Sada je: pon maj 12, 2025 3:23 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 114  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Filmovi i video
PostPostano: ned sep 06, 2009 8:29 am 
Član foruma

Film je bolesno glupo smeće.
Napravljen je samo za namenu da snizi kritičku svest ljudi.
Jedino je faca glavnog glumca ružnija i gluplja od samog filma, što se retko događa.

Treba i to da imate u vidu, da se prave mega-hitovi kojima je to namena: da zaglupe mlade ljude što više. Pored toga što su okidači za razna programiranja.
Ovo je jedan od takvih filmova.

Baš sam oglupeo od gledanja filmova ](*,)
Pa svi mega-hitovi imaju samo tu namenu.

Vrh

PostPostano: pon sep 07, 2009 3:41 pm 
Član foruma

evo nečega što ne zaglupljuje.

kultni japanski underground film redatelja Shinye Tsukamota
Tetsuo: The Iron Man
http://www.imdb.com/title/tt0096251/

film je nemoguće opisati riječima, ali evo pokušaja:
Japanese, hyperactive, perverse, industrial, surreal, Faustian bargain, contrasty, black-and-white, Kafkaesque, sci-fi, stop-motion, manga-influenced, revenge, technology, alienation, supervillains...

ovo je najbolesniji film koji sam ikada gledao. preporuka svima :mrgreen:

torrent
http://thepiratebay.org/torrent/3243072 ... ivX.EngSub
titlovi
http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx- ... 26770.aspx

Vrh

PostPostano: pon sep 07, 2009 5:06 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Film je bolesno glupo smeće.
Napravljen je samo za namenu da snizi kritičku svest ljudi.

Mogu reci da i ja nista gluplje nisam jako dugo gledao :(

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 1:39 am 
Član foruma

District 9 je odlican film. Dosta se razlikuje od holivudskih filmova na istu temu, a pravo je osvezenje:
- visok budzet, anonimni glumci, odlicni efekti
- napokon brod nije sleteo u Ameriku
- film nije do bolesti retusiran, kao velika vecina sci-fi, a bogami i ostalih novijih holivudskih filmova
- ljudi nisu "good guys" kakvi su u ostalim filmovima

Najupecatljiviji utisak mi je ostavila kamera, tj kao da je snimano obicnom kamerom bez gomile raznih video filtera. Standardni americki hitovi imaju toliko retusiran video da u sprezi sa specijalnim efektima izgleda kao san, totalno nestvaran.

"Evropska kamera" i osvetljenje ako mogu tako da kazem, a mislim da dosta ljudi razume sta mislim, pruzaju dosta realniji prikaz. Ako gledate engleski film npr, vidi se svaka bora, pega i sitne neravnine na licima glumaca, osvetljenje je realnije nego u americkim filmovima gde sve izgleda upeglano.

Filmovi snimani na ovaj nacin (vecina evropskih) obicno nemaju visok budzet pa su i efekti uglavnom jeftini i kadrovi uglavnom u mraku da se nedostaci na taj nacin prikriju. Skoro ceo District 9 je sniman po danu sa gomilom efekata sto na kraju rezultuje nesvakidasnjim dozivljajem.

Naravno film ima i nedostataka. Najbolje je da bi Ameri, Kinezi i Rusi dozvolili Juznoj Africi da ona interno resava pitanje vanzemaljaca. Upali bi oni tamo milom ili silom ne bi se afrikanci nista pitali. Isto tako, obezbedjenje zgrade u kojoj vrse eksperimente je nerealno slabo, nema sanse da bi uspeli da pobegnu, pa onda kao potpisivanje vanzemaljaca za relokaciju itd...

Ali sve u svemu, u odnosu na konkurenciju film je odlican i jedan od najboljih iz zanra.

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 8:15 am 
Član foruma

Gledaš kameru i osvetljenje a ne vidiš sadržaj filma i poruku.
To je čist program za popularisanje reptila i njihove invazije, hibridizacije sa ljudima, i to je sve po filmu dobro za ljude, jer ljudi ovakvi kakvi su nisu dobri i nemoćni su, pa su nam oni dobrodošli, jer su superiorni, jer imaju tehnologiju za međuzvezdana putovanja - iako nemaju ni fizionomiju s kojom bi je izgradili i brljaju po đubretu kad dođu ovde.

