Sada je: pon maj 12, 2025 11:47 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: sri feb 02, 2011 2:42 am 
Član foruma

noxten je napisao/la:
LightCaster je napisao/la:
_Dario_ je napisao/la:
Mubarak..je iz loze britanske kraljevske obitelji....

Stoj! Ručna!

Gdje si to našao? Link, izvor informacije, bilo što?

Mislim, ne iznenađuje me više ništa od tih "#$$% samo mi treba potvrda informacije da bih mogao da je proučim i pustim dalje.

:rofl :rofl :rofl Hahahha. Jbg na :ontopic: no nasmijao me entuzijazam light-a pa ... =D>

:shock: :rofl

Pa....jeste to za naglo kočenje u kontra krivini...

Zamisli samo ako je Mubi nepriznato žgebče Kraljice Majke i Kunta Kinte, pa to je onda još jedan dokaz interbreed-inga međ reptilima. Kakva bi se saga od toga mogla napraviti.

slika

Vrh

PostPostano: sri feb 02, 2011 10:08 pm 
Član foruma

Šta se događa ovoj Australiji, neki rekoše da će taj kontinent biti pošteđen nadolazećih promjena, kad ono http://www.plima.info/index.php?option= ... &Itemid=55

Vrh

PostPostano: sri feb 02, 2011 11:12 pm 
Administrator

Borise, jesi živ? Nadam se da te nije "vjetar odnio"... :toothy2:

Mislim da ćemo uskoro imati informacije iz prve ruke...

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet feb 03, 2011 12:01 am 
Član foruma

brao brao :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet feb 03, 2011 10:01 am 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
Šta se događa ovoj Australiji, neki rekoše da će taj kontinent biti pošteđen nadolazećih promjena, kad ono http://www.plima.info/index.php?option= ... &Itemid=55

Možda su mislili na Antarktik :D

Vrh

PostPostano: čet feb 03, 2011 7:45 pm 
Član foruma

Ma šta su "oni" i koji to "oni" mislili... sve gomila gluposti, ovi, oni...

Jednostavno je počelo... i spremite se vi koji, očito, niste do sada, za prelazak na sledeću razinu :mrgreen:
A štas je tamo, na toj razini... kao što reče Jack, saznaćete tek kad prođete "kapiju" i dobijete informacije iz prve ruke :wink:

Iako, može se ispostaviti na kraju, da je ta razina ne viša, već niža, i to par metara niža... pod zemljom :rofl

I naravno... ovo nije nikakvo upozorenje niti zastrašivanje... već čista šala...
Ali, u mom kraju stalno govore... "u svakoj šali ima puno istine..." :wink:

Pozdrav :wink:

Vrh

Naslov: Six Small Planets Orbiting a Sun-like Star Amaze Astronomers
PostPostano: pet feb 04, 2011 12:31 pm 
Član foruma

A remarkable planetary system discovered by NASA's Kepler mission has six planets around a Sun-like star, including five small planets in tightly packed orbits. Astronomers at the University of California, Santa Cruz, and their coauthors analyzed the orbital dynamics of the system, determined the sizes and masses of the planets, and figured out their likely compositions -- all based on Kepler's measurements of the changing brightness of the host star (called Kepler-11) as the planets passed in front of it.

"Not only is this an amazing planetary system, it also validates a powerful new method to measure the masses of planets," said Daniel Fabrycky, a Hubble postdoctoral fellow at UC Santa Cruz, who led the orbital dynamics analysis. Fabrycky and Jack Lissauer, a scientist at NASA Ames Research Center in Mountain View, are the lead authors of a paper on Kepler-11 published in the February 3 issue of Nature.

