Sada je: uto maj 06, 2025 11:47 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 220  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: uto maj 04, 2010 5:12 pm 
Član foruma

Čak i da je "Problem-reakcija-solucija" onda je to definitivno FAIL u Hrvatskoj. :D
Mi smo majstori teorija urote, niko se ne zahebava s nama.. :twisted:

Vrh

PostPostano: uto maj 04, 2010 6:47 pm 
Član foruma

Marduk je napisao/la:
Čak i da je "Problem-reakcija-solucija" onda je to definitivno FAIL u Hrvatskoj. :D
Mi smo majstori teorija urote, niko se ne zahebava s nama.. :twisted:

Ha, a čuj ovu teoriju urote.
Negdje tamo 1996 godine nakon jedinog pravog masovnog prosvjeda u hrvatistanu za spas radia 101 malko bubini vrhovnik i njegov poslušnjik Jarnjak šetali su gore dolje po pantovčaku ko prof.Baltazar... Iako su javnosti uputili poslanicu da se je hrabri Jarnjak suprotstavio ovom prvom i da zato policija nije spriječila okupljanje istina je bila sasvim drugačija...
Naime iza govora onog prvog o "crnim, žutim i zelenim vragovima, Soroševim plaćenicima, jalduškim diletantima, guskama u magli, kibi dabi.." ležala je jednostavna i za TPTB bolna istina; policija je obila pucati u NAROD.
I tako su oni mislili, i mislili, i smislili; s obzirom da policija nije pucala zaključili su da u policijskim redovima nema dovoljno psihijatrijskih slučajeva aka psihopata.
Brana pristupu takovim spodobama bio je jedan prozaičan pravilnik, preuzet još iz doba mračne SFRJ koji je propisivao da policijac jednom godišnje ide na predled kod psihijatra.
Poslušnik Jarnjak ing. organizacije rada, donio je novi pravilnik kojim je taj dio s psihijatrom ispušten (dok recimo za produženje vozačke i dalje treba ić psihiću).

Posljedično od tada, postepeno se povečavao broj slučajeva policijske brutalnosti prouzročene psihopatijom. Ovaj zadnji, kada su opendrečeni prolaznici na cesti koji su se tamo slučajno zatekli, je samo jedan u nizu....

problem-reakcija-solucija

Vrh

PostPostano: uto maj 04, 2010 8:29 pm 
Član foruma

Mike20 je napisao/la:
Većina BBB, mislim na one klince od 20godina koji su ništ koristi, su primitivna smeća i nisu drugo ni zaslužili nego da ih se gazi

Dok ostatak vrvi samim intelektualcima i doktorima nauka. O boze! ](*,)

Kruha i igara. Kruha i igara!

LP

Vrh

PostPostano: uto maj 04, 2010 8:40 pm 
Član foruma

Mike20!

Tvrdnja da je netko zaslužio da ga se gazi je nevjerojatna! Tko je taj netko tko će procijeniti koga se smije gaziti?

Tko će gaziti? Tko će biti zgažen?

Idemo još jednom dobro pročitati što je napisano u mom i ostalim postovima!

A svakako je dobro još jednom pogledati prvi dio emisije "Otvoreno" i odgovor policijskog dužnosnika vezano uz odvođenje ranjenog (onog kojeg treba gaziti!) do bolnice!

U ovom se slučaju ne radi o "rekla kazala" radi se o čovjeku koji za sebe kaže da je informiran, na visokoj je pozicije službe kojoj je jedina svrha očuvanje reda i mira!!!! A to što je izrekao je upravo način na koji razmišljaju ljudi koji kažu da je netko zaslužio da ga se gazi!

Što ne znači naravno da su svi ljudi koji rade pod njim - oni koji djele njegovo mišljenje! Ali rade svoj posao i slušaju naredbe! Kao i što je normalno da nisu svi oni ljudi koji su se našli na meti toga dana - huligani!
Samo što nisu baš bili u ravnopravnoj poziciji - jer jedni imaju vlast - a drugi su obični ljudi za koje netko može u trenu procijeniti da ih može gaziti!

Vjerujem da nisi svijestan što si napisao.

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 9:47 am 
Član foruma

Da se nadovežem na ove postove o policijskom nasilju na utakmici.

