Sada je: sub maj 10, 2025 5:48 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 699 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Lječenje raka - i sve o njemu
PostPostano: pet feb 04, 2011 1:00 pm 
Član foruma

Radio sam ciscenje sa "trojkom". Imas o tome u knjigama od Malahova. To je super stvar, ali ja nisam nesto bas previse osjetio osim malo pojacanu glad, jer mi je tijelo vec dosta ocisceno. Klincic ili karanfilic kupis najobicniji iz ducana u bocici ili vrecici, a pelin kupis u biljnoj apoteci. Ljuske od oraha se skupljaju na kraju ljeta, dakle ne sada. Orasi moraju biti zreli pred opadanje. Ja sam pravio prema tom receptu, a ima ih jos koje nisam probao. Ali nije ti ni bitna ta orahova rakija, jer pelin i klincic su sami dovoljni da puno naprave. Tako ti pise u knjizi "TUMORI" koju sam ti preporucio. Nisam uzimao ornitin niti znam sta je to.

Vrh

PostPostano: pet feb 04, 2011 1:11 pm 
Član foruma

Hvala, evo pronadjoh na netu neko prodaje tinkturu crnog oraha, ne znam da li je dopustivo ovde dati samo email koji nadjoh u oglasima, videcemo da li ce se javiti:

szrsatva@gmail.com

Pogledajte, mislim da je koristan i link:

http://www.docstoc.com/docs/52191894/LE ... VRSTE-RAKA

Taj ornitin takodje pronadjoh, to je aminokiselina koje ima u tabletama u apotekama , pogledacu...
Vidim u originalnom receptu napominju da je vazno da bude beli pelin, ne znam kako si ga ti uzimao, u tabletama ili kao caj? Mislim da je jako gorak a osim toga nije mala kolicina....

Vrh

PostPostano: pet feb 04, 2011 2:47 pm 
Član foruma

Kod Malahova je recept po kojem sam ja radio. Vjerujem da nema originalnog recepta, ima vise nacina doziranja i cak drugih biljaka, poput povratića. Osobno Malahov mi je dobar, vjerujem mu, sve sto sam probao njegovo je bilo bas onakvo kako je opisao. Ne spominje se bijeli pelin kod njega. Pise ti tamo kako se uzima, sve do najmanjeg detalja.

Vrh

PostPostano: pet feb 04, 2011 3:56 pm 
Član foruma

Nasla sam knjigu i citam - toliko mi se sve smucilo od saznanja sta sve gajimo u sebi da sam nacisto izgubila apetit :shock: uh...
Beli pelin je isto sto i pelin, pronasla sam. Koze ne daju mleko u ovo vreme :-( saznala sam...

Vrh

PostPostano: pon feb 14, 2011 3:00 pm 
Početnik

Pozdrav svima :occasion5:
Cuo sam dosta o rekonekciji i desavanjima koja je prate. Zelio bih samo da vas zamolim da procitate ovaj tekst i sami razmislite o svemu u vezi rekonekcije. Da li je vrijedno ili ne?

