Hame je napisao/la:
Definitivno mislim, evidentno što se filmova tiče, da smo totales u banani.
Bio bih zahvalan da sam van teme i da mi se poruka izbriše. Da sutra svane dan i sve bude OK.
Kokice i tako to...
*Nešto razmišljam, toliko sam tražio i goio kritičare Holivuda da sam na kraju žrtva "svih tih kritičara Holivuda" - nemam šta gledati, niti me oni razumiju!
Ostao sam sam.
Baš banana, da ne može biti veća... i to sveprisutna a bogame i sveobuhvatna čak. Mislim, živim u banana Republici a kontam da banane nisu toliko različite
Pa dobro, ako je dotle došlo Hame, uskratimo im hranu te pričekajmo da ''smršave''.
Brato, možda se vrate u normalu , hu novs?
U međuvremenu, hehhee.... predlažem ako nemaš što pametnije za činiti, da se baciš se na stare filmove ( ima ih baš

)
A što se Holivuda tiče...ljetos, kad sam putovao iz Beograda ka Užicu, tog julskog (7 mj.) dana magične '09-te, negdje na pola puta u neznano mi kom dijelu Srbije, zamalo nisam presahnuo od smijeha kad sam u šumi na jednom brdašcetu iznad ibarske magistrale vidjeo identičanu kopiju natpisa Hoolywood. Na žalost nisam imao fotoaparat

da vam dočaram taj prizor...bilo je

te

samim prizorom a bogami i

onome ko je to napravio....
i eto, dođosmo do famozne 2012 u 2009...vrijeme je za kokice ( prije onih slasnih kokica u prvom redu za doček stvarne 2012

) pa da vidimo i taj film, odnosno projekciju
http://torrentdownloads.net/search/?search=2012šipak, ništa od ovog filma, provjerio na btjunkie kad sam se susreo sa porukom ''Pustiti u media plejeru'' u uzaludnim pokušajima da pogledam film. Ni jedan plejer ne pušta film nego samo tu poruku. Znači, patka ( u obliku malo veće banane

) No u ovom zajebu ima novih informacija...surfujući sam došao do podatka da aXXo više nije aktivan sa ripovima...šteta