Sada je: uto maj 06, 2025 11:52 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: pon aug 16, 2010 3:04 pm 
Član foruma

sada ce da istrazuju pa ce biti kao ptica dodo slicaj.

Vrh

PostPostano: pon aug 16, 2010 7:10 pm 
Član foruma

http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=153

Vrh

PostPostano: uto aug 17, 2010 11:58 am 
Član foruma

http://www.veteranstoday.com/2010/08/15 ... t-a-drill/

Vrh

PostPostano: uto aug 17, 2010 11:09 pm 
Član foruma

Bome od ovog mi se prethodnog članka želudac stisne.

Moja pomisao nakon toga... i što sad?

i evo mogući odgovor koji nađoh na istoj stranici

MISLIM DA GA VRIJEDI POGLEDATI jer se nakon čitanja istog osjećam stvarno dobro i u meni je nešto kliknulo...

PA EVO ŠTO NAĐOH: http://www.quantumjumping.com/lp/spiritual?sr=1

i ovo : http://www.quantumjumping.com/products

-čini mi se da sam shavatila koncept i da ću i bez tečaja postići nešto dobro

Ove vijesti o nuklearnim opasnostima i svim drugim koje nam prijete, naspram nas malih stvorenja, čine da se čovjek osjeća jadno i ostavlja dojam da smo bespomoćni i osuđeni na propast, da nismo kao pojedinci ništa značajno u stanju promijeniti i da je smrt po mogućnosti u mukama i prijevremeno sve čemu se možemo nadati... ali neki glas u meni kaže...

TO NE MOŽE BITI ISTINA!!!

IZGLED VARA

Naša moć je daleko veća, samo ju trebamo otkriti i konačno na dobrobit svih upotrijebiti!

al će to biti vatromet radosti i zadovoljstva kada svaki od nas konačno zakorača u svjetlo!

Mislim da je to nešto što u suštini možemo učiniti svake sekunde kada skupimo hrabrosti i odupremo se ovom programu konstantnog strahovanja i zabrinutosti za vlastiti opstanak i opstanak onih koje volimo i dopustimo onom božanskom moćniku u nama da izvadi svoj mač od svjetla, upotrijebi svoju moćnu misao i konačno bude onaj koji i jeste- vlastiti kreator!!! živjeli!

pukla?...ah ko nije...

Zadnja izmjena: dodo; uto aug 17, 2010 11:29 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: uto aug 17, 2010 11:25 pm 
Član foruma

samo da se zna: ni u kom slučaju ne osporavam nove informacije niti sam protiv bilokakvih vijesti. ovo što sam napisala povremeni je odgovor iz moje duše kada ju nešto previše stisne. polazim od tog da nije jedina koja se tako javlja.

-treba s vremena na vrijeme dati protutežu tom crnilu od događaja/informacija koje nas okružuju, ali to ne znači da ih treba ignorirati, već dalje proučavati i iz različitih aspekata sagledati

Vrh

PostPostano: uto aug 17, 2010 11:37 pm 
Član foruma

dodo je napisao/la:
samo da se zna: ni u kom slučaju ne osporavam nove informacije niti sam protiv bilokakvih vijesti. ovo što sam napisala povremeni je odgovor iz moje duše kada ju nešto previše stisne. polazim od tog da nije jedina koja se tako javlja.

-treba s vremena na vrijeme dati protutežu tom crnilu od događaja/informacija koje nas okružuju, ali to ne znači da ih treba ignorirati, već dalje proučavati i iz različitih aspekata sagledati

:thumbup: Samo naprijed! :love3:

Vrh

PostPostano: sri aug 18, 2010 10:00 am 
Početnik

http://www.index.hr/xmag/clanak/novi-izum-tableta-koja-lijeci-lezbijstvo-jos-u-utrobi/507463.aspx

tko zna kakvi se fini otrovčići kriju u ovome! :-s

Vrh

PostPostano: sri aug 18, 2010 11:51 am 
Član foruma

http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=141

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sri aug 18, 2010 6:01 pm 
Član foruma

a šit
ako bude tako, odo ja u vegane

Vrh

PostPostano: čet aug 19, 2010 3:29 pm 
Član foruma

dodo je napisao/la:

To Dodo , carice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love3:

I ja u ovom bunilu informacija osecam duboko u sebi neku radost i uzbudjenje !!!!!!!