Rekonekcija – „čudesna“ metoda liječenja dr. Erica Pearlea (1/2)
listopad 11th, 2010
Dr. Eric Pearle bavio se 12 godina kiropraktikom, sve do trenutka kada se dogodilo „nešto“. Jedne večeri svjetlo u kući upalilo se samo od sebe. Zatim je imao osjećaj da ga okružuju ljudi koje nije mogao vidjeti. Drugi dan su mu pacijenti u ordinaciji govorili da osjećaju prisutnost „ljudi“ posvuda u ordinaciji, čak da lete po sobi. Nadalje, pacijenti su osjećali njegove ruke prije no što bi ih dotakao a za vrijeme tretmana viđali su boje. U kratkom roku dogodio se nevjerojatan broj najrazličitijih ozdravljenja vida, sluha, tumori su nestajali, ljudi su ostavljali ortopedska pomagala i kolica. Za njega je to bilo nešto potpuno novo pa je krenuo istraživati. U početku je iskustva dijelio s tzv. energetskim iscjeliteljima ali nije bio zadovoljan njihovim savjetima pa se od istih distancirao. Kaže da je počeo slijediti „neko drugo osjetilo“. Za njegov rad je doznalo više uglednih svjetskih znanstvenika. Iznenađeni su zaključili da se radi o „novoj razini iscjeljenja koja je sada po prvi puta prisutna na našem planetu!“
Za dr. Pearlea, rekonekcija nije samo tehnika ozdravljanja već „POVEZIVANJE s većom cjelinom onoga što nas čini ljudskim bićima“. Govori o neotkrivenom potencijalu koji će se osloboditi kada se sjedinimo sa samima sobom i s univerzumom. On sam ne zna od kuda su te stvari došle u njegov život, ne zna imenovati izvor pa klišeizirano navodi u paketu Boga, ljubav i univerzum. Ne zna niti kako taj „dar“ funcionira, ali zna da funcionira i to po njegovu svjedočenju neobično uspješno. Iako sam nema odgovore, apriori rekonekciju trpa u područje znanosti a ne u područje duhovnosti ili religije. Ove pojmove koristi ali rijetko i nevoljko.
Početak
Prije otkrića „čudesne“ metode Pearle je u svojoj kući imao susret s bićima koje naziva – „ljudi“. Zanimljivo je da ti „ljudi“ nisu imali tijela i zapravo ih uopće nije vidio. Pitanje koje se nameće je: Je li to moguće? Je li moguće da postoje ljudi bez tijela? Što o tome kaže Biblija? Biblija kaže da je čovjek cjelina koju čini duh, duša i tijelo. Duh je nevidljivi dio osobe, središte čovjeka. Duša su misli, volja, osjećaji. Nakon smrti duh zajedno s dušom napušta tijelo. Dakle, „ljudi“ koji su Pearlu „donijeli“ DAR mogu biti jedino umrli ljudi. Tu se već nalazimo na vrlo skliskom terenu jer se duše pokojnika ne zadržavaju dugo na Zemlji. Zašto? Jednostavno zato što trebaju ići na novo mjesto u vječnosti koje određuje njihov način života na Zemlji i vjerovanje. Mogućnost da se neki umrli pojave može biti jedino s posebnim Božjim dopuštenjem kao što je to bio slučaj na brdu Preobraženja kada su se Isusu i njegovim učenicima ukazali Mojsije i Ilija. No, oni su ih tada mogli vidjeti kao konkretene osobe.
Tko su ljudi koji su posjetili Pearla? I jesu li to uopće bili ljudi koji su nekad prije fizičke smrti živjeli na Zemlji? Ova pitanja zadiru u srž ovog fenomena. Uzmimo npr. da se radi o umrlim ljudima, kako to da su nakon smrti još uvijek na Zemlji? Da se radi o posebnoj Božjoj intervenciji Pearle bi savršeno jasno znao o kome se radi, što su Isus i apostoli znali na brdu Preobraženja kada su vidjeli Mojsija i Iliju. Pearle to ne zna. Ne zna tko ga je posjetio, čak s time ne razbija glavu. Uzima „dar“ i koristi ga. Slično iskustvo „prisutnosti“ imao je David Icke. Danima je imao osjećaj da se netko s njime nalazi u prostoriji. Napokon je pitao o kome se radi i dobio odgovor da su „vanzemaljci“. Zanimljivo je da se to odigralo nakon što je pročitao neku knjigu o magiji. Uglavnom ove stvari tako počinju. Ljudi koji su petljali s okultnim, čitali okultnu literaturu, prakticirali magiju ili spiritizam znaju da su te stvari žive i opasne. Te prakse su poziv zlim duhovima da dođu i ostanu uz one koji su ih dozvali. Njihova prisutnost se očituje na dva karakteristična načina: daju moći ili tlače. I dok jedni „napreduju“, drugi propadaju. Pearle i Icke očito „napreduju“. No, može biti i drugačiji scenarij. Jedan bračni par je trpio posljedice spiritizma punih 27 godina. Sve te godine „netko“ je bio u njihovoj kući, širio nepodnošljiv smrad, ukućani su se razbolijevali… Oni su prizivali duh mrtve osobe i tražili odgovore za vlastitu budućnost. Dobili su odgovore ali i višegodišnju patnju. Egzorcisti kažu da se kod spiritizma u pravilu radi o demonu / zloduhu koji oponaša osobine čovjeka čiji se duh priziva.
