Sada je: uto maj 13, 2025 12:01 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: ned jan 30, 2011 8:26 pm 
Član foruma

http://news.nationalgeographic.com/news ... a-science/

:-k :glasses7:

Vrh

PostPostano: pon jan 31, 2011 12:58 am 
Početnik

ljudi,vi pricate o nekome manipuliranju ljudi ,koji su izasli na ulice da se bore za svoja ljudska prava? Dakle,moguce da je ovo sve izmanipulirano,ali ako covjek nema drugog izlaza,oko njega mito i korupcija,siromastvo,bjeda,glad,normalno je da pukne,moguce da je i to sve izmanipulirano da se dođe do te faze,recimo rusilacke. i krene u pohode,pobune,drzavne udare,bune,pučeve ili kako tko to zove.....A,pitam ja vas sto njima preostaje,da ostanu u kuci,da meditiraju,da jedni druge tapsu po ramenima-bice bolje...Ove spoznaje koje se iznose na ovome forumu su zaista informacije koje su mene recimo probudile,odnosno bude me,ali vi morate znati da ove istine rijetko tko zna,dakle znamo kako funkcioniraju mediokriteti i kakve se laži prodaju pod istinu,pa ja pitam kako ti ljud bez ovih spoznaja mogu uopce da razmisljaju na ovakav nacin,sta ste vi ucinili da prezentirate ove istine javno-znam da se prezentiraju,ali nekom agresivniom metodom da se to radi....

Vi pricate,koliko ja mogu primjetiti,iz svog vlastitog kuta,a treba uci u glavu prosjecnog građanina koji trpi jedan rezim diktature,i kad je vidio neku slamku za spas on se toga hvata ma kako vi mislili da je to pogresno i manipulirano i vec unaprijed programirano,a ja se pitam,sta nam onda ostaje na kraju??

:glasses7: :love11:

Vrh

PostPostano: pon jan 31, 2011 1:28 am 
Član foruma

ajd krenimo ispočetka
slika
pa polako.

Vrh

PostPostano: pon jan 31, 2011 2:30 am 
Član foruma

Citat:
sta ste vi ucinili da prezentirate ove istine javno-znam da se prezentiraju,ali nekom agresivniom metodom da se to radi....

ljudi se vec i sami neprestano susrecu sa istinama koje ne zele videti tako da
ne verujem ni u kakvu organizovanu promenu koja bi imala zeljene rezultate,
tj koja bi ljude napravla bezgresnima

kad bude postojala kriticna masa pojavice se i impuls koji sam od sebe menja sistem
to je proces koji se stalno dehsava
a ti upravo ispoljavash taj impuls :wink:

cini u skladu sa onim sto smatras ispravnim i sve ce biti ok,
sebe spasi prvo pa ce ti biti jasnije sta drugom nedostaje

Vrh

PostPostano: pon jan 31, 2011 10:03 am 
Član foruma

krenimo ispocetka je napisao/la:
ljudi,vi pricate o nekome manipuliranju ljudi ,koji su izasli na ulice da se bore za svoja ljudska prava? Dakle,moguce da je ovo sve izmanipulirano,ali ako covjek nema drugog izlaza,oko njega mito i korupcija,siromastvo,bjeda,glad,normalno je da pukne,moguce da je i to sve izmanipulirano da se dođe do te faze,recimo rusilacke. i krene u pohode,pobune,drzavne udare,bune,pučeve ili kako tko to zove.....A,pitam ja vas sto njima preostaje,da ostanu u kuci,da meditiraju,da jedni druge tapsu po ramenima-bice bolje...Ove spoznaje koje se iznose na ovome forumu su zaista informacije koje su mene recimo probudile,odnosno bude me,ali vi morate znati da ove istine rijetko tko zna,dakle znamo kako funkcioniraju mediokriteti i kakve se laži prodaju pod istinu,pa ja pitam kako ti ljud bez ovih spoznaja mogu uopce da razmisljaju na ovakav nacin,sta ste vi ucinili da prezentirate ove istine javno-znam da se prezentiraju,ali nekom agresivniom metodom da se to radi....

