zlatko je napisao/la:
Homoseksualnost nije bolest ali homofobija jest.
Mislim da bi se svatki homofob trebao dobro, ali stvarno dobro zamisliti i upitati, što to u njemu izaziva takve loše emocije prema homoseksualcima i njihovom pravu na slobodan život. Od kuda i zbog čega dolaze te i takve emocije. Uz malo truda, znanja i puno hrabrosti može to otkriti. Tu na forumu ima negdje tema ,,Tehnika ogledalo'', koja sasvim dobro može objasniti i dati odgovore na ta i slična pitanja.
Pa ja se jesam zapitao i tačno znam razloge, čak sam se pronašao u "vašim" wiki definicijama, ja sam racionalni homofob, prema tim definicijama
Inače, ja želim sva ista prava i za one koji upražnjavaju incest!!!
Da se i oni venčavaju, imaju decu (bar je mogu imati prirodno) i javno exponiraju svima govoreći kako je incest OK, kako je to savršeno normalno, i kako to treba da upražnjavaju svi koji osete takve porive (a procenat je ooooogromen

)...
Neko me je prozvao u vezi moje izjave da gejevima ne treba dozvoliti usvajanje... pitanjem o usvajanju uopšte...
Ne znam ko je, ali mi nije sad ni bitno, samo ću odgovoriti...
Jasno sam napisao da gejevima ne treba dozvoliti usvajanje, zato jer znam, dakle ne mislim, da će negativno uticati na veliki procenat dece!
Hetero parovi već imaju legitimno pravo da usvajaju decu.
Istina je da su svi manje ili više bolesni (ljudi), no, to nije nikakav argument u ovoj priči, tih bolesti je oduvek bilo i biće ih, šta će nam pored toga i ove nove... pa još i da ih podstičemo na način na koji to "neko" želi da nas natera...
Ima i ljudi koji vole da se za vreme sexa popišavaju, mažu govnima, jedu ih i tome slično...
Ni oni nikome ništa neku štetu ne čine...
Treba i to propagirati kako bi se ljudi ohrabrivali da se opuste i podstaknu da svim tim porivima daju šansu i razviju ih

Pa da, potencirajmo sex što je više moguće, jer ovde i jeste reč o tome, o sexualnom paćeništvu...
Bio sam i ja sexualni paćenik, ali sve što je apsurdno ikontraproduktivno nestaje sa shvatanjem...
Pozdrav