Kad Icke kaže da se radi o „vanzemaljcima“ on u neku ruku imam pravo. Sotona i zli duhovi koji su u njegovoj vlasti nisu sa Zemlje. Oni su stvoreni u Nebu i za Nebo kao anđeli, samo što radi pobune protiv Boga nisu mogli tamo ostati. Na Zemlji su privremeno „stanovnici“ do Općeg suda kada će biti bačeni u pakao. No, dok su ovdje, oni mogu demonstrirati moći. To mogu na temelju svoje anđeoske naravi. Nakon pada, te sile i moći im nisu nestale. Oni mogu obećati i ispuniti želje. Ickeu su „vanzemaljci“ obećali da će postati poznat i slavan. I gle čuda, to je i postao. Nije li đavao kušao Isusa nudeći mu slavu, bogatstvo, razne moći ne tražeći pri tome ništa osim - da mu se pokloni. Pa što onda, reći će neki, pokloniš se novom šefu, uzmeš „dar“ i ideš u nekom svom smjeru. Slično je koncem života rekao LaVay osnivač „crkve sotone“ da je otkantao samoga vraga jer je „spoznao samoga sebe“. Više mu nije bio bog sotona već on sam sebi. Đavao ima plan okrenuti ljude od Boga pa ako ne uspije prema sebi onda barem prema njima samima, prema nekom užitku, opsesiji, bogatsvu, slavi… Ali onima koji mu se poklone daje ekstra bonus. Nakon ugovora s njim, koji se uopće ne mora eksplicite tako zvati, te dušice ga ne trebaju više niti spominjati. Važno je da vrše njegov plan.
Pearleu nije važno da razumije prirodu njegove metode, važno je da djeluje! Skuliran, uživa u djelu u kojem se našao, nit’ luk jeo nit’ luk mirisao, i to kao prvi u povijesti ljudskog roda! E sad, pitanje je, je li jeo i mirisao, jer „vanzemaljci“ ne prilaze samo tako s „darovima“ ako ih se ne prizove, a može ih se prizvati i ponešto drugačije. Poznato je da su od pamtivjeka roditelji prikazivali svoju nerođenu djecu sotoni, nad njima transcendirali, reikirali… I onda se neki čude, neki dive, da se masovno rađaju djeca s „čudesnim“ sposobnostima, indigo i kakva sve ne.
U duhovnim prostorima događa se „nešto novo“. Đavao napušta stare koncepte jer je u njima prepoznat. Da bi bio njegov, više ne moraš ići autoputom za pakao, ne moraš izvikivati ime nečastivog, ne moraš si istetovirati pentagram na guzici… Heavy metal je out, ateizam je odavno zaboravljeni koncept, istočnjačke duhovnosti su na izdisaju… Neprijatelj ovaj puta ima poseban „dar“.
Nastavlja se….
Share
Rekonekcija – „čudesna“ metoda liječenja dr. Erica Pearlea (2/2)
listopad 18th, 2010
Kako to funkcionira?
„Dar“ funkcionira vrlo jednostvano. Sam Pearle kaže da ne radi ništa posebno, samo maše rukama i stvari se događaju. Uspješnost ove metode je fascinantna. Nadmašuje sve dosad poznate energetske metode a njihove terapeute naziva neznalicama. U početku je od njih tražio savjete ali je ubrzo shvatio da ga savjetuju krivo. Tako su mu rekli da se prije tretmana treba „zaštititi“ a poslije „očistiti“. Zaštita je u tome da se zazove Boga ili Isusa, arkanđele… Zaključio je da kad tako čini, metoda je manje uspješna. Te dobronamjerne savjete je odbacio kao nepotrebne, prije svega zato što potenciraju strah kojega do tada nije osjećao. Spomenuti energetski iscjelitelji, time što su mu savjetovali, zapravo su priznali da su upoznali duhovni svijet i da su tamo susreli duhovna bića pa i samog Stvoritelja. No, Pearleu ne treba Stvoritelj, njemu je dovoljan samo „dar“ anonimnog donatora! U kratkom razdoblju dok je za vrijeme tretmana nad bolesnicima zazivao Ime Gospodnje učinak je bio znatno slabiji.