Vi pricate,koliko ja mogu primjetiti,iz svog vlastitog kuta,a treba uci u glavu prosjecnog građanina koji trpi jedan rezim diktature,i kad je vidio neku slamku za spas on se toga hvata ma kako vi mislili da je to pogresno i manipulirano i vec unaprijed programirano,a ja se pitam,sta nam onda ostaje na kraju??

Potpuno si u pravu da ove informacije retko ko zna - kao sto retko ko ima zivaca pa cak i interesovanja da izvuce misli i dela sa " Ostrva Zadovoljstva " i da napravi dovoljan voljni napor u pravcu pocetka razmisljanja i realnog sabiranja i oduzimanja. Kada sam vec upotrebio Ostrvo Zadovoljstva kao metafotu iz price o Pinokiu , onda tako i da nastavim - dakle, retko ko je spreman da istinski poslusa onog malog Cvrcka u sebi - jer to je tezi put i trazi voljni napor i veliko spremanje kuce ....

Sada imamo na delu mnogomilionske kolonije magaraca , koji postaju svesni da su izmanipulisani na neki nacin i hvata ih panika i umesto da pokusaju da shvate gde su to pogresili i sta im je za ciniti , svakom individualno, pa zatim i kolektivno , oni ce se latiti agresivnog metoda rulje i rusice besa radi sve pred sobom i tako postati jos veci magarci ... Stalno neka stada - ovce se premetnu u magarce - ali uvek korisni i cobaninu i cobanovom gazdi ...

9. marta sam jurisao na vodene topove i tv" Bastilju", 5 . oktobra 2000. sam usao u Skupstinu Srbije spreman da porusim ceo svet za "ideju" - znam sta je to masa - rulja - bes ocajnika i najniža vibracija ... Danas se stidim toga sto sam radio i potpuno sam svestan da sam bio onaj totalni magarac iz Pinokia. Zato danas i pisem ovako kako pisem - potrebno je i nesto zivotnog iskustva ... Sve te masovne promene , pucevi, nemiri su samo vesto vodjene i usmeravane manifestacije koje kontroloru donose novu korist a istovremeno posluze da se naduvani meh nezadovopljstva narodnog isprazni - i onda nastupa kao vreme novog mira i prividne idile do nekih novih pritisaka i manipulacije ...

U Beogradu se pojavio oglas sledece sadrzine : " Izdajem potvrde da ste 5. oktobra 2000. bili sa mnom na pecanju!" i stvarno mi krivo sto tog dana nisam isao na pecanje ili negde u prirodu ...

U pravu si da se ocajnici i davljenici za slamku hvataju - ali to je slamka spoljnjeg sveta koji vide ... a nemaju pojma da su pravi svetovi i ne slamke - nego balvani i tvrdjave unutar nas samih , i da taj unutarnji mir iskljucuje potrebu za tom slamkom ... No, dug je proces dok se do toga ne dodje ...

Postoji prica o jednom monahu koji je zapao u logor smrti ... Koljaci su klali ljude koji su vristali, otimali se, "hvatali za slamku " , bili van sebe od straha ... Dosao je red i na monaha koji mirno podje gde su ga povukli ... Koljac je rutinski krenuo na svoj posao a onda u cudu zastao zbunjen... Cica, pa sto se ti ne plasis i ne otimas, vidis da cu te preklati ko pile !? ... Ako sinko, samo ti radi svoj posao , a ja sad radim svoj ! ...

Mi sami - svako individualno donosimo odluku - svojom slobodnom voljom - hocemo li se konacno prikloniti svetu duha ili svetu fizickog tela. Hocemo li koristiti fizicko telo kao alat i manifestaciju svog duhovnog bica - ili ce nase duhovno bice postati rob fizickog tela i njegovih stalnih i nezajazljivih potreba ...
To sve ima veze i sa borbama koje nam evidentno predstoje ... Nista vam ne sugerisem kao sigurno i ispravno - ali treba dobro razmisliti o ova oba koncepta i ako nista drugo o nalazenju nekog kreativnog i optimalnog balansa ... Dakle, sve je bolje nego se prepustiti psihologiji rulje i mase koja lomi kao bujica !

