promatrač je napisao/la:
Da pa rekao sam da je biljka mrtva, a ne živa, nagađam da je otud i tvoj potpis da si ništa.
Definicija naguala-osobe sumnjičena da ima veze sa viđenjima mrtve biljke kroz oči zavedenog amatera? Priceless. Da ovaj svemir ne postoji u ovoj formi, trebalo bi ga izmislit.
promatrač je napisao/la:
Ali energija te biljke ima svoj poptpis i formira tvoju pažnju po potpisu iz bivše žive biljke, utoliko nisi sasvim svoj.
To je i smisao cijele priče frende. Bio sam "sasvim svoj" cijeli život pa mi to nikakva dobra nije donijelo.
promatrač je napisao/la:
lone_bird je napisao/la:
Ne samo da mislim da je takvo otkrivenje nemoguće pogrešno protumačit nego mislim da je iskustvo takve vrste JEDINO što sam u svom životu do sad mogao biti u potpunosti siguran.
To što je to JEDINO, u tome i jest problem. A to JEDINO je ujedno i poprilično tuđe i gledano iz mrtvog.
Ja u tome više vidim priliku, no dobro. Tuđe kažeš? Možda. Drži se te onda svog starog, dobrog i provjerenog, za svaki slučaj. Nemoj da te slučajno zavedu, tko zna gdje bi mogao završit.
promatrač je napisao/la:
Joj pa kakav paradoks!!! Ne vjerujem ti na riječ, a ti si takav autoritet da se stresem čim te pročitam. A to što si sad napisao za mene uopće nije dilema, ja to znam.
Nisi u poziciji da mi možeš vjerovati. Bilo bi usput jedino i dobro da ne donosiš mišljenja unaprijed o stvarima o kojima nemaš pojma samo na osnovu toga kako se sviđaju tumačenju svijeta tvoga tonala. Za prepoznati korisnost u nekim stvarima o kojima govorim ipak treba iskustvo i energija. To ti ne mogu dati.
promatrač je napisao/la:
Ja ti vjerujem da ti vjeruješ i čak ti i vjerujem da je to što si iz svojeg "viđenja" vidio tako, ali to nije i ne može biti sve.
Ti ne možeš znati što sam to ja vidio, i ne bi znao prepoznati istinu da je vidiš ni da ti je serviraju na srebrnom pladnju, ali si svejedno oldučio nevjerovat. Lol. I kako da je sad vama svima skupe ne budem zabavljen i da izbjegnem zvučat bahato i s visoka? Iz nekoga razloga zategnutosti tvojeg mjehurića paše otpisati ono što mu se ne sviđa na čisto emocionalnom nivou. Kako se sa takvim čudom u glavi uhvatit u koštac sa pravim znanjem i temeljnim zakonima na kojima je ovaj svijet
/matrix koncipiran? Stalking/Traganje samog sebe će ti pomoći da ovakve pojave u sebi uočavaš i nazivaš pravim imenom. Morat ćeš učiti ratništvo i čarobnjaštvo. To je jedini put i za tebe i za sve ostale.
Sad mi i to ne vjeruj jer sam bahat. LOL. Ko da donosim nešto novo i kontroverzno na ovaj sajt. Ne čini li vam se vaša tvrdoglavost da slušate pomalo ...indikativna?
promatrač je napisao/la:
Pa jesam se zapitao, u pitanju je toj nastup kao da daješ bogomdana objašnjenja, a u biti mirišu na pompoznost, strašno su kontraverzna a svejedno vrlo isključiva... itd..., istovremeno ne daju ništa osim "papaštrumf je rekao" i zato ostajem otvorenog uma pa pokuštavm utvrditi otkud si takav i što ti mogu vjerovati.
Kakva si onda objašnjenja očekivao? Zgodna, koja se podudaraju s tvojim prijašnjim koncepcijama, koja je lako svariti i koja zvuče uvjerljivo i zgodno a u sput ti daju snagu i povećavaju entuzijazam? Lol. Možda da pokušaš s nekim priručnikom za dijetu ili samopomoć? Dobro si rekao, istina je i strana i čudna i mrtva i hladna i nema obzira prema ugodnom svijetu mjehurića prve pozornosti. Kao što rekoh, ne očekujam od nikog da mi vjeruje na riječ, to bi poništilo sve ono o čemu govorim. Ako se može izvuć neka pouka i savjet i moral svega onog što pokušavam prenijeti to je
očuvanje energije preustrojam tonala što znači put besprijekornog ratništva i potvrda svih tehnike opisana u knjigama. Kakav paradoks, kontroverza i sumnja a? Nije ni čudo što me nitko ovdje ne razumije, a za svaki slučaj i ne vjeruje.
promatrač je napisao/la:
Ja te svejedno poštujem i ne omalovažavam tvoje iskustvo, imaj to na umu, dok ti recimo svako malo sve oko sebe popljuješ.
Nemoj se sad prepuštat kuknjavi i samosažaljenju. Uvijek sam kulturan i nastojim održat razinu konverzacije sa svakim, samo mi je teško ponekad izbjeći nazvati popa pop a boba bob. Ako i nisam uvijek fin to je zato što vam treba noga u dupe povremeno. Provokacija ima svoje mjesto u prenošanju znanja. Bez brige, preživjet ćete.