Vrh

PostPostano: pon feb 14, 2011 7:40 pm 
Početnik

dzabaludin je napisao/la:

6. Mineralna voda ni slucajno, otrov teski, obogacena anorganskim i neprobavljivim elementima za tijelo. Za detaljno objasnjenje zaviri u knjigu "Herbert Shelton - Ispravna prehrana prirodnom hranom"

Ovo sa vodom mi nije jasno... zasto ne moze mineralna voda, npr neki izvor koji se flasira, planinski? Verujem da je najbolje otici na planinu i natociti direkt sa izvora, ali ja zivim u Beogradu, pa je malo ne prakticno. Kad odem u selo odakle mi je baba, planinski kraj, natocim u velikim balonima izvorsku vodu, i donesem kuci, ali to bas i nije cesto, jednom u nekoliko meseci. Mozda sam nesto pobrkala, izvinjavam se unapred, ali mi je to bas nejasno. #-o :dontknow:

Hvala Dzabaludin na divnim knjigama, ne mogu da stignem sve da ih iscitam :love1:

:love12:

Vrh

PostPostano: pon feb 14, 2011 9:48 pm 
Član foruma

dzabaludin je napisao/la:
Cijedjeni sokovi su prava organska voda bez anorganskih elemenata koji se taloze u nasem tijelu.

Nemam baš neki net pa ga neću istraživati u vezi sl., svako će to sam ukoliko poceni da je važno. Hteo sam da se nadovežen na ovo gore. Naime, jednom ranije, čiato sam u novinama o trovanju olovom preko plodova (voća/povrća). Ne sećam se tačne priče, ne sećam se tačnih proizvoda, ne sećam gde je bilo i sl, ali sam zapamtio suštinu i ukratko ću je ispričati:
Naime, ustanovljena je bila veza između ljubitelja određenih plodova i njihovog trovanja olovom (neorganskim).
Radilo se o nekoj zemlji koja je koristila puno olovnog benzina, te je preko padavina i slično, sve to dospelo u plodove. Sećam se da su upozoravali da su korenaste kulture bile najbogatije, ali nisu zaostajale ni koštuničave, ali ni lisnate.
Tako, ako je to istina, pored olova ima toga na pretek, a onda nema nama čiste organske vode ni iz ceđenog voća/povća.

Citat:
10. Nikakve zivotinjske bjelancevine, pogotovo kuhane. Jedini kompromis koji smijete raditi je kozje mlijeko. Piti ga par 2-3 dcl dnevno kroz 1-2 tjedna i onda prestati. Izrazito je jace, probavljivije i korisnije od kravljeg mlijeka. Piti ga na prazan zeludac i nikada nakon bilo kakvog jela.

Kozije mleko takođe sadrži kazein (kao jedan od izvora: R. Bozanic - Kozje mlijeko), a to je upravo onaj protein za koji je dr. Kembel (Dr Kolin Kambel - Kineska studija), ustanovio evidentni uticaj na ćelije raka:
Citat:
Ono što smo pronašli bilo je šokantno. Ishrana sa malo proteina je sprečavala razvoj (inicijaciju) raka aflatoksinom, bez obzira koliko je ovog kancerogena davano `ivotinjama. Nakon završetka inicijacije raka, ishrana sa malo proteina je tako|e dramatično blokirala nared-ni rast raka. Drugim rečima, efekti ove veoma kancerogene hemikalije u izazivanju raka su poništeni ishranom sa malo proteina. U stvari, količina proteina u ishrani se u svom efektu pokazala toliko mo}nom da smo mogli da uključujemo i isključujemo rast raka jednostavnom promenom količine unesenih proteina.
Štaviše, koriš}ene količine proteina su bile one koje mi ljudi redovno koristimo. Nismo koristili neobično visoke nivoe, koji se često koris te pri proučavanju kancerogena.
Ali to nije sve. Utvrdili smo da nisu svi proteini imali isti efekat. Koji protein je dosledno i snažno podsticao rak? Kazein, koji sačinjava 87% proteina kravljeg mleka (ima ga i u kozijem), je podsticao sve stupnjeve razvoja raka. Koja vrsta proteina nije podsticala rak, čak i pri visokom nivou unosa? Bezbedni proteini su bili iz biljaka, uključuju}i pšenicu i soju. Ovakva slika situacije počela je da dovodi u pitanje, a zatim i da razara neke od mojih najdragocenijih stavova.

