Sada je: pet maj 16, 2025 10:28 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 114  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Filmovi i video
PostPostano: uto jul 12, 2011 11:10 pm 
Član foruma

evoMedoma je napisao/la:
nevjerojatno kako ove teme su jaki okidaci i pokazuje da smo svi jos uvijek manipulirani i programirani, dakle oni se i dalje smiju, a mi ponosni na sebe i sve teorije zavjere su nam poznate a od buđenja ni b jel svatko ima svoju istinu ili je ovo samo diskusija i razgovor a ne okidaci hm...i jedno i drugo ....

ma koji su to "oni" ljudi???? sta vam je vise, ne postoje oni i mi, sve je jedno, sami kreiramo svoju realnost. "oni" su samo fizicka manifestacija straha koju mi sami stvaramo. prestanite govorit o "njima", sami odgovaramo za svoje postupke, najlakse je kriviti "njih" i "one" za lose stvari, a sve pozitivne stvari smo kao mi uradili. sve je jedno, probudite se vise, jebo vas vas strah i mrznja prema "njima" i "onima", budjenje o kojem svi ovde govore ne dolazi iz mrznje vec iz ljubavi.

Vrh

PostPostano: sri jul 13, 2011 7:11 am 
Član foruma

Source Code (2011)

Kod:
720p MP4 BRRip x264
http://bitsnoop.com/source-code-2011-720p-mp4-brrip-x26-q27437134.html

Attachment/i:
Source Code (2011).zip [25.89 KiB]
Preuzeto 129 put/a.

PostPostano: sri jul 13, 2011 8:13 am 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
evoMedoma je napisao/la:
nevjerojatno kako ove teme su jaki okidaci i pokazuje da smo svi jos uvijek manipulirani i programirani, dakle oni se i dalje smiju, a mi ponosni na sebe i sve teorije zavjere su nam poznate a od buđenja ni b jel svatko ima svoju istinu ili je ovo samo diskusija i razgovor a ne okidaci hm...i jedno i drugo ....

ma koji su to "oni" ljudi???? sta vam je vise, ne postoje oni i mi, sve je jedno, sami kreiramo svoju realnost. "oni" su samo fizicka manifestacija straha koju mi sami stvaramo. prestanite govorit o "njima", sami odgovaramo za svoje postupke, najlakse je kriviti "njih" i "one" za lose stvari, a sve pozitivne stvari smo kao mi uradili. sve je jedno, probudite se vise, jebo vas vas strah i mrznja prema "njima" i "onima", budjenje o kojem svi ovde govore ne dolazi iz mrznje vec iz ljubavi.

=D> =D> =D>

Vrh

PostPostano: sri jul 13, 2011 11:13 am 
Član foruma

Svo ovo prepiranje oko dokaza, ko je kriv, a ko ne je potpuno nebitno. U mom slučaju, ne kažem da je pravilan za sve, ali meni jeste, trudim se uvek da se upitam, kad nešto radim, kako to mene poboljšava. Svaka rasprava, pogotovo ovako uzaludna, ne čini dobro, ne vodi nikuda, samo frustraciji i lošim vibracijama.

Ovde se 99% posto ljudi ovde se slaže da su svi ratovi izmanipulisani, i u ratu postoje samo žrtve. Svako ko učestvuje puškom u ratu, je kriv, bilo da je ubio ili ne. Bitno je znati da je izmanipulisano, i to je to. Ako se uvučueš dublje u tu priču, i sam postaješ manipulisan, a znamo kuda to uvek vodi.

Vrh

PostPostano: sub jul 16, 2011 2:46 pm 
Član foruma

Sanctum (2011)

Kod:
Sanctum 2011 720p BRRip x264
http://thepiratebay.org/torrent/6452007/Sanctum_2011_720p_BRRip_x264_Illidan91

Attachment/i:
Sanctum (2011).zip [26.39 KiB]
Preuzeto 127 put/a.

