Sada je: čet maj 15, 2025 12:05 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2257 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 113  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri mar 30, 2005 11:12 am 
Član foruma

Nedavno je o tome pisalo čak i u lokalnim dnevnim novinama.

Možda ima nekakve veze :

http://english.pravda.ru/science/19/94/ ... iment.html

P.S. A ovi chemtrailsi su opet počeli. Tragovi preko cijelog neba. A u zadnje vrijeme vidjeh i da se raspadaju na jedan novi i čudan način.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 30, 2005 12:31 pm 
Administrator

OP,

taj tekst je pod temom Talas, ovdje:

http://www.galaksija.com/forum/viewtopi ... sc&start=0

Baphomet,

Ovdje su preko, petka, subote i nedjelje raspršivali po cijeli dan i noć. Tada je i najviše ljudi bilo napolju, jer je bio uskrs.

Interesantno da niko ne primjeti da se nešto čudno dešava, mada su i po tri aviona išli jedan za drugim?! Čini se da dosta ljudi pati od glavobolje i simptoma gripe.

Ukoliko nekome pokušaš indirektno skrenuti pažnju na ove čudne «nebeske aktivnosti», čovjek obično samo odmahne glavom i kao da odmah zaboravi na to? Nevjerovatno!

Imam utisak da ću se uskoro pozabaviti malo više orgonskim topovima, jer ovo već prevršava svaku mjeru.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 30, 2005 1:27 pm 
Član foruma

Upravo tako, prvo je bila zaraza Norwalk virusom zbog koje su zabranili posjete u bolnici, nakon toga je bila epidemija nekakve viroze koju su imali skoro svi koje poznajem (neke škole nisu čak i radili zbog manjka učenika), nakon toga je došla gripa i sada opet upozoravaju na nadolazeće viroze.

A sve to u zadnjih nekoliko mjeseci tj. poklopilo se sa "oprašivanjem".

I ja razmišljam o orgonskom topu no upravo su moje aktivnosti u "opažanjima" i moje aktivnije bavljenje duhovnim životom prouzročile gomilu sasvim zemaljskih problema. Nije to ništa novo, svaki put kada se čovjek "duhovno" aktivira odmah na njega nahrupi gomila problema koja sprečavaju svaki daljnji rad. Zanimljivo je stvar što uvijek postoji izlaz iz tih problema koiji se neočekivano pojavljuje, svako to može protumačiti na svoj način.

Barem je to kod mene slučaj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 30, 2005 1:53 pm 
Administrator

Radi se o dejstvu "Generalnog Zakona".

(Gnostika)

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 30, 2005 2:25 pm 
Član foruma

Citat:
Nije to ništa novo, svaki put kada se èovjek "duhovno" aktivira odmah na njega nahrupi gomila problema koja spreèavaju svaki daljnji rad. Zanimljivo je stvar što uvijek postoji izlaz iz tih problema koiji se neoèekivano pojavljuje, svako to može protumaèiti na svoj naèin.

Da, to je veoma interesantno cak i za ne-povjerovati.
Ja sam u zadnje vrijeme imao nemogucih problema za koja nisam ni sanjao nikada da ce mi se desiti, i na pocetku me je bilo jednostavno strah (ne klasicni strah), nego jednostavno muka od svega. Zelio sam jednostavno da prestanem sa citanjem i sa literaturom, osjecao sam da ce mi biti lakse (i bilo je), ali sam zelio da saznam jos vise, ne neki drugi dio mene, nego jednostavno JA. Sada je vec drugacije, imam probleme koji uopste nisu problemi, jednostavno nestaju i ide sve veoma lahko.
Da li je to samo moja luda glava ili je nesto drugo u pitanju ne znam, ali je dobar osjecaj kada covjek sve manje osjeca STRAH od "necega".