Kada svoje sopstvene vibracije ili vibracije grupe podignemo na neki visi nivo , onda nas te vibracije najcesce ucine na neki nacin i nedostupnim za sve te niske vibracije i nekako nas izdvoje - jer svesno ne zaranjamo MISLI u nize, te ne prevlacimo te energetske sadrzaje na sebe i svoju okolinu ... Putevi su mnogi i svako treba da nadje svoj optimalni put - jer to je bolje nego da mu ga neko nalazi u njegovo ime ...

:love9:

Vrh

PostPostano: pon jan 31, 2011 4:16 pm 
Administrator

Citat:
ali nekom agresivniom metodom da se to radi....

O ne... što dobijaš kao odgovor na bilo kakvu vrstu agresije? JOŠ agresije! Tako da mi svi damo informacije na uvid svima tko to želi proučavati - a tko neće - nema ništa od toga ako bi mu nekom silom to sve ulijevao u glavu. Svatko sam mora to ŽELJETI istraživati, te saznati u kakvom svijetu živi. Imaš svoju ograničenu slobodnu volju, pa u tom segmentu puti i drugima da je imaju - opet ponavljam - ograničenu.

Citat:

Kojem kraju? Nema kraja...

Život, kao i oni prošli/budući nemaju kraja - sve su to samo iskustva i učenje lekcija. Ništa više.

Tko je na kakvom nivou svijesti - to isključivo ovisi o njemu samom!

Mnogi su isfrustrirani svojom nemoći u ovom (pokvarenom) svijetu - ali su u stvari frustrirani sami sa sobom - jer nemaju dosta znanja i svijesti nositi se sa ovim svijetom, ili bar sa saznanjima o njegovoj konstrukciji! Dakle - opet - sav jad je odgovor na svoj STRAH i NEZNANJE!

Hehe... tko ne može izdržati ovaj svijet - uvijek može napraviti "odjavu" i otići u 5. denzitet. No, bolje je odraditi tu stvar do kraja, kad smo već ovdje... hehe!

:blob: :blob: :blob: :occasion5: :thumbup:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: pon jan 31, 2011 11:11 pm 
Član foruma

...,sta ste vi ucinili da prezentirate ove istine ....treba uci u glavu prosjecnog građanina koji trpi jedan rezim diktature,i kad je vidio neku slamku za spas on se toga hvata ma kako vi mislili da je to pogresno i manipulirano i vec unaprijed programirano,a ja se pitam,sta nam onda ostaje na kraju??
...

Osobno sam kriv što barem 3 ljudska bića nisu podigla kredit u banci i što sada nisu u dužničkom ropstvu.
Priznajem i da sam kriv što distribuiram subverzivnu literaturu i potičem druge da misle svojom glavom pa iznosim i sljedeće;
Ako je moto TPTB, "Ordo ab chao" onda je njihov cilj red a ne kaos, jer lakše je kontrolirati red nego nered, jer iz nereda se nikad ne zna što će ispasti (makako si TPTB tepali da znaju i mogu http://hr.wikipedia.org/wiki/Teorija_kaosa ) jer upravo zato i žele red ...

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 5:04 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:
ali nekom agresivniom metodom da se to radi....

O ne... što dobijaš kao odgovor na bilo kakvu vrstu agresije? JOŠ agresije! Tako da mi svi damo informacije na uvid svima tko to želi proučavati - a tko neće - nema ništa od toga ako bi mu nekom silom to sve ulijevao u glavu. Svatko sam mora to ŽELJETI istraživati, te saznati u kakvom svijetu živi. Imaš svoju ograničenu slobodnu volju, pa u tom segmentu puti i drugima da je imaju - opet ponavljam - ograničenu.

Citat:

Kojem kraju? Nema kraja...

Život, kao i oni prošli/budući nemaju kraja - sve su to samo iskustva i učenje lekcija. Ništa više.

Tko je na kakvom nivou svijesti - to isključivo ovisi o njemu samom!

Mnogi su isfrustrirani svojom nemoći u ovom (pokvarenom) svijetu - ali su u stvari frustrirani sami sa sobom - jer nemaju dosta znanja i svijesti nositi se sa ovim svijetom, ili bar sa saznanjima o njegovoj konstrukciji! Dakle - opet - sav jad je odgovor na svoj STRAH i NEZNANJE!

Hehe... tko ne može izdržati ovaj svijet - uvijek može napraviti "odjavu" i otići u 5. denzitet. No, bolje je odraditi tu stvar do kraja, kad smo već ovdje... hehe!

