dakle promatraču ovo što si postao je prezapetljano za moj mozak i poznavanje tehnika i AP terminologije, ali to uopće nije problem, jer sam htio pitati nešto sasvim jednostavnije.
u jednom snu u kojem nisam bio budan ali ga se detaljno sjećam sam pomogao jednoj kornjači (kalifornijska, ona iz pet shopa za 50kn), tj zaglavila se između kamenja naopačke i bila je sva siva, mislio sam da je mrtva. pomogao sam joj žlicom za cipele, jer takav je bio neki čudan akvarij, dubok i uzak, pa još i pun kamenja.
nakon što sam korniju kornjači pomogao, on se je najeo sušenih larvi na dnu akvarija, a ja sam se probudio i nisam tome pridao neku važnost jer i inače pomažem sve u 16,u snovima i na javi, ljudima, životinjama, biljkama, ponekad čak i striptizetama.
međutim, počelo mi se dešavati da se u snu "osvestim" baš kad vidim tu kornjaču (EJ JEBEMTI PA TO JE ONA KORNJAČA!").
sljedeće što napravim, svaki put bez izuzetka kao neki robot, je da pokušam krenuti za njom, ali ona onda izvede warp ubrzanje. doslovno tako, kao enterprajz malo zavibrira i pretvarajući se u crtu svjetlosti lansira se predaleko.
pokušao sam provjereni trik koji zovem "žvaka", to je nešto kao da zaljepim svijest za objekt, on krene, i nakon nekog vremena povuče me za sobom, uz gumi-gumi ubrzanje.
istina, to mi ne uspijeva sa životinjama, jer me napadne neki čudan lagan ali ozbiljan strah, pa se manim ćorava posla. međutim, sa ovom kornjačom me to nije strah, ali ne radi, prebrza je, a opet, jedino što mi pada na pamet kada ju vidim je da idem za njom.
opcija je i da ju ignoriram, ali to mi ne uspijeva, tj osjećam da to nema smisla, gledat ćemo se tako dok ja opet ne pokušam krenuti za njom. palo mi je na pamet da smislim neku zamku, ali dalje od toga mi ništa korisno nije palo na pamet.
ok možda mi samo fali energije, ali uopće ne mogu zamisliti gdje da nabavim toliko kerozina.
dakle, situacija je frustrirajuća, ne mogu uhvatiti niti kornjaču u vlastitom snu!
ne mislim da se radi o nekom izvidniku ili što ja znam kakvom drugom mutikaši, vrlo sam zbrčkan što se tiče sanjanja, tj smatram se početnikom, a nemam niti nekih formuliranih ciljeva, više mi je to sve skupa zabava.
veseli me kad znam da sam spavo a negdi sam bio
šta bi to moglo bit i što da radim, dragi lastane, pomozi!
Da li je to ova kornjača? Ta je udomljena kod mene i evo skulirano gleda baš tebe i poziva te u warp.
Prvo se zvala Čupko jer ima rep (a druga nema), a onda je preimenovana u Videk. (možda smo bili vidoviti pa znali da