Jedan talijanski pjesnik rekao je: “Živimo u jednom blijesku svjetlosti. Dođe večer i zauvijek je noć.” Samo jedan blijesak, a mi ga uništimo. Uništimo ga sa svojim strahovima, svojim brigama, svojim opterećenjima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 30, 2005 10:42 pm 
Administrator

Da, i mene su prije mučili neki strahovi... sad definitivno mogu reći - gotovo je s time. Nebi ni znao da to nisam doživio - kad se rješite svih strahova, onda svijest raste eksponencijalnom brzinom !!! Definitivno !!!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 31, 2005 7:22 am 
Član foruma

Strahovi nemaju nikakve veze sa ovime što govorim. Njih ionako uvijek ima i teško ih se riješiti.

Govorim o drugim svakodnevnim stvarima kao npr. nagli financijski problemi, emotivni problemi, fizički problemi....jednostavno, u tom trenutku navale u velikom broju kako bi ti um skrenuli sa stvari na kojima radiš.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 31, 2005 9:56 am 
Član foruma

Citat:
Govorim o drugim svakodnevnim stvarima kao npr. nagli financijski problemi, emotivni problemi, fizièki problemi....jednostavno, u tom trenutku navale u velikom broju kako bi ti um skrenuli sa stvari na kojima radiš..

Naravno na to sam mislio i ja, ne klasicni strah, nego jednostavno ti dodje muka od nekih stvari koje ti se desavaju.
Imam osjecaj da se te stvari desavaju bas zbog tog da bi covjeka jednostavno maknuli sa puta kojim je krenuo i kojim ide.
Ali kada covjek i na takve probleme gleda pozitivno, stvari i dogacaji krenu sasvim drugim tokom.

Zadnja izmjena: Baron; čet mar 31, 2005 10:03 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 31, 2005 9:57 am 
Član foruma

Baphomet je napisao/la:
Strahovi nemaju nikakve veze sa ovime što govorim. Njih ionako uvijek ima i teško ih se riješiti.

Govorim o drugim svakodnevnim stvarima kao npr. nagli financijski problemi, emotivni problemi, fizički problemi....jednostavno, u tom trenutku navale u velikom broju kako bi ti um skrenuli sa stvari na kojima radiš.

Moje verzija je drukcija.

Kako se pocnes baviti necim duhovnim tvoja energija raste a samim time i nivo svijesti.

Buduci je energija u svemiru kvantizirana tj skokovi istinski i duhovni se odvijaju po principu stepenica te da bi zbilja napravio skok prema jednom visem stanju suocavas se sa svim problemima koji su te svojevremeno i spustili na taj nizi nivo.

To je moglo biti prije 1000 godina ili prije 3 mjeseca ono sta je bitno da kad omanes na nekom polju to mozes zaboraviti i naviknuti se ali prije nego sta predes recimo u 3 razred osnovne skole moras poloziti sve predmente iz drugoga dakle u procesu vracanja natrag sigurno ces naici na te problem ponovo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 31, 2005 2:12 pm 
Član foruma

Organski portal osobno je napisao/la:
Moje verzija je drukcija.

Pa i nije baš :)

Meni izgleda jako slična osim što si ti to malo "razradio" dok ja još tražim teoriju koja bi adekvatno objasnila tu praksu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 31, 2005 3:00 pm 
Administrator

A da, moja "verzija" svakodnevnih "problema": i NEMAM IH !!! Sve sam počeo prihvaćati kako jest, pa te "probleme" vidim kao lekcije i izazove koje treba rješiti na svom putu. I znate što?! Puno lakše sad sve prolazim !!! I ne pojavljuju se nepremostivi problemi, tj. oni koji barem tako izgledaju. Sve je moguće. I interaktivno. Čak se dešavaju "čuda"... recimo baš danas - idem kupiti robu za dućan i trebam određene stvari, ali nemam dosta za sve. I k tome još platiti najam za idućih mjesec dana. I tako naručim sve i tako mislim da ću tih nekoliko stotina kuna koje mi fale, zaraditi u nekoj idućoj transakciji, pa ću sve platiti, ali sa doduše malim zaostakom ( platit ću kasnije kad ću imati za sve ). I sad gledam fakturu - i tamo mi NISU stavili cijenu za zadnji artikl, pa su se zeznuli u računu i napravili na manji iznos - taman koliko sad imam - i evo, platio sve odjednom i na vrijeme. Hahaha!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 31, 2005 3:35 pm 
Član foruma