Zato sam rekao da je film namenjen za snižavanje kritičke svesti i vidim da je uspešan u tome.

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 9:48 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Gledaš kameru i osvetljenje a ne vidiš sadržaj filma i poruku.
To je čist program za popularisanje reptila i njihove invazije, hibridizacije sa ljudima, i to je sve po filmu dobro za ljude, jer ljudi ovakvi kakvi su nisu dobri i nemoćni su, pa su nam oni dobrodošli, jer su superiorni, jer imaju tehnologiju za međuzvezdana putovanja - iako nemaju ni fizionomiju s kojom bi je izgradili i brljaju po đubretu kad dođu ovde.

Zato sam rekao da je film namenjen za snižavanje kritičke svesti i vidim da je uspešan u tome.

Sto se tice kamere i osvetljenja to je bitna stavka, jer postoje filmovi posle kojih se zbog agresivnih postavki kamere i osvetljenja osecas kao da imas vrtoglavicu. Jos ako je to kombinovano sa sto brzom izmenom scena i kadrova efekat se znatno uvecava. Mislim da veliki broj filmova preteruje sa svim ovim i kao da i nema nista drugo da ponude sem toga, sadrzajno i vrednosno su prazni.

Sto se tice reptila i cele teorije iza njih, ja u to ne verujem. Na primer, volim da cujem ponesto od Davida Icke-a, zato sto ima neka dobra zapazanja, ali reptile i ostalo... sve mi to ne pije vodu. Samim tim, ne vidim film kao popularizaciju reptila, hibrida i invazije.

Sa ovim oko fizionomije se slazem, mislim da su izgled vanzemaljaca prilagodili utvrdjenim trendovima i imidzu koji vlada.

A za djubre da te zatvore u neki karantin, sta bi drugo i radio posle tolikih godina.

Ponasanje ljudi kao najnaprednije vrste na zemlji, u roku od samo nekoliko dana pa i manje pod odgovarajucim uslovima moze veoma liciti na ponasanje divljih zivotinja.

Kao sto rekoh vec, film nije savrsen, ali u odnosu na veliku vecinu filmova iz zanra, pogotovo novijih, je bolji i prijatno osvezenje.

Vrh

Naslov: Anti-guru (kraj religije,filosofije,psihologije ma svega-)
PostPostano: sri sep 09, 2009 11:06 am 
Početnik

http://ugkrishnamurti.org/ug/ug_video/index.html
ovde imate video snimke coveka koji...ma samo ga poslusajte ili procitajte bilo sta njegovo jer ima da ostavi neverovatan utisak na vas.
mozda mislite da ste procitali dosta,culi svakakve price,da ste obrazovani...ali kad budete culi njega shvatice koliko znate i koliko i nije potrebno da "znate".
covek je barem na mene ostavio neverovatan utisak.sve sto sam hteo da znam saznao sam tj. sada znam da ne znam nista i da nikada i necu znati.

imate prevedeno npr knjigu "um je mit" znam da sam je nasao bio na webu ali ne znam gde. na eng imate na http://www.well.com/user/jct/

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 12:12 pm 
Član foruma

kokoloko je napisao/la:
Sto se tice reptila i cele teorije iza njih, ja u to ne verujem. Na primer, volim da cujem ponesto od Davida Icke-a, zato sto ima neka dobra zapazanja, ali reptile i ostalo... sve mi to ne pije vodu. Samim tim, ne vidim film kao popularizaciju reptila, hibrida i invazije.

Onda je ovo film za tebe, jer si od onih koji ne vide ono u šta gledaju, a prihvataju ono što im se servira.
Da si video NLO (tri puta kao ja) onda bi drugačije razmišljao o reptilima. Ne bi ni "verovao" ni "neverovao" u njih, nego bi znao da gore ima svašta.
Takođe bi bio logičniji oko Ajka. Ako je on izneo vrlo smilsene stvari u vezi vlasti, zavere i istorije, zašto bi bio tako blesav da priča neke nebuloze o reptilima. Da si logičniji, zapitao bi se da ti možda ne znaš dovoljno. Da se možda previše držiš svojih verovanja i neverovanja umesto informacija.

