Sada je: čet mar 28, 2024 7:29 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 229 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Abdukcije
PostPostano: pet jun 25, 2010 11:55 am 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sub mar 21, 2009 7:38 pm
Postovi: 210
Lokacija: Beograd
:love12:


Zadnja izmjena: SUZY; sri jul 07, 2010 4:26 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Abdukcije
PostPostano: pet jun 25, 2010 12:38 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sub mar 21, 2009 7:38 pm
Postovi: 210
Lokacija: Beograd
:love12:


Zadnja izmjena: SUZY; sri jul 07, 2010 4:27 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Abdukcije
PostPostano: pet jun 25, 2010 1:36 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: ned feb 28, 2010 4:29 pm
Postovi: 355
Suzi, super što si nam sve ovo ispričala. Imam samo jedno pitanje u vezi svega ovoga i par stvari da ti kažem i to vrlo kratko.

Ne mislim da ovim pitanjem uopšte zadirem u tvoju ikakvu intimu, jer na kraju krajeva,već si sama odlučila da neke stvari kažeš. Ovdje smo svi srećom, pod zaštitom naših nikova, i to je u ovakvim slučajevima i škakljivim temama extra stvar.

Malo mi je bio smiješan onaj moj jučerašnji san o porođaju itd., da bi se desio ovaj sinhronicitet da nam ispričaš da si imala problema da ostvariš trudnoću i rodiš dijete.

Čitavši tvoj post, nisam vidjela da si nakon tog ,,iscjeljenja,,rekla da si u fizičkom i uspjela ostvariti ljubav, trudnoću i roditi dijete, ili jesi.

Rekla si da si shvatila da ga ti ustvari i neželiš od ,,bivšeg,, muža, jer je bilo to i to....

Dali si vidjela da si to doista i prošla u fizičkom i ostvarila ljubav, brak, dijete, sa nekim novim.

Što se tiče egzorcizma, nije mi nepoznato, jer toga ovdje u Bosni ima na svakom koraku, i rade to vrlo jednostavno.
Lično sam to gledala u više navrata, i nije mi više uzbudljivo, pogotovo zbog shvatanja da to nije to.

Sama sam majstor i dijagnostičar koječega, i to je takođe bio razlog da počnem pisati na ovoj temi jer sam imala neka čudna uočavanja, ali neželim se ponavljati, jer temu ipak treba krenuti čitati od prve strane, i naravno sve postove.

Eto, obraduj nas opisom svog konačnog iscjeljenja u fizičkom jeli taj miom konačno otišao, i sadašnje stanje veza, brak, trudnoća dijete .

Nisam mahalaš pod nikom,ni Sena internetuša, samo volim da znam... :love12:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Abdukcije
PostPostano: sub jun 26, 2010 5:59 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: čet nov 13, 2008 3:08 pm
Postovi: 311
SUZY je napisao/la:
Poenta je da čovek nakon svih proživljenih iskustava oseti i uspostavi duboki kontakt sa samim sobom, da shvati šta u sebi nosi i nađe način kako da pomiri te suprostavljene sile ili polaritete. I to se dešava svaki dan. Nije istina da je sam proces egzorcizma konačno izbacivanje negativnih energija, ili izbacivanje demona koji se neće nikad vratiti, nego proces osvešćivanje energija zla koje smo mi sami privukli svojim potisnutim energijama agresije, besa, i negativnih emocija, nagona i nama svesno neprihvatljivih sadržaja, i isto tako nasleđenih energija od predaka i karmičkih uticaja koji treba odraditi. Ako to ne osvestimo i ne izbacimo van, na svetlo dana, iz našeg unutrašnjeg lavirinta i dalje će zračiti te negativne blokade u nesvesnom polju našeg bića i ponovo privući entitete i negativne energije...


Suzy, najprije ti hvala što si podijelila svoju priču sa svima nama, bez straha da nećeš biti ispravno shvaćena odnosno da neće svatko jednako (možda onako kako si ti željela) interpretirati ono što pročita... No, to je uvijek rizik kad nešto napišemo, pogotovo nešto osobno :oops:
Meni je upalo u oko to što si ti, po svemu sudeći, opisala očigledan slučaj vanjskog napada na tebe - o takvim se napadima pisalo na više mjesta na forumu, čak negdje ima opis tjeranja stranog entiteta što ga je izvela Laura Kasiopejska a koji me veoma podsjeća na neke elemente tvoje priče - ali usprkos tome što je napad bio vanjski, ti kao da cijelo vrijeme ukazuješ na to da je odgovornost za sve to ISKLJUČIVO OSOBNA i da je čovjek ISKLJUČIVO SAM ODGOVORAN za sve što mu se dešava, uključujući tu napade stranih entiteta, otmice, i ostale vrste programiranja koja se dešavaju ljudskom biću čim uđe u ovaj svijet... odnosno, ti što bi se reklo cijelo vrijeme preuzimaš na sebe svu odgovornost propagirajući na taj način posredno onu njuejdžovsku You-create your-own-reality... To i jest i nije točno, i postoje brojni tekstovi o tome.... No, rekla bih da to baš i nije tako, Suzy, i da nismo baš za sve krivi mi sami - niti to možemo biti :(
Jake ličnosti imaju tu tendenciju da preuzimaju svu krivnju/odgovornost na sebe i meni uvijek bude žao kada vidim takvo nešto, jer mi osjećaj, a pomalo i iskustvo, govori da tamo gdje čovjek preuzima previše odgovornosti da će tu nedostajati samilosti... a time i oprosta... prema sebi u prvom redu, a zatim i prema ostalima. Odnosno, tko previše očekuje od sebe, očekivat će puno i od ostalih, a u većini slučajeva to vodi u usamljenost koja u konačnici ničemu ne služi i baš i ne pridonosi spiritualnom rastu i razvoju.

Znamo da se strani entiteti najčešće zakače na auru malog djeteta, i tada se po svemu sudeći vrši i najviše otmica (o kojima ja znam samo iz druge ruke jer nikakvih sjećanja ni drugih simptoma nemam o tome da sam bila otimana, što ne znači da nisam, ali ne diskutiram o tome jer ne raspolažem nikakvim vlastitim iskustvom kojim bih pomogla rasvijetliti ovu temu) - i sad, ono što meni smeta je to da sam iz tvoga posta shvatila da je to dijete/ljudsko biće samo odgovorno za to što se neki entitet zakačio za njegovu auru u trenutku jakog šoka i ostalo tu crpeći čitav život njegovu energiju, utječući na njegov karakter, itd? Možda sam ja krivo shvatila, ali iz čitavog tvog posta izbija snažan osjećaj i poruka između redaka da je odgovornost isključivo na nama samima i da smo sve sami izazvali, sve je u našem tzv nesvjesnom - uključujući čitavu dramu prošlosti, naše zemaljske pretke, razne demone koji nas opsjednu, eventualne otmice i tome sl...
Pa, ja se ne slažem s time, kao ni s tim da smo svi do te mjere usko povezani sa traumama i pričama naših predaka koje su zapisane u našem nesvjesnom i da je naš zadatak "osvjetljavati ih" a zatim "čistiti"... Ne mislim da je itko od nas rođen sa ciljem da čisti svoju zemaljsku lozu od njezinih karmičkih nakupina jer vjerujem da je ta loza tek privremeno tlo iz kojega mora niknuti naša prava osobnost - a ta osobnost nije rezultat isključivo nasljednih faktora nego i naše vlastite duhovne karme, naših vlastitih prošlih odnosno paralelnih života... Mi nismo povezani isključivo s našom trenutnom porodicom (mada obično imamo s njom najvećeg i najprečeg posla) nego i sa svima onima koji nas okružuju s one strane tj u metafizičkom... Naša trenutna vidljiva porodica nije naša jedina porodica!
Ta povezanost sa precima postoji, ali što se mene tiče postojanje porodice je čisto tehnička stvar, ako mogu tako reći: to je gnijezdo iz kojega moramo poletjeti u svijet i pravi posao/razlog našeg postojanja je u tom letu a ne u tome da do smrti sređujemo i krpimo to gnijezdo....
Što se tiče nakačenih entiteta predaka koji nisu dobili dovoljno ljubavi pa i dalje s one strane traže svoje mjesto u svojoj nekadašnjoj porodici - da ja znam da je na mene netko tako nakačen bila bih u najmanju ruku bijesna na njega i od mene ne bi dobio ni mrvice ljubavi. To su zarobljeni entiteti koje treba osloboditi a ne siročići koji čak i s one strane čekaju da dobiju svoje mjesto u porodici, jer dokle god ga ne dobiju ne mogu ni umrijeti kako treba ... Bah!
Kada bi takva kačenja bilo nešto prihvatljivo, onda bismo bili u još većem zatvoru-ludnici nego što jesmo i svatko od nas bi morao u auri nositi barem dva tri takva nezadovoljena entiteta gladna ljubavi, jer tko je to IKADA dobio dovoljno ljubavi i imao svoje pravo mjesto u svojoj porodici kao što se to propisuje i zahtijeva u psihološkim udžbenicima (koji su, uz to, odobreni od vladajuće strukture i samim tim sumnjivi) i američkim hepi-end filmovima i sapunicama ?!?


Usput, evo na koji me tekst tvoja priča podsjetila:
http://www.galaksija.com/metafizika/opsjednutost.htm

:hello2:

_________________
"Sva zla civilizacije prouzročena su time što se nijedno dijete nije do mile volje naigralo" (A.S. Neill)


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: pet okt 22, 2010 2:07 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet okt 22, 2010 2:14 am
Postovi: 391
Najgore je kada nekad pomislimo da je iznenadna senzacija u nama (obicno nama neugodna), odraz samo naseg trenutnog psihickog stanja. Najcesce se dogodi da sami zakuhamo stanje u sebi koje ima dinamicki pocetak, sredinu i kraj (ljudi su obicno svjesni kraja sredine i samoga kraja), no mislim da u velikoj kolicini raznorazne energetske forme uzimaju svoj "dnevni" danak u energiji. Interesantno je kada covjek pocne u sebi procesirati tu energiju, kako energija mijenja formu (ponekad u milisekundama) i prelazi iz jednog oblika u drugi. Nervoza moze u trenu postati gusenje, panicni napad, napad tjeskobe, vrtoglavica, anksioznost, depresija ili na fizickoj bazi neka druga vanjska smetnja - bol na ovom ili onom dijelu tijela. Treba pratiti promjene u sebi i imati upaljene senzore i indikatore za vanjske utjecaje.


Lijep pozdrav

:read: :occasion5:

_________________
Kad pomislis da si zalutao, na dobrom si putu. Kad pomislis da si na dobrom putu, zalutao si

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: sub feb 12, 2011 7:15 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: ned dec 14, 2008 5:26 pm
Postovi: 67
Prije nekoliko tjedana osjetio sam prisutnost zlonamjernih entiteta koje je brzo privuklo moje naglo isijavanje svjetlosti. Prvo sam primjetio ogromnu prisutnost u stanu, neviđenu buku i lupetanja iz čista mira, zatim u svojoj sobi negativnu energiju i odsustvo te svjetlosti, ali sve je otišlo u sekundi kada su shvatili sa čim imaju posla odnosno kada sam odlučio tome stati na kraj.

