Sada je: čet maj 01, 2025 9:46 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Dekriptacija 2012
PostPostano: ned apr 05, 2009 12:25 am 
Eto i mene da se i ja pridruzim. Yay napisao sam i ja nesto.

Uglavnom ovo je vise manje pdf knjiga koja ce se sastojat po poglavljima.
Prvo je naravno oko 2012 godine sta ce se desit u samoj sustini te 'simple' how to guide da se probije dalje lol.

Unutar drugog odjela pisat cu vjerovatno o temi zvana ljubav.

Nadam se da nece ispast njok, dao sam sve od sebe i mislim da je li la jednostavno objasnjena bez previse filozofiranja... Ima 18ak stranica kratkih.

http://shootid.com/www/Dekriptacija2012.pdf

Pa recite sta mislite :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 1:04 am 
Član foruma

Uz svo dužno poštovanje za trud, no ovkave priče "svalimo sve na Ego" (šta ti uopče znači - zbog Ega postoji sex - ovo je jedna jača nebuloza) i ajmo brijat na ljubav...No, volja je tvoja, ako su ovo tvoji stavovi što se tiče 2012 i misliš da je to najbolje za tebe...pa u najmanju ruku...sretno! Vidimo se na valu... :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 1:14 am 
Ma ovo sam samo startao V. Ego je dobar koliko i los. Nije ego kriv vec mi. Ego je takodjer u jednu ruku potreban no treba imat i znat koliko tj. kolicina i mjera.

Sex je samo jedna stvar. nagon nastao kako bi hmm... netko pokazivao moc nad nekim i ukrasavao si svoj zivot tj. zasladjivao kad vec ne zna drugacije. Sex ima smisla no isto tako omjer je bitan i sa kime to radis itd... Dosta toga pledijci objasnjavaju o sex-u ali ga opet malo preuvelicavaju.

Sex je dvosjekli mac a nas ego drzi vecinu tj. konac svega jer kad dobro posevis curu onda se osjecas mocno jelda :D

Think a little bit about that :)

Ja samo znam da treba bit promatrac i sadrzavat svega u sebi u umjerenoj kolicini pod balansom ali na sve gledat pozitivno i sirit ljubav na sve nacine.

Ako je sve jedno, sve jedna energija te ako klasifikacije ne postoje u stvarnom svijetu. Po kojoj logici ne volit nesto.

Takodjer ljubav ne znaci totalno voljenje. To se zove opsesija. Ljubav je balans izmedju mrznje i voljenja. Ona zlatna sredina kad ti sve pase i nemas nista protiv, u 1 momentu mozes zavolit ili zamrzit. Inace to je definicija ljubavi a ovo sto danas svijet smatra ljubavlju to je samo energetski vampirizam povezan sa nedostatkom samopouzdanja i ka tome prevelikim nagonima sex-a opcenito i na koncu konca opsesijom materijalnog smisla MOJA MOJ... Ja time vladam itd...

Ja tako vidim stvari

No da zanimljivo je.. Kad god netko nesto kaze protiv sex-a, odma svi skacu. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 1:25 am 
Član foruma

Ma sve ok, više ili manje, no što se tiče seksa, misim da ga plejadinci ne preuveličavaju jer se preko njega mogu doseći zanimljiva stanja. S druge strane, možeš služiti nekom entitetu za njegove perverzije....Pitanje kako koristiš seksualnu energiju je od velikog značaja.

Živio!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 1:37 am 
V je napisao/la:
Ma sve ok, više ili manje, no što se tièe seksa, misim da ga plejadinci ne preuvelièavaju jer se preko njega mogu doseæi zanimljiva stanja. S druge strane, možeš služiti nekom entitetu za njegove perverzije....Pitanje kako koristiš seksualnu energiju je od velikog znaèaja.

Živio!

Cuj. Znas zasto sam ja to pomislio. Evo jedan moj dozivljaj.
Recimo da sam nasjeo bio na pocetku na crkvu malo sto se tice sex-a no i inace mi nije znacio isti bas nesto previse. I tako sam recimo pola godine bio kompletno clean svega. Doduse bio sam hiperaktivan neko vrijeme pa se smirilo no nakon sto sam spavao sa curom i prekinuo to osjecao sam se kao prvo full prljav. Drugo osjecao sam kao da je netko iscjedio energiju iz mene i kao trece uopce mi nije bio gust. Izgubio sam ono sto sam imao prije recimo dok sam bio ful aktivan. Usput ta cura je isto dugo bila suha pa ju je isto bolilo, ona se slicno osjecala i moram rec da sam barem ja tako dozivio da mi uopce nije nesto poseban.

Od kad sam si rekao necu imat curu necu imat sex-a itd... svoj sam. Nista me vise ne deprimira, ne jebe me to dal se shevim ili ne, nemam nekih potrba, vise manje vegetiram lol...

Kazem, ja sam osjetio to nesto sto mi je uzasno zasmetalo kod sexa.

Slazem se da sheranje izmedju dvije osobe koje se stvarno vole ima smisla i da to treba prakticirat jer je gateway out sa jos par stvari no ne slazem se sa time da je on full super jer ono... probaj ako imas volje mozda dozivis to o cemu pricam. Bas sugav osjecaj.

No cuj sve je to od osobe do osobe. Ja samo znam da danasnji sex, je relativno usko takav zbog ega koji je i ovako i onako previse izmanipuliran. Kad je rijec o stvarnoj zelji, pravoj recimo ljubavi e onda to je drugi par rukava.

A to sto se tice koristenja. Svaka stvar se moze koristit na dobro i lose i offc. dozivio sam a i bio sam taj jedan koji je sluzio i kojem su sluzili tako da...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 3:04 am 
Član foruma

Budi volja tvoja... :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 11:22 am 
Član foruma

hahah,koji offtopic, ajmo sad preći na tehnike masturbacije :lol:

inače, link mi se uopće ne može otvoriti, piše mi error, ali moj komp je u kurcu pa je to vrlo vjerovatno razumljivo, iz postova bih zaključio da je možda tako i bolje.

btw. ego, koliko je meni poznato, znači ja, a pošto mi svi egzistiramo kroz svoj individualni ja trenutno, svaka rasprava tipa:"ja nisam egoist, a ti jesi" je suvisla koliko i mišo kovač u tonalitetu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 11:27 am 
hhehe. Ma radi link no pdf je pa bo...

Ego je vise manje kuraba koja hoce biti u centru paznje. :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.