Literatura i Linkovi, ja bih dodao i filmovi.
Znamo svi koliko je filmska produkcija uspjesna.
Prije par dana gledao sam fim koji se u mnogocemu podudara sa mnogim tekstovima koje sam do sada citao o zlu koje vlada danasnjicom.
Film: "HELLBOY", sam gledao tako reci sa zgrazavanjm, jer znam koliko su sami AMERI ZALUDJENI FILMOVIMA, a ni ostali nisu za pohvalit.
Sama radnja je vrlo jednostavna: Djavola odhranjuje covjek i on na kraju spasava svijet od zlih sila, priklanjajuci se covjeku. :?:
Fazon je u tom da ako covjek jednostavno gleda ovaj film i ne misli negativno film izgleda veoma upecatljivo.
Ja mislim da ce mnogi progutati ovaj film kao nesto "lijepo", i vec mozda u glavama imaju sliku kako ih od Apokalipse spasava sam DJAVO
Veoma je interesantno da u tom filmu nije prikazan ni jedan jedini, ma ni najmanji dio erotske scene, ili pak obnazenog tijela.
Jao kako nam je Djavo dobar, jos malo pa ce se poceti i njemu moliti, trazeci spas. Mozda zvuci bez-veze ali ja mislim da ovo nece biti samo ovaj film, (i nije naravno) koji ce sve vise da zle sile mraka koje su nam nametnute odozgo, jednostavno stavi na stranu dobra.
Igra koja je veoma jednostavna, ali za onog tko tone u sve dublji san i koji prihvata sve sto mu se potura ovaj film je ideala.
Sve vise reklama je sa likom Djavola (ZLA) koji jednostavno zasmijava.
U sustini vrlo simpaticno, ali mislim da ovo ima mngo mnogo mracniju pozadinu.
Znam da ce mnogi reci, ma daj film kao film, nista posebno, gledaj to sasvim jednostavno, uz pivu i cigar, par ljutih vec i ne se sikirat, zasmiji se na par scena i to je to.
Jednostavno nisam mogao da gledam tako ovaj film.
A tko stoji iza svega,... Holivudska zido-masonska produkcija, koja zeli na sve moguce nacine da zaslijepi sve moguce na planeti.
Naravno, lik je klasicni crveni djavo iz Biblije koji sebi u ovom filmu otkida rogove da lici na ostale :?: Jao sta nam sve poturaju pod nos a to se tako lahko prihvata, sledeci su filmovi ja mislim reptoidi koji su olicenje svega dobrog na ovom svijetu.
Mnogo, mnogo je Istrahov napisao toga u knjizi "Udarac Ruskih Bogova", sto se podudara sa danasnjicom, kako ju je on nazvao : "Sada mi živimo u periodu kosmičke Ere Riba – epohe totalne laži i totalnih obmana".

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 31, 2005 7:31 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
A da, moja "verzija" svakodnevnih "problema": i NEMAM IH !!!

:)

Baš me zanima šta bi napravio da ti u roku od par dana dođe na naplatu 15000 Kn, uzmu vozačku dozvolu, moraš svjedočiti na sudu (ni kriv ni dužan) preprodavačima droge i otići kod doktora koji pojma nema šta ti je.

8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 31, 2005 11:41 pm 
Administrator

Citat:
Baš me zanima šta bi napravio da ti u roku od par dana dođe na naplatu 15000 Kn, uzmu vozačku dozvolu, moraš svjedočiti na sudu (ni kriv ni dužan) preprodavačima droge i otići kod doktora koji pojma nema šta ti je.