Ne mislim da se radi o lošim bićima jer i njima treba pomoć i ne znam odakle dolaze i što žele, ali su vrlo stvarna i kada god ih pustim bliže osjećam se kao bazen iz kojega netko brzo nekim ogromnim cijevima isisava vodu, kao da nestaje iz mene energija. Ali čim se suprotstavim razumijevanjem i čim im dam do znanja da se nemaju na što nahraniti, nema ih, gotovo. Kada maknem od sebe stres i ljutnju, krivnju i sve te stvari odu odmah prestravljeni onoga što je ostalo nakon što su ti osjećaji nestali. Ne postoji ništa što bi ikome mogli učiniti ako nemaju na osnovu čega.

Ne dajte samo da vas to sputava da i dalje budete ono što jeste, a ono što sigurno niste je vaše tijelo, vaša prošlost, postupci iz prošlosti, čak ni vaše iskustvo bilo u ovom životu ili nekima prije, ako ste imali živote na ovoj Zemlji prije. Sve je to nebitno i ne igra nikakvu ulogu za ono što ste sada i nitko vas nema pravo okrivljavati na osnovu prijašnjih postupaka ako se sada odlučite promijeniti i oprostiti sebi i drugima, jer tad je jedino moguće postići čistoću. A demoni i drugi entiteti vas jedino mogu iscrpljivati na osnovu toga i na taj način vam držati zemaljsku svijest dalje od beskrajnog izvora. Takvi osjećaji iznad nas kao da dižu blokadu od toga i ostajemo u mraku svoje materije i tu smo jedino i ranjivi, ali nakon što blokada ode, nitko i ništa vam neće moći nauditi. Na osnovu takvih osjećaja krivnje nas i drže neprestano u ciklusu reinkarnacije, iako je stvar i još složenija.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: sub feb 12, 2011 10:33 am 
Možda bi nam mogao objasniti sljedeće izjave: "brzo ih je privuklo moje naglo isijavanje svjetlosti", "kada god ih pustim bliže [počinju me isisavati]" i "Kada maknem od sebe stres i ljutnju, krivnju i sve te stvari odu odmah prestravljeni".

Ovo bi se moglo protumačiti na različite načine, npr: "Bio sam stresu, ljutit i s osjećajem krivice što je potaklo naglo isijavanje svjetlosti, a oni me počinju isisavati kada im ja (dakle svojom odlukom) dopustim da to čine" (a oni nestaju kada prestanem to raditi). :-k

Nadalje, to što mi nismo naše tijelo ne znači da smo bestjelesni. Isto tako možda bi nam mogao pojasniti kao naše tijelo ima veze s tim isisavanjem energije (koja je bestjelesna)? Dobiva se dojam da fizičko tijelo nije važno i da je isprdak kojeg eto povlačimo po ovoj materijalnoj ravni.
Mi nismo naša prošla iskustva, ali ona jesu dio nas i zbog istih i imamo problema između ostaloga s opraštanjem drugima i nama samima.
Priča o tome da "samo" treba oprostiti drugima i sebi lako bi mogla u nastavku dobiti onaj anestetički i nekritički slogan new agea "think positive", pa onda počneš (nekritički) još slati ljubav i svijetlo i na dobrom si putu da kao zombificirana ovca blejiš dalje, ne čineći nikakav suštinski pomak.

To što nam se događa na fizičkom tijelu su simptomi nečeg dubljega (osim u slučajevima tipa, spotaknuo se i slomio nogu) i to dublje može istrajavati kroz više života, jer je u mogućnosti inducirati situacije iz kojih će dobivati energiju da može egzistirati i dok to iz "dubina" ne izvučemo na površinu, obradimo i integriramo ili pošaljemo na adekvatno mjesto, ništa od onoga ja ću svakom i sebi oprostiti (i nastaviti u režimu "think positive"). NEĆEMO, jer to jednostavno ne možemo na svjesnoj razini. Naše ljutnje, osjećaj krivice, itd. imaju korjene u sadržajima nesvjesnog i do toga treba doći (metode su razne). To što naša prošlost nije (na prvi pogled) dio našeg fizičkog tijela, ne znači da nam ne pripada. Ovo tvrditi značilo bi ne preuzimanje odgovornosti za svoja dijela što bi mogao biti pravi recept za daljne produbljavanje mizerije.

Za kraj bi još rekao da iako nas "demoni i ostali entiteti" mogu iscrpljivati zbog naših negativnih emocionalnih stanja (ovdje bih za sada rekao između ostalog, umjesto jedino zbog toga), takva stanja su ipak rezultat naših odluka, naše slobode izbora, koje su u nekom trenutku mogle biti porazne za nas. Od takvih stanja bi mogli svjesno odustati kada bi ih imali u svijesti što možda još igra za nešto što smo krivo odlučili jučer ili prije par dana (možda mjeseci), no postavlja se pitanje kako ćeš sebi oprostiti za ono što si loše odlučio u dobi od 5 godina ili u životu portugalskog ribara, nešto čega se jednostavno ne sjećaš? Kako ćeš to počistiti i ne dozvoliti "demonima i ostalim entitetima" da kroz takve situacije ne crpe tvoju energiju?


Vrh
  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: ned feb 13, 2011 7:28 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: ned dec 14, 2008 5:26 pm
Postovi: 67
prasimix je napisao/la:
Možda bi nam mogao objasniti sljedeće izjave: "brzo ih je privuklo moje naglo isijavanje svjetlosti", "kada god ih pustim bliže [počinju me isisavati]" i "Kada maknem od sebe stres i ljutnju, krivnju i sve te stvari odu odmah prestravljeni".

Ovo bi se moglo protumačiti na različite načine, npr: "Bio sam stresu, ljutit i s osjećajem krivice što je potaklo naglo isijavanje svjetlosti, a oni me počinju isisavati kada im ja (dakle svojom odlukom) dopustim da to čine" (a oni nestaju kada prestanem to raditi). :-k


Ne, ovo što si spomenuo u drugom odlomku ja nisam dobro objasnio, nisam mislio da je bilo potrebno. Kasnije ću u ovom postu doći do onoga što se tiče odbacivanja tih osjećaja i kako je to moguće. Sad ću za ovo reći da kod takvih napada koji ti narušavaju tvoj mir na kojem si radio i sa kojim se povezao, dođeš u iskušenje ljutnje. Ali složenije razumijevanje prirode njih u tom stanju i nas/mene u ovome, shvatiš što je potrebno, što nije i što je štetno za tebe i ljutnja postane neprirodna jer možda ću ti najbolje objasniti tu situaciju tako da kažem da svijest koja me počela voditi zadnjih mjeseci u životu nije destruktivna sila koja nastoji uništiti bića koja mi pokušavaju naštetiti. Kreacija nastoji izliječiti bilo kakve od tih stvari, ali to ne mogu učiniti ja. To može ono učiniti kroz mene, samo kod tih entiteta je stvar da vjerojatno nije u stanju ni to učiniti sa ove točke i svjetlost će naći put do njih na drugi način. Ono što može učiniti je da te zaštiti i da ti da veće razumijevanje, jer kada postaneš povezan na višem stupnju, tebi znanje ne dolazi u obliku informacije, već u obliku svjesnosti.



Citat:
Nadalje, to što mi nismo naše tijelo ne znači da smo bestjelesni. Isto tako možda bi nam mogao pojasniti kao naše tijelo ima veze s tim isisavanjem energije (koja je bestjelesna)? Dobiva se dojam da fizičko tijelo nije važno i da je isprdak kojeg eto povlačimo po ovoj materijalnoj ravni.


Apsolutno ne znači to, mi jesmo sadašnje tijelo i naše iskustvo u ovome tijelu je iskustvo beskrajnog duha kreacije koji doživljava dar individualnosti. I ima veze sa isisavanjem energije. Naša energija obitava u ovome tijelu i kada imaš blokadu sa izvorom te energije odnosno kada ona postaje samo to tijelo i samo individualna osobnost [iskustva jedna osobe], sama je i ranjiva i veća je šansa da postane meta raznih entiteta iz drugih oblika postojanja, dimenzija, čega već a koji opstaju na takvim energijama.

Neki drugi oblici postojanja na ovome planetu i u ovoj našoj paraleli, odnosno dimenziji već su svjesni svega i sebe doživljavaju kao ja i zadržavaju svoju individualnost, ali su istovremeno povezani međusobno da se doživljaju i kao 'mi', a na nas gledaju kao na individualne osobe koje su prestale biti 'mi' i prestale djelovati na kolektivan način i postali sami sebi svrha. Kada djeluješ kao zajednica, kada si dio 'nas' više nisi sam sebi svrha i jedina želja je dovesti sve u prirodan tijek stvari, dakle pod svjetlost zajednice. A kada si svjestan toga, nije ti cilj ubiti drugi dio sebe - a drugi ljudi, čak i najveći neprijatelji koje možeš imati jesu dio tebe na višoj skali postojanja, nego ti je cilj izliječiti ih, dovesti ih u red i u njihovo prirodno stanje. Mi ćemo svi jednoga dana prijeći u stanje kada ćemo postati orijentirani na druge, odnosno na sami sebe na višoj skali razumijevanja. Kada znaš to, ne možeš na bilo što gledati sa mržnjom i htjeti uništiti, ako mu možeš pomoći, jer nitko nije kriv za svoje stanje kakvo god bilo. Nitko. Svi su rođeni kao svjesna bića, ali svijest je moguće zatvoriti i utamničiti je jedino u indvidualnu osobu i nigdje drugdje.

I da, životinje su svjesne. Ne sve, ali divlje životinje uglavnom. I ne zvijeri. Tipični primjeri svjesnih životinja su uglavnom svi biljojedi sa plahom naravi, pogotovo plahom prema čovjeku i zvijerima. Na takvom nivou nije bitno koliki je njihov mozak i koliko podataka mogu shvatiti u ovom obliku, ali oni mogu imati i imaju zapravo veće razumijevanje od prosječnog čovjeka na planeti i vodi ih svijest koja je nekad vodila i ljude. Životinje ti ne žele zlo i spremne su oprostiti, ali trenutno nam ne mogu pomoći.



Citat:
Mi nismo naša prošla iskustva, ali ona jesu dio nas i zbog istih i imamo problema između ostaloga s opraštanjem drugima i nama samima.
Priča o tome da "samo" treba oprostiti drugima i sebi lako bi mogla u nastavku dobiti onaj anestetički i nekritički slogan new agea "think positive", pa onda počneš (nekritički) još slati ljubav i svijetlo i na dobrom si putu da kao zombificirana ovca blejiš dalje, ne čineći nikakav suštinski pomak.


