Citat:
Jack,Galaksija...sta mislite o tim "nepovoljnim" posledicama..da li ste ih iskusili nekad...David kaze da su stahovito lose..
Heh, moje osobno, naravno subjektivno mišljenje:
Prije petnaestak godina sam sudjelovao u glupom ratu koji se dešavao na ovim našim prostorima. Totalno nesvjestan svega ovog o čemu ovdje danas pišemo i diskutiramo. Bed, negativa... i sve što ide uz to.
Možda danas BALANSIRAM ono od prije... dakle, imao sam negativu, a sad balansiram pozitivom. Tko zna!? Možda sam u nekom drugom životu radio negative, pa sad u ovom balansiram pozitivom... ma moraš sve ionako proći, hehe!
Nadalje... ovo mi je malo dalo povoda na razmišljanje:
Citat:
"nepovoljnim" posledicama
Ključna riječ: nepovoljnim
Znači da mi te posljedice percipiramo kao onakvim kakve NISU PO NAŠOJ VOLJI. Heh... one jesu kakve jesu, a ostalo je naše ŽELJNO razmišljanje. Osnovna karakteristika OPS-a, koji trenutno jesmo i toga se ne sramimo ( a zašto bi se ičeg sramili ?!? ).
Možda je bolje to percipirati onako kako je - svaka akcija, bilo pozitivna ili negativna - ima neki "odziv", manifestaciju. Kako ćemo ju mi percipirati - ovisi isključivo o nama. A jedno je sigurno - to su - lekcije koje učimo.
Iskreno, nemam trenutno nikakvih negativnih posljedica ovih djelovanja na širenje ljudske svijesti. Dapače, lakše je kad više znaš, manje te mogu zadesiti neVOLJE, opasnosti si svjestan pa ne radiš ono što bi te moglo dovesti do upadanja u nju... A i srećem više pozitivnih ljudi... nekako... hmmm... pozitivnim mislima privlačiš pozitivne ljude.
Naravno, uvijek ima onih negativnih koji ti podmeću nogu, kojima nije stalo da ljudi sve ovo saznaju, ali tokom vremena... izbjegavaš lakše njihove "nagazne mine".
Znanje štiti, naravno. Svjesniji si.