Da li se Dado uopste i poceo buditi?
Mozemo mi pisati ovdje 3 dana (trla baba lan da joj prodje dan), zar nije covjek ovo napisao:
Citat:
'Šta ako poludim i ostavim porodicu?Šta ako ubijem nekog?Šta ako shvatim da je sve ništa,da sam u iluziji i da u stvari ne osjeæam ništa,da ni ne postojim.Šta ako sam lud,nedostojan,zarobljen,izgubljen.....samo su neka od tisuæe pitanja koja sam si postavio.
Sta ako je taj CD program koji ga tjera na nasilje, to sam gore vec procitao.
Mislim da bih trebao ostaviti CD i takve stvari, naravno, niko ne zeli ovdje da spavas, ali ako nisi citaj Gnostiku, Gurdjijeva, uradi instaliranje par knjiga i citaj, idi lagano, polako korak po korak.
Ne znam, ali mislim da je problem u nasilju koji je pretrpio kao djecak.
To je samo moje misljenje, jer imam rodjaka koji je vec lezao u zatvoru, imao problema, a to je sve kriv njegov dragi tatica koji ga je tukao do besvijesti.
Zamisli ovo, taj momak dobije 5 u skoli, i njemu kao nagrada nema ici vani, nego sjedi i uci da bi u sutra dobio 5, jer ako ne dobijes idu batine batine i samo batine. Ja kao dijete koje odrasta 10 metara od njegove kuce, dobijam 3 u skoli roditelji me pustaju vani i ja ulazim kasno u kucu. Zamisli koji je to udarac na dijete
Zbog cega
Bolesnih ciljeva nekih roditelja!! (CAST IZUZECIMA)
Zar svete knjige ne uce da se roditelj postuje, posebno majka,a milioni su slucajeva gdje bas roditelj unisti svoje dijete.
Da li je to samo iluzija ovog takozvanog vremena

.
mislim da to uopste nije vazno. Dado ako zeli da se probudi i ako osjeca da sa ovom danasnjicom nesto nije u redu, on treba da cita i uci, a rezultati ce stici.