Ne, ne. Kada dođeš do određenog nivoa neće ti biti potrebno prisilno oprostiti i nećeš se trebati siliti da nekome nešto oprostiš, koji je smisao u tome. Kada postaneš svjestan, doći će ti samo. I tebi će biti 'oprošteno' za sve odnosno shvatit ćeš da ništa nije tvoja krivnja. Ljudi su programirani do nezamislivog stupnja, njihov tjelesni kapacitet da se orijentira samo na sebe je toliko jak da su prestali razmišljati kako oni žele i takva situacija je stvorila ego, mržnju i odvojenost. Mi mrzimo druge ljude zbog onoga kako ispoljavaju svoje ponašanje. Kada dođeš do ovog stupnja, već postane smiješno gledati jedne ljude kako mrze druge zbog nekih stvari koje je netko učinio a da ni on nije bio svjestan zašto uopće to čini, što čini i koliko je nesvjestan svega. Ono što je priroda sama po sebi nije ono što mi vidimo, priroda je kreacija koja oprašta i nastavlja dalje i dovodi sve u savršen red. Mi poimamo vrijeme na drugačijoj skali od zemlje ili atoma, molekula i sl., ali npr. jedan planet poput zemlje na nas gleda kao na nekoliko godina neusklađenog poremećaja na sebi, kao nekakvu bolest koja nije u skladu sa velikom skalom i koja se međusobno uništava. Ali izliječit će se i planet, kao ogromno biće ispunjeno velikom svijesti, i tada ćemo svi doživjeti prosvijetljenje odnosno rekonekciju sa svime, svatko u svoje vrijeme i sa svojim individualnim iskustvom.

I sada sam ovdje od 6.00 pisao ogroman dio posta u kojemu sam stvarno dao opširne informacije o tome kako sam došao do ovoga znanja, neke informacije o našoj DNA i tome što se događa, ali kada sam htio postati, tražilo mi je ime i lozinku nakon čega je post nestao, a imao sam kopiran samo gornji dio. Stvarno fail. Sutra ću se vratiti i možda opet napisati to.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: ned feb 13, 2011 12:21 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: uto nov 01, 2005 1:17 am
Postovi: 1377
Lokacija: Justinijana Prima
pope.is.alien. je napisao/la:
Prije nekoliko tjedana osjetio sam prisutnost zlonamjernih entiteta koje je brzo privuklo moje naglo isijavanje svjetlosti. Prvo sam primjetio ogromnu prisutnost u stanu, neviđenu buku i lupetanja iz čista mira, zatim u svojoj sobi negativnu energiju i odsustvo te svjetlosti, ali sve je otišlo u sekundi kada su shvatili sa čim imaju posla odnosno kada sam odlučio tome stati na kraj.

Ne mislim da se radi o lošim bićima jer i njima treba pomoć i ne znam odakle dolaze i što žele, ali su vrlo stvarna i kada god ih pustim bliže osjećam se kao bazen iz kojega netko brzo nekim ogromnim cijevima isisava vodu, kao da nestaje iz mene energija. Ali čim se suprotstavim razumijevanjem i čim im dam do znanja da se nemaju na što nahraniti, nema ih, gotovo. Kada maknem od sebe stres i ljutnju, krivnju i sve te stvari odu odmah prestravljeni onoga što je ostalo nakon što su ti osjećaji nestali. Ne postoji ništa što bi ikome mogli učiniti ako nemaju na osnovu čega.

Ne dajte samo da vas to sputava da i dalje budete ono što jeste, a ono što sigurno niste je vaše tijelo, vaša prošlost, postupci iz prošlosti, čak ni vaše iskustvo bilo u ovom životu ili nekima prije, ako ste imali živote na ovoj Zemlji prije. Sve je to nebitno i ne igra nikakvu ulogu za ono što ste sada i nitko vas nema pravo okrivljavati na osnovu prijašnjih postupaka ako se sada odlučite promijeniti i oprostiti sebi i drugima, jer tad je jedino moguće postići čistoću. A demoni i drugi entiteti vas jedino mogu iscrpljivati na osnovu toga i na taj način vam držati zemaljsku svijest dalje od beskrajnog izvora. Takvi osjećaji iznad nas kao da dižu blokadu od toga i ostajemo u mraku svoje materije i tu smo jedino i ranjivi, ali nakon što blokada ode, nitko i ništa vam neće moći nauditi. Na osnovu takvih osjećaja krivnje nas i drže neprestano u ciklusu reinkarnacije, iako je stvar i još složenija.


pope.is.alien. je napisao/la:
prasimix je napisao/la:
Možda bi nam mogao objasniti sljedeće izjave: "brzo ih je privuklo moje naglo isijavanje svjetlosti", "kada god ih pustim bliže [počinju me isisavati]" i "Kada maknem od sebe stres i ljutnju, krivnju i sve te stvari odu odmah prestravljeni".

Ovo bi se moglo protumačiti na različite načine, npr: "Bio sam stresu, ljutit i s osjećajem krivice što je potaklo naglo isijavanje svjetlosti, a oni me počinju isisavati kada im ja (dakle svojom odlukom) dopustim da to čine" (a oni nestaju kada prestanem to raditi). :-k


Ne, ovo što si spomenuo u drugom odlomku ja nisam dobro objasnio, nisam mislio da je bilo potrebno. Kasnije ću u ovom postu doći do onoga što se tiče odbacivanja tih osjećaja i kako je to moguće. Sad ću za ovo reći da kod takvih napada koji ti narušavaju tvoj mir na kojem si radio i sa kojim se povezao, dođeš u iskušenje ljutnje. Ali složenije razumijevanje prirode njih u tom stanju i nas/mene u ovome, shvatiš što je potrebno, što nije i što je štetno za tebe i ljutnja postane neprirodna jer možda ću ti najbolje objasniti tu situaciju tako da kažem da svijest koja me počela voditi zadnjih mjeseci u životu nije destruktivna sila koja nastoji uništiti bića koja mi pokušavaju naštetiti. Kreacija nastoji izliječiti bilo kakve od tih stvari, ali to ne mogu učiniti ja. To može ono učiniti kroz mene, samo kod tih entiteta je stvar da vjerojatno nije u stanju ni to učiniti sa ove točke i svjetlost će naći put do njih na drugi način. Ono što može učiniti je da te zaštiti i da ti da veće razumijevanje, jer kada postaneš povezan na višem stupnju, tebi znanje ne dolazi u obliku informacije, već u obliku svjesnosti.



Citat:
Nadalje, to što mi nismo naše tijelo ne znači da smo bestjelesni. Isto tako možda bi nam mogao pojasniti kao naše tijelo ima veze s tim isisavanjem energije (koja je bestjelesna)? Dobiva se dojam da fizičko tijelo nije važno i da je isprdak kojeg eto povlačimo po ovoj materijalnoj ravni.


Apsolutno ne znači to, mi jesmo sadašnje tijelo i naše iskustvo u ovome tijelu je iskustvo beskrajnog duha kreacije koji doživljava dar individualnosti. I ima veze sa isisavanjem energije. Naša energija obitava u ovome tijelu i kada imaš blokadu sa izvorom te energije odnosno kada ona postaje samo to tijelo i samo individualna osobnost [iskustva jedna osobe], sama je i ranjiva i veća je šansa da postane meta raznih entiteta iz drugih oblika postojanja, dimenzija, čega već a koji opstaju na takvim energijama.

Neki drugi oblici postojanja na ovome planetu i u ovoj našoj paraleli, odnosno dimenziji već su svjesni svega i sebe doživljavaju kao ja i zadržavaju svoju individualnost, ali su istovremeno povezani međusobno da se doživljaju i kao 'mi', a na nas gledaju kao na individualne osobe koje su prestale biti 'mi' i prestale djelovati na kolektivan način i postali sami sebi svrha. Kada djeluješ kao zajednica, kada si dio 'nas' više nisi sam sebi svrha i jedina želja je dovesti sve u prirodan tijek stvari, dakle pod svjetlost zajednice. A kada si svjestan toga, nije ti cilj ubiti drugi dio sebe - a drugi ljudi, čak i najveći neprijatelji koje možeš imati jesu dio tebe na višoj skali postojanja, nego ti je cilj izliječiti ih, dovesti ih u red i u njihovo prirodno stanje. Mi ćemo svi jednoga dana prijeći u stanje kada ćemo postati orijentirani na druge, odnosno na sami sebe na višoj skali razumijevanja. Kada znaš to, ne možeš na bilo što gledati sa mržnjom i htjeti uništiti, ako mu možeš pomoći, jer nitko nije kriv za svoje stanje kakvo god bilo. Nitko. Svi su rođeni kao svjesna bića, ali svijest je moguće zatvoriti i utamničiti je jedino u indvidualnu osobu i nigdje drugdje.

I da, životinje su svjesne. Ne sve, ali divlje životinje uglavnom. I ne zvijeri. Tipični primjeri svjesnih životinja su uglavnom svi biljojedi sa plahom naravi, pogotovo plahom prema čovjeku i zvijerima. Na takvom nivou nije bitno koliki je njihov mozak i koliko podataka mogu shvatiti u ovom obliku, ali oni mogu imati i imaju zapravo veće razumijevanje od prosječnog čovjeka na planeti i vodi ih svijest koja je nekad vodila i ljude. Životinje ti ne žele zlo i spremne su oprostiti, ali trenutno nam ne mogu pomoći.



Citat:
Mi nismo naša prošla iskustva, ali ona jesu dio nas i zbog istih i imamo problema između ostaloga s opraštanjem drugima i nama samima.
Priča o tome da "samo" treba oprostiti drugima i sebi lako bi mogla u nastavku dobiti onaj anestetički i nekritički slogan new agea "think positive", pa onda počneš (nekritički) još slati ljubav i svijetlo i na dobrom si putu da kao zombificirana ovca blejiš dalje, ne čineći nikakav suštinski pomak.


Ne, ne. Kada dođeš do određenog nivoa neće ti biti potrebno prisilno oprostiti i nećeš se trebati siliti da nekome nešto oprostiš, koji je smisao u tome. Kada postaneš svjestan, doći će ti samo. I tebi će biti 'oprošteno' za sve odnosno shvatit ćeš da ništa nije tvoja krivnja. Ljudi su programirani do nezamislivog stupnja, njihov tjelesni kapacitet da se orijentira samo na sebe je toliko jak da su prestali razmišljati kako oni žele i takva situacija je stvorila ego, mržnju i odvojenost. Mi mrzimo druge ljude zbog onoga kako ispoljavaju svoje ponašanje. Kada dođeš do ovog stupnja, već postane smiješno gledati jedne ljude kako mrze druge zbog nekih stvari koje je netko učinio a da ni on nije bio svjestan zašto uopće to čini, što čini i koliko je nesvjestan svega. Ono što je priroda sama po sebi nije ono što mi vidimo, priroda je kreacija koja oprašta i nastavlja dalje i dovodi sve u savršen red. Mi poimamo vrijeme na drugačijoj skali od zemlje ili atoma, molekula i sl., ali npr. jedan planet poput zemlje na nas gleda kao na nekoliko godina neusklađenog poremećaja na sebi, kao nekakvu bolest koja nije u skladu sa velikom skalom i koja se međusobno uništava. Ali izliječit će se i planet, kao ogromno biće ispunjeno velikom svijesti, i tada ćemo svi doživjeti prosvijetljenje odnosno rekonekciju sa svime, svatko u svoje vrijeme i sa svojim individualnim iskustvom.

