V je napisao/la:
Ma sve ok, više ili manje, no što se tièe seksa, misim da ga plejadinci ne preuvelièavaju jer se preko njega mogu doseæi zanimljiva stanja. S druge strane, možeš služiti nekom entitetu za njegove perverzije....Pitanje kako koristiš seksualnu energiju je od velikog znaèaja.
Živio!
Cuj. Znas zasto sam ja to pomislio. Evo jedan moj dozivljaj.
Recimo da sam nasjeo bio na pocetku na crkvu malo sto se tice sex-a no i inace mi nije znacio isti bas nesto previse. I tako sam recimo pola godine bio kompletno clean svega. Doduse bio sam hiperaktivan neko vrijeme pa se smirilo no nakon sto sam spavao sa curom i prekinuo to osjecao sam se kao prvo full prljav. Drugo osjecao sam kao da je netko iscjedio energiju iz mene i kao trece uopce mi nije bio gust. Izgubio sam ono sto sam imao prije recimo dok sam bio ful aktivan. Usput ta cura je isto dugo bila suha pa ju je isto bolilo, ona se slicno osjecala i moram rec da sam barem ja tako dozivio da mi uopce nije nesto poseban.
Od kad sam si rekao necu imat curu necu imat sex-a itd... svoj sam. Nista me vise ne deprimira, ne jebe me to dal se shevim ili ne, nemam nekih potrba, vise manje vegetiram lol...
Kazem, ja sam osjetio to nesto sto mi je uzasno zasmetalo kod sexa.
Slazem se da sheranje izmedju dvije osobe koje se stvarno vole ima smisla i da to treba prakticirat jer je gateway out sa jos par stvari no ne slazem se sa time da je on full super jer ono... probaj ako imas volje mozda dozivis to o cemu pricam. Bas sugav osjecaj.
No cuj sve je to od osobe do osobe. Ja samo znam da danasnji sex, je relativno usko takav zbog ega koji je i ovako i onako previse izmanipuliran. Kad je rijec o stvarnoj zelji, pravoj recimo ljubavi e onda to je drugi par rukava.
A to sto se tice koristenja. Svaka stvar se moze koristit na dobro i lose i offc. dozivio sam a i bio sam taj jedan koji je sluzio i kojem su sluzili tako da...