The five inner planets in the Kepler-11 system range in size from 2.3 to 13.5 times the mass of the Earth. Their orbital periods are all less than 50 days, so they orbit within a region that would fit inside the orbit of Mercury in our solar system. The sixth planet is larger and farther out, with an orbital period of 118 days and an undetermined mass.

izvor: http://www.nasawatch.com/archives/2011/ ... has-s.html

Astronomers have cracked the Milky Way like a piñata, and planets are now pouring out so fast that they do not know what to do with them all.
izvor: http://www.nytimes.com/2011/02/03/scien ... .html?_r=1

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: pet feb 04, 2011 12:48 pm 
Član foruma

Ista vest: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/233490/Ot ... rni-sistem .

Vrh

PostPostano: pet feb 04, 2011 2:36 pm 
Član foruma

http://danas.net.hr/svijet/page/2011/02/04/0470006.html
mozda nije mjesto za ovakvu vijest...al je predivno vidjeti ovako nesto... sad ce neki rec.. ah nista cudno , dogadja se svakodnevno, ali u ovakvim trenutcima, stat uz COVJEKA ne uz muslimana, krscanina, il koga vec..nego COVJEKA.... a bit covjek je ono sto bi svi trebali bit...mene je ova vijest razveselila...i kako kaze naslov JOS IMA LJUDI, NISU IZUMRLA VRSTA =D> =D>

Vrh

PostPostano: pet feb 04, 2011 2:44 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
http://danas.net.hr/svijet/page/2011/02/04/0470006.html
mozda nije mjesto za ovakvu vijest...al je predivno vidjeti ovako nesto... sad ce neki rec.. ah nista cudno , dogadja se svakodnevno, ali u ovakvim trenutcima, stat uz COVJEKA ne uz muslimana, krscanina, il koga vec..nego COVJEKA.... a bit covjek je ono sto bi svi trebali bit...mene je ova vijest razveselila...i kako kaze naslov JOS IMA LJUDI, NISU IZUMRLA VRSTA =D> =D>

prekrasno, e kad bi takve stvari bile udarne u vijestima.... širilo bi se to itekako....
Ma i širi se!

Vrh

PostPostano: pet feb 04, 2011 6:48 pm 
Početnik

http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id= ... tegorija=6

TO JE TO!!!!! BOZE ZAPLAKAO SAM OD SRECE. PROSTO NEVEROATNO. STVARNO SE MENJA!!!!!
GOSPOD JE LJUBAV !!!!!

Vrh

PostPostano: pet feb 04, 2011 9:42 pm 
Član foruma

Artemida je napisao/la:
prekrasno, e kad bi takve stvari bile udarne u vijestima.... širilo bi se to itekako....
Ma i širi se!

nikla802 je napisao/la:
TO JE TO!!!!! BOZE ZAPLAKAO SAM OD SRECE. PROSTO NEVEROATNO. STVARNO SE MENJA!!!!!
GOSPOD JE LJUBAV !!!!!

Hmmm...
...očigledno se vuku potezi na svetskoj šahovskoj tabli pešacima...

Vrlo moguć scenario:
viewtopic.php?f=10&t=2287&start=1480#p104826

Vrh

PostPostano: sub feb 05, 2011 12:30 am 
Početnik

...Hmmm...shvatam te u potpunosti prijatelju. Mogu da kazem da se slazem sa analizom za buduce scenario Kontrolora. Ali SHVATI i TI da bar ja sam osetuo tu iskru ljubavi koje se spontano desilo sa taj ziv stit u Egiptu danas...... Vidi, bura je pocela prijatelju mi to zeljeli prihvatiti ili ne. Mozda mozemo je stisat, ali za sada postepeno tenzija samo raste...i bitce gore i gore!
Bitno je da ipak netko misli i NAS kako sto, kazes pijune sahovske table. Tako sam dozivio ja ovaj danasnji dogadzaj. U celom tom 100% reziranom partiju SAH desio se MAGICNI TAJM OUT. DESILO SE LJUBAV. Osjetio sam da ipak netko i nas OPD sahovse Pijune ipak cuva!!!!!

Ispricavam se zbog moj los Srpsko-Hrvatski...