I sada sam ovdje od 6.00 pisao ogroman dio posta u kojemu sam stvarno dao opširne informacije o tome kako sam došao do ovoga znanja, neke informacije o našoj DNA i tome što se događa, ali kada sam htio postati, tražilo mi je ime i lozinku nakon čega je post nestao, a imao sam kopiran samo gornji dio. Stvarno fail. Sutra ću se vratiti i možda opet napisati to.

WOOOOOOOOW :blob: :angel4: :blob: :toothy2: :blob:
" dobri" vanzemaljci ponovo jashu
a tu je negde iza coshka i Shejn(ups,pardon,to je sasvim drugi film) htedoh reci Ashtar :angel4:

btw,
zanimljiv tajming,
skoro pa savrshen,josh mu samo par stepena fali

i josh zanimljiviji odabir teme gde cesh staviti ovako univerzalno-predizborne postove
chestitam =D>

u detaljnije komentarisanje tvojih postova necu ulaziti
jer bi to bilo debelo meshanje u tvoju slobodnu volju i tvoj "stepen svesti"
osim ako na to sam svojom voljom ne insistirash :glasses7:

no,
poshto ovo nije privatna prepiska vec forum,
i puno ljudi sve ovo chita trazeci odgovore za okolnosti koje ih muche,
pogotovu je ova tema u zadnje vreme aktuelna
jer takva su vremena stigla
uvek neko/neshto nekog jashe i nikako da sjashe
a i kad sjashe odmah neko/neshto ponovo uzjashe
pa da se ljudi ne bi josh vishe zbunjivali chitajuci ovu kombinaciju univerzalno-predizbornih parola
par stvari bi mogli razjasniti
elem,
dovoljno dugo chitash ovaj forum i bavish se ovim temama da primetish da se ooooooooogromnaaaaaaaaaaaaaaaaa vecina ovog foruma slaze da je Sve Jedno
(u starijim postovime cesh sigurno pronaci da bar pedest puta i ja ovo isto kazem,pa pomnozi to sa josh puuuuuno chlanova koji su to isto izgovorili/napisali po raznim temama;
odnosno nije u pitanju istinitost te tvrdnje vec njena upotreba,il' da budem precizniji zlo-upotreba)
dakle tamo negde(a sve je Sada i Ovde :mrgreen: :wink: ) na tom nekom najvishem stepenu svesti
Sve je Jedno :love3:
i to je Opshte Mesto
ili da budem milozvuchniji za tvoj stepen svesti
to je Univerzalna Istina

Medjutim,
kada ovu Univerzalnu Istinu upotrebish/zloupotrebish da bi ljude ubedjivao(jer to je upravo ono shto ovde na ovoj temi o Opsednutosti i kachenju entiteta radish)
da neshto chine,ili ne chine,da se prepuste,ili ne prepuste
to se pretvara u manipulaciju, i to najgoreg oblika
bukvalno im skidash gace i gurash u ruke tubu sa vazelinom,
i tu vazelin u prichi nije da bi ljudima bilo lakshe ,vec da bi jahachi lakshe penetrirali :twisted:
evo da i to probam objasniti jednim poredjenjem koje mi je palo na pamet josh negde proshle godine kad sam primetio da
Ashtar-ijanska grana nju ejdza(pogotovu njena srednje-evropska granchica)
neodoljivo,
i po metodama delovanja i po nachinu shirenja i vrbovanja pristalica,
podseca na sitnoburzoaskeneoliberalneblablabla... politichke partije
zamisli ovu situaciju:
lokalni izbori,
predizborna kampanja u punom jeku,to je jedini period kada se ovi politichari rastrche po selima i zabitima,
i svi obecaju jedno te isto,ono shto uvek fali,chesma,vodovod, asfaltiranje puteva,fudbalska igralishta,biblioteke i sl.
i normalno,zar ima nekoga u tim selima ko je protiv toga,
a ustvari nidje veze s vezom :blob:
te tako i ti,
ljudi prichaju na ovoj temi koliko se pate shto ih neko/neshto jashe
a ti im nudish reshenje chime ako ne
Univerzalnom Istinom da je Sve Jedno
i normalno :glasses7: ,
poshto su ljudi vec prihvatili tu Univerzalnu Istinu kao vazecu Zakonitost i ne primecuju da su im gace vec negde do kolena
a negde do chlanaka,
a na nekim temama se moze takisto primetiti da su gace vec u ruci i da su se transcendovale u ono maramche(ljubichasto ofkors) kojim kolovodje mashu dok vode kolo :blob:

mala digresija,
ako neko misli da je sluchajno
tema Alternativne Vesti
sa podforuma Novosti
vec odavno okupirana od gorenavedene nju ejdz grane
zajebo se
nije sluchajno
i ne bi me chudilo da i tamo dojashe Shejn
i dune dah slobode :love3:

eto druze papice,
kao shto vidish,rechi su zajebana alatka
vrlo malo fali da i pored dobre volje i najboljih namera da nekome pomognesh,
od Univerzalne Istine
postane
Univerzalna predizborna parola
i nisi ti tu nishta kriv
bez razlike bila ova manipulacija svesnonesvesna ili nesvesnosvesna
i bez razlike koji si ti to stepen svesnosti eto bash pre dve nedelje(taman na vreme za izbore) osvojio i u njega zabo' pionirsku zastavicu :toothy2:

P.S. za kraj dva saveta:

1.
ovaj prvi ti upucujem kao najrodjenijem :love3: :love5: :
ne daj na se
izbor uvek postoji
chak i onda kada si nechim zaslepljen pa ga ne vidish
izbor uvek imash
na tebi je shta cesh odabrati

(chak i u onom prastarom vicu izbor postoji,pa chovek lepo kaze:
" 'ocesh sa vazeljin ili bez vazeljin" :toothy2: )


2.
ovaj mozesh da shvatish kao ono kad je Zvezda bila 42 puta jacha od Partizana,pa su im pozajmljivali igrache ,chisto da bi imali s kim da igraju,jer ne moze se napredovati u veshtini igranja ako nema sa druge strane dostojnog protivnika,kako usavrshavati veshtinu igranja ako nema nikog ko ce ti parirati na putu do gola
dakle,ukoliko zelish da se usavrshish u manipuliranju(jer slabo ti neshto ide,ono jeste da je Sve Jedno,ali to ne znachi da je svejedno kad pomeshash babe i zabe,jabuke i krushke i sve to zakukuljeno i zamumuljeno)
odesh na podforum Monti Pajton(Kastaneda)
i potrazish postove usamljene ptichurine,
taj ti je najuporniji politichar na ovom forumu i od njega mozesh poneshto i da nauchish
bar dvaput godishnje on ti krene u predizbornu kampanju za Vrhovnog Naguzala,ma zashareni se chitav podforum od plakata,zastavica,konfetica,parola i slichica sa njegovim likom i delom(il' bolje da kazem najnovijim odelom,chova ima pune ormare sa odelima pa mozda ti pozajmi neko da te ulepsha malkice)
on se tamo punim ustima hvali kako je najsavrsheniji logichar pod kapom nebeskom,
al' kad malo bolje pogledash
to mu dodje kao kad se neko javi telefonom u Shahovski Savez i kaze im: " Ja sam najbolji shahista u mom selu,razvaljujem sve redom uzduz i popreko!!! "
i ovi iz Shahovskog se obraduju jer blizi se Shahovska Olimpijada i treba im dobrih igracha,i put pod noge, puni nade, krenu u selo kandidata za Naguzala,
kad ono zamisli on ustvari jedini u selu igra shah
svi ostali u selu igraju sheshbesh(bekgemon) i ne pada im napamet,ma ni u ludilu, da igraju shah
chova ustvari celo vreme igra sam sa sobom,
a koliko cesh biti dobar u shahu ako igrash samo sa sobom,ne treba objashnjavati
to bi bilo isto kao kad bi sebe ubedio da ako umesh sebe dobro da zadovoljish masturbacijom
po difoltu znachi da isto tako umesh da zadovoljish i partnera,
shto je zajeb nad zajebima,jer neke se stvari ne mogu nauchiti sam sa sobom
ah,da,umalo zaboravih
tamo cesh takodje videti koliko je sve to jalovo,
dzaba i odela ,i logika,i shah,ma dzaba sve
tamo se igra sheshbesh
ili
kako bi rekao moj brat Dikembe Mutombo:
" [-X "
(na temi misao trenutka me jedna dobra dusha nedavno podsetila da brat Diki odavno ne igra,pa ima onih koji ne znaju shta ovaj citat koji je Diki koristio uvek kad nekome kao recimo Dzordanu,lupi bananu,ustvari znachi,.pa evo da i to prevedem parolom koja traje malo duze:
[-X NO PASARAN [-X

jel' dosta?



:love3:

_________________
Теоретичар завере у мировини, технолошки вишак @ КасиЈопеја ДП инк. & стечајни управник @ ХипиШизикМетафизик анлимитид.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: ned feb 13, 2011 2:20 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: ned dec 14, 2008 5:26 pm
Postovi: 67
Nisam namjeravao doći tu i napisati roman o tome, ali sam mislio da trebam odgovoriti na postavljeno pitanje, a odužilo se jer ne mogu samo iznijeti mišljenje i držati se toga bez imalo obrazloženja.

Varaš se kada kažeš da ljudi ne mogu sami sa sobom to učiniti jer mogu odnosno moraju. A ja prenosim istinu koju zaslužujete znati pa makar da se preselimo na drugi topik, neću odustati od nje. Odnosno, svjestan sam koje informacije trebam iznijeti, a koje su previše. Postoje stvari koje osobe ne bi smjela znati do određenog stupnja razvoja kada dobije svjesnost o određenim stvarima i kada se može nositi sa njima. Ali generalnu prirodu stvari i ono što oni sami jesu neće biti znanje koje će ih momentalno prosvijetliti, ali će biti poticaj za traženje dalje i prepoznavanje dobrih i loših stvari. Ne postoji pravilnik o tome od čega/koga tražiti istinu, a od koga ne, ali ja ih mogu navesti na to da ne traže informacije od drugih, kao što bi mogli tražiti od mene neki konkretan tip informacija, već samostalno saznavanje informacija.

Možda bi trebao odrediti što u ovome slučaju znači znanje ili informacija. Kada kažem znanje, govorim o meni danom znanju odnosno shvaćenom znanju koje mi se dogodilo proširenjem svijesti. Kada kažem informacija kažem znanje iz drugog izvora tj. dano znanje od nekog drugog bića. A to znanje nije samo beskorisno, nego i može biti štetno ako se osoba informira na izvorima poput Kasiopejaca, koliko god njihova namjera bila dobra. Ja vam ne dajem znanje, ne dajem ni informaciju, ali ono što mogu pokazati je smjer i usmjeriti ljude da uče oko života što ih okružuje jer sam i ja učio na taj način.

