Sada je: pon jun 16, 2025 11:06 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4403 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: sub aug 10, 2024 6:08 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: sub aug 24, 2024 10:25 am 
Administrator

.

WEF Document Confirms 6 Billion Humans Will Die In 2025

..

Vrh

PostPostano: sub aug 24, 2024 3:56 pm 
Član foruma

ako je Putin toliko zajeban kako se već voli predstavljati,nek im zauzvrat rukne kamaru nuklearki (poslije mene...samo tišina.........),pa da se svi onda lijepo vidimo u astralu gdje će duhovni vodiči raditi prekovremeno,ima da riknu i od posla i od ubjedjivanja u znoju lica svog...a ako nije,onda smo ga kako god okreneš izduvali...
na njegovom mjestu,"preorao" bi klausovu zonu obitavanja,a i one ispod i iznad bi dobro protresao (ako ih naravno ima),barem neka zadovoljština prije konačnog "zdravstvuj" otpozdrava...

pa ti gore neki pajdo prifura da te obradi,pa krene žvaku o rastu,grešnosti,vječnosti...
mojne mene,buraz,potraži klausa...tu je negdje...to je čova kojeg tražiš :glasses7:

zlatna milijarda ili zlatna koka...evo vam ga mahuna,pardon nula,coca-cola zero...ako bi koja šaka jada i ostala,nek se rasture od (transhumanističkog?!) snošaja,ko ih šljivi,evo vam ga sad,samo štancaj do iznemoglosti...

koncept zlatne milijarde (koji je dosta dugo prisutan) ubjedljivo obara sve neke pričice o "školovanju i rastu"...ne kontam, po toj priči će šta?...zlatna milijarda imati vremena za nekakvo uzdizanje?? aha,hoćeš,hoćeš...

Vrh

PostPostano: pet sep 27, 2024 10:37 am 
Administrator

.

UN Adopts Pact For The Future

..

Vrh

PostPostano: ned okt 13, 2024 3:07 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: pon nov 04, 2024 2:27 am 
Administrator

.

Prilično dobar opis trenutne situacije na terenu:

David A. Hughes - Interview with Frank Wright

..

Vrh

PostPostano: uto nov 05, 2024 9:20 pm 
Administrator

.

Harris v Trump Victory

..

Vrh

PostPostano: sri nov 06, 2024 11:59 am 
Član foruma

https://www.nytimes.com/interactive/202 ... ident.html

Tramp je novi predsednik Amerike .

Jenifer Lopez podržala Kamalu na promociji i "upozorila" na Trampa - a Elon Mask je kod Rogana pitao - koga je ona upozorila na žurkama kod svog momka, kad su silovali maloletne ... ( bilo pre neki dan )

Nisam fan Donalda Trampa, ali mi drago što im je crkla krava ...

i toliko agresivna kampanja i uzdizanje u nebesa te crnkinje koja je uskočila umesto dementnog Bidena mi je išla na nerve ...

Vrh

PostPostano: sri nov 06, 2024 12:34 pm 
Član foruma

Nije crnkinja nego indijskog podrijetla, neznam sada ko od njenih roditelja..

Vrh

PostPostano: sri nov 06, 2024 9:45 pm 
Član foruma

https://www.logicno.com/politika/je-li- ... ajini.html

regan 2 mandata
bush stariji 2 mandata
clinton 2 mandata
bush mladji 2 mandata
obama 2 mandata

trump 1 mandat
bajden 1 mandat

ako si zaglavio sa Ukrajinom,i htjeo bi da se izvučeš iz te kaljuge, nekako bi baš dobro sjela "promjena kursa" koju su iz pobjedničkog tabora unaprijed najavljivali,a sjele bi isto tako dobro i česte promjene "predsjednika" ako želiš pojačano ubrzavati dogadjaje,da ubuduće stvari budu više cik-cak turbulentnije...