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 12:27 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
kokoloko je napisao/la:

Onda je ovo film za tebe, jer si od onih koji ne vide ono u šta gledaju, a prihvataju ono što im se servira.
Da si video NLO (tri puta kao ja) onda bi drugačije razmišljao o reptilima. Ne bi ni "verovao" ni "neverovao" u njih, nego bi znao da gore ima svašta.
Takođe bi bio logičniji oko Ajka. Ako je on izneo vrlo smilsene stvari u vezi vlasti, zavere i istorije, zašto bi bio tako blesav da priča neke nebuloze o reptilima. Da si logičniji, zapitao bi se da ti možda ne znaš dovoljno. Da se možda previše držiš svojih verovanja i neverovanja umesto informacija.

gle ja sam vidjeo nesto puno jace od NLO-a ... vidio sam bolnicu Vrapce tamo gdje ludjaci idu , tamo sam vidio tito-a , napoleona , hitlera , hobite , vilenjake itd ... tamo bi se ti dobro uklopio ....

kuzis da si ti to vidio kaj sam ja vidio onda nebi ovako prico o nekim retardiranim maloumnim reptilima koji su ti vec dovoljno zamutili svijest i oteli ti dio mozga zaduzen za kriticko razmisljanje ...

ti si kao jedna ovca koja se jednog dana odvojila od stada i pocela lutati naokolo , pa je naisla na neke lude gljive i to si pasala pa si sada poceo brijati kako ti znas sve ...

jao sta radi ovaj kapitalizam od ljudiju , otudji ih od zivota a ti si mi ovak cisti primjer za to ... decko moj tebe treba vratiti u realnost i izbaviti te od iluzije u kojoj trenutno zivis ...

kaj rade ti nlo-i uopce ? kaj lete iznad zemlje i malo se zajebavaju a ? gle vidio sam i ja par njih pa sam si odmah otiso po snajper da ih skinem pa sam nedugo zatim saznao da su to zapravo bili meteoroloski baloni a ne nlo-i ....

kad malo bolje promislim , brijem da si ti zapravo neki reptil koji je tu doso nam davat dezinformacije o okolini u kojoj zivimo ....

ja kad se napljugam , imam halove i vidim kako se citavi vrt moj pretvara u zmije , dali to onda znaci da je to istina kaj ja vidim ???
ti si jedna obicna zrtva sistema i svog vlastitog uma .... um se igra stobom kao neki ping pong ...

stvari o kojima ti pricas nemaju ama bas nikakvog dokaza vec su to ljudi koji su zeljeli zaraditi novac na naivcima ( npr.pantelija ) lansirali svakojake pricice o vanzemaljcima, reptilima itd samo da bi ugrabili pare a ti tako naivna ovcica pusis takve price .... zato sva sreca imamo ljude u svijetu koji to sve proucavaju te teorije zavjere i raskrinkavaju ih bez beda ....

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 1:58 pm 
isključen/a

Pantelija;
Citat:

PITANJE SAMO ČIJE SVESTI? MNOGI MISLE DA SU "STRAŠNO" PAMETNI (PA SVE OSTALE NIPODAŠTAVAJU) JER SU VIDELI (3 PUTA) NLO, A ŠTA ĆEMO SA ONIMA KOJI SU VIDELI 4 I VIŠE PUTA. JESU LI ONI JOŠ "PAMETNIJI"
KUKU NAMA ŠTO NISMO VIDELI NI JEDAN!

SAMO PITAM?

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 2:14 pm 
Moderator

Jao,jao...opet neke empatije.... #-o

Citiuse mi smo ti ovdje svi pobjegli iz tih mentalnih okova, ovaj...ustanova. Svojim očima si vidjeo kakvih ima tamo pa te je to ''viđenje'' tako pogodilo.Vidim skontao si da smo mi isti kao ljudaci u ustanovi Vrapce. Bravo.Mada malčice se razlikujemo od njih...mi mislimo da smo umakli mentalnim okovima, ovaj ustanovama.Dobro kako ko, neko jeste, neko još nije ili misli da jeste... svašta tu ima :mrgreen:

