Citat:
ne znam,ja nisam dosegao valjda taj stupanj razvijenosti da mogu da pricam o drugim entitetima,drugim zivotima,svijesti
Pa ne bih rekao da nisi dostigao. Kasnije cu da kazem zasto.
Citat:
Vi,pricate o tome kako nema kraja,citao sam negdje,mislim o psihopatiji,kako ljudi zapravo nemaju osjecaje,nego su im oni nametnuti
Po toj teoriji, psihopate nemaju osecanja, a ljudi imaju naravno, ali su najcesce izmanipulisani od strane psihopata, bas pomocu osecanja. Tako da bismo mogli reci i da su pobunjenici u Egiptu izmanipulisani pomocu osecanja, a od strane psihopata (a i sama vlada u Egiptu, naravno).
Citat:
nekako mi se cine da sve shvacate hladno i prekrstenih ruku,za vas su drugi ljudi krivi jel ne prihvacaju istine,a time ih samo osuđujete
Ne shvatamo hladno, ali kako da im pomognemo? Pa bar smo mi ovde prosli kroz takve, i jos gore stvari. Bas zato ih i ne osudjujemo nego razumemo, ali ne postoji nacin da im trenutno direktno pomognemo.
Citat:
Ja bi trebao spadati, dakle, u onaj svijet frustrirani ljudi koji zive u strahu i neznanju,jel eto proizvodim bespotrebnu histeriju,bolje ti meditiraj,opusti se,svejedno polsije kraja nije kraj vec pocinje pravi pocetak i tako dalje....to mogu razumiti,donekle,ali opet i ovi ljudi koji zive danas u ovome vremenu,na ovome planetu,imaju valjda pravo da ga zive sto bolje
Ne spadas u svet isfrustriranih ljudi. Ne moras da meditiras, samo se opusti. Cim osecas nekakvu empatiju (kao na primer prema Egipcanima), znaci da nisi isfrustriran i da si sto je jos vaznije:
Citat:
dosegao taj stupanj razvijenosti
Citat:
ja mislim da okupljanja i prosvjedi ne mogu stetiti i da nisu manipulirani,dakle mirni prosvjed moze da da dodatnu energiju,naravno da neredi nisu dobro dosli,ali oni su vecino izrezirani...
Ali ne bi nista prakticno i upotrebljivo dobio od toga ni ti a ni oni. A opet postoje i teorije, od kojih su neke cak do neke mere i dokazane u praksi, da je sve energija i da fizicki svet nije sve sto vidimo, pa bi opet na taj nacin mozda dao i svoju energiju i "nekome ili necemu" ko je nece upotrebiti bas za tu svrhu za koju bi ti voleo.
A kada budemo mogli da prakticno pomognemo, naravno da cemo pomoci.
Citat:
uglavnom,misli mi lutaju,pogotovo posljednji dana,nemojte zamjeriti ako je bilo sta od ovog gore napisanog nekome pomutilo svijest
To je normalno.