Primjetio sam da mnogi ljudi ovdje traze linkove nekih epizoda na rubu znanosti i tkao to isto tako z aone koji NE traze uvjeren sam da ce naci neke zanimljive informacije, cinjenice pa cak i dezinformacije ovdje, mozda cak i manje nego drugdje ali ipak.. heh uglavnom eto vam pa sami prosudjujte, za sve Na Rubu Znanosti koje ste propustili posjetite ovaj rapidshare link:
http://rapidshare.com/users/DQGNJ4
Mnogi od vas znaju da necete moci skinuti vise od jednog filma jer vjerojatno nemaju bas svi (kao ni ja) platinum ili vip account na rapidshareu, pa cu vam odati jedan trick za koji sigurno vec mnogi i znate ali za one koji neznaju evo, ako ste iza routera i ako imate dynamic ip( izmjenjivu ip adresu) .. pazit is se mjenja (uz uvijet d aimate dynamic ip) svaki put kad se resetira ruter tj modem uredjaj koji ste dobili od svoga providera ako ste recimo na nekoj hrvatskoj mrezi tipa T-com optima telekom (sorry ljudi znam da je to ovdje neznam za druge) ali svaki dsl... itd provider bi trebao vas staviti iza rutera(modema vanjskoga... ne dial up) dakle sto trebate ucinit ako ste na jednom od gore navedenih providera je kad skinete jedan film RESTARTATE ruter tj uglasite i upalite ga i ond amozete ponovo downloadat jer rapidshare to detektira kao drugi ip koji ima iste povlastice kao sto ste imali prije.. i tako svaki put kad skinete napravite.. to je to
Molim Admine da stave ovo kao sticky ili nesto jer je vrijedno toga
Eto toliko o tome nadam se da je nekome ovo pomoglo i da ako je neko nesto trazio da je nasao

Molim zahvale pisite ispod

j/k