Nisam shvatio sve ovo što si rekao za političku kampanju i slično, ali moj jedini razlog dolaska ovdje je da vidim ima li ljudi sa kojima mogu podijeliti iskustva jer kao što se možda sjećate, moj početak bio je puno drugačiji i otada sam se promijenio na jedan sasvim drugačiji način, iako sam još uvijek ostao ja. I ovo je forum sa najvećom bazom zainteresiranih ljudi, pa zašto ne. Mislio sam ostati čitati još neko vrijeme, ali sam se prebrzo uvukao u raspravu i imam jako veliku potrebu podijeliti znanje sa svima jer toliko znam da je točno i da može svima pomoći.

I koliko vidim, i ti sam si dosta usmjeren samo na strukturu riječi i traženje znanja izvana, dok ti očito prolazi pored nosa. Imaš jako velik ego, ali to nije stvar koje se ne možeš rješiti i koja ti jesi. I sam sam prolazio kroz najviše stupnjeve egoizma, pogotovo u prve dane kontakta sa stvarima za koje sam mislio da će mi dati znanje o drugima i da ću tako biti nadmoćniji od njih, ali u tome uopće nije stvar. Ako ti se neko znanje i da, vrijeme je da učiniš nešto sa njim. Molim te ako mi misliš odgovoriti, učiniš to u ispravnom tonu i dobrim namjerama jer ja nisam došao ovdje okupljati sljedbenike ni pisati epove o svojim iskustvima, nego usmjeriti ljude kako da se zaštite i na koji način da traže znanje. Ne zato jer će to meni pomoći, već vama, a sve je to jedan korak u globalnom izliječenju.

Opet moram naglasiti da je moguće i potrebno do znanja doći samostalnim iskustvom a eventualno tuđim usmjerenjima i nitko ti neće pomoći i nećeš doći do njega čak i kada se dogodi neki događaj koji će nas globalno približiti tome ako u tom trenutku nisi spreman. Kasiopejci ti pogotovo neće pomoći jer to nije znanje, već informacija. Oni govore o značenju nekih simbola poput Ankha, o tome što on znači. Kako možeš znati što doista simbol znači nego da se sam dovedeš u to znanje kada shvatiš da su određeni simboli prisutni svuda i da djeluju na ljudsku podsvijest? Simbol možda ima svoje porijeklo, a ljudi mu možda pretpostavljaju značenje, ali njegovo astralno značenje je puno snažnije i emitira određenu energiju koju moraš shvatiti da bi došao do stvarnog značenja. Iluminati tako komuniciraju. Ali ovo je bila još jedna informacija koja osobi u ovome stanju hrani ego sa lažnim znanjem i spriječava ga od svjesnosti. Ne postoji ništa što će proživjeti tvoje iskustvo umjesto tebe i što će ti dati znanje iz drugog izvora, kojega smo svi dio, a na koji se moraš opet povezati.

I što ti misliš da ćeš me na taj način otjerati odavde time što mi spustiš ego? Da sam osoba koja ga ima, vjerojatno bi se to i dogodilo, ali ovako ne mogu drugačije gledati na tebe ili ikoga tko to pokuša nego kao nekoga tko je zaista na jako krivom tragu i gubi vrijeme i tko zaslužuje da ga se uputi na pravi trag.

Citat:
dovoljno dugo chitash ovaj forum i bavish se ovim temama da primetish da se ooooooooogromnaaaaaaaaaaaaaaaaa vecina ovog foruma slaze da je Sve Jedno
(u starijim postovime cesh sigurno pronaci da bar pedest puta i ja ovo isto kazem,pa pomnozi to sa josh puuuuuno chlanova koji su to isto izgovorili/napisali po raznim temama;


To je nešto jako nebitno što se oni slažu sa time jer misle da je informacija koju su odnegdje čuli točna ili ako su iskusili dijelove istine za koje misle da je nepobitno točna. Imati veće razumijevanje toga je druga stvar, a ja inzistiram da je sve što govorim točno jer sam iskusio svaki aspekt toga i jer sam dobio ogromno stvarno znanje koje je postalo u meni u trenutku u kojem sam odbacio takve osjećaje kakve ti imaš.

Citat:
da neshto chine,ili ne chine,da se prepuste,ili ne prepuste
to se pretvara u manipulaciju, i to najgoreg oblika


Ne, manipulacija bi bila da je to moja TEORIJA i da mi imaju pravo vjerovati ako žele, a ako ne žele, da imaju pravo vjerovati što god hoće. Kao što radi David Icke. Govorenje istine i usmjeravanje tamo gdje treba nije manipulacija. Shvaćaš li ti koliko su tvoji pogledi na sve krivi. Treba biti oprezan, ali treba znati kada ćeš znati da si došao u kontakt sa istinom, a ne sa reptilčinom koja se predstavlja kao dobri izvanzemaljac. Osim toga, izvanzemaljci, kakva korist od izvanzemaljaca. Ja sam najveće 'skokove' svijesti doživio u interakciji sa živim bićima na ovom planetu direktnom komunikacijom, koja je i najbolja vrsta komunikacije. Dobro, ne kažem da je to jedini način, ali izvanzemaljci sigurno nisu nešto poželjno što se mene tiče, a znam dovoljno da kažem da nisu.

Možda vjerujete da sam ja new age ili stvari koje govori nat, ali nikada nisam bio član kojekakvih grupa, nisam dopustio guruima da me vode, nisam pričao sa mnogo ljudi o tome i moja povremena, vrlo rijetka, čitanja ovog foruma i drugih nekoliko su mi bila dovoljan poticaj kada sam čuo barem nešto o prirodi stvarnosti da to sam provjerim i znanje mi je počelo stizati. Možda to i je razlog današnjih promjena na zemlji i sve bržeg buđenja ljudi, ali mislim da mi je mnogo pomoglo i to što sam znao neke stvari o manipulaciji ljudima, a koje sam poslije sam uočavao na mjestima za koje nisam ni sanjao da su tamo.

I ne znam, jako si me uznemirio ovim postom samim tim što sam mislio da je itko od vas barem blizu istinskom shvaćanju toga, ali iz ovih metafora i ogromnog ega opskrbljenog nepotrebnim informacijama koje ne koristi na pravi način mogu zaključiti samo to da tebi uopće ne treba rada oko sebe samog, jedino što ti treba je iskustvo iz života oko tebe kojeg ja sa svojih 19 godina imam mnogo više da znam da gornji način nije način na koji se čovjek obraća čovjeku i podupire ga ili opovrgava u njegovim tvrdnjama.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: ned feb 13, 2011 3:16 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sri apr 14, 2010 7:48 pm
Postovi: 348
pope.is.alien. je napisao/la:
Nisam namjeravao doći tu i napisati roman o tome, ali sam mislio da trebam odgovoriti na postavljeno pitanje, a odužilo se jer ne mogu samo iznijeti mišljenje i držati se toga bez imalo obrazloženja.

Varaš se kada kažeš da ljudi ne mogu sami sa sobom to učiniti jer mogu odnosno moraju. A ja prenosim istinu koju zaslužujete znati pa makar da se preselimo na drugi topik, neću odustati od nje. Odnosno, svjestan sam koje informacije trebam iznijeti, a koje su previše. Postoje stvari koje osobe ne bi smjela znati do određenog stupnja razvoja kada dobije svjesnost o određenim stvarima i kada se može nositi sa njima. Ali generalnu prirodu stvari i ono što oni sami jesu neće biti znanje koje će ih momentalno prosvijetliti, ali će biti poticaj za traženje dalje i prepoznavanje dobrih i loših stvari. Ne postoji pravilnik o tome od čega/koga tražiti istinu, a od koga ne, ali ja ih mogu navesti na to da ne traže informacije od drugih, kao što bi mogli tražiti od mene neki konkretan tip informacija, već samostalno saznavanje informacija.

Možda bi trebao odrediti što u ovome slučaju znači znanje ili informacija. Kada kažem znanje, govorim o meni danom znanju odnosno shvaćenom znanju koje mi se dogodilo proširenjem svijesti. Kada kažem informacija kažem znanje iz drugog izvora tj. dano znanje od nekog drugog bića. A to znanje nije samo beskorisno, nego i može biti štetno ako se osoba informira na izvorima poput Kasiopejaca, koliko god njihova namjera bila dobra. Ja vam ne dajem znanje, ne dajem ni informaciju, ali ono što mogu pokazati je smjer i usmjeriti ljude da uče oko života što ih okružuje jer sam i ja učio na taj način.

Nisam shvatio sve ovo što si rekao za političku kampanju i slično, ali moj jedini razlog dolaska ovdje je da vidim ima li ljudi sa kojima mogu podijeliti iskustva jer kao što se možda sjećate, moj početak bio je puno drugačiji i otada sam se promijenio na jedan sasvim drugačiji način, iako sam još uvijek ostao ja. I ovo je forum sa najvećom bazom zainteresiranih ljudi, pa zašto ne. Mislio sam ostati čitati još neko vrijeme, ali sam se prebrzo uvukao u raspravu i imam jako veliku potrebu podijeliti znanje sa svima jer toliko znam da je točno i da može svima pomoći.

I koliko vidim, i ti sam si dosta usmjeren samo na strukturu riječi i traženje znanja izvana, dok ti očito prolazi pored nosa. Imaš jako velik ego, ali to nije stvar koje se ne možeš rješiti i koja ti jesi. I sam sam prolazio kroz najviše stupnjeve egoizma, pogotovo u prve dane kontakta sa stvarima za koje sam mislio da će mi dati znanje o drugima i da ću tako biti nadmoćniji od njih, ali u tome uopće nije stvar. Ako ti se neko znanje i da, vrijeme je da učiniš nešto sa njim. Molim te ako mi misliš odgovoriti, učiniš to u ispravnom tonu i dobrim namjerama jer ja nisam došao ovdje okupljati sljedbenike ni pisati epove o svojim iskustvima, nego usmjeriti ljude kako da se zaštite i na koji način da traže znanje. Ne zato jer će to meni pomoći, već vama, a sve je to jedan korak u globalnom izliječenju.

Opet moram naglasiti da je moguće i potrebno do znanja doći samostalnim iskustvom a eventualno tuđim usmjerenjima i nitko ti neće pomoći i nećeš doći do njega čak i kada se dogodi neki događaj koji će nas globalno približiti tome ako u tom trenutku nisi spreman. Kasiopejci ti pogotovo neće pomoći jer to nije znanje, već informacija. Oni govore o značenju nekih simbola poput Ankha, o tome što on znači. Kako možeš znati što doista simbol znači nego da se sam dovedeš u to znanje kada shvatiš da su određeni simboli prisutni svuda i da djeluju na ljudsku podsvijest? Simbol možda ima svoje porijeklo, a ljudi mu možda pretpostavljaju značenje, ali njegovo astralno značenje je puno snažnije i emitira određenu energiju koju moraš shvatiti da bi došao do stvarnog značenja. Iluminati tako komuniciraju. Ali ovo je bila još jedna informacija koja osobi u ovome stanju hrani ego sa lažnim znanjem i spriječava ga od svjesnosti. Ne postoji ništa što će proživjeti tvoje iskustvo umjesto tebe i što će ti dati znanje iz drugog izvora, kojega smo svi dio, a na koji se moraš opet povezati.

