Citat:
Pozdrav svima,
Zapazio sam da puno vas printuje ili cita knjige u pdf formatu preko kompa. I ja sam to radio, sve dok jedan dan nisam odkrio ebook reader!!! Kupio sam ga nekih 20 tak dana unazad i radi kao hepek

! Najbolja stvar koju sam kupio u poslednjh 5 god (uz water destilator:)). Mozes uploadovati nekih 300-400 knjiga u maltene svim formatima i opusteno citati gdje god se nadjes. Ja sam narucio Sony-jev, nekako mi je bio ok, ali ima i jeftinijih na trzistu.
Uglavnom jako, jako, jako koristna stvar za ljude koji malo manje kupuju po tradicionalnim knjizarama!!
Pozz
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listin ... ition=used
Vidim, jako je jeftin - pisljivih 175 britanskih funti ili, odokativno, dva put toliko evra !!! Pa, za tu cenu, kupis 3 mala notebooka, svaki sa po giga rama, hardom od 200 gb... S jednim od njih mozes i u fotelju, stavis u njega stostruko vise knjiga, a mozes odgledati i neki film, cak i biti online, ako imas wireless internet..

))) Drugi stavis u kupatilo, da ne nosis ovaj prvi, pa dok govno za govnetom nizes - citanjem se kulturno uzdizes !!

Treci mozes, recimo, u spavacu - cisto da ne bi pomerao ona prva dva..

)) Ko ce da nosi 300 grama plastike...!!!???
Ako neko nadje, ebook citac za nekih 20tak do 50tak evra, sto bi trebala biti realna cena, neka postuje link. Bicu medju prvima na listi kupaca.