Pozdrav svim forumašima!
Kao što vjerojatno vidite, novi sam na ovom forumu, a registrirao sam se kako bih sa Vama podijelio jednu knjigu koju sam nedavno pročitao. Koliko vidim, ta tema na ovom forumu još nije otvorena, pa evo, neka ja budem prvi koji će je otvoriti. O čemu se točno radi. Riječ je o knjizi američkog autora Ebena Alexandera koja se zove DOKAZ DA POSTOJI RAJ.
https://www.youtube.com/watch?v=spJOxg7xpAkSpomenuti autor, po profesijii neurokirurg, obolio je od iznimno rijetkog i egzotičnog oblika meningitisa uslijed kojeg je pao u duboku komu. Premda naizgled totalno mrtav i beživotan, njegova svijest je i dalje postojala i to u nekoj višoj dimenziji postojanja u odnosu na ovu našu, zemaljsku, dimenziju u kojoj živimo. Prema njegovim riječima, našao se upravo u Raju, u pravom smislu te riječi. Nastavno na njegov opis tog predivnog, prekrasnog i bajkovitog mjesta, Raj je izrazito živopisno mjesto, prepuno boja, drveća, cvijeća, rijeka, jezera, slapova, ljudi, gradova u kojima isti stanuju, a cijelokupni dojam tog dojmljivog mjesta povečavaju milijuni šarenih leptira koji prekrivaju čitavo područje nebeskog Raja. Međutim, cijela ta priča o njegovom putovanju u Raj i natrag ne bi bila ni izbliza toliko zanimljiva da u Raju nije sreo jednu prelijepu žensku osobu za koju se kasnije ustanovilo da je bila njegova preminula biološka sestra koju nije imao prilike za svog života upoznati jer je živio kod svojih posvojitelja, lišen bilo kakvog kontakta sa svojom pravom obitelji.
Što se mog osobnog dojma tiče, ne znam koliko ima istine u toj knjizi, ali knjiga je svakako vrijedna čitanja zbog svoje zanimljivosti i potkrijepljenosti dokazima. U svakom slučaju, preporučam da ju pročitate.