embedded
ubacio svoju reklamu gde se pominje epifiza i u opisu dodao:

"Sangejzingom odn. gledanjem u Sunce vam se luče sama ova hemijska jedinjenja pa je poznato da su sangejzeri BOGOVI koji vladaju raznim moćima od neuzimanja hrane do telepatije, izlečenja svih postojećih bolesti i sticanja potpunog imuniteta na neke nove, bioenergije do astralnih putovanja, lucidnih snova, levitacije itd"

Pozdato je i to da on sam nema ništa od ovih moći, ali važno je da ima tvrdu veru.

Što se samog dokumentarca tiče, droge ne menjaju čoveka. Suštinske promene čovek dostiže samo radom na sebi, a taj rad su detaljno još davno opisali Patanjđali i Buddha.
Tim radom na sebi čovek sam postaje to više stanje svesti. Nisu viša stanja svesti sama po sebi cilj, nego sam rad na sebi donosi onu zrelost koja stoji iza tog "višeg stanja" svesti.
Droge samo daju vantelesna iskustva i kratak boravak u astralu ili hiperspejsu (kao DMT) i nakon toga ostaneš u lažnom uverenju da si postigao cilj bez truda. Jesi nešto video, ali kao turista, ne kao domaćin u tom višem stanju svesti.
Na početku se i govori da DMT donosi iskustva koja su "ista kao ona koja se postižu u izmenjenim stanjima svesti kroz meditaciju i askezu." Zašto ih onda ne postignu na taj način, zašto koriste hemiju kao prečicu? Zato da bi se izbegao rad na sebi i preskočila etika koja je uslov za pravu meditaciju, jer upravo taj rad je ono što istinski menja čoveka iz nesvesnog u trajno svesno i duhovno biće, a ne samo psihodelično iskustvo.
U tome i jeste cela obmana: predstavlja se da je "više stanje svesti" cilj sam po sebi, pa je svejedno kako se postiže. Nameće se zaključak da je i bolje ako je to lako pomoću droge, nego teško pomoću tradicionalnih duhovnih metoda, joge i meditacije.

Sve psihodelične droge popularišu oni koji rade na očuvanju ljudi u iluzijama (otuda toliko Jevreja u ovom filmu, kako da oni popularišu DMT). Za razliku od crkve i naučnika koji na grube načine onemogućavaju ljudima uvid u Stvarnost, lažiranjem Stvarnosti ili sprečavanjem pravog znanja, ovi to čine tako što daju privid lakog uvida u Stvarnost prostim gutanjem psihodelične supstance.
Isti cilj, samo nova i savremenija taktika. Ili da kažem: postmoderna taktika.
Važno je samo preskočiti stare učitelje i pravi rad koji transformiše čoveka da bude Stvarnost koju traži spolja, i dati ljudima novu pilulu.
Uvek plavu, naravno, koja izgleda kao crvena.

Vrh

PostPostano: pon mar 21, 2011 4:40 pm 
Početnik

Citat:
Ovo je po meni jako,sta je sve doktor Todor ovde sve ispricao jos 1996 godine o Cipovanju,Raku,Vakcinama,Novom Svetsku Poredku i rekao je nesto ovde neverovatno sto jos nisam nigde cuo

Vrh

PostPostano: uto mar 22, 2011 8:06 pm 
Član foruma

http://www.imdb.com/title/tt1645089/
torrent:
http://www.h33t.com/download.php?id=26dad901ac207e93712f313babb16d2cb9c232c8&f=Inside%20Job%20%7B2010%7D%20Limited%20720p%20BRRip%20x264%20-%20HDMiCRO%20by%20Mr.%20KickASS.torrent
info i skrinovi:
http://www.h33t.com/details.php?id=26dad901ac207e93712f313babb16d2cb9c232c8
prevod:
http://www.podnapisi.net/hr/inside-job-2010-titlovi-p1131166
dobar film

Vrh

PostPostano: sri mar 23, 2011 12:08 am 
Član foruma

ima ga na torrentima

Vrh

PostPostano: sri mar 23, 2011 9:45 am 
Član foruma

Graham Hancock - Paralelna područja i misteriji ayahuasce

Vrh

PostPostano: čet mar 24, 2011 7:25 pm 
Član foruma

Odličan dokumentarni film realizovan 2008. godine od strane Patrika Barata sa francuske televizije 5. Film pokazuje ulogu velikih svetskih sila u globalnom finansijskom i trgovačkom sistemu koje direktno utiču na povećanje broja gladnih u svetu. U ovom projektu jasno i nedvosmisleno se vidi uloga mega korporacija hrane u primarnoj globalnoj poljoprivredi. Zapadne korporacije koje kupuju velike oblasti poljoprivrednog zemljišta u nerazvijenim i siromašnim zemljama u cilju proizvodnje hrane za izvoz na Zapad! Istovremeno, te korporacije primoravaju siromašne države da uvoze prehrambene proizvode po mnogo većim cenama. Nakon ovog filma, jedino što se možemo zapitati jeste - da li je zaista borba protiv gladi prioritet svetskih vođa?

Originalni naziv filma je "Le debut de la faim"

Početak gladi 1/6

Početak gladi 2/6

Početak gladi 3/6

Početak gladi 4/6

Početak gladi 5/6

Početak gladi 6/6

Vrh

PostPostano: uto mar 29, 2011 3:02 pm 
Član foruma

Miroslav Lazanski - WS3, Srbija i NATO

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 114  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.