:blob: :blob: :blob: :occasion5: :thumbup:

Ovo crveno, u tvom postu, me podsjeca na rijeci sa jednog predavanja, citat ide otprilike ovako:
"Ne bunimo se, bas zato, sta smo programirani za to, da trpimo sve i svasta, i da se prilagođavamo svakoj situaciji, za to su nas programirali, tome sluzimo, i tako se ponasamo."
Kraj citata.

Tako da ja, gledam pozitivno, na sve te nerede, danas protiv vlasti, sutra protiv elite...
I prije par mj. sam napisao nesto slicno na tu temu, i bio sam popljuvan, od ovih sa "visim" stupnjem razvijenosti, ili da se po njihovom, strucno izrazim, visih frenkvencija, a pola ih nezna o cemu prica, a drugima sole pamet nekim svojim strucnim saznanjima, ali to je vec neka druga tema...

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 5:15 am 
Član foruma

Kada sve to prodje, na kraju ostaje pravi pocetak.

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 8:37 am 
Član foruma

Groton - Connecticut National Guard Detachment 2, Company I, 185th Aviation Regiment of Groton has mobilized and will deploy to the Sinai Peninsula, Egypt, to support the Multinational Force and Observers.

The unit left Connecticut Jan. 15 for Fort Benning, Ga., for further training and validation. The unit operates C-23C Sherpa aircraft and has deployed three times in the last seven years in support of the conflicts in Iraq and Afghanistan.

The unit will provide an on-demand aviation asset to the Multinational Force and Observers commander to support its mission of supervising the security provisions of the Egypt/ Israel Peace Treaty.

Chief Warrant Officer Four James Smith of Ivoryton commands the aviation unit.
http://www.theday.com/apps/pbcs.dll/art ... 2F-1%2Fnws

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 10:52 am 
Član foruma

ko ima malo vise vremena i volje, neka istrazi...
ono sto se u zadnjih par mjeseci na sceni dogadja, a ko zna od kada se planira je sljedece:
1.podjela sudana referendumom (99% za podjelu glasaca) na sjever i na jug (bogat naftom i drugim sirovinama)
slika

2.pojava miki-maus-liksa i objava "tajni" koje kompromituju samo neke osobe koji su se "nasli nekome na putu", a jedan od njih je (izmedju ostalih) i svrgnuti tunezanin (da mu ne spominjemo ime), cime je nagovjesten efekatdomina na vlade susjednih zemalja:
slika

3.pa onda dalje slijedi zemlja faraona, koja granici sa zemljom robova faraona, oko koje se sve ovo vrti, a sve slici na postavljanje figura za partiju shaha

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 11:04 am 
Član foruma

Kod:
proveslajte ime Moshe Faraji nekom nepoznatom trazilicom i procitajte sazetak njegove knjige iz nulatrece godine

http://www.uruknet.info/?p=73904

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 3:38 pm 
Početnik

hm...

ne znam,ja nisam dosegao valjda taj stupanj razvijenosti da mogu da pricam o drugim entitetima,drugim zivotima,svijesti...mislim,citam ja to sve,ali tesko je ovu veliku kolicinu informacija upiti za malo vremena koliko sam an forumu ali pokusavam...

Vi,pricate o tome kako nema kraja,citao sam negdje,mislim o psihopatiji,kako ljudi zapravo nemaju osjecaje,nego su im oni nametnuti,nekako mi se cine da sve shvacate hladno i prekrstenih ruku,za vas su drugi ljudi krivi jel ne prihvacaju istine,a time ih samo osuđujete,jel ne vjerujem da ovakvi dijalozi,istine koje se iznose na ovome forumu su dostupni i prihvatljivi u svim drzavama,znamo za diktaturske rezime di je informacija,najcesce istinita,cenzurirana....

