Pantelija je napisao/la:
kokoloko je napisao/la:
Sto se tice reptila i cele teorije iza njih, ja u to ne verujem. Na primer, volim da cujem ponesto od Davida Icke-a, zato sto ima neka dobra zapazanja, ali reptile i ostalo... sve mi to ne pije vodu. Samim tim, ne vidim film kao popularizaciju reptila, hibrida i invazije.
Onda je ovo film za tebe, jer si od onih koji ne vide ono u šta gledaju, a prihvataju ono što im se servira.
Da si video NLO (tri puta kao ja) onda bi drugačije razmišljao o reptilima. Ne bi ni "verovao" ni "neverovao" u njih, nego bi znao da gore ima svašta.
Takođe bi bio logičniji oko Ajka. Ako je on izneo vrlo smilsene stvari u vezi vlasti, zavere i istorije, zašto bi bio tako blesav da priča neke nebuloze o reptilima. Da si logičniji, zapitao bi se da ti možda ne znaš dovoljno. Da se možda previše držiš svojih verovanja i neverovanja umesto informacija.
gle ja sam vidjeo nesto puno jace od NLO-a ... vidio sam bolnicu Vrapce tamo gdje ludjaci idu , tamo sam vidio tito-a , napoleona , hitlera , hobite , vilenjake itd ... tamo bi se ti dobro uklopio ....
kuzis da si ti to vidio kaj sam ja vidio onda nebi ovako prico o nekim retardiranim maloumnim reptilima koji su ti vec dovoljno zamutili svijest i oteli ti dio mozga zaduzen za kriticko razmisljanje ...
ti si kao jedna ovca koja se jednog dana odvojila od stada i pocela lutati naokolo , pa je naisla na neke lude gljive i to si pasala pa si sada poceo brijati kako ti znas sve ...
jao sta radi ovaj kapitalizam od ljudiju , otudji ih od zivota a ti si mi ovak cisti primjer za to ... decko moj tebe treba vratiti u realnost i izbaviti te od iluzije u kojoj trenutno zivis ...
kaj rade ti nlo-i uopce ? kaj lete iznad zemlje i malo se zajebavaju a ? gle vidio sam i ja par njih pa sam si odmah otiso po snajper da ih skinem pa sam nedugo zatim saznao da su to zapravo bili meteoroloski baloni a ne nlo-i ....
kad malo bolje promislim , brijem da si ti zapravo neki reptil koji je tu doso nam davat dezinformacije o okolini u kojoj zivimo ....
ja kad se napljugam , imam halove i vidim kako se citavi vrt moj pretvara u zmije , dali to onda znaci da je to istina kaj ja vidim ???
ti si jedna obicna zrtva sistema i svog vlastitog uma .... um se igra stobom kao neki ping pong ...
stvari o kojima ti pricas nemaju ama bas nikakvog dokaza vec su to ljudi koji su zeljeli zaraditi novac na naivcima ( npr.pantelija ) lansirali svakojake pricice o vanzemaljcima, reptilima itd samo da bi ugrabili pare a ti tako naivna ovcica pusis takve price .... zato sva sreca imamo ljude u svijetu koji to sve proucavaju te teorije zavjere i raskrinkavaju ih bez beda ....