i ja sam tu knjigu bio posudio, ali mi je malo bila dosadna

pa sam samo nešto sitno pročitao - i da, nisam našao ništa o sivima, reptilima i ostalim pajdašima, možda se spominju u nekim kasnijim seansama, možda ne.
osobno mi je ful smješno kad se ekipa po forumima svađa čija su viša sebstva prava i u pravu, a čija mazanje oči od strane CIA-e, reptila, kurca-palca.
meni je više zanimljivije ta raznolikost istina koja se prenose iz tih rituala i seansi, možda nam to govori nešto o našoj stvarnosti. nešto tipa spajanje sa kaotičnom podsvjesću duha koja je sama po sebi bezlična pa se prezentiraju tisuće mogućih stvarnosti i scenarija. tipa kao da samog sebe pitaš šta želiš od života i onda ti jedan odjeljak tvoje podsvijesti kaže da želiš biti slavni gitarist, drugi bogati biznismen, treći da budeš slikar amater, četvrti da budeš slavni boksač i so on, so on... onda se pitaš što je od toga istina, a zapravo je sve istina samo ovisi u kojem si raspoloženju a krajnja istina je da želiš baš SVE od toga biti (ali ne možeš).
neki od članova na forumu su poklonici Ra materija, tamo se isto spominje neka orion grupa koja tlači zemlju ali se ne spominju reptili, tako da sve je to dosta slično a dosta različito, ko će ga znat...