Ja bi trebao spadati, dakle, u onaj svijet frustrirani ljudi koji zive u strahu i neznanju,jel eto proizvodim bespotrebnu histeriju,bolje ti meditiraj,opusti se,svejedno polsije kraja nije kraj vec pocinje pravi pocetak i tako dalje....to mogu razumiti,donekle,ali opet i ovi ljudi koji zive danas u ovome vremenu,na ovome planetu,imaju valjda pravo da ga zive sto bolje.....ja mislim da okupljanja i prosvjedi ne mogu stetiti i da nisu manipulirani,dakle mirni prosvjed moze da da dodatnu energiju,naravno da neredi nisu dobro dosli,ali oni su vecino izrezirani...

uglavnom,misli mi lutaju,pogotovo posljednji dana,nemojte zamjeriti ako je bilo sta od ovog gore napisanog nekome pomutilo svijest :kiss:

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 5:07 pm 
Administrator

Citat:
za vas su drugi ljudi krivi

Ma neeeeeee... nitko nije uopće "kriv"! Pa "krivnja" ne postoji... zašto bi i postojala? Osjećaj krivice je umjetno uprogramiran... ako me možeš razumjeti... recimo, ako život gledaš kao onakav kakav jest - a dođe do nekakvog neslaganja među raznim grupama ili pojedincima - za to nitko nije kriv ( jer jasno da jedni krive one druge za to ) - nego to je takva situacija kakva jest - i ona se jedino može riješiti međusmobnim sjedanjem za stol i razgovorima i dogovorima.

Kako je ljudima razgovor i dogovor - ubijanje njihovog ega - koji se brani svim silama - često se ne postignu dogovori, pa se stvar riješavaju nasiljem, ili tko je moćniji - pokori i pobjedi onog drugog. Tko je "kriv" za to? Nitko. To je tako kako jest - jači uvijek kvači - kaže narodna poslovica.

Ako želiš promijeniti to - treba svim tim ljudima dati u svijest informaciju da se jedino mogu dogovoriti ako svi imaju OTVOREN um, te da su moguće sve nove mogućnosti - kao rješenje će naći međusobni jezik razumijevanja.

Ali, ovaj svijet često nije takav i proglasi se "krivac" - kojeg "spaljuju na vatrici", kao primjer civiliziranog svijeta.

Dakle - nitko nije kriv što nezna, što ima manju svijest u poimanju ovog svijeta, no svatko ima svoj neki korak razvoja svijesti. Pametno je poticati druge na razvoj - jer onda ipak na kraju krajeva - manje je manipulacija pravih "znalaca" koji proizvode međusobne ljudske sukobe u svrhu svojih ( i tuđih iz 4D ) interesa. Mnogi to ne žele, niti nemaju težnje k tome, pa ih moraš ostaviti na miru - jer silom nećeš riješiti ništa - samo će ovi još više biti protiv nekih promjena ili novih načina gledanja na svijet.

Uostalom - to se već događa na ovoj planeti tisućama godina... tako da ovo sve nije ništa "novo". Jedina razlika je ta što sad ima puno više ljudi pristup međusobnim komunikacijama ove vrste, što u prošlosti nije baš bilo moguće ( nije bilo kompjutera, interneta, brzih prijenosa podataka, i slično ). Ovaj "bum" je šok za mnoge - jer odjednom dolazi do VELIKOG broja podataka i informacija, pa ih, naravno, ne može "preraditi", "prožvakati", i razmisliti o njima u kratkom vremenskom periodu. Uzmi polako onoliko koliko možeš "prožvakati" i promisliti o svemu tome.

I nema tu neke podjele na forumu u smislu "mi stari koji više znamo" i "vi mladi koji nemate pojma o ničemu" - već smo SVI SKUPA U ISTOJ KAŠI... jedni bez drugih ne možemo dalje. Pa je i zato neophodno da se velika većina počne zanimati za "traženje izlaza" - odnosno povećanje ukupne svijesti. Sindorm "stotog majmuna" radi kad postigne kritičnu masu - kao i sve drugo kod ljudskog razvoja svijesti.

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 5:28 pm 
Početnik

@jack987 :thumbup:

super si to napisao

ostaje mi samo da :read: :read:

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 5:29 pm 
Član foruma

Citat:
ne znam,ja nisam dosegao valjda taj stupanj razvijenosti da mogu da pricam o drugim entitetima,drugim zivotima,svijesti

Pa ne bih rekao da nisi dostigao. Kasnije cu da kazem zasto.