I što ti misliš da ćeš me na taj način otjerati odavde time što mi spustiš ego? Da sam osoba koja ga ima, vjerojatno bi se to i dogodilo, ali ovako ne mogu drugačije gledati na tebe ili ikoga tko to pokuša nego kao nekoga tko je zaista na jako krivom tragu i gubi vrijeme i tko zaslužuje da ga se uputi na pravi trag.

Citat:
dovoljno dugo chitash ovaj forum i bavish se ovim temama da primetish da se ooooooooogromnaaaaaaaaaaaaaaaaa vecina ovog foruma slaze da je Sve Jedno
(u starijim postovime cesh sigurno pronaci da bar pedest puta i ja ovo isto kazem,pa pomnozi to sa josh puuuuuno chlanova koji su to isto izgovorili/napisali po raznim temama;


To je nešto jako nebitno što se oni slažu sa time jer misle da je informacija koju su odnegdje čuli točna ili ako su iskusili dijelove istine za koje misle da je nepobitno točna. Imati veće razumijevanje toga je druga stvar, a ja inzistiram da je sve što govorim točno jer sam iskusio svaki aspekt toga i jer sam dobio ogromno stvarno znanje koje je postalo u meni u trenutku u kojem sam odbacio takve osjećaje kakve ti imaš.

Citat:
da neshto chine,ili ne chine,da se prepuste,ili ne prepuste
to se pretvara u manipulaciju, i to najgoreg oblika


Ne, manipulacija bi bila da je to moja TEORIJA i da mi imaju pravo vjerovati ako žele, a ako ne žele, da imaju pravo vjerovati što god hoće. Kao što radi David Icke. Govorenje istine i usmjeravanje tamo gdje treba nije manipulacija. Shvaćaš li ti koliko su tvoji pogledi na sve krivi. Treba biti oprezan, ali treba znati kada ćeš znati da si došao u kontakt sa istinom, a ne sa reptilčinom koja se predstavlja kao dobri izvanzemaljac. Osim toga, izvanzemaljci, kakva korist od izvanzemaljaca. Ja sam najveće 'skokove' svijesti doživio u interakciji sa živim bićima na ovom planetu direktnom komunikacijom, koja je i najbolja vrsta komunikacije. Dobro, ne kažem da je to jedini način, ali izvanzemaljci sigurno nisu nešto poželjno što se mene tiče, a znam dovoljno da kažem da nisu.

Možda vjerujete da sam ja new age ili stvari koje govori nat, ali nikada nisam bio član kojekakvih grupa, nisam dopustio guruima da me vode, nisam pričao sa mnogo ljudi o tome i moja povremena, vrlo rijetka, čitanja ovog foruma i drugih nekoliko su mi bila dovoljan poticaj kada sam čuo barem nešto o prirodi stvarnosti da to sam provjerim i znanje mi je počelo stizati. Možda to i je razlog današnjih promjena na zemlji i sve bržeg buđenja ljudi, ali mislim da mi je mnogo pomoglo i to što sam znao neke stvari o manipulaciji ljudima, a koje sam poslije sam uočavao na mjestima za koje nisam ni sanjao da su tamo.

I ne znam, jako si me uznemirio ovim postom samim tim što sam mislio da je itko od vas barem blizu istinskom shvaćanju toga, ali iz ovih metafora i ogromnog ega opskrbljenog nepotrebnim informacijama koje ne koristi na pravi način mogu zaključiti samo to da tebi uopće ne treba rada oko sebe samog, jedino što ti treba je iskustvo iz života oko tebe kojeg ja sa svojih 19 godina imam mnogo više da znam da gornji način nije način na koji se čovjek obraća čovjeku i podupire ga ili opovrgava u njegovim tvrdnjama.



Označio sam i boldirao neke dijelove koji meni ukazuju iz samog posta na pravac i način djelovanja "Istina" - "Znanje" - Usmjeravanje. Jedan dio nije upućen meni ali je takođe indikativan. Ostavljam mogućnost da sam "izvlačio iz konteksta"; neka to svako sam procijeni.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: ned feb 13, 2011 9:05 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: uto nov 01, 2005 1:17 am
Postovi: 1377
Lokacija: Justinijana Prima
pope.is.alien. je napisao/la:
A ja prenosim istinu koju zaslužujete znati pa makar da se preselimo na drugi topik, neću odustati od nje. Odnosno, svjestan sam koje informacije trebam iznijeti, a koje su previše. Postoje stvari koje osobe ne bi smjela znati do određenog stupnja razvoja kada dobije svjesnost o određenim stvarima i kada se može nositi sa njima.

evo,preseljeno na topic,koji je taman za tebe i tvoj stepen i velichinu
viewtopic.php?f=5&t=1834&p=105505#p105505

a nije loshe i da ove teme pogledash:
viewtopic.php?f=5&t=4
viewtopic.php?f=5&t=419&start=280
viewtopic.php?f=7&t=23

recheno toliko puta,al' koliko vidim,nije bed ponoviti josh jednom:
nema gore situacije od Organskog Portala sa aktiviranim programom Du'ovnost #-o

a shto se tiche ovog balona:
pope.is.alien. je napisao/la:
..., jedino što ti treba je iskustvo iz života oko tebe kojeg ja sa svojih 19 godina imam mnogo više da znam da ...

ili da upotrebim rech koju je to gore prasimix naveo;
ovaj 'isprdak' je toliko napuhan da chak u tako shirokoj temi kao shto je tema "Vicevi i shale" ne moze da stane a da ne usmrdi sve okolo,pa bolje da ovde i ostane.

:love3:

_________________
Теоретичар завере у мировини, технолошки вишак @ КасиЈопеја ДП инк. & стечајни управник @ ХипиШизикМетафизик анлимитид.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: pon feb 14, 2011 6:45 am 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sri maj 24, 2006 11:23 am
Postovi: 1573
Citat:
..., jedino što ti treba je iskustvo iz života oko tebe kojeg ja sa svojih 19 godina imam mnogo više da znam da ...


Ma vid' cune . . . prava pionirska!


:mrgreen:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: pon feb 14, 2011 7:40 am 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: ned okt 04, 2009 11:42 am
Postovi: 1312
pope.is.alien. je napisao/la:
a ja inzistiram da je sve što govorim točno jer sam iskusio svaki aspekt toga i jer sam dobio ogromno stvarno znanje



Gdje se to "dobiva" točno stvarno znanje? Dijeli se besplatno ili se nešto treba i platiti? Može na rate? Čekovi, kartice?

Alf :blob:

_________________
www.udruga-trag.hr


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: sub feb 26, 2011 10:11 pm 
Offline
Početnik
Avatar

Pridružen/a: ned feb 13, 2011 12:40 am
Postovi: 16
TERAPIJA OSLOBAĐANJA OD DUHOVA (eng. SPIRIT RELEASEMENT THERAPY)

Terapija oslobađanja od duhova je prilično efikasna jer je bazirana je na spiritualnoj realnosti, koja je istovremeno nepoznata sljedbenicima religija kao i onima koji imaju tendenciju da bespogovorno prihvataju naučna objašnjenja za realnost u kojoj živimo.

Danas se u savremenoj psihijatriji i psihologiji koja se bavi problematikom oslobađanja čovjeka od drugih entiteta ne pominje niti praktikuje nikakav “egzorcizam” u smislu nekog ritualnog istjerivanja demona ili duhova, nego se tu koristi pojam – “oslobađanje”. U suštini, tu se radi o jednoj kliničkoj proceduri istovremenog oslobađanja čovjeka od duha ili demona i oslobađanja duha-privjeska ili demona-privjeska od čovjeka. Dakle, tu se ne koriste nikakvi rituali, nego se sve radi uz pomoć regresivne hipnoterapije, što podrazumijeva o otkrivanje, identifikaciju i oslobađanje “prikačenih” entiteta. Tu postoji 6 faza:

Prva faza – otkrivanje zakačenih entiteta (većinom se radi o više njih)
Druga faza - identifikacija. Postoji mnogo vrsta diskarniranih, bestjelesnih i nefizičkih energija koje se mogu prikačiti i od kojih smo glavne već pomenuli.
Treća faza - dijalog sa pronađenim entitetom (uz pomoć glasa klijenta/pacijenta)
Četvrta faza - oslobađanje prikačenog entiteta (različiti entiteti se oslobađaju na različite načine)
Peta faza - navođena imaginacija svjetlosti – (metaforično zatvaranje praznog prostora uz pomoć svjetlosti, nakon što je entitet napustio tijelo pacijenta).
Šesta faza – popratna terapija pacijenta; to može da podrazumijeva terapiju prošlih života, odnosno rješavanje nekih trauma koje su nastale u njima, vraćanje natrag “izgubljenih “ fragmenata duše što je bitno kod jačanja “duhovnog imunog sistema”, itd.


S obzirom na postojanje raznih magova i šarlatana, mene zanima, konkretno, postoje li ljudi koji efikasno provode terapiju oslobađanja od duhova?


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: sub mar 12, 2011 5:46 am 
Offline
Početnik

Pridružen/a: pet apr 30, 2010 2:47 am
Postovi: 16
evo jedan malo podugacak tekst, od egzorcizma do zašto se sve to dešava

http://www.skriveno.com/index.php/2011/ ... djeljenje/


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: čet jun 02, 2011 5:12 pm 
Offline
Početnik
Avatar

Pridružen/a: čet jan 06, 2011 11:15 am
Postovi: 27
Iz mog iskustva svi ljudi imaju nakačene neke entitete ili duhove, oboje, itd. Također imaju u svom energetskom polju razne instalacije, implante i sl. To je nešto sa čime mi ljudi živimo...