No, ranije sam već pomenuo negde, ko zna kakav je kazein Kempbel koristio u pokusima (možda hemijski prečišćen, izolovan)... I takođe, on nigde nije pominjao kozije mleko. Kazein u kozijem mleku se nešto razlikuje od onog u kravljem, no... ko zna...

Kod mnogih izvorskih voda, kalcijum je prisutan kao jon Ca2+ i (OH)-, tako imamo i Mg, J, ...
Ako je srebrna voda, voda obogaćena jonima srebra Ag+, i ako je to, recimo, dokazano s pozitivnim učincima po zdravlje, onda je korisnost/štetnost ostalih jona, pitanje za razmišljanje, ili radije, proučavanje-dokazivanje :-k

Ali, sve su to za običnog čoveka, manje-više, neproverive stvari :cry:

Pozdrav
:wink:

ps
Vidim neko je pisao o citrusima. Elem, njihova najveća sila je u kori. Dr, Todor Jovanović od nje pravi todoxin (proverite), eliksir mladosti i "lek za rak" (pod znacima navoda).
A iskustvo potvrđuje moć kore kod lečenja infekcija i sl. Vitamin C je tu skoro beznačajan u poređenju s fitoncidima...

:love3:

Vrh

PostPostano: uto feb 15, 2011 7:47 am 
Član foruma

baki je napisao/la:
Citat:
10. Nikakve zivotinjske bjelancevine, pogotovo kuhane. Jedini kompromis koji smijete raditi je kozje mlijeko. Piti ga par 2-3 dcl dnevno kroz 1-2 tjedna i onda prestati. Izrazito je jace, probavljivije i korisnije od kravljeg mlijeka. Piti ga na prazan zeludac i nikada nakon bilo kakvog jela.

Kozije mleko takođe sadrži kazein (kao jedan od izvora: R. Bozanic - Kozje mlijeko), a to je upravo onaj protein za koji je dr. Kembel

Naravno da sadrzi, ali se kozje mlijeko upravo zbog toga i koristi u malim kolicinama i kroz jako kratko vrijeme. Pa i Malahov pise o lijecenju raka i tumora pravim otrovima, ali u tocno doziranim kolicinama. Naravno mlijeko nije toliki otrov kao supstance o kojima Malahov pise, ali ga se ipak dozirano i kratko uzima. Dobio sam informaciju od covjeka iz Istre, koji kaze da tamo domace stanovnistvo oduvijek pije po pola dcl kozijeg mlijeka dnevno kroz 2-3 tjedna i onda velika pauza od par mjeseci.

Treba znati da su klice zitarica i pcelinji proizvodi jednako kvalitetni i mogu dici organizam iz bolesti, a moze ih se stalno koristiti.

Vrh

PostPostano: uto feb 15, 2011 7:33 pm 
Član foruma

1.da li ljudi koji imaju tumor smeju da uzimaju rizino mleko?
2. pocela sam ciscenje organizma pelinom i karanfilicem ( nemam orah) i posle tri dana se osecam kao da cu da se porodim iako nisam trudna, citav donji deo od struka me boli, kicma me boli, po crevima me boli...
da li je to normalno? da li treba da uzimam manju kolicinu?
napominjem da je klincic odlican, nije bio mleven vec sam ga ja samlela a pelin je uzasno gorak.
uzimala sam tri dana po ( ukupno) pola kafene kasike mesavine.

Vrh

PostPostano: uto feb 15, 2011 7:56 pm 
Član foruma

To je znak da deluje ... :)

Samo napravi jedan dan pauze i pi malo vise vode ... I naravno ne preteruj - izmi još 2-3 dana i onda napravi pauzu bar 3 meseca ...

Može se desiti i da dobiješ neku upalu ili ti se otvori negde gnojni čir ili fistula na vilici ako je bilo problma sa sinusima ili zubima ... Sve su to znakovi čišćenja organizma koji se sada bori da izbaci pobijene patogene organizme... Najbolje u junu kada napravis tinkturu kore zelenog oraha, pa onda imaš ceo spektar dejstva na patogene organizme...

Eto , tako to ide i normalne su ti reakcije...