Citat:
Vi,pricate o tome kako nema kraja,citao sam negdje,mislim o psihopatiji,kako ljudi zapravo nemaju osjecaje,nego su im oni nametnuti

Po toj teoriji, psihopate nemaju osecanja, a ljudi imaju naravno, ali su najcesce izmanipulisani od strane psihopata, bas pomocu osecanja. Tako da bismo mogli reci i da su pobunjenici u Egiptu izmanipulisani pomocu osecanja, a od strane psihopata (a i sama vlada u Egiptu, naravno).

Citat:
nekako mi se cine da sve shvacate hladno i prekrstenih ruku,za vas su drugi ljudi krivi jel ne prihvacaju istine,a time ih samo osuđujete

Ne shvatamo hladno, ali kako da im pomognemo? Pa bar smo mi ovde prosli kroz takve, i jos gore stvari. Bas zato ih i ne osudjujemo nego razumemo, ali ne postoji nacin da im trenutno direktno pomognemo.

Citat:
Ja bi trebao spadati, dakle, u onaj svijet frustrirani ljudi koji zive u strahu i neznanju,jel eto proizvodim bespotrebnu histeriju,bolje ti meditiraj,opusti se,svejedno polsije kraja nije kraj vec pocinje pravi pocetak i tako dalje....to mogu razumiti,donekle,ali opet i ovi ljudi koji zive danas u ovome vremenu,na ovome planetu,imaju valjda pravo da ga zive sto bolje

Ne spadas u svet isfrustriranih ljudi. Ne moras da meditiras, samo se opusti. Cim osecas nekakvu empatiju (kao na primer prema Egipcanima), znaci da nisi isfrustriran i da si sto je jos vaznije:

Citat:
dosegao taj stupanj razvijenosti

Citat:
ja mislim da okupljanja i prosvjedi ne mogu stetiti i da nisu manipulirani,dakle mirni prosvjed moze da da dodatnu energiju,naravno da neredi nisu dobro dosli,ali oni su vecino izrezirani...

Ali ne bi nista prakticno i upotrebljivo dobio od toga ni ti a ni oni. A opet postoje i teorije, od kojih su neke cak do neke mere i dokazane u praksi, da je sve energija i da fizicki svet nije sve sto vidimo, pa bi opet na taj nacin mozda dao i svoju energiju i "nekome ili necemu" ko je nece upotrebiti bas za tu svrhu za koju bi ti voleo.

A kada budemo mogli da prakticno pomognemo, naravno da cemo pomoci.

Citat:
uglavnom,misli mi lutaju,pogotovo posljednji dana,nemojte zamjeriti ako je bilo sta od ovog gore napisanog nekome pomutilo svijest

To je normalno.

:thumbup: :love1:

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 5:58 pm 
Član foruma

Ma tko će vše prosvjedovati i zašto, za koj cilj? Ako taj cilj i postoji kod većine on je isključivo sebične mamonske prirode, cilj je isključivo materijalne prirode i ništa više.
Mora se promjeniti pojedinac a samim tim i društvo, činilac društva je pojedinac svatko od nas.
Masa bolje reći rulja su uglavnom gotovani koji čekaju da netko drugi za njih napravi bolje sutra, za to vrijeme će samo krititizirati i vladu i druge oko sebe. Živimo upravo kako i zaslužujemo ni bolje ni lošije, ako pojedinac nema kontrolu nad sobom imat će netko drugi i točka.
Na planeti živi oko šest milijardi spavača, tko to uspije probuditi svaka mu čast. [-X

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 11:36 pm 
Član foruma

Mubarak..je iz loze britanske kraljevske obitelji....

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 11:43 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:

Stoj! Ručna!

Gdje si to našao? Link, izvor informacije, bilo što?

Mislim, ne iznenađuje me više ništa od tih "#$$% samo mi treba potvrda informacije da bih mogao da je proučim i pustim dalje.

Vrh

PostPostano: sri feb 02, 2011 12:09 am 
LightCaster je napisao/la:
_Dario_ je napisao/la:

Stoj! Ručna!

Gdje si to našao? Link, izvor informacije, bilo što?

Mislim, ne iznenađuje me više ništa od tih "#$$% samo mi treba potvrda informacije da bih mogao da je proučim i pustim dalje.

:rofl :rofl :rofl Hahahha. Jbg na :ontopic: no nasmijao me entuzijazam light-a pa ... =D>

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.