Može mi doć na naplatu i milion Kn, nemam ih niti imovine na sebe. Ono što imam - neka mi i uzmu ako hoće - stare čarape, gaće i stari auto... hehehe - to je moje po papirima. Ostalo nije, pa ti ne mogu uzeti po zakonu. Mogu ako hoće i u zatvor, samo ima kažeš da te još tamo moraju hraniti i oblačiti - a nemaju love ni za benzin u Petrinjskoj policiji... pa u banani su totalno. Sama država nema love ( kojom može raspolagati, odnosno lova ide sad negdje drugdje ). Bilo u novinama prije par dana. Ako treba svjedočiti, ja ništa neznam, ne vidim, ne želim vidjeti... neću nikome služiti kao dokaz protiv njega. Neka i prodaju drogu, to je njihova slobodna volja - a i onih koji je kupuju. Osobno, ja sam zato da se sve legalizira. Tako bi bar država imala od poreza na drogu za benzin... hehehehe!!!
Što se tiče doktora - ne idem k njemu. Dešavaju se mnogima velike promjene i doktori neznaju što im je. Genetske promjene rade svoje, svako ih doživljava na druge načine. A tu su još i ovi chemtrails... tko zna što ti sve može biti od toga. Ludo, sve u svemu. Popij koloidnog srebra, mnogima pomaže u raznim stvarima. Sretno.

A i sve je to bio tvoj izbor, pa si ovo sve možeš shvatiti kao lekcije koje si morao proći i iskusiti. Na kraju krajeva, kontrolni sistem ovo čini i od tvojeg živciranja ovi 4D kreteni crpe ti energiju, a ti se još neznaš zaštititi. Nauči to iz ovih lekcija. Ako trebaš savjet, tu sam - pitaj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 31, 2005 11:55 pm 
Administrator

A i još ovo: bi li se mijenjao samnom u nekim iskustvima? Što kažeš na ovo: rat je, ti si tek dva tjedna i neiskusan u ratovanju. Ideš pješke neznajući kamo prema neprijateljskoj teritoriji. Odjednom - paf! Padne mina i raznese par njih oko tebe. Lete dijelovi tijela po zraku. Mrak. imaš sreće - tebe ne pogađa. Padaš od straha za život na tlo. Pužeš pod totalnom paljbom ( pravi meci koji fijuču oko tebe - ne ko u filmovima ) do najbližeg zaklona, ulaziš u neki podrum neke razrušene kuće. Bombaju po tebi i okolici 9 sati skoro neprestano. Nema pišanja ni sranja. već si ispišo i usro se prije. Neki traže šljemove ko zaštitu. Neki ih tamo prodaju po 100 maraka - gadovi - i to pod paljbom !!! Dobro, u skloništu te jako teško pogode, ali padaju granate metar-dva od tebe i zuji ti u ušima i ništa ne čuješ. radio vezom zoveš pomoć, ali ti tvoje zapovjedništvo veli da sad nemaju vremena razgovarati s tobom jer imaju problema s dostavom hrane negdje drugdje!!! Niko te ne jebe pol posto. Sam si sa svojim suborcima u tome. Nema podrške. Neki se probaju vratiti i izlaze iz zaklona i bježe natrag. Pola od njih raznose granate ili neprijateljski snajperi. Padaju pokošeni. Neki se deru još su živi, ali su pali u minsko polje i nitko ne može do njih. Tamo umiru u kriku i nemoći. Nakon 7 sati kiše mina, tvoj jedini tenk koji imaš ko saveznika dolazi i malo "polakšava stvari". Odlučiš nakon 9 sati da ti je dosta, pa pod paljbom se povlačiš. Ne glavom bez obzira, jer imače pogibaš. Malo po malo dolaziš u "sigurniju" zonu, pa natrag 15 km pješice sa 50 kg opreme na sebi, prolaziš svoje prvo "vatreno krštenje"... Dalje nije bitno, ima još - ali...

Da li ti se čini oduzimanje vozačke dozvole boljim rješenjem? Da li bi se mijenjao, ne znajući za ishod ovoga?

Pliz, iskreno odgovori...