Ne preteruj... samo js 2- 3 puta i dosta je ... Dovoljno je jedno desetodnevno čišćenje godišnje , a najviše dva puta u toku godine ...

Vrh

PostPostano: uto feb 15, 2011 8:05 pm 
Član foruma

hvala! prepadoh se da nemam neku ogromnu azdaju...:-(
ah, da ... imam i macke u dvoristu u kuci na selu ( ali nemam izvorsku vodu)... kako da njih ocistim? one nece da piju pelin i karanfilic...
citala sam o persunovoj vodi, ali ne verujem da ce to hteti. jedu granule za mace a na granulama pise da ciste od parazita.

Vrh

PostPostano: uto feb 15, 2011 9:12 pm 
Član foruma

Možda malo mašte i dobre volje - za ljubimce ...

Evo predloga ... 1.peršun prosušen 2. kora zel oraha sveža sirova 3. pelin zeleni prosušen 4. karanfilic suv u prahu 5. žalfija prosušena ( polovinu mase treba da cini kora oraha, a sve ostalo drugu polovinu u podjednakim odnosima ) .

sve se icecka i izdrobi sitno a onda ubaci u mašiu za mlevenje ( ili splender) te se dobije smeša od toga ... Doda se preko pšeničnog brašna i promeša dok se ne napravi smesa koja se može oblikovati prstima ili unapred napravljenim kalupom ... Oblikovane tabletice se ostave na suvom , toplom i provetrenom mestu oko dva dana da se osuše i stegnu ... zatim se stave u vrećicu papirnu ili umotaju u gazu ... čuva se na suvom i provetrenom mestu, najviše 15 dana .

Tabletica veličine pola aspirina od 500 mg - bi bila doza za macke
Tableta velicine jednog aspirina od 500 mg - bi bila doza za pse na svakih 10 kg težine ... pas od 40 kg bi dobijao znači 4 komada ...

daje se 20-30 minuta pre nego što ce ljubimci dobiti hranu

Tri dana za redom - pauza pet dana - pa opet tri dana za redom ( bar sam tako radio sa svojim životinjama jesenas, čini mi se uspešno i ne primećujem da neka ima problem sa parazitima ). Sve sam radio odokativno i intuitivno, te i doziranje, tako da nemojte me držati za reč da je ovo pravi odnos i prava doza koja je potrebna - jednostavno, meni se čini da je kod mog pasjeg i mačjeg čopora dalo dobre rezultate, a nisu se ni bunili, sem što je jedan od retrivera jednom samo povratio, a već sledeceg dana normalno reagovao bez nekih simptoma mučnine ...

Naravno, one to nece pojesti same , vec im se otvore usta i stavi tabletica na koren jezika te prstom gurne u grlo ... to ide veoma lako kod pasa - a kod mačaka treba biti pažljiv da ne ugrize ( veoma zavisi od macke do macke , neke su trpeljive i smirene , a druge divlje i opasne , naročito ako su uplašene - baš kao i kod ljudi :)

Ipak, ovo je ozbiljna tema o lečenju raka kod ljudi , tako da se izvinjavam zbog :offtopic:

poželjno je vratiti se na temu ...

Vrh

PostPostano: uto feb 15, 2011 9:52 pm 
Član foruma

Hvala, mislim da ovo nije izvan teme jer svi u okruzenju treba da se ociste, pa kako ih "nahvatamo" jer i ljudi nisu odmah voljni za saradnju.
Nego, vidim da na Kubi postoji lek za koji kazu da veoma uspesno leci/zaustavlja rak. Zove se Eszocul i proizvodi se od otrova plavog skorpiona koji tamo zivi. Izgleda da su svi efikasni lekovi za rak - u isto vreme i otrovi i to jaki.

Vrh

PostPostano: uto feb 15, 2011 10:14 pm 
Član foruma

Na[i narodi sa ovih balkanskih prostora imaju mnoge mudre izreke...

jedna od njih je : Na ljutu ranu - ljutu travu !

iz muke se kuje teško znanje ... s kolena na koleno ... tako nekako ...