sad je već opće poznato da je zaključavanje u koroni fino poslužilo da se za to vrijeme dok je marva sjedila u četiri zida,što više oružja u konvojima navuče u Ukrajinu,(a Ukrajinke onomad dolazile ovdje da se prostituišu,biće da su tako zaradili silne bespilotne letjelice)...uostalom,nekako je fino i sinhronizovano stao kovid (kojeg su nam uredno najavili 2012. na OI u londonu),a odmah potom počela Ukrajina...nema šta,very smooth...

mnogi su već zapazili da im je vanjska politika već decenijama ista,bez obzira koji da dodju na vlast,izgleda da je došlo do promjene,kao stvari se "mijenjaju" pa je nastao kao veći polaritet u vezi vanjske politike,sada za promjenu imamo i nekakve "mirotvorce"...izduvala fora,pa je vrijeme za malo modifikacije...

tako je onomad bush mladji počeo svima ići na živce svojim idiotlucima,i PUF! eto nam odjednom crnca za predsjednika koji će kao "razumjeti" potlačene i sirotinju raju,yah! ma sve poletio da to uradi,nastupili "vjetrovi promjene" iako se može zapaziti da je sve ostalo isto,obična prodaja magle...nešto slično je sa UN-om,uvijek neki predsjednici iz nekih nebitnih zemalja,kofi anan,butros gali,kao jednaki smo,bratstvo i jedinstvo na djelu,svijet se kreće naprijed...ma yah!

kako god,obzirom da je trump povratnik u bijelu kuću,već mu je jako dobro poznato kome će ići da poljubi ruku...

ako umisliš da se tu nešto pitaš,brzo ti smjeste neku moniku kao što su uradili clintonu (ili nekad nixonu,ode nixon niz vodu,ali kidindžer ostade još jako duuuugo,sve donedavno) koji je na početku bio šarmantan,svirao saxosofon u predizbornoj kampanji,priznao da je bio hipik i duvao travu u mladosti,izgledao kao sasvim regularan lik...ali poslije odredjene "obrade" postao njihov lutak na povodcu 1/1...pa počeo gorljivo sprovoditi u djelo njihovu klasičnu vanjsku politiku...

jednom sam naletio na intervju Richarda Dolana koji je tu izjavio da NIKO ne postaje predsjednik amerike dok (tada još živa) drtina david rockyfelerčić ne KLIMNE GLAVOM...pazi ti to,UFO-log koji došao do tog zaključka,biće da je kvalitetno istraživao pošto se zabranjene oblasti u jednom momentu počinju ukrštati,zato i jesu nepoželjne,da li to bilo paranormalno,drevna povijest,NLO-i,tokovi novca i ostalo...kasnije sam ponovo tražio taj intervju,no nisam ga našao,ah,ta bespuća interneta...

što se tiče puff daddy,sjećam se fotografija njegovih "žurki u bijelom" gdje mu je glavni gost bio di caprio (veliki borac za klimatske promjene(!?) koji se sada pere kako zna i umije) od prije 20-tak godina,koje sam tada vidio u nekom magazinu pošto tad internet nisam imao ni u ljeljama,pa se postavlja sasvim logično pitanje šta su to policija ili FBI radili za čitavo to vrijeme? čačkali nos i hvatali zjale, a pajdo im tu pod istim tim nosom? ama baš nikakvih cinkaroša,doušnika i obavještajaca za 20 i kusur godina?? otkud sad sva ta prljavština na vidjelo? a bilo je mandata i republikanaca i demokrata u medjuvremenu,pa nikom ništa!?
vrlo jednostavno,došlo je vrijeme žetve za famozne iluzorne "vjetrove promjene" pa na žalost neko mora biti pušten niz vodu kao i onih 21 nesrećnih nacista u Nirnberškom procesu naspram svih ostalih što su se sretno i zasluženo "penzionisali" u Argentini?!...navikneš se da ti se stalno otvaraju sva vrata i odjednom MAHUNA!? došao šejtan po svoje,pa ako si iz tog miljea,dobro se pomoli da to ne budeš baš ti...u tom kultu zvanom holivud vladaju vrlo jasna (nepisana) pravila igre (iako sam nekad gajio romantične iluzije u vezi tog istog holivuda,ah ta naivnost!?),ako se nešto kreneš koprcati,samo medijski nestaneš...pojede mrak...nešto se baš i ne razlikuju od komunizma,isto sranje samo drugo pakovanje...nije li 50-tih u istom tom holivudu bio lov na crvene vještice iliti nepodobne? prava čistka,samo što nikad nije bila izvikana kao one u komunizmu!? a mnogi su tada strijepili hoće li ih pozvati na "informativni razgovor"...valjda je svima jasno ko drži isti taj holivud...

ko je blizu Olimpa,blizu je i munja...