PostPostano: sub jul 16, 2011 8:45 pm 
Član foruma

slika
Pogledajte ovaj 11 min fantasy film o metafizici zove se

In the Fall of Gravity
http://vimeo.com/12339283

Vrh

PostPostano: ned jul 17, 2011 7:38 am 
Član foruma

Annunaki je napisao/la:
Pogledajte ovaj 11 min fantasy film o metafizici zove se
In the Fall of Gravity
http://vimeo.com/12339283

To su naučne gluposti.
Gravitacija ja elektrostatički fenomen.

Vrh

PostPostano: uto jul 19, 2011 6:02 pm 
Član foruma

Contagion [2011]
http://www.imdb.com/title/tt1598778/

Trailer:

medijska priprema za bio-tehnoloski stvoreni virus
(glumacka postava par excellence uz upozorenje potencijalnog "pranja mozga")

Vrh

PostPostano: sri jul 20, 2011 12:22 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: sri jul 20, 2011 8:12 pm 
Član foruma

Pogledah Source Code. Prosjecan film. Nisam ni ocekivala vise.
Slicne se operacije i provode. Isto tako The Adjustment Bureau, malo dosadniji film.
Ne znam vjerovatno jer sam se nagledala filmova na slicnu temu, koji su bili puno bolji.

Ali u zadnjih par godinama strasno "deru" po ovakvim temama.

Vrh

PostPostano: sri jul 20, 2011 8:15 pm 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
evoMedoma je napisao/la:

jako dobro napisano. trebalo bi samo sirit ljubav i pozitivnu energiju. to je velik izazov ponekad.

Vrh

PostPostano: pet jul 22, 2011 10:07 am 
Početnik

Milan Vidojević - Demistifikacija lažne istorije - Iluminati 666

http://vimeo.com/26564309

Milan Vidojević - Demistifikacija lažne istorije - Iluminati 666

Milan Vidojević predstavlja svoju novu knjigu "Iluminati 666" i govori o demistifikaciji svesno stvorene lažne istorije i onih koji navodno vladaju svetom. Emisija "Pitanja i odgovori", voditelj Olivera Miletović, TV Palma plus, 16. jul 2011.

Vrh

PostPostano: pet jul 22, 2011 10:30 am 
Početnik

Tajna Istorija Jezuita

http://hotfile.com/dl/122357625/28785a4 ... a.pdf.html

Bestseler odbeglog Jezuite Edmonda Parisa iz 1975

Vrh

PostPostano: pet jul 22, 2011 4:27 pm 
Član foruma

Prvi film koji javno razotkriva seksualne misterije Istoka i Zapada i govori o izvornoj bijeloj tantri kakvu naučava Veliko Bijelo Bratstvo, kojeg čine Majstori mudrosti zaduženi za duhovni razvoj čovječanstva.

Ovaj film govori o tome da se u drevnim seksualnim misterijima kriju zajednički korijeni kršćanstva, judaizma, budizma i hinduizma i da ovi misteriji predstavljaju univerzalnu prareligiju čitavog čovječanstva iz koje su nikle sve duhovne tradicije svijeta; o tome da su ovi seksualni misteriji poznati na Zapadu kao alkemija, koja predstavlja isto što i tantra na Istoku; o duhovnom putu bogospoznaje kroz seksualne misterije gnostičkog kršćanstva; o ezoterijskom kršćanstvu ili tajnom učenju Isusa Krista, skrivenom u simboličkim pričama u Bibliji; o svetosti braka i spolnog čina; razotkriva da je Biblija knjiga o alkemiji i da alkemija ne znači pretvorbu metala u zlato nego olovo ega u zlato Duha; da prava alkemija zapravo predstavlja transmutaciju seksualnih sila koja se postiže u spolnom odnosu; da je Isus imao ženu i da je upravo sa tom tehnikom transmutacije postigao uskrsnuće fizičkog tijela; o uzroku čovjekovog pada i načinu kako da se ponovno vrati u Raj; o načinu rastvaranja ega, tehnici „bezgrešnog začeća", o misterijima Kozmičkog Krista, o nevidljivoj anatomiji ljudskog tijela, uzrocima patnje i njenom ukidanju putem revolucije svijesti.