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: uto jun 28, 2011 1:47 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet okt 22, 2010 2:14 am
Postovi: 391
Svaki astralni napad i uzurpacija ima dvojaku ulogu: da destruktivno djeluje na osobnost i duh, i da uci. Najgore mozda prolaze ljudi koji su se zadnjih godina energetski otvorili i postali hipersenzibilni na uzurpacije i opcenito na senzacije izvana i iznutra. Kradja energije, nakacivanje entiteta, slanje entiteta na osobu od strane onih koji jako dobro znaju sto rade i kako rade, ritualni magijski napadi u svrhu slabljenja neke osobe ili u cilju izvlacenja energije iz neke osobe, an zalost, postaju svakodnevnica za sve veci i veci broj ljudi. Pisat cu opcenito, zaobilazeci vlastita iskustva, poucen iskustvom o tendencijama mnogih putem aktiviranih otpora na tudja neposredna iskustva (jak program koji se IMo treba u korjenu sprijeciti ili zaobici). Sve je povezano. Sve sto pisu mnogi poput Ickea, Swerdlowa, Tsariona, Springmeiera, Meiera, Brentona sa Reptilian Agende, Colliera je samo komadic istine o zatvoru zvanom Planet Zemlja (i kao planeti i kao elementu), gdje 50 posto entiteta guli kaznu za "grijehe odozgora" a 50 posto su tamnicari prvima. Izmedju demona, reptila, greysa, crnih magova tze astralnog nakota koji ima otvoren medjudenzitetski portal prema nasoj stvarnosti, nema u sustini nikakve razlike. Ulazimo u doba zamjecivanja okultne stvarnosti gdje nam se racionalni um panicno bori da prihvati nove istine i nove paradigme ali eto, polako ali sigurno otvaraju se vrata onostranog. U vezi same teme, najbolje se osloniti sam na sebe i "promatrati se" cijelo vrijeme. Koju tehniku ili vjezbu Budnosti, Svjesnosti, Samopromatranja, Procesiranja ce netko koristiti, individualno je a samih metoda ima na stotine (sustinski jedna metoda sa mnogim nijansama). Nauciti promatrati vlastite misli i osjecaje da u trenu ne bi postale misli i osjecaji koji su nam nametnuti putem drugim tvorevina, od entiteta do visih tehnologija kojima smo svakodnevno bombardirani. Dalje, ukoliko je covjek stvarno, ali stvarno ostvario neki visi kontakt i ukoliko kroz duze iskustvo intuitivno ZNA da su Vodici iskreni i cisti, a ne manipulatori koji se predstavljaju ko vodici (oni koji obicno obecavaju brda i doline i covjeku pumpaju ego drzeci ga sto dublje u materiji), onda neka djeluje u skladu sa Vodicima (Cuvarima). Naravno, biti na oprezu jer ukoliko covjek i ostvari dublji kontakt sa Cuvarima / Vodicima, ipak ce se oni drugi cesto ubacivati u kanal i nastojati da manipuliraju covjeka. To je sve dio kozmickog zakona a na covjeku je da prepozna stvari i odvoji zito od kukolja. Primjeri channelinga (opcenito svih dostupnih) prikazuju u odredjenim postocima utjecaje kako Vodica / Cuvara, tako i manipulatora / obmanjivaca. da se vratim na temu. Stitovi, koje pojedinac razvija sam na temelju svog iskustva, djelova visih znanja i spoznaja i naravno, duboke kognicije i intuicije, jako su bitni za ocuvanje vlastite energije i za sprecavanje tudjih negativnih i destruktivnih energija da ulaze u covjekovo energetsko polje. Sve to jos uvijek moze biti samo slamka za koju se covjek drzi koji je dostigao razinu da dosegne u dublje dijelove sebe ali se istovremeno nasao, poput baklje koja zasvijetli snazno u mraku, na udarima onih (iz mraka) kojima ta svjetlost itekako smeta. Na jednom visem planu, sami smo to natovarili na svoja ledja jer smo pristali na sve te uvjete (cak ih i sami odredjivali do jedne granice ili i sire), no na ovom (relativnom planu koji se poceo sudarati sa odbljescima astralnog, mentalnog i monadicnog plana), moramo izbojevati bitke koje vode do shvacanja i ascenzije. Sretno svima onima koji su zakoracili u Bezdan i kroce kroz njega, i koji svakodnevno brane sebe i nadilaze na desetke, pa i stotine uzurpacija. Zna se ko sprecava duse da putuju kroz DAAT, a zna se ko im i pomaze. Kada se prijedje i nadidje najveca posast koja lezi u dubinama DAAT-a, vise nikakvi priljepci i naljepci nece biti problem, jer ta najveca postast DAAT-a ujedno je nas UM, nas EGO i nasa seksualna energija provucena kroz Um i EGO. Cogito e(r)go sum :D

_________________
Kad pomislis da si zalutao, na dobrom si putu. Kad pomislis da si na dobrom putu, zalutao si

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re:
PostPostano: sub jul 09, 2011 9:21 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: ned jun 26, 2011 7:56 am
Postovi: 60
kapljica je napisao/la:
Zasto sebi ne postaviti pitanje: Koliko danas mogu(i da li su ikad to mogli)lijeciti i izlijeciti "opsjednute"ljude, psiholozi,psihijatri,psihoterapeuti...i cijeli niz takozvanih lijecnika psihe ili duse covjeka?!
Oni se toliko medjusobno razlikuju i svaki od njih ima neku svoju teoriju.

Nije bez veze da jedan buduci psihijatar mora za vrijeme svog naukovanja(ucenja) i sam da bude "pacijent". Zasto, pitam se?

Za najslabiji vid depresije(bolest br.1 na zapadu)pacijentima daju antidepresivne pilule.Cemu to? Zato sto znaju kako lijeciti "pocetak"necega u sta pacijent duboko upada ako mu nepomognu na samom startu? Ili pak nemaju pojma?

Licno sam prisustvovala mnogim terapijama koje su sprovodili razni "lijecnici psihe ili duse", kako god, cije zvanje pocinje sa P(psihijatar,psiholog,p...)i u 90% slucajeva sam se uvjerila da su se osjecali nemocno, ali da nisu priznali.
Na kraju svega i kad su recimo prisustvovali izlijecenju njihovih pacijenata od strane "nekog duhovnog" bica, pripisivali su to pukoj slucajnosti, ili pak nekoj sreci pacijenta.
Radi nekog ispitivanja koje sam ja licno provodila uz jos neke kolege sa posla gdje sam radila,uzimali smo pacijente koje su elita sa pocetnim P. proglasili za "nepopravljiv-neizlijeciv"slucaj,doveli smo dva covjeka koji su se bavili "istjerivanjem dzinova-priljepaka"i nakon vidljivog "ozdravljenja",elita koja je bila prisutna,bila je zapanjena, ali radi nekog svog egoizma,ili vidljivog poraza, nisu htijeli da progledaju.
Uistinu interesantno.
Radi neke usporedbe;recimo jedna zgrada kad se pravi. Ko ce se sve konsultovati radi gradnje i sigurnosti? Hocemo li samo uzeti arhitektu (cije poznavanje cvrstoce materijala,kao i raznovrsnost, je vrlo oskudna)ili ce mo pozvati i gradjevinca cija je specijalnost poznavanje materijala i eventualno sve one koji bi trebali imati veze sa gradnjom. Zasto to isto pravilo nebismo primjenili i u medicini?

Imala sam jednu prijateljicu hirurga,(koja je bukvalno kasapila ljude,sama je tako nazivala svoj posao) koja bi svaki put kad bi joj pacijent umro upadala u duboku depresiju. Nakon mnogobrojnih posjeta jednom od onih sa pocetnim slovom P.izgledala mi je cak i gora.Onda mi je jednom sva u beznadju priznala: Pa i oni sami su(misli na ove "psiho-lijecnike)zreli za psiho analizu/torturu! Onda smo jednom zajedno otisle kod "starca"koji lijeci Kur`anom i on joj je u jednoj recenici sve rekao: kceri moja, Allah je taj koji daje i uzima zivot, a ne ti!

Nikad u povijesti nije bilo vise psihologa,psihijatara,p...a isto tako nikad vise nije bilo ni "opsjednutih" ili da ne budemo tradicionalisti/zaostali da kazemo depresivnih,osoba sa border sindromom,...

Na jednoj strani bjezimo od staromodnog nacina lijecenja, a pak na drugoj, salju se najveci strucnjaci u medicini iz razlicitih zemalja da tamo kod nekog "plemenskog ljekara" usavrse svoje znanje.

Sto kaze jedan efendija: "da nisam vjernik, ja bih pobudalio". :wink:

p.s.preskocite ovaj moj post, jer je to samo razmisljanje jedne "zaludjene"zene koja vjeruje da je Jedan Bog stvorio SVE svijetove, i kojoj je dato vrlo,vrlo, malo znanja o svemu tome. :wink:



Ono sto je tu zenu kasapina dovelo do toga da oseca depresiju jeste manjak njene duhovnosti.Mozda zaista Bog ili Alah sve daje i sve uzima ali ljudi su odavno izgubili odgovornost za svoje postupke.Kao sto rece Don Huan ,izmislili su svakojake institucije u koje polazu odgovornost.Jedna od najvecih institucija jeste Bog! Bog daje zivot i Bog uzima zivot i Bog je kriv za ovo ili ono ili sve drugo ni sva nedaca i sve nase gluposti koje nas tokom zivota zadese.Razmislite malo o ovom.Prvi i osnovni nacin za produhovljenje coveka keste uzimanje potpune odgovornosti na sebe-za svoje postupke.U tom slucaju covek vracajuci se sebi i svojom bozanstvenoscu pocinje da kreira stvarnost oko sebe.Tada vremenom pocinje da shvata da dogadjaje oko njega kreira licno on.Da u velikoj meri moze da utice na sve i svasta.Za to je potrebna velika disciplina ali na prvom mestu odgovornost.Na taj nacin covek uzimajuci odgovornost na sebe,ima priliku da pronikne u duboke tajne naseg saznanja. To vam dodje kao recimo kada se molite Bogu da ispuni neke vase zelje.Stavili ste to u njegove ruke i cekate svaki dan da vam on ispuni vasu zelju. Kada vam prvi put ispuni -tada cete sa radoscu zeleti jos.I nastavivsi tako pocecete da izlazite iz matriksa.Svaki dan bicete prijatno iznenadjeni u kojhoj meri to funkcionise.U tom slucaju se desava nesto veoma prosto.Vi ste taj Bog kojem se molite.Uzimate odgovornost za svoje zelje jer vi ih zapravo kreirate. Ja sam imao takvih iskustava veoma mnogo.Ispricacu jedno svoje iskustvo.Moje dete je palo sa kreveta kada je imalo dva meseca. Mi roditelji neznamo kako se to dogodilo.Nekako se domogla kraja kreveta i bum! Udarila tako jako o pod da jos i danas kada cujem komsije kako skacu po podu nama nad glavom -setim se i najezim od toga. Zvali smo hitnu a ona nas je prebacila u bolnicu.Tamo obicni pedijatri nisu otkrili nista ali su trazili da se dete snimi na skener.Zamislite bebu od dva meseca,izlozenu tim jaki magnetnim poljima. Dalje su trazili da se uradi nekoliko redgenskih snimaka i da dete ostane sa majkom na ispitivanju u bolnici. Gledao sam ih kako 'trljaju ruke'! DDobili su novo zamorce za eksperimentisanje.Pozlilo mi je momentalno jos vise i to je bio momenat koji sam i ranije dozivljavao bezbroj puta.Doneti odluku! Osetio sam se ipak mocan u tom momentu! Prepoznao sam odgovornost! DONEO SAM JEDNU OD NAJTEZIH ODLUKA U SVOJEM ZIVOTU! Rekao sam lekarima da oni mogu slobodno da snimaju rengenom svoju decu i na njima eksperimentisu a da ja svoje dete smesta vodim u svoj dom ! Nisu ocekivali takvu reakciju i trazili su da potpisemo neke papire! Papiri su bili nista drugo nego to da uzimam odgovornost na sebe! Nisam se prevario kao ni mnogo puta do tada! Osetio sam bozansku iskru na putu do kuce sa svojom zenom i svojim detetom.Zena je cutala i prebacila je odgovornost na mene a ja sam bio treperio iznutra jer sam osecao veliku sigurnost i spokojstvo u vezi zdravlja svojeg deteta. Iznutra sam znao da sam ucinio pravu stvar! Kada ponovite takve trenutke u zivotu vise puta tada strah pocinje da bezi od vas i vi postajete blize svojem tvorcu u sebi samom.Shvatate da vasom namerom gradite vezu sa svojom duhovnoscu-intuicijom.I na kraju naucite da prepoznajete momente u zivotu kada treba stati duhom ispred sebe i reci NE!