Igrom slučaja sam bio na toj utakmici,ali na južnoj tribini gdje se nalazi Torcida.
Kad smo dolazili na utakmicu već se u zraku osječala neka napetost.
Na ulazu je bio pretres komplet,izuvali smo i cipele,zbog kontrole unošenja baklji,petardi i sl.
Inače paljenje baklji je "normalna" stvar kod nas na utakmicama,a događa se i u Ligi prvaka.

Prije poluvremena netko je zapalio baklju na istočnoj tribini,reagirali su zaštitari i pokušali zaustaviti tog dečka.
Nastalo je komešanje na tribini,nama na jugu koji je udaljen preko 100m nije bilo jasno što se događa.
Sjever je proključao i policija kao prema naredbi odlazi tamo,čak i večina ovih koja je nas čuvala.

Zanimljivo je da su i na našoj tribini paljene baklje,dimne bombe ali nije reagirao nitko,i nije bilo problema.
Nas su držali na tribini još 2 sata nakon utakmice,nitko nije smio izaći niti na WC.

Ovo je namjerno isprovocirano,i podmuklo spremano na najvišim instancama već neko vrijeme,da bi se svalila odgovornost na navijače.

PROBLEM Navijački "neredi"

REAKCIJA Ljudi zgroženi navijačima žele veće ovlasti za policiju

SOLUCIJA Novi zakon o suzbijanju nereda

Na videu se može vidjeti da je policija palila baklje,i petarde i bacala ih na ljude!!!

http://www.index.hr/video/film.aspx?id=8891

I LJUDI I DALJE BRANE POLICIJU,i MISLE DA ŽIVE U DEMOKRACIJI

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 1:42 pm 
Član foruma

@metuzalem
wow odličan post, za tu stranu medalje još nisam čuo... :thumbup: :thumbup: :thumbup:

I naravno Ramayana je to lijepo ispričao...
Ovo je genijalno :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 3:39 pm 
Član foruma

Prvo da razlucimo rijec demokracija..

DEMOS i KRATOS..

Sto to znaci.

DEMOS means "Peoples, nation "
KRATOS means "power"

To znaci nesto savim drugo... Demokracija sto je to u sustini?? sloboda govora NE! pravednost NE.... recite vi sto je to?

Demos Δήμος is public and municipality hence Δήμαρχος=mayor
Kratos Κράτος is state (country)

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 5:42 pm 
Član foruma

Gaziti-nisam mislio tenkom ili onim valjkom za asfaltirenje.
Činjenjica je da ne možeš o nečemu pričati o čemu nemaš pojma i nisi u dodoru s tim, ja mogu-samo toliko

Utakmica ta dva kluba kod navijača je rat sam po sebi.
Osiguranje utakmice je htjelo spriječiti i njamanji incident.
Klinac koji napada policajca-što bi tek običnom čovjeku napravio.

Nema mjesta paranoji i nekim tajnim zavjerama, pa u Hrvatkoj smo.

Svi smo pametni dok sjedimo za kompjutorom.
Samo me zanima kako bi se osjećali ovi s pametnim komentarima da su igrom slučaja bili policajci na toj utakmici

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 6:01 pm 
Član foruma

Mike20 je napisao/la:
Samo me zanima kako bi se osjećali ovi s pametnim komentarima da su igrom slučaja bili policajci na toj utakmici

a mene zanima kako bi se osijećao ti da kao Marijo Galić s propucanim trbuhom, jetrom i plućima zavezan lisicama i prebijan od strane milicionera ležiš krvav na podu policijske postaje i oni ti 4 sata ne žele pozvati Hitnu pomoć niti dopustit istoj da ti pomogne jer čekaju da crkneš?
Corpus delicti psihopatije.

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 6:03 pm 
Član foruma

Mike20 je napisao/la:
Činjenjica je da ne možeš o nečemu pričati o čemu nemaš pojma i nisi u dodoru s tim, ja mogu-samo toliko

Nego pendrekom? ](*,)

Mike20 je napisao/la:

Boze mike20, ti kao da si pao s Marsa!
viewtopic.php?f=5&t=419
viewtopic.php?f=7&t=815
viewtopic.php?f=7&t=731

Mike20 je napisao/la:

Naravno da nema. Kada covjek uvidi sta se dogadja oko njega (za pocetak) i uvidi da je "prazno" mjesto paranoje zauzelo znanje, shvati sport kao jedno vrhunsko sranje kroz gusto granje. Ima tu malo komentara pa ne bi bilo na odmet da bacis pogled:
viewtopic.php?f=5&t=1860
viewtopic.php?f=8&t=1864