Vrh

PostPostano: čet aug 19, 2010 8:35 pm 
Član foruma

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti ... e-smanjuje

A Zemlja puca....................

Vrh

PostPostano: čet aug 19, 2010 11:17 pm 
Član foruma

ljudi od akcije!!!

http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=7451:imoanka-ivana-parlov-izgradila-sirotite-u-tanzaniji-&catid=9:vijesti-dijaspora&Itemid=26

Vrh

PostPostano: pet aug 20, 2010 10:35 pm 
Član foruma

Čovjek koji živi bez novca

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /100820036

=D>

Vrh

PostPostano: sub aug 21, 2010 11:11 am 
Član foruma

Toda je napisao/la:

Koristi solarne ploče za struju, laptop na solarnu energiju, mobitel isključivo da prima pozive (čitaj, razgovara na tuđi račun), itd.

Obzirom da sve to nije mogao napraviti sam iz ničega ili sa priručnim sredstvima iz prirode, ispada da je morao uložiti NOVAC da bi živjeo "bez novca".

#-o

Vrh

PostPostano: sub aug 21, 2010 12:06 pm 
Član foruma

Borg je napisao/la:
Toda je napisao/la:

Koristi solarne ploče za struju, laptop na solarnu energiju, mobitel isključivo da prima pozive (čitaj, razgovara na tuđi račun), itd.

Obzirom da sve to nije mogao napraviti sam iz ničega ili sa priručnim sredstvima iz prirode, ispada da je morao uložiti NOVAC da bi živjeo "bez novca".

#-o

Ideja, pokušaj sprovođenja u djelo, improvizovani deterdžent – tome aplaudiram.

Iz članka:
Boyle tamo uzgaja hranu za vlastite potrebe, koristi peć na drva i proizvodi struju pomoću solarne ploče. Za komunikaciju sa ostatkom svijeta koristi mobitel isključivo da primi pozive i laptop na solarnu energiju.
...
"Projekat traje godinu dana, ali ja toliko uživam u ovome da ću nastaviti živjeti ovako. Nikada nisam bio sretniji i u boljoj formi", rekao je Boyle.
...

Prije ili kasnije će se svi navedeni predmeti pokvariti. Ukoliko ih bude želio popraviti ili kupiti nove, legalni način je da nađe posao i plati popravku; kupi nove ili polovne predmete. Hoće li ih poželjeti, koje od njih će poželjeti...?

Po meni pažnje vrijedan pokušaj izdvajanja iz društva zasnovanog na novcu. Malo da se i mi zamislimo o svojim željama i o načinu kako živimo.

Borg, ovaj čova se odupire tvojoj asimilaciji, navali na njega. :mrgreen: :wink:

Hajd :occasion5:

Vrh

PostPostano: sub aug 21, 2010 4:36 pm 
Član foruma

Osnivač WikiLeaksa optužen za silovanje u Švedskoj

http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/100821043

Žalosno je kakvih sve podmetanja ima na ovoj planeti...

Vrh

PostPostano: sub aug 21, 2010 8:00 pm 
Član foruma

Odbačena prijava protiv osnivača WikiLeaksa za silovanje u Švedskoj;

http://www.businessinsider.com/wikileak ... ges-2010-8

pa bilo je toliko prozirno da im se nije isplatilo ...
ovo je samo jedan u nizu pokušaja diskreditacije, u prošlom nastavku je bio sumljičen da je zapravo CIA-agent iz razloga što je navodno u jednom intervjuu u jednoj rečenici ona ovlaš izjavio da ga zagovornici 9/11 Truth pokreta živciraju i da je 9/11 teorija zavjere.

