Evo, Endzi, preselila sam nas, da nam se Jack ne sekira.
Hej, dobar topic. Sad sam videla OP-ov link o secanjima na buduce zivote. Tacno!

Koliko smo samo navikli da razmisljamo linearno
Uostalom, gde je taj OP?

?
Citat:
A, ti Arja, što se tiče srednjeg vijeka, ja sam GAĆE,( naglašavam:gaće) stavila u kasni srednji vijek, a tvoja sjećanja - predrenesansna, pa, može biti, mada ti garantujem da si bila ovdje i u 18, ili 19. vijeku, ...he,he,he...jesam zločesto samouvjerena, zar ne?
Da li je to intuitivni osecaj, ili postoji neki konkretan razlog na osnovu onoga sto pisem? Mozda tako mislis zbog feminizma (cuj, ja veoma volim malkice da provociram, hehe, mada zaista i cenim taj pokret). Imam naglasen osecaj za sve marginalizovane grupe. E, sad, da li je razlog za to inkarnacijski na ovaj ili onaj nacin ili posledica kretanja u odredjenjim krugovima gde je to bila tema, zaista ne znam.
Moguce je da si u pravu, jer imam izvesne fleseve iz perioda koji bi mozda mogao da odgovara, ali u njima sam muskarac, odnosno mladic, veoma bled, crnokos, osetljiv, sa repom i jasem. Pored mene je plavokos mladic, koji je otvoren i pun zivota.
Inace, jasem kao da sam ceo zivot provela na konju (doduse veoma retko – steta). Jos se secam tog prvog puta – potpuno prirodno zauzimanje polozaja, kao da mi je tu mesto. To je jedan od mojih neupotrebljivih talenata.
Ali ako to i jeste neko inkarnacijsko secanje, nekako nije tema za ovaj zivot. Postoji nesto drugo: izvesne sposobnosti koje ne smem da koristim. Da moram nekim drugim putem. Da li sam ih jednom na neki nacin zloupotrebila, ne znam. Verovatno bi mi se to na neprijatniji nacin obilo o glavu. Odnosno, od skoro, da treba da ih osvojim na nekom drugacijem nivou. A sta taj drugaciji nivo znaci i na sta se sve to odnosi, to samo slutim. Taj je osecaj veoma intenzivan.
U vezi sa tim: pre otprilike godinu, godinu i po dana sam na sluzbenom putu u Budimpesti upoznala jednu zenu. Vec je i email-prepiska perfektno funkcionisala, posao smo zavrsile u super rekordnom roku uz izuzetno uzajamno zadovoljstvo ali i veoma brzo dosle do pravih tema. Pazi, sretala sam ljude sa kojima mi se vibracije izuzetno poklapaju, za koje sam sigurna da sam ih poznavala, na ovoj listi u prilicnom broju, ali ovo je bilo potpuno neverovatno. Sedele smo jedna preko puta druge i gledale se ne verujuci. Zavrsavale recenice jedna drugoj, bukvalno citale jedna drugoj misli, pricale potpuno istu pricu. Pricale pricu jedna drugoj, ona pocne, ja nastavim. To je bilo ne kao da sam srela nekoga sa kim sam bila jako povezana, to je bilo kao da sam srela neki aspekt sebe same. Potpuno neverovatno. I isti osecaj, tako telepatski prenet, da je taj susret poklon Univerzuma, ali da moramo svaka na svoju stranu. Da prosto nije „predvidjeno“ da budemo prijateljice i u stalnom kontaktu u ovom zivotu. Ona je recimo imala taj isti osecaj o „zabrani“ koriscenja izvesnih sposobnosti.
Nije mi bilo preterano interesantno inkarnacijsko secanje, nisam se oko toga ni trudila. Bila mi je bitna misija, taj intenzivan osecaj da nesto treba da uradim. „Poruka“ onih mudrijih „mene“ je uglavnom da je sve ok i da ce doci, da ce se sve jednostavno sumirati. A mozda je vreme da pocnem da se secam.
Kako to kod tebe izgleda?
Citat:
Daj malo pojasni Lemuriju, zmaja, lotose i inje...majke ti! Jer, i kod mene je sve to aktuelno, osim inja???
Cuj, to je zezanje sa nekog od susednih topica, ali znas kako kazu, u svakoj sali ...

A kod tebe?