Mike20 je napisao/la:

Svatko reagira s obzirom na osobnu razinu svjesnosti i sto se moze ocekivati od policajaca koji su pola zivota obucavani da se ponasaju psihopatski (bilo da jesu takvi ili su nauceni da je to nesto "normalno") nego da misle da je to vrhunac i esencija ovozemaljskog zivota (a za drugi ce se pobrinuti isus/alah/ostali).
Njihova razina svjesnosti je takva kakva jest i ona u kombinaciji sa maloumnim djecacicima i ostalim izmanipuliranim bicima zeljnih navijanja (i nabijanja!), udara u pravu tocku!

Pa ti budi policajac...

LP

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 6:11 pm 
Član foruma

Nismo dugo čekali i pojavljuje se pravi razlog ove intervencije;
Citat s index.hr by Đurđa Adlešić podpredsjednica Vlade hrvatistana
Citat:
Đurđa Adlešić je, pak, huliganima poručila kako ne moraju očekivati da će se država više zabrinjavati oko njihovih ljudskih prava

Eto i onda smo ja i Icke teoretičari urota...

Evo i malo razbribrige, nastavite niz
Prvo su došli po navijače ali ja se nisam bunio jer nisam bio navijač
Onda su došli po...

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 7:38 pm 
Član foruma

Mike20 je napisao/la:

Obzirom da si još mlad, dobro je prihvatiti sugestije i pročitati ono što su ti članovi foruma predložili....Ima i drugih tema u kojima bi mogao puno toga pronaći što bi ti olakšalo da shvatiš onu moju rečenicu kako vjerujem da nisi tako mislio.

Jer istina je da je sport sam po sebi dio manipulacije, a onda i sve što uz njega ide...Prošeći po forumu i pronađi teme koje će ti lijepo objasniti besmisao velikih okupljanja, tako da ti na to mogu samo reći da pametni ljudi ne idu na utakmice niti postaju policajci. Ali ta riječ pametan je u biti pogrešna, točnije je da svijestan ili čovjek koji zna - neće imati potrebu za navijanjem i praćenjem takvog sadržaja niti će imati potrebu da radi posao koji ga može dovesti u situaciju da jednom mora učiniti nešto što se kosi s njegovim moralnim, etičkim ili bilo kojim drugim principima.
No sve ovo što se događa je puno veća igra - sve su to samo male vatrice - to još nije baklja....

Nitko ovdje nije opravdao nasilje niti nasilnike - tako niti te navijače - dapače - ako nisi shvatio radi se o istome obrascu. Nasilja je bilo i s jedne i druge strane, a ako želiš kreni u isčitavanje i sakupi informacije kako bi osvijetlio sliku ovoga što ti ovdje ljudi pokušavaju reći.

U svakom slučaju sretno! Vrijedi probati, nemaš što izgubiti, osim malo vremena za kompjuterom!

Lijepi pozdrav,

Vrh

PostPostano: ned maj 09, 2010 10:47 pm 
alf je napisao/la:
Mike20!

Tvrdnja da je netko zaslužio da ga se gazi je nevjerojatna! Tko je taj netko tko će procijeniti koga se smije gaziti?

A svakako je dobro još jednom pogledati prvi dio emisije "Otvoreno" i odgovor policijskog dužnosnika vezano uz odvođenje ranjenog (onog kojeg treba gaziti!) do bolnice!

U ovom se slučaju ne radi o "rekla kazala" radi se o čovjeku koji za sebe kaže da je informiran, na visokoj je pozicije službe kojoj je jedina svrha očuvanje reda i mira!!!! A to što je izrekao je upravo način na koji razmišljaju ljudi koji kažu da je netko zaslužio da ga se gazi!

Što ne znači naravno da su svi ljudi koji rade pod njim - oni koji djele njegovo mišljenje! Ali rade svoj posao i slušaju naredbe! Kao i što je normalno da nisu svi oni ljudi koji su se našli na meti toga dana - huligani!
Samo što nisu baš bili u ravnopravnoj poziciji - jer jedni imaju vlast - a drugi su obični ljudi za koje netko može u trenu procijeniti da ih može gaziti!

Da se nadovezem na temu oko tog vandalizma sa svih strana pa sam tebe alf uzeo kao quote hehe :)

Mislim da je to sve skupa smijesno. U emisiji, policajac se bas inati to je shvatio i predsjednik BBB-a pa se i on poceo drzat jedne stvari ko pijan plota no jedna stvar je sa sigurnoscu tocna.

