Bas sam hteo ali mi ne dadose admini pod izgovorom da je menjanje nicka zabranjeno.
Unapred se izvinjavam sto neke vesti i nemaju nekog veceg smisla jer prenosim sve sto mi je zanimljivo.
A meni je puno toga zanimljivo.
Mislim,lepo je to sto ovde pricamo o izgradnji svoje duse i disciplini uma, to je naravno uvek neophodno i ja volim da citam vase tekstove o tome.Nemojte da vas obeshrabri to sto se ne pojavljujem iza svakog vaseg posta da kazem "sa ovim se slazem 100 %" jer mi to jednostavno nije obicaj.A mozda bih trebao.
Ono sto hocu da kazem je da je meni pored psihologije mnogo zanimljiva i sociologija.A to je nauka o drustvu u svom totalitetu.Znacaj drustva na nas je utoliko veci time sto se mi nalazimo u procesu globalizacije.Taj proces se ne moze ignorisati postojali iluminati i njihovi planovi za uvodjenje NWO ili ne.
Naravno da je potrebno posvetiti paznju prvenstveno sebi i svojim bliznjima.
Ali, mozemo mi urediti svoj zivot ne znam koliko dobro i verovati da nam se nista lose ne moze desiti ukoliko smo u "harmoniji sa kosmosom" , pa ipak na nas uticu globalni drustveni dogadjaji.Na posredan ili neposredan nacin.
Da li ce i kakav ce ovo imati uticaj na nas videcemo.
Ali ja mislim da Rusija kao svetska velesila nece mirno gledati na pokusaj Evrope da bude manje zavisna od nje.
Uz sve to uzmite u obzir i moguci napad na Iran i sve postaje mnogo zanimljivije.
Ovaj podforum se zove Novosti i u njega cu postovati novosti.
Ukoliko admini i moderatori misle da neke od njih nisu u skladu sa temom foruma neka ih slobodno obrisu.