Trance pesme su zaista jedini oblik muzike koji ima veze sa ovim forumom.
Tiestove pesme nece pricati o kosmosu, i posatvljati pitanja o zvezdama...
Sta je uopste new age?
Mislim, cemu teznja da se bas sve klasifikuje?
Novo doba? i? sta to znaci?
Ovaj svet nema granice i sve je fluidno tako da praviti klasifikacione okvire od bilo cega samo pravi branu slobodnom protoku svesti i dinamike zivota.
Ja kad kazem trens isto sam napravio klasifikaciju ali cisto zbog razumevanja, kao kad das ime biljci da bi znao sta pricas ili dao ime ulici da bi se lakse orijentirao.
Da bi doziveo trance morao bi da odes na neki festival od 5 dana, po mogucstvu pored mora..
Tamo bi video da je sreca osnovna emocija.
Ima tamo i puno droge ali jer to lose?
Droge ima gde god ima muzike.
Na splavovima je to alkohol a na Engleskim festivalima ekseri. Na trns festivalima pecurke.
Sto se tice prostora i vremena imao bih definitivno sta da kazem.
Mislim da prostor bolje razumem. Ali sve to razumem zato sto imam potporu hiljadugodisnje tradicije pa je moje bilo samo da shvatim sta je vec receno.
Prostor: najvise ima veze sa starim vestinama uredjoivanja prostora. Feng Shui.
Ali ne feng shui koji danas znamo. Taj feng shui je povrsan i previse razuman.
U prostoru se nalaze obicnim okom nevidljive struje . To su orlova zracenja. Taj izraz mi je najdrazi.
To su nekakva vlakna koja su svesna svih mogucih stvari u prostoru i imaju svest o njihovim odnosima. Orlovim zracenjima je moguce zatraziti savet oko uredjenja.
Ovo pricam iz licnog iskustva.
Nedavno sam dozievo neverovatne stvari tako da tacno znam sta pricam.
Pored toga, ta svest ima svest o nasoj svesti i ona ce nas uvek potporiti najboljim varijantama.
Znaci pracenje toka energije, ili Chija kako ga kinezi zovu je funkcionalno ponasanje.
Be pracenja chija mi ne bi mogli naci tako dobar i efikasan nacin.
Na primer, moju sobu je uredjivao duh, ja sam samo bio fizicki radnik koji je pomerao stvari po dizajnu duha.
A vreme je po nauci logaritamska kriva koja se skuplja i razvlaci.
Ne bi znao puno reci osim toga da je moguce vracati se u proslost kako bi se dizajnirala buducnost.
Ali ja to ne volim mnogo da radim, samo kad je potrebno ili kad sam napravio neku gresku pa to onda moram da ispravim radi svoje dobrobiti.
Toliko od mene za sad.