aamon je napisao/la:
P.S. Ajmo se mi razumit!
PRVO! ja nisam prognostičar armagedon- teorija!
DRUGO! vjerujem da sami stvaramo svoju budućnost!
TREĆE! vjerujem da na Svijetu ima dovoljno sretnih ljudi koji će zajedno s nama stvorit
"Bolji Svijet"
ČETVRTO! e, nema toga! To su samo Naši Snovi!!!

Nisam ni ja katastrofičar, daleko od toga. Mislim da NWO upravo i radi na taj način plasirajući određene informacije i sejući strah da bi se nametnuli kao oni koji jedino imaju rešenje a naše je da im samo predamo slobodu donešenja odluka u naše ime i pomirimo se da smo stado koje mora imati gospodare.
Ovdje se radi o tome da su promjene na zemljinoj kori očigledne i samim time nemože ih se sakriti. Što je uzrok tih promjena mislim da svi ovdje dobro znamo, i da su te promjene primjetne svuda oko nas i na svim nivoima postojanja. Materijalnom, mentalnom, emotivnom i duhovnom.
Citat:
i ja sam cuo za ovu teoriju, ali mi nije bas najjasnija.
mozes li malo poblize objasniti ovo boldovano.
sta je to efekat krakatau i kako bi to usljed oblaka pepela nastalo ledeno doba?
cocco,
Ovdje imaš neke bazične informacije o Krakatau.
Poenta je ipak u sledećem. Kod erupcije supervulkana, zbog ogromne količine pepela izbačenog u atmosferu dolazi do toga da sunčevi zraci ne mogu da dopru do površine zemlje jako dug period. Samim time nastaje ledeno doba. Isti slučaj ti je kod nuklearne zime, t.j. zbog istih razloga nastaje i ona, jer se ogromna količina prašine i pepela podigne u atmosferu i opet isto plus radijacija.
Dokaze o tome da su neka od ledenih doba nastala zbog erupcija supervulkana ili pada meteorita čijom eksplozijom opet imaš isti efekat, možeš naći u lednicima na sjevernom i južnom polu gdje se prašina taložila, te je usled merenja na kojoj su dubini nađeni uzorci moguće utvrditi i kada se to u prošlosi desilo.