Eto nadam se da sam otprilike barem malo razjasnio pitanje duhovnosti i odgovornosti. Kasapiti ljude a pri tom prebacivati odgovornost na svoje nacelnike hirurgije,male plate ili potajni sadizam u sebi ili put boziji na koji ste izabrani ili ili ili jeste jadno i jako nisko.Sada naravno pomislite o tome koliko ljudi jedni drugima naprave zlodela sakrivajuci se iza raznih institucija....


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Opsjednutost, multiosobnost i kačenje entiteta
PostPostano: uto jul 19, 2011 5:06 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet sep 26, 2008 12:52 am
Postovi: 47
Lokacija: Beograd
Zivimo u teskim vremenima. Dogadjaj se zbio u decembru prosle godine. Jedva sam ziv ostao. Citam na forumu o slicnim napadima i ispada da sam imao jedno od najtezih.Vec godinama se bavim pravljenjem orgonskih uredjaja i taj posao zahteva od coveka odredjenu disciplinu i predostroznost.Verovatno sam bio meta napada i nisam obratio paznju na odbranu koja je nuzna jer ovi uredjaji mrse konce raznim negativnim entitetima. Odnosno, oni coveka upucuju na njegove sopstvene cuvare i pojacavaju kontakt sa njim. Ako se covek distancira od svetlosti oni ga upucuju na povratak i u tome mu pomazu. Kako god bilo,.. napravio sam neke principijelne greske o kojima sada ne bih pisao i ostao otvoren na negativan uticaj. Pocelo je kao jaka nervoza i ljuljanje slicno vrtoglavici.U kuci su se pojavljivali crno-sivi dimovi koji su leteli po obodima sobe i bilo ih je mnostvo.Pitao sam zenu ,dali je videla? ona je samo rekla da oseca neku jezivu atmosferu kao nikada u zivotu. Pri odlasku na spavanje imao sam cudne zvucne fenomene i glasove koji nisu ljudski. Iz dana u dan stvari su se pogorsavale i otici u krevet je postajalo nezamislivo.. Gubio sam energiju i poceli su intenzivni udarci u cakre.. Za par dana smrsao sam nekoliko kilograma, bilo mi je nezamislivo da jedem i imao sam osecaj da se raspadam i da me nesto prozdire svakog minuta. Poceo sam da mislim na najgore i da necu izdrzati. Pokusavao sam trista cuda i sve sto sam znao , ali je poboljsanje bilo neznatno i kratko trajalo. Stvari koje sam tada vidjao se granice sa nemogucim i mislim da mi ljudi sami sa tim ne mozemo nikako izaci na kraj. Uspevao sam putem svetlosti i orgonita spaliti neke od tih entiteta i bio mi je cilj da im na svaki napad nanesem jos veci gubitak da bi odustali ali sve je bilo za dzaba. Grejala me je misao da sam samo dobio sizofreniju i da stvari nisu takve kako ih ja vidim vec da sam prolupao...Uzas je bio veci kada je moja supruga videla jedan deo tih stvari i pomislio sam da ce to nesto poceti da ide na sve ljude kojima sam pravio orgonite. Sva sreca pa to nije tako ali to tada nisam znao pa me je obuzeo ocaj.Kako mi je teisticko shvatanje i ta dimenzija duhovnosti bila daleka, molitve ili nesto slicno nisam koristio. U neku ruku sasvim pogresno sam to smatrao za poraz moje borbe i da bih tada izneverio Bozansko u sebi. Sto je najgore sve to mi se dogadjalo za sam rodjendan.(22.12) i nije mi bilo jasno,zasto. Pokusavao sam da zaspem makar na 2-3 minuta i da se okrepim makar malo i iznova pruzim otpor. Navlacio sam rukavicu i ispod stavljao mali orgonski uredjaj da bi se imalo zastitio i da me nebi odvukli sa sobom jer su me par puta izvlacili iz tela.I sada mi je tesko o tome da pisem,i nije mi cilj da bilo koga zaplasim, ali o ovim stvarima se mora napisati neko slovo! Kao i o nacinima zastite... imao sam prilike to saznti na tezi nacin. Ali jako upecatljiv i sasvim izvestan. U toku ilaska u san sam ulagao jako velike napore da preskocim tminu u kojoj su oni opsedali i cupali i da odem na neko "sigurno mesto". Cesto bi zavrsio u predelima slicnim paklu okruzen desetinama mrtvaka i kojekakvih entiteta koje ne zelim ni da opisujem.Odmah po ulasku u san se cula zaglusujuca buka! Desetine negljudskih glasova! Sreca orgonit je bio aktivan i u snu i pravio polje od otprilike 3 metra iza kog oni nisu mogli uci.Ipak , sta sa tim? Kako ziveti tako? Kada ce se to zavrsiti? Beznadje je bilo veliko. Lepe misli sam tesko uspeo da prizovem a i kada sam to uspeo dobijao bih jos zesce udare po svim cakrama. Ne pricam o misaonim udarima vec o fizickim i dubinskim od kojih ti pretrne celo telo. Budi sam se izgreban po licu, crvenih ociju i pocele su nekontrolisano da mi trzaju ruke ili noge. Posle sna sat ili dva bi mi sve te ogrebotine nestajale. Trazio sam papir i olovku u pokusaju da napisem pismo, ako ne izdrzim. Da ostavim makar nekog traga svojima. Pocele su vidljive materijalizacije oko mene i izvlacenje iz tela. Glasovi slicni latinskom jeziku i jezivi zvuci... Mislio sam da cu umreti i gore od toga, da ce me odvuci sa sobom. Ucino sam sve sto sam znao i to nije bilo dovoljno da ih zaustavi a kamoli otera. Sedeo sam sklupcan na krevetu, drzao orgonit i par njih oko sebe i posmatrao. Pojavljivali su se kao dimcici i pravili oblike pokusavajuci da se materijalizuju , ali sam video da ih orgoniti rasipaju i remete u tome.Setio sam se kutijice tamjana koji sam dobio na poklon mesecima pre. Razbezali su se kroz zidove. To im jako smeta. nikao ne mogu da se zadrze dok ima dima. Posle nekog vremena bi se opet vratili i napad je pocinjao iz pocetka. Odmarao sam posmatrajuci uzas. Jedino to sam uspevao da uradim. Pomagalo mi je mirisanje belog luka ali je bilo kratkorocnog dejstva. Opet je pocelo cupanje iz tela i osetio sam se izgubljenim. Uspeo sam da se vratim u telo i istrcao iz kuce u park ispred. Imao sam osecaj da je kraj. Stajali si i sistali pored mene. Bio sam okruzen fizicki i u beznadju uz strahovit osecaj isisavanja energije. Pogledao sam ka nebu i molio Boga da mi pomogne, da sam sve probao i da vise nista ne mogu da uradim.... Ono sto se desilo me je jako potreslo i poceo sam da ridam i gusim se od placa.... Oko mene se pojavio bledi krug slican mesecini a oni su nestali i vise se nista nije culo. Ostao sam tako u krugu, klececi i boreci se za vazduh. Zaista, reci nisu dovoljne da opisu sta sam sve u tom momentu osecao. Zahvaljivao sam... Trebalo mi je 3 meseca da se energetski i mentalno oporavim.Video sam lica onih koji nas opsedaju... Zaista to nikom ne zelim! Mesecima su me progonila. Sto je najgore vecina komercijalnih muzickih semplova je intonovano njihovim energijama i vibracijama koje sam imao prilike cuti i videti i u medjuvremenu sam imao nekolicinu uznemiravanja u snu koje nisu ni 2% od onoga sto sam proziveo i tu racunam i jednu klasicnu paralizu u toku sna. Branio sam se izgovaranjem Isusove molitve i to je nesto sto ih zesce brzo tera i odgoni. Sta god ko pricao... To je jedino sto zapravo pomaze. Ta matrica i vibracija ih totalno dezorjentise. Zaista ne znam sta se to desavalo i sta je opisano u bibliji i slicnim verskim knjigama... Na to zaista nemam odgovor. Ali to funkcionise! Entiteti koje sam video su vanzemaljci isto koliko i mi."Grejse" sam video svega jednom pratili su neku zenu sa spicastim usima koje su se cudno rotirale i ispustale cudan zvuk.Imao sam jasan osecaj da uz pomoc njih cuje ono sto ja cujem. Sve su to isti entiteti i menjaju oblike. Posle svega ovog, dosao sam do zakljucka da treba biti u neprestanoj vezi sa Bogom i da je to jedini nacin. Putem osecaja, cistote misli, vrlina.Pitati ga.Traziti od njega vodjstvo.. I biti skroman a biti covek.Tada i znanje dolazi u obliku koji nije stetan.Orgoniti su izuzetno jako i mocno sredstvo ali sami za sebe su na nivou na kom ste i vi. Ako vi gresite oni vam prave lekciju. Znaci sami za sebe nista ne znace i nisu odbrana u onom totalnom smislu. Kada malo bolje razmislim, i dobro je da je tako inace bi bili pojacivaci ljudske gluposti.Glavno je na nasem izboru i prepoznavanju. Oni to samo pomazu i teraju parazite.

Ima jos nesto... Posle oporavka sam opet poceo da pravim uredjaje. Dobili su novu i snazniju energiju i drasticno se razlikuju od onih predjasnjih.U kuci nema ni pomena od onih groznih stvari i energija. Dnevno posvecujem prostor i kadim tamjanom kao i u toku pravljenja uredjaja. Zamolim Boga da ih posveti i ljudima donese svetlost i ljubav i dobrotu u obliku koji ce im najvise koristiti.
Takodje...sada primecujem kada je neko pod uticajem, odnosno kad ima nakacenje. Zadnjih meseci sam video i par ozbiljnih slucajeva i prepoznao tu istu energiju... Vidjam crne loptice lete po necistim mestima i senke i crne trake u auri... Kako god, jezovito je i neugodno, ali straha sada nema.

_________________
Smole nikad dosta!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 229 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.


cron
Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
BH (BIH) by Šehić Nijaz