Vrh

PostPostano: ned nov 17, 2024 8:55 pm 
Član foruma

UFO Hearing LIVE: Pentagon's UFO Report Finds 21 Cases That Can’t Be Explained | US News | N18G

https://www.youtube.com/watch?v=IaPNplVpsH0

Vrh

PostPostano: ned dec 01, 2024 12:10 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: ned dec 01, 2024 12:41 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: ned dec 01, 2024 1:24 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: uto dec 03, 2024 3:42 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: pet dec 06, 2024 5:43 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: sub dec 07, 2024 11:36 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: ned dec 08, 2024 11:34 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: pon dec 23, 2024 8:11 pm 
Član foruma

https://www.reddit.com/r/serbia/comment ... are_button

Link sa reddita na temu - kolko je bilo sinoć ljudi na Slaviji ...

----------------

Muka mi je više - u kakvoj usranoj zemlji živimo - i da ovaj skot u kockastom sakou ladno izvali da će on da izvede nekakve kobre na svoj narod - jer mu se tako može ..

Kakvi smo mi to govnari kad nam je ovaj poglavica ??? oooo Bože , ima li te zaista ?

Inače me politika ne interesuje, dok moja ćerka ne ode na demonstracije - onda me interesuje.

Vrh

PostPostano: pet jan 03, 2025 12:04 am 
Član foruma

https://www.facebook.com/Staeri/posts/p ... LbCdPFUjbl

Jedno iteresantno tumačenje uzroka nemilih događaja na Cetinju.

Ja sam frapirana mržnjom koja se iskaljuje na tzv "mrežama" a uperena je protiv Srba.

Ja zaista ne znam zašto Crnogorci tolko mrze Srbe , kad ih je pola stanovništva u Beogradu ???

Mrze , pa evo i ubijaju nevine ljude i decu .. Svet je odavno otišo u k. krasni .. ali nemaš vremena baš toliko da rasipaš na sve piz... da..rije po svetu ... Ipak ovo što se desilo u Cetinju , zaista ledi krv u žilama ( ne kao kad kurirski moron novinar napiše za vremensku prognozu i kompromituje izvorno značenje nekih reči i izraza .... nego stvarno ledi krv u žilama ..

Nova godina, kakva takva - ljudi nemaju kud nego da slave iako ne znaju zašto slave - ako je prethodnih nizova godina sve gore i gore ... ali eto slavili su ... i nekom ludaku se otkači nešto u mozgu , ode kući uzme municiju i pištolj i pobije gomilu ljudi - koji su mu bili familija i prijatelji ...

i onda ostali ludaci na internetu pišu da su krivi Srbi i srpski popovi ... i šta sve ne pročitah večeras, zaprepastila sam se ..

Pa ko u mom selu na istoku Srbije uopšte misli o Crnogorcima ??? a ne da im radi o glavi ..
Svašta da bi svašta .. Ja nisam ni znala da im Milo više nije predsednik .. mislila sam da je sraso sa fotljeom do smrti ..

u mom selu je za novu godinu , momak sa zabave u firmi , mrtav pijan seo u sluzbeni auto i ubio čoveka na trotoaru dan pre nove godine .. Nije hteo - ali Alkohol je hteo ..

Tako i ovom zlodelu Alkohol kumovao .... Strahota .. prosto pala na ispitu nova godina ... odma ..

Ovde u Nemačkoj petoro ludaka poginulo u Novogodišnjoj noći od vatrometa , svetlosnih bombi koje su sami pravili .. a praštalo je sigurno pola sata - Kinezi su uzeli milijarde za barut .i kartone.
Amerika broji mrtve od ludaka ... katastrofen !

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4403 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.