Vrh

PostPostano: uto feb 15, 2011 10:26 pm 
Član foruma

Ili "Klin se klinom izbija", zato je mamurluk najbolje lečiti čašom ljute ujutro :mrgreen:

Kazein - prema istraživanja dr Kembela iz linkovane knjige, ispada da direktno, svaki put kada se on unese, nahrani kancerogena jezgra u telu. Ali u ovoj drugoj linkovanoj knjizi detaljno je objašnjena razlika između kozijeg i kravljeg kazeina, i navedeno da je koziji probavljiviji zbog nekih sitnih razlika u aminokiselinskom sastavu. Lično nisam radio studije, i zato nemam stav. Samo iznosim informacije kako bi svako sam mogao prosuditi :mrgreen:
S druge strane tu je i D Adamo koga sam bar 100 puta pomenuo. On je u svojoj knjizi "Ishrana prema genotipu", utvrdio da prema genima (poreklu), postoje ljudi za koje su biljke štetne a meso sasvim prirodna hrana, i obratno. A tako i mleko, koje je najverovatnije, sasvim probavljivo onima koji nose milenijumsko stočarsko poreklo, dok sakupljačima najverovatnije nije, pa otud, možda, intolerancija na laktozu i sl...
On navodi kako je, nakon urađenih nekakvih analiza krvi osobe, i obzirom na njih propisanu dijetu (šta je štetno a šta neophodno njenom genotipu), kod svih njegovih pacijanata dolazilo do poboljšanja raznoraznih simptoma...
Uostalom, moj je savet da svako koristi svoj mozak u odlučivanju o sebi, ali da obavezno pročita što više izvora.
Možda je D Adamo smislio savršen način kako da radeći analize zaradi ogromne pare, ali čitajući ga, činilo mi se da su mnoge stvari koje iznosi sasvim logične, pa... idealno bi bilo kada bi se pojavio istraživač koji bi objedinio sva ova istraživanja i studije u jednu.
Ja sam se takođe zalivao velikim količinama mleka, decenijama, i ništa mi nije bilo :mrgreen: Pauze jesam pravio, zato jer mleka nema baš preko cele godine, sve ide u ciklusima...

Lana je napisao/la:
1.da li ljudi koji imaju tumor smeju da uzimaju rižino mleko?
2. pocela sam ciscenje organizma pelinom i karanfilicem ( nemam orah) i posle tri dana se osecam kao da cu da se porodim iako nisam trudna, citav donji deo od struka me boli, kicma me boli, po crevima me boli...
da li je to normalno? da li treba da uzimam manju kolicinu?
napominjem da je klincic odlican, nije bio mleven vec sam ga ja samlela a pelin je uzasno gorak.
uzimala sam tri dana po ( ukupno) pola kafene kasike mesavine.

Zamena za extrakt oraha je extrakt od pregrada suvih oraha (v. Malahova). Takođe i povratić, kojeg bi trabalo da ima u biljnim apotekama (ili biošpajzevima).
Preporučujem ti da kupiš kapsule zelenog čaja, ili sličnog. Uzmeš kapsulu, napuniš je mlevenim pelinom, i zatim to koristiš kao dozer. Vremenom ćeš se izvežbati, steći osećaj za količinu, i moći ćeš dozirati i samo na kašičicu ilti prstohvatom.
A doziranje savetujem prema ovoj tabeli: TABELA.
To je odavde, a tu je i knjižica od Hilde Klark (originalni recept).
Umesto extrakta oraha, u krajnjoj nuždi, može i extrakt joda (ima u apotekama), takođe po Malahovu.

Ljubimci se peršunovom vodom navikavaju, a zatim se i njima daje orahov extrakt (samo on, ne i pelin i klinčić).

Što se reakcija tiče. Ja i Džabaludin ih nismo imali. Tj, meni je samo skočio apetit i ništa više, apsolutno ništa. A išao sam do max. preporučenih doza (samo sam višestruko prekoračivao dozu extrakta od oraha :mrgreen: ).

Lekovi i jesu svi otrovi, fitotoxini iz čajeva leče ubiujajući parazite, a i virusi i bakterije su neka vrsta parazita, itd... pa može se isto reći, čini mi se, i za ćelije raka...