Što se tiče gljiva...Ne da smo se najeli gljiva (šta bi drugo ludaci radili :roll: ), nego smo postali gljive, e to ti je najluđe od svega. Znači, ti pričaš sa gljivama. Dobro ima i bukvi.Evo ja sam bukva :mrgreen: .Pa ima tu raznih biljčica. Ne znam šta je Pantelija :-k , možda je suncokret, mislim čovjek voli sunglajzing :love3: ? Aha Pantelija dohakao sam ti ! Sad znam šta si! Pantelija je suncokret, pantelija je suncokret, nananana :mrgreen:

slika

Kao predstavnici bilja koje (misli da ) je pobjeglo iz mentalnih okova, ovaj ustanova, mi smo manje-više svjesni postojanja nekih tamo guštera to ide prirodno jer jedu nam latice, lišće i grančice pa osjetimo.A nije lijepo to što rade, znaš.

evo ti malo cvijeća Citiuse, ne grize a nema ni snajper...

:love9: :love12:

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 2:20 pm 
isključen/a

Citius;
Citat:
stvari o kojima ti pricas nemaju ama bas nikakvog dokaza vec su to ljudi koji su zeljeli zaraditi novac na naivcima ( npr.pantelija ) lansirali svakojake pricice o vanzemaljcima, reptilima itd samo da bi ugrabili pare a ti tako naivna ovcica pusis takve price .... zato sva sreca imamo ljude u svijetu koji to sve proucavaju te teorije zavjere i raskrinkavaju ih bez beda ....

Drugar; nemoj da te razni tekstovi pokolebaju u tvome traganju (ako si krenuo) jer i tekstovi od, nazovimo ih, "pametnjakovića" možda imaju zadatak da te skrenu sa puta koji si odabrao. Ne savjetujem ti ništa, samo pokušavam da ti pomognem (jer imam potrebu) da ne dozvoliš da te prekinu u tvome učenju. Svako je odabrao način kako će se manifestovati u ovoj stvarnosti. Zato kreiraj sam svoj realitet i ne dozvoli da ti ga drugi kreiraju tako što će te izazvati da se sa njihovim egom rveš. Živi svoj život i uživaj u njegovoj ljepoti, a njima ostavi da se sami rvu sa "reptilima". Odaberi sam svoj put. Evo nešto od Štajnera;

U vezi s tajnoznanstvenim izlaganjem često se može čuti prigovor: tajna znanost ne dokazuje to što iznosi nego samo ustanovljuje pojedine činjenice. Oni koji tako misle nisu shvatili ta izlaganja. Teži se za tim da se pusti dalje razvijati ono što se u duši razvilo zahvaljujući znanju o prirodi te da se razvija onako kako to odgovara vlastitome biću, imajući na umu da se prilikom ovakvog razvijanja duša suočava s nadosjetilnim činjenicama. Pritom se pretpostavlja da se svaki čitatelj koji se umije udubiti u ove sadržaje nužno suočava s ovim činjenicama.

Pod određenim uvjetima čovjek pada čak u očaj ako gubi nadu da će mu se objaviti skriveni svijet. Ta smrt i taj očaj u njihovim najrazličitijim oblicima ujedno su unutarnji duševni protivnici tajnoznanstvene težnje. Oni se javljaju kada sahne čovjekova unutarnja snaga. Da bi je uopće zadobio, svu mu snagu života treba privesti izvana. Tada svojim osjetilima opaža stvari, bića i događanja i raščlanjuje ih svojim razumom. Oni mu pričinjaju radost i bol; navode ga na djelatnost za koju je sposoban. To može trajati izvjesno vrijeme, ali jednom će morati doći do točke na kojoj će unutarnje početi odumirati.

Ovo nije tvrdnja koja potječe iz osobnog iskustva pojedinca nego je nešto što proizlazi iz nepristranog promatranja cjelokupnog ljudskog života. A to što spašava od iscrpljivanja je ono skriveno što prebiva u dubini svih stvari. Presahne li u čovjeku snaga da se spusti u ove dubine da bi iz njih uzmogao crpsti uvijek nove snage života, neće ga naposljetku više ni vanjske stvari poticati na život.

Postoji put na kojemu čovjek dolazi do uvida da nanosi štetu čitavome svijetu i svim bićima ako na ispravan način ne razvija svoje snage. Opustoši li čovjek svoj život time što gubi vezu s nadosjetilnim svijetom, u svojoj nutrini ne razara samo nešto što ga propadajući
naposljetku vodi u očaj, nego svojom slabošću stvara prepreku za razvoj cijeloga svijeta u kojemu živi.