Vrh

PostPostano: sub feb 05, 2011 8:49 am 
Član foruma

Miloš Obrenović je,čini mi se,bio najhrabriji vladar koji je imao mooda da se svom narodu obrati rečima:
Narode snago moja,narode stoko moja!

Ljudskim emocijama je najlakše manipulisati.

Za srpsko-hrvatski ne brini,oženjem sam so makedonsko čupe! :wink:

Vrh

PostPostano: sub feb 05, 2011 9:17 am 
Član foruma

Blago onome, koji je u stanju, da ovom dogadjanju prepozna istinsku COVECNOST, bez trunke sumnje. :love5: :love3:

:love9:

Vrh

PostPostano: sub feb 05, 2011 7:49 pm 
Član foruma

sigma, nadam se da tvoj upis nije bio cinican ,jer ja sam ga prepoznao (istinski ljudski postupak) , i glupo mi je da u svakom ljudskom postupku, pogotovo ovakvom ,gdje covjek izlaze svoj zivot da bliznjeg zastiti, traziti neke zavjere ili "pomicanje figura na sahovskoj ploci" kad covjek okrene ledja drugom ,onda je izmanipuliran , kad zastiti drugog onda je takodjer izmanipuliran, ja ne znam koji vise oblik ljubavi i ljudskosti treba pokazati, da nije izmanipuliran...

Vrh

PostPostano: sub feb 05, 2011 9:12 pm 
Član foruma

Dario :) , tvoje srce ti je reklo sve sto treba da znas. Ne sumnjaj u njega.

Dok sam gledala taj snimak, grlo mi se steglo, a srce- da iskoci. Toliku briznost i srcanost, iskazanu prema onima koji su razlicite veroispovesti, ne secam se da sam skoro videla.

Vrh

PostPostano: sub feb 05, 2011 10:31 pm 
Član foruma

Nažalost, kad se nešto dogodi može se kroz medije zavisno od interesa i situacije koristiti na razne načine.

Mogu li predložiti da proguglate ime Srđan Aleksić? Pročitajte šta se sve dešavalo godinama poslije rata u BiH kroz medije i kako se jedan čin spašavanja života drugog čovjeka i danas koristi u političke manipulativne svrhe. Tempirano se pažnja od nečeg odvlači ili privlači. Podižu se i spuštaju tenzije – manipuliše se sa osjećanjima naroda.

Hoće li neka vijest biti upotrebljena za nekakav scenario ostaje da se vidi.
Nije sve zavjera ali zavjera je bilo i još će ih biti.

Vrh

PostPostano: ned feb 06, 2011 12:28 pm 
Član foruma

Toda je napisao/la:
Nažalost, kad se nešto dogodi može se kroz medije zavisno od interesa i situacije koristiti na razne načine.

...

Hoće li neka vijest biti upotrebljena za nekakav scenario ostaje da se vidi.
Nije sve zavjera ali zavjera je bilo i još će ih biti.

Tacno je to sto kazes.

Jedini ispravan nacin bi bio, osloniti se na ono sto ti srce i zdrav razum govore. Pa tek tada donositi odluke.

Pitanje je koliko je nekome srce cisto i koliko je sposoban da zdravorazumski donosi zakljucke. A to je licna, potpuno i duboko intimna stvar svakoga ponaosob, i iziskuje jasnu samodefinisanost, kako bi rad na sebi doneo primetne rezultate.

Vrh

PostPostano: ned feb 06, 2011 1:16 pm 
Član foruma

Ats jos nije pao, ali kako kazu, konspirativni sajtovi padaju k'o muve.

Ovo je sa iskocilo kada sam pokusala da udjem na glp:

Citat:
The Kingdom of God is inside you, and all around you, not in mansions of wood and stone. Split a piece of wood and I am there; lift a stone and you will find me.

For the book has been closed, The names have been written, Judgement cometh.

And it was known to them in those days that there would come upon them the judgement of the children of God, who had lived among them as men and learned of their ways and tested their hearts.

http://godlikeproductions.com/goodbye.mp3

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.