Sve najbolje :love3:

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: uto feb 22, 2011 9:31 pm 
Član foruma

Grunfer je napisao/la:
Laneno ulje je najkancerogenije ulje od svih ulja (jako brzo užegne).

http://rapidshare.com/files/92634822/el ... olesti.pdf

Vecu budalastinu odavno ne procitah. Tacno je da je laneno ulje termolabilno, ali to je i C vitamin pa hoces li i za njega napisati da je kancerogen. Potrazite malo po internetu svi vi iz "TV generacije", koja sve vise lici na glupe Amere, koja je naucila da sve dobije servirano "sazvakano", sta o lanenom ulju pise dr Johana Budvig (sada pokojna) u svojoj knjizi "Rak, problem i resenje".

Zasto mnogi misle da je vazno napisati bilo sta, pa bilo to i glupost, samo da bi se pojavili na forumu.

Vrh

PostPostano: uto feb 22, 2011 10:48 pm 
Član foruma

[quote="baki"]Ili "Klin se klinom izbija", zato je mamurluk najbolje lečiti čašom ljute ujutro :mrgreen:

S druge strane tu je i D Adamo koga sam bar 100 puta pomenuo. On je u svojoj knjizi "[url=http://www.korisnaknjiga.com/ishrana-prema-genotipu-naslov-2114]Ishrana prema genotipu[/url]", utvrdio da prema genima (poreklu), postoje ljudi za koje su biljke štetne a meso sasvim prirodna hrana, i obratno. A tako i mleko, koje je najverovatnije, sasvim probavljivo onima koji nose milenijumsko stočarsko poreklo, dok sakupljačima najverovatnije nije, pa otud, možda, intolerancija na laktozu i sl...

Sve najbolje :love3:[/quote]

Ima dobra priča oko lečenja mamurluka onim čime se i stekao (ali se preteralo u lečenju i, naravno nije pomoglo).
Kravlje mleko nije ljudska hrana, barem ne na nivou srednje i južne Evrope. To (verovali ili ne) priznaje čak i zvanična medicina ali samo onaj njen deo koji nije ostao zaglupljen na nivou fakulteta, jer ljudi srednje i južne Evrope nakon ranog detinjstva gube iz organizma enzim koji može da vari laktozu. Dakle, nikome mleko doista ne prija, samo ga neki lakše podnose a drugi teže (ovde se verovatno uključuje učenje dr Petre Adama, odnosno njegovog oca. Ali, kako je ovde tema lečenje raka, valjalo bi sakupiti različite preporuke ali sa analizama i razlozima za preporuku a ne samo sa onim "ja mislim". Do sad je uglavnom utvrđeno da je osnova zdravog života a posebno lečenja, hrana koja sama po sebi sadrži puno enzima. Drugim rečima, sirova (presna) hrana. Za one koji ne znaju, bilo kakvom termičkom obradom hrane uništavaju se enzimi i prisiljava se gušterača da radi preko svojih kapaciteta. Na žalost, čovek je jedino živo biće od postanka Sveta koje termički obrađuje svoju hranu (i hranu svojih kućnih ljubimaca) što je najčešće potpuno nepotrebno i samo je posledica loših prehrambenih navika.

Pored hrane, postoje i preparati za terapiju raka, a trenutno najjači od njih je tzv vitamin B17, odnosno Laetril. Srećom, od skoro može da se nabavi i u Srbiji http://www.svejeizljecivo.com i uz uputstva koja se dobiju uz preparat može puno da se učini na lečenju raka. Naravno, uslov je da onkolozi nisu odradili svoje jer, u tom slučaju teško da tu bilo ko i bilo što može više da pomogne.

Vrh

PostPostano: čet feb 24, 2011 12:37 am 
Član foruma

Budwig
Mlad kravlji sir i laneno ulje leče rak.

Skraćena verzija o siru i lanenom ulju.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: čet feb 24, 2011 10:17 am 
Član foruma

Pozdrav svima.Predpostavljam da mnogi od vas znaju za terapiju sodom bikarbonom,za one koji neznaju vrlo je djelotvorna i vrlo jednostavna za uzimanje.Ajd uzdravlje. :thumbup:

Vrh

PostPostano: čet feb 24, 2011 10:03 pm 
Član foruma

To smo čitali i slušali. No, bilo bi nam od najveće koristi poslučati (čitati) tvoje lično iskustvo ako ga imaš, ili iskkustvo nekoga koga dobro poznaješ?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 699 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.