Pozdrav.

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 3:57 pm 
Član foruma

Citius je napisao/la:
gle ja sam vidjeo nesto puno jace od NLO-a ... vidio sam bolnicu Vrapce tamo gdje ludjaci idu , tamo sam vidio tito-a , napoleona , hitlera , hobite , vilenjake itd ... tamo bi se ti dobro uklopio ....

Nisi trebao ni da izlaziš iz Vrapčeta

Citius je napisao/la:
kuzis da si ti to vidio kaj sam ja vidio onda nebi ovako prico o nekim retardiranim maloumnim reptilima koji su ti vec dovoljno zamutili svijest i oteli ti dio mozga zaduzen za kriticko razmisljanje ...

Ako su mi to uradili, onda postoje, ne?

Citius je napisao/la:
kad malo bolje promislim , brijem da si ti zapravo neki reptil koji je tu doso nam davat dezinformacije o okolini u kojoj zivimo ....

Sad sam ja reptil koji ne postoji #-o

Citius je napisao/la:
ja kad se napljugam , imam halove i vidim kako se citavi vrt moj pretvara u zmije , dali to onda znaci da je to istina kaj ja vidim ???

Ja ne pljugam.

Citius je napisao/la:
um se igra stobom kao neki ping pong ...

To sam uvideo odavno, i zato je ta igra prestala za mene. A za tebe?

Citius je napisao/la:
tvari o kojima ti pricas nemaju ama bas nikakvog dokaza vec su to ljudi koji su zeljeli zaraditi novac na naivcima ( npr.pantelija ) lansirali svakojake pricice o vanzemaljcima, reptilima itd samo da bi ugrabili pare

Od mene nisu dobili ni kinte.
Niti ja šta prodajem.

Citius je napisao/la:
zato sva sreca imamo ljude u svijetu koji to sve proucavaju te teorije zavjere i raskrinkavaju ih bez beda ....

A ti si zato na ovom forumu, da raskrinkavaš naše zavere :evil:

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 4:59 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:

Od Davida Ickea sam cuo neke zanimljive ideje (kontrola masa, propaganda itd) koje su me naterale na dalje razmisljanje i istrazivanje na tu temu. Medjutim, stvarno ne vidim bilo kakav dokaz ili bilo sta drugo sto bi me moglo uveriti da reptili postoje. Verujem da postoji globalna kontrola covecanstva, od strane malog broja drugih ljudi i to je to. Ne mislim da je raspodela moci izmedju porodica i na nacin koji on zastupa. Sve ostalo su za mene price...

Kazes da si video NLO, recimo da jesi. E sad kako si stigao od njih do reptila to mi nije jasno.
Kao prvo, nemas dokaz niti da reptili postoje niti si ih video, niti si siguran da si video NLO. Ti samo verujes da sve to postoji. A razlika izmedju verovanja i znanja je velika.

Znaci ti verujes u jedno, ja u drugo i na kraju pricas kako se meni kao serviraju neki filmovi i tako dalje.
To je i jedina stvar koja mi ne se ne svidja: tvoj stav da ubedjujes ljude u nesto, a pri tom nisi siguran u to sto pricas.

Znaci sve ovo o cemu ti pricas je skup tvojih verovanja, nikako znanja.

I jos oko oko Ickea: ako je on izneo neke smislene stvari (to ne znaci da su one istinite), pa na njih napakovao drugu teoriju to opet nije nikakav konkretan dokaz.

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 6:39 pm 
Član foruma

The Day The Earth Stood Still (2008)
http://www.youtube.com/watch?v=A_bNDv0-ZrU
Fora film

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 7:27 pm 
Član foruma

en1di0n je napisao/la:
The Day The Earth Stood Still (2008)

I meni jako dobar,po meni suština filma govori da smo odgovorni sami za sebe i teško da će se naći netko ko će nas spasiti od nas samih.
Možda je moje mišljenje malo subjektivno,jer je i to moj općeniti stav.

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 7:51 pm 
Član foruma

kokoloko je napisao/la:
Znaci sve ovo o cemu ti pricas je skup tvojih verovanja, nikako znanja.
I jos oko oko Ickea: ako je on izneo neke smislene stvari (to ne znaci da su one istinite), pa na njih napakovao drugu teoriju to opet nije nikakav konkretan dokaz.

