Selimi nikao zub u 67. godini
Izvor: Vijesti | 22.03.2010 18:04
Rožaje – “Već 25 godina nosim vještačke zube i mislila sam da je odavno kraj zuboboljama i vađenjima, dok prije nekoliko dana nijesam otkrila da mi je na izmaku sedme decenije života iznikao novi zub. Niko ne može da vjeruje. Svi dolaze i pitaju me, gledaju snimak i čude se”, priča za “Vijesti” šezdesetsedmogodišnja Selima Halilović iz Rožaja.
Prije oko mjesec dana ona je osjetila nesnosne bolove u gornjoj vilici i požalila se djeci da je boli zub.
“Oni su me gledali i smijali se na moj račun. Znaju da imam protezu i nijesu vjerovali da bi nešto moglo da me boli. Ne znam šta su tačno mislili, ali sam pošla kod stomatologa Rasima Halilovića i rekla mu kako mislim da mi raste zub. I on se nasmijao u nevjerici, ali me je poveo na snimanje koje je potvrdilo moje sumnje. Doktor mi je tada rekao: 'Boga mi, Selima, izrastao ti je cijeli zub', na šta sam mu ja odgovorila: 'Ti si mi ih, doktore, povadio, kod tebe mi evo ponovo rastu'”, kazala je Selima.
A kako nosi vještačku protezu, zub nije imao prostora da nikne vidno, već je otišao ukoso, pa će morati da ga izvadi operacijom.
“Da sam bar znala da mi stvarno niče...
http://www.montenews.me/vijesti/drustvo/38398.htmlZbori baba da će kijametski (sudnji) dan, čim se ovakve stvari dešavaju