Ovdje je opisan tajno ezoterijsko učenje koje su drevni kabalisti i gnostici čuvali vijekovima, i koje se preko srednjevjekovnih alkemičara i ezoterijskih redova poput rozenkrojcera prenijelo do naših dana. U njemu seksualni čin predstavlja najsvetiji sakrament. U ovom filmu je vrlo jasno objašnjena duhovna tematika koja je u „Da Vincijevom kodu" tek blago naznačena.
Iz sadržaja: tajno učenje Isusa i Mojsija; tehnika "bezgrešnog začeća"; porijeklo ljudske vrste; razotkriven Misterij Adama i Eve; pravi uzrok čovjekovog "pada"; Kundalini; istina o simbolici "zabranjenog voća"; put povratka u Raj; seksualnost u Bibliji; vrste tantre itd.

Ovaj film predstavlja rijetku priliku da naučimo nešto o skrivenim potencijalima intimnog odnosa muškarca i žene. U njemu je razotkriveno ezoterijsko učenje na kojem su utemeljene sve velike svjetske religije. U njemu je razotkrivena Velika arkana, mistična tajna prošlih stoljeća, istinsko srce svih duhovnih tradicija, izvorno Kristovo učenje, autentična nauka o buđenju svijesti i oslobođenju Duše od patnje.

Vrh

PostPostano: pet jul 22, 2011 10:42 pm 
Član foruma

Ovih dana citam knjigu Izvorni koptski tekstovi i u njoj je polni odnos negativno okarakterisan,samo ako se mora za produziti vrstu.U knjizi imaju tekstovi koji nisu samo hriscanski nego i Zidovski.Imam knjigu u PDF-u ali neznam je postaviti. :( Nisam bas nesto visila na forumima osim ovom.Imam i Knjiga svetih tajni enohovih-gnosticka nastala u 2.vjeku p.h. ali je na cirilici,isto je kao i prethodna u PDF-u.volim procitati nesto staro a ne samo od savremenih ucitelja gnostike.

Vrh

PostPostano: pet jul 22, 2011 10:50 pm 
Član foruma

Izvinjavam se ja o knjigama na temi o filmovima :?

Vrh

PostPostano: sub jul 23, 2011 6:22 pm 
Početnik

Tajna iza tajnih društava

http://youtu.be/d697aKcbmZ8

Mnogo toga je napisаno o tаjnim društvimа i postoje brojne špekulаcije o tome koje sile ih kontrolišu. Prirodа tаjnosti je takva dа stvаrnа vlast izа ovih sila ostаne uprаvo to - tаjnа. U ovom predаvаnju, jаsni dokаzi su izneti dа pokаžu ko zаistа stoji izа prestola zemаljske moći. Profesor Volter Fajt iznosi detaljno istraženo poreklo najmoćnijih tajnih društava kao što su: Jezuiti, Iluminati, Masoni, Lobanja i kosti, Vitezovi Kolumba, Malteški Vitezovi... Potpuni mozaik ovih društava povezan je u celinu uz pomoć najbolje proročke knjige ikada napisane i date ljudskom rodu: Knjige Otkrivenja. Ona nam jedina daje jasan i logičan odgovor ko sedi na tronu i upravlja ovim društvima. Ovo su saznanja koja ne smete propustiti. Toplo preporučujemo. Predavanje je snimljeno 2004 godine u Alberti.

Vrh

PostPostano: pon jul 25, 2011 7:10 pm 
Početnik

Ancient Futures - Learning from Ladakh

http://video.google.com/videoplay?docid ... 9183318053

Izvrstan dokumentarac koji govori o tome kako je "zapadni način života" u roku od samo 8 godina potpuno devastirao još jednu savršenu tzv. primitivnu zajednicu na Zemlji. Osim toga prikazuje moć zajedništva i suradnje, lakoću života u manjim zajednicama, te važnost samodostatnosti i lokalne ekonomije.

Vrh

PostPostano: pet jul 29, 2011 2:28 am 
Član foruma

Vrh

PostPostano: pet jul 29, 2011 12:24 pm 
Član foruma

Some information about "The Nobody"...

"Something BIG is coming"

:love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 114  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.