Ne bi trebalo da mi objašnajvaš šta sam video i da me ubeđuješ da sam to uobrazio.
Ovde sam rekao o tome šta sam imao:
http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i ... eptili.htm

Ajk je izneo dovoljno dokaza o reptilima, i bez njega ima ih više nego dovoljno u celom svetu i kroz celu istoriju.
Tu su i drugi svedoci (Kuper, Šnajder), koji su radili u tim bazama i videli ih.
Jedino je psihološka blokada u ljudima ta koja im onemogućava da ih vide i prepoznaju.
U tome se i sastoji manipulacija umom.
Ti je svojm stavom samo potvrđuješ i braniš.

Pritom ti nedostaje logike i za druge očigledne stvari.
Ako je dokazano da jedna ista krvna linija vlada vekovima, zar bi to mogla bez logističke podrške odozgo, on strane onih koji imaju kosmičku tehnologiju?
Da ne pominjem brojne građevine i druga dela (kalendare, astronomska znanja...) koje nije bilo moguće napraviti sa znanjem i tehnologijom koja je poostojala na zemlji.
Ako tome dodaš davno dokazane i celom svetu dobro poznate krvne rituale tih istih familija, onda bez reptila cela slika ispada prazna. Da njih nema, zašto bi radili satanističke rituale?
Naravno, ljludi su spremi na svakojake odgovore, (Zato što su satanisti!) samo da ne vide ono što je očigledno.

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 9:09 pm 
Početnik

ja sam se bas uzeleo starih dana(ma i inisam al neka ostane).tada sam i mogao da pogledam neki film i da uzivam a sada je to stvarno retkost.sve mi je gluplje od glupljega.
nije razlog taj sto se sada snimaju tj. reklamiraju samo glupi filmovi vec i oni koji su mi pre bili dobri sada nisu jer potpuno drugacije gledam na stvari.
npr. ovaj film "kad je zemlja zakocila,stala,prestala rotirati ili kako god da su preveli" mi je totalna glupost.rekao bih i zasto al necu zbog onih koji ga nisu pogledali.
a zasto (nije ni bitno samo zelim da filosofiram)) se vi prepirete oko reptila i sl.nije problem i da postoje i da ne postoje vec sta neko radi da promeni stvari.
ja licno u sve verujem i ne verujem u nista,prosto sumljam u sve pa ako cujem neko dobro objasnjenje prihvatim ga trenutno ali nicega se ne drzim kao pijanac plota(ili sada ograde ili cega god ima u blizini,mada nisam bas siguran koliko je jak stisak pijanca pa to i nije bas dobro poredjenje)

ako je neko video letece tanjire pa sta onda?zar stvarno mislite da ste upuceni u sve tehnoloske tajne da znate sta je sve covek napravio?zasto bi to morali biti vanzemaljci a ne ljudi?
a sad se setih gledao sam jedan film skoro neso kao"ja i bog" nemam pojma o coveku koji je izdao knjigu "ja i bog" ili tako nesto i svi lude za njim traze mu savete i slicno,
uglavnom film je holivudska komedija ali barem sam se nasmejao na pocetku kada on....spoiler pogledajte pocetak ovog filma koji nisam siguran kako se zove ostatak slobodno preskocite

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 9:09 pm 
Početnik

posovao sam istu poruku slucajno dva puta pa sad pisem ovo umesto teksta jer ne znam kako da je obrisem.
a nisam ja kriv zbunjuju me ova stvorenja zuta sa leve strane sve se nesto migolje
da dodam i nesto korisno ovde imate filmove http://www.movie-forumz.org/
imate i ovde http://www.watch-movies-links.net/users/no3225/
a ovde odlican izbor serija sve lepo slozeno i tako
http://www.cucirca.com/2008/06/13/watch-weeds-online/

Zadnja izmjena: propeler; sri sep 09, 2009 9:39 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 9:20 pm 
Član foruma

@Pantelija

OK, ti se drzis tvojih a ja mojih stavova i mislim da nema potrebe da dalje raspravljamo ovde u temi linkovi i literatura i idemo u off-topic.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 114  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.