Kosuth je napisao/la:
Veruj mi na reč kad ti kažem da nisi vredan i najmanjeg truda,jer je na ovom forumu već mnogima jasna tvoja ulaga,kao recimo u ovom,nasumice izabranom postu:
Citat:
Stvarno sam umoran od tvog redovnog skretanja sa teme i pokušaja da napadima na članove ovog foruma potisneš teme u zadnji plan u maniru pravog dobrog Čvorovića. Valjda će se i tebe setiti na dan bezbednosti.
viewtopic.php?f=6&t=1352&p=104158&hilit=Arbitrium+Liberum#p104188Citat:
Branim forum od buke koju ti stvaras.
Nemoj mnogo da se brineš,postoje specijalizovane ustanove za lečenje kompleksa niže vrednosti,koji te očigledno muči,a dok ne odlučiš u koju ćeš saznaj nešto o sebi u ovome,ne bi li olakšao posao osoblju
Laze:
viewtopic.php?f=5&t=3282#p102012Valjda će ti sada biti lakše da zaključiš ispravno ima li potrebe da
budeš veći katolik od pape,obzirom da ovaj sajt stvarno obiluje vrsnom ekipom onih koji su zaduženi da vode računa o
buci na ovom forumu.

Ja pricam o kodeksu, a ti o meni
Zanimljivo da ti jos uvek nisi NISTA konkretno rekao o kodeksu!? Hocemo to docekati?
Ja govorim kakav je kodeks i sta moze da se uradi, ti se cupas za kosu i vristis "Titanik tone, Titanik tone!!!"
Tone. U pravu si. Ali hocemo li vristati kao ti i biti u panici ili cemo traziti camce za spasavanje, nesto sto pluta, neki nacin da se spasimo?
Ja kazem da treba sto vise saznati i sto bolje upoznati neprijatelja. Ti vristis u panici, pozivas na borbu i pri tome zbog emocionalnog stanja straha u kome si ne zelis nista da naucis i samim tim si nesposoban za borbu.
Ti si ono sto se u ratu zove agent provokator. Provociras mene koji se trudim da napisem nesto konkretno (sto je ustvari najzanimljivije). I bukvalno plasis ostale clanove. Umesto da pomognes nekome tako sto ces pisati konkretno, ti zadovoljavas neke niske porive provociranjem mene i veoma niskim manipulacijama. Nesto te ocigledno tera da mene cackas, to ti nije sumnjivo?
Ako si stvarno voljan da o ovoj temi (ili bilo kojoj drugoj) konkretno doprineses predlazem ti svoj metod. On je sledeci: pronadji neki originalan dokument CA-a iz neke oblasti koja te interesuje. Procitaj ga i analiziraj. Na osnovu svog znanja, misljenja i te analize daj svoju kritiku, napisi sta mislis da je lose i zasto je lose, ili ako eventualno mislis da ima nesto i dobro.
Ja tako radim. Najjedostavnije se trudim da svojom pamecu doprinesem koliko mogu. Da neko ima neke koristi od toga sto ja pisem.
Linkovi na internet senzacije i na naslove u zutoj stampi koje dajes, jednostavno su bezvredni jer nisu nicime podrzani. Tvoja sopstvena analiza, bas iz tvoje glave i sa tvojim znanjem, nekog konkretnog dokumenta bi bila mnogo vrednija, jer bi je dao covek koji se interesuje i koji razmislja o tome, trudi se.
Pritom ne moras da budes nikakav strucnjak, vec obican zabrinuti covek-gradjanin.
Hoces li biti sposoban za takvo nesto, ili si samo zainteresovan za napad na mene?
I nemoj da ti bude drago ako ti izgleda da si nekako mene "pobedio", jer si time samo sam sebe pobedio. Nista nemas od pobede nada mnom, besmisleno je.
Ja sam, veruj mi, mnogo vestiji manipulator od tebe, ali se uzdrzavam, kontrolisem se, jer nemam ustvari nista protiv tebe i cudim se zasto si podivljao otkako sam ja poceo da pisem na ovoj temi. Evo i sada, dok ovo pisem, sve citam po nekoliko puta da ne bih na bilo kakav nacin ikoga (pa ni tebe, a ni sebe) nicime izmanipulisao. Juce si me, priznajem, bas izbacio iz takta. Nadam se da ces se smiriti.
Eduard je napisao/la:
Nazalost moj prvi post ce biti replay na ovaj tread.
Vjerujem da obojica zelite najbolje tako da nema razloga sa svadjom i medjusobnim vrijedjanjem radi malo (ili mozda malo vise : )) nesporazuma.
Pustite zlobu na stranu i ajmo se vratiti orginalnoj temi.
Vjerujem da cete se sloziti da prijasnji postovi nisu na vasim nivoima.
Back

pls