levia je napisao/la:
@Toda
unatoc onome sto video koji si dao koji pojasnjava kako nije dobro ostaviti carapu, nakon svih ovih naslova, cini mi se da je najpametnije "sroditi" se sa carapom.
'bemu vraga, ja sve razmisljam kako onesposobiti one kamere na rasvjetnim stubovima, a oni izmislili "letece" kamere. imam osjecaj da ce sada biti na udaru svi oni koji prave iz hobija bezicne avioncice, jer se samo tako moze parirati nwo-im letecim kamerama.
pa kad je tako, onda nece biti daleko ni trenutak da ce se iz takvih stvarcica moci pucati tj primjenjivati sila.
boze, dokle ce ove budaletine tlaciti narode na zemaljskoj kugli? 
Kontrolirana ludost kao čarapa je po meni u redu a smisao - svrha ovog foruma uz zadnju sliku posta sa praćkom vodi rješenju
kroz nas, tako to vidim.
.......
Vjerujem da su na mini-helikopteru kombinaciju kamere i pucanja već napravili. Ono što kroz medije saznajemo o njihovim mogućnostima za destrukciju je samo mali dio svega onog što im je na raspolaganju.
.......
Dovoljno je da se na jednim demonstracijama u većem gradu desi nešto neplanirano –
iznenađenje, moguće je da se onda svuda ruše kule od karata. Rekao bih da su sve njihove raspoložive službe u punom pogonu jer im je ovo škakljivo, teren je vrlo klizav.
Patokratija nije kreativna a uz to se ponavljaju u postupcima (već viđeni scenario; koriste ga dokle god pali) i željno razmišljaju.
Budemo vidjeli.