Vrh

PostPostano: ned aug 22, 2010 12:11 am 
Član foruma

Što se tiče čovjeka koji živi bez novca, mislim da ne trebamo stvari shvatiti bukvalno, već malo šire pogledati na cijeli eksperiment pa onda donositi zaključke.

1. SLOBODA

Naime, pokazao je kako kada se oslobodimo od (pretjerane) vezanosti za novac, postajemo sve manje vezani za sistem (koji ga izrabljuje kao sredstvo kontrole i manipulacije nad ljudima). Čim ne radite nigdje, ne primate plaću i ne tražite od države ništa, cijela hrpa administracije i raznih spona koje vas drže unutar sistema otpadaju i čovjek se sve više osjeća oslobođeno/slobodan, a to je osjećaj kojeg se malotko lako odriče kada se jednom na njega navikne i nauči živjeti van sistema.

To je kao kad balon bez zraka ili s malo zraka paše u uske okvire, ali kada se napuni zrakom (kao čovjek slobodom), ti mu okviri postaju premali i ukoliko je prisiljen u njih stati ili će puknuti ili će morati odustati od izvjesnih sloboda (ispuhati zrak).

Netko će reći pa nije ni on slobodan, mora se sada za sve svoje potrebe sam pobrinuti - točno, ali u tom slučaju ograničenje nam predstavljaju samo naše vlastite potrebe- koliko smo zahtjevni odnosno koliko malo nam materijalnog treba za životno zadovoljstvo (ne i one tuđe ili nametnute od strane države, medija i društva (naime političari i oni oko njih, showbiz zvjezde, raznorazni poduzetnici i kvaziznanstvenici i razni drugi nametnici moraju odnekud namaknuti novac za svoje vile, luksuzne aute, i općenito prekomjerno nakupljanje materijalnih dobara i itd. A sve to uspjevaju samo namećući nam raznorazne potrebe ili direktno kao zapisani muss (moraš) ili indirektno kao nepisana pravila za bolju prođu u društvu kao takvom ili pak silujući nam psihu kojekakvim reklamama dok do te mjere ne izgubimo sebe i zaboravimo tko smo uistinu i što zaista želimo i počnemo marketinškim majstorima manipulacije većinom nesvjesno dati moć u ruke da oni za nas to biraju i određuju - TKO SMO, GDJE PRIPADAMO I ŠTO NAM TREBA!!!

2. MJERA

Pravu mjeru svega mislim da možemo odrediti tek kada smo dovoljno upoznali sebe, sazreli duhovno da znamo UISTINU TKO SMO, GDJE PRIPADAMO I ŠTO ŽELIMO!

Ne moramo ići tuđim putevima, već treba pronaći svak svoj što ne znači da se na njima nećemo (povremeno) sretati. Ne trebamo sada svi preko noći odustati od svega, već se samo možda češće pitati što mi stvarno treba, a što je samo nametanje izvana.

3. RAZMJENA

Kada mu se pokvari laptop ili bilo što drugo... čemu i dalje novac, pa postoji razmjena.
npr. razmjenjuje neko svoje znanje za nečije znanje o popravljanju laptopa i sl.
Ili okopa nekom krumpire, a ovaj mu da svoju staru mašinu koja mu više ne treba, a još uvijek solidno radi... mogućnosti su praktički bezgranične, sve što treba je (dobra) volja!

Vrh

PostPostano: ned aug 22, 2010 12:09 pm 
Član foruma

jee. pokvari ti se laptop .... a reci mi čime se plaća struja za laptop i čime se plaća korištenje neta?
novcima

jedini način živjeti van sustava novca je živjeti ka lutajući pustinjak

Vrh

PostPostano: ned aug 22, 2010 8:43 pm 
Član foruma

:!:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.