1.) Policija ima pravo uci u stadion i izvuci van koga god da zeli. Sad da li ce oni to napravit zbog ispravnog ili ne ispravnog razloga, jebi ga... Nije da je bas nekakvo postenje u zraku kad je murija u igri. Samim cinom bacanja bengalke oni su imali pravo uci kad god da zele posto je ista zabranjena... S tim se slazem. Bengalka je zamisljena za druge stvari a ne kako bi se bacala na teren di ima dosta ljudi. U bilo kojem momentu, u suradnji sa alkoholom moze ti oskliznut pa spalit nekoga. To nije za igru niti iskreno smatram navijace toliko trijeznima. Dapace, vecina ih je pijana ili pripita. Isto tako moze biti i trijezan pa tokom bacanja da ga netko ide sprdat pa mu lupi ruku i opet eto ti sranje.

2.) Da li je netko zasluzio da ga se gazi ili ne sigurno nije. Da li je netko zasluzio tamo par dobranih cepa da se smiri (nebitno pandur ili navijac) definitivno je. Cinjenica stoji da je previse huligana po nasoj drzavi tj. pocinje ih sve vise biti i koliko god mozda ne moralno to bilo tome se treba stat na kraj. Naravno da treba biti mudar i posten tokom stajanja na kraj ali opet, treba. Neki ce prestat lijepim rijecima a neki nece prestat makar ih tenkom gazio.
Koliko god apsurdno zvucalo batina je u nekim slucajevima itekako neophodna. Naravno treba imat mjeru ali katkad jednostavno ne mozes objasnit drugacije. Vjerovatno mozes ali nisu svi ljudi tako osvjesteni da bi to mogli a pogotovo ne panduri. Naravno ne zelim tu samo napadat huligane, itekako napadam i pandure. Kad kazem napadam, mislim na uplicem :)

U kojem god slucaju, smatram da je nemoguce odredit tko je vise kriv, panduri ili huligani no siguran sam da su obije strane, itekako krive.

Sad to je moje misljenje...

Vrh

PostPostano: pon maj 10, 2010 7:38 pm 
Moderator

.

Poskupila nafta, a izgleda da će "koka" pojeftiniti...čim je reklamiraju.

AMERIKA NIJE RAD I ZNOJ: TV kanal Fox News opravdava uzgoj afganistanskog opijuma od strane CIA

Poz

Vrh

PostPostano: pon maj 10, 2010 8:21 pm 
Član foruma

noxten je napisao/la:
alf je napisao/la:
Mike20!

Da se nadovezem na temu oko tog vandalizma sa svih strana pa sam tebe alf uzeo kao quote hehe :)

Mislim da je to sve skupa smijesno. U emisiji, policajac se bas inati to je shvatio i predsjednik BBB-a pa se i on poceo drzat jedne stvari ko pijan plota no jedna stvar je sa sigurnoscu tocna.

1.) Policija ima pravo uci u stadion i izvuci van koga god da zeli. Sad da li ce oni to napravit zbog ispravnog ili ne ispravnog razloga, jebi ga... Nije da je bas nekakvo postenje u zraku kad je murija u igri. Samim cinom bacanja bengalke oni su imali pravo uci kad god da zele posto je ista zabranjena... S tim se slazem. Bengalka je zamisljena za druge stvari a ne kako bi se bacala na teren di ima dosta ljudi. U bilo kojem momentu, u suradnji sa alkoholom moze ti oskliznut pa spalit nekoga. To nije za igru niti iskreno smatram navijace toliko trijeznima. Dapace, vecina ih je pijana ili pripita. Isto tako moze biti i trijezan pa tokom bacanja da ga netko ide sprdat pa mu lupi ruku i opet eto ti sranje.