:?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 01, 2005 7:09 am 
Član foruma

Hm, rekao si da ne bi platio, ne bi išao kod doktora i ne bi svjedočio. Pa kakav mi onda savjet možeš dati? ;)

Ja sam sve to riješio suočivši se sa time znajući da će se rješenje već pojaviti. I kao što rekoh za svaki od tih "problema" ukazalo se i rješenje.

Rekao bih da se rješenjem tih problema čovjek razvija jer se mora suočiti sa novim situacijama koje razvijaju sposobnosti za koje ne bih znao. Moglo bi se na to gledati kao na nekakvo "testiranje".

A u ratu sam bio i ne bih o tome.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 01, 2005 10:22 am 
Član foruma

ako razmisljate o ovom bez polazne tocke odnosno tocke polaska na put istine i razmisljanja sve pada u vodu..
a to da problemi se povecavaju s visinom svijesti je i za ocekivati
pa se tako i treba pripremiti cim odredis i polaznu tocku

i debelo ste OFF TOPIC

http://www.positiva.hr/
zanimljiv link

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 01, 2005 12:24 pm 
Član foruma

Citat:
ako razmisljate o ovom bez polazne tocke odnosno tocke polaska na put istine i razmisljanja sve pada u vodu..
a to da problemi se povecavaju s visinom svijesti je i za ocekivati
pa se tako i treba pripremiti cim odredis i polaznu tocku

Polazna tacka.
Mislim da ovdje dolazi do izrazaja Gnostika podnaslov laganje.
...Mi lazemo iz raznih razloga.....
Prestanak laganja samog sebe je preduslov da bi on uopšte mogao da počne sa ezoteričkim radom na samom sebi, tako da tu nema nikakvog popuštanja.

To je zbog toga što je sam cilj ezoteričnog rada jedan pohod ka Svijesti, što znači, ka – Istini.
Ovdje se ne trazi da se istog momenta prestane sa tim, nego postepeno.
Prestati lagati sebe i ostale oko sebe je odlicna polazna tacka.
Istina najvise boli, ali ta bol je naravno izljeciva.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 01, 2005 10:51 pm 
Administrator

Da - hej - zabrijali smo !!!

Pa tema ovog topica je - LINKOVI !!!

T1000 - ako možeš premjesti ovo negdje gdje bi bilo u vezi topica... Da nemamo ovoliko na hrpi off topic materijala.

Ispričavam se u svoje ime za nevezanu tematiku.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 04, 2005 11:34 am 
Član foruma

http://www.hrvati.de/modules.php?name=N ... le&sid=683

Citat:
"U siječnju 1972.g. britanske spec. postrojbe pobile su trinaest civila u pokolju opjevanom kao "krvava nedjelja". Među pripadnicima specijalnih snaga tada su bili i Paddy Ashdown, Martin Garrod i Mike Jackson.

BiH: Ubojice iz LondonDerryja vladaju Balkanom

U siječnju 1972.g. britanske spec. postrojbe pobile su trinaest civila u pokolju opjevanom kao "krvava nedjelja". Među pripadnicima specijalnih snaga tada su bili i Paddy Ashdown, Martin Garrod i Mike Jackson.

"Paddy Ashdown is the only party leader who's a trained killer"
(Paddy Ashdown je jedini stranački vođa koji je obučeni ubojica)
Charles Kennedy, 1998

Jedan od najcrnjih datuma novije britanske povijesti, poznatiji kao krvava nedjelja (Bloody Sunday) dogodio se 30. siječnja 1972.g. u Derryju u Sjevernoj Irskoj. Specijalna postrojba britanskih padobranaca zapucala je na demonstrante katolike i ubila na licu mjesta trinaest nenaoružanih civila, ukupno njih četrnaest. Među njima šest maloljetnika

Ovaj "gospodin" je veoma cesto i vrlo rado gostovao na Palama kod tadasnjih celnika.
Ovo je samo jedan djelic koji govori da je politika nesto za sto narod gine a najmanje ima pojma sta se desava.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2257 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 113  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.