2.) Da li je netko zasluzio da ga se gazi ili ne sigurno nije. Da li je netko zasluzio tamo par dobranih cepa da se smiri (nebitno pandur ili navijac) definitivno je. Cinjenica stoji da je previse huligana po nasoj drzavi tj. pocinje ih sve vise biti i koliko god mozda ne moralno to bilo tome se treba stat na kraj. Naravno da treba biti mudar i posten tokom stajanja na kraj ali opet, treba. Neki ce prestat lijepim rijecima a neki nece prestat makar ih tenkom gazio.
Koliko god apsurdno zvucalo batina je u nekim slucajevima itekako neophodna. Naravno treba imat mjeru ali katkad jednostavno ne mozes objasnit drugacije. Vjerovatno mozes ali nisu svi ljudi tako osvjesteni da bi to mogli a pogotovo ne panduri. Naravno ne zelim tu samo napadat huligane, itekako napadam i pandure. Kad kazem napadam, mislim na uplicem :)

U kojem god slucaju, smatram da je nemoguce odredit tko je vise kriv, panduri ili huligani no siguran sam da su obije strane, itekako krive.

Sad to je moje misljenje...

Obzirom da smo već dulje svi :offtopic: završit ću s jednom novom mogućnošću: što ako u biti huligani nemaju veze s ovim događanjem? Što ako su neki od njih plaćeni da to budu? Što ako se upravo to željelo? Zar nije moguće da nemire ili nerede često započinju oni koji su upravo zbog toga na tom mjestu i to im je posao? A među njima se eto nađe i poneki navijač - huligan koji se pridruži događanju ili demonstracijama.....

U svakom slučaju jedno je vrlo vjerojatno - uz svu tehniku koju imaju (policija) mislim da znaju točni kako izgleda i koji broj telefona ima svaki "huligan" - davno ih se moglo sankcionirati!
Ali tada ne bi služili svrsi, zar ne? U tom kontekstu tako su sveprožimajući da je to poprilično opasno. Na žalost malo će njih u ovo povjerovati ili ovako nešto shvatiti pa će sutra ponovno ići na utakmicu ili demonstrirati......Na žalost nesvjesni da služe onom protiv koga se kane "boriti"!

Vrh

PostPostano: pon maj 10, 2010 10:56 pm 
Član foruma

Ne znam da li može ići ovdje, ako ne molim da se premjesti.

Ovo mi se učinilo zanimljivim, u Moskvi je otvoren tkz. spomnik grijeha. U stvari, život takav kakav je, ovdje i sada, to smo mi, u kavezu ili raju na zemlji.
Djeca simbol čistoće, nevinost kakvom stižemo na ovo mjesto i što nas sve očekuju na putu..

"... there is nobody in the whole world who could teach them right because everyone has some of those flaws, thus cannot teach how to avoid all."

... jer na kraju krajeva, sve ostaje na nama samima.

http://englishrussia.com/index.php/2009 ... -monument/

:love3:

Attachment/i:
2.jpg
2.jpg [ 97.29 KiB | Pogledano 2875 put/a. ]
1.jpg
1.jpg [ 56.23 KiB | Pogledano 2875 put/a. ]

F.N.
Vrh

PostPostano: uto maj 11, 2010 10:45 am 
Član foruma

http://www.source.ba/clanak/8375437/Nov ... ajcitaniji

Vrh

PostPostano: uto maj 11, 2010 3:51 pm 
Član foruma

Evo još jedna

http://www.source.ba/clanak/20568011342 ... ?ref=tiker

:toothy2:

Vrh

PostPostano: sri maj 12, 2010 9:04 am 
Član foruma

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sjev ... 90859.aspx

dakle Sjeverno Korejci navode da imaju fuziju....

E sad, i ja bih se uhvatio smijanja sa svim ostalim da nemam saznanja o potiskivanju i zataškavanju svega što narušava dominaciju trgovaca naftom a i sjećam se kako sam pred jedno 30 godina, dakle davnih ranih 80-tih kad sam bio u Australiji morao objašnjavati svima da i mi u Jugi imamo i znamo što je to "color TV", firižider kao i za ostale fečferiće konzumerizma , a nikako ih nisam mogao razuvijeriti da sam potrošio gomilu para na automatu Pacman jer kako bi to mi tamo u mračnom komunizmu imali Pacmana? Da ne pričam o tome da oni tada nisu znali što je to Apple IIe niti ga vidjeli u živo!!!
Tako da je doista pitanje što se to dešava tamo u Sjevernoj Koreji

Vrh

PostPostano: sri maj 12, 2010 1:20 pm 
Član foruma

http://www.source.ba/clanak/7495780/Zatrudnila%20dok%20je%20gledala%20porni%C4%87%20u%203D%20tehnici%20/?ref=najcitaniji

#-o :mrgreen:

iiiihaaaaaaaaaa

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4399 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 220  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.