Sada je: uto maj 06, 2025 10:50 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: sri sep 21, 2011 11:09 am 
Početnik

hvala na odgovoru Znak.......drago mi je čuti iskustva nekih od vas...što se tiče materjala i štiva vezanih za ovu tematiku,da postoje pročitah...no rijetki ostavljaju neka konkretna iskustva..pa eto čisto da probam usporediti neka iskustva sa mojim..
Što se tiče šumova u mojem slučaju...oni su prisutni sigurno već duže vrijeme,naravno unazad par godina kako postajem "pameniji"čitaj svjesniji,počeo sam primječivati ove razne znakove...od psihičkih smetnji,zvonjave,manjka energije..a sve naravno nakon nekog događaja koji mi je još više otvorio oči da se tako izrazim....meni se zujanje uvečini puta dešava kada "se smirim",pokušavam fokusirati pažnju i svoju svjest na sadašnji trenutak...i povremeno u "hodu"..e sad dali je zujanje posljedica tjelesnog stanja(tlak ili nešto drugo)..neznam,ali odlučio sam posvetiti posebnu pažnju tome...probat ču zapisivati vrijeme pojavljivanja...šta se dešava u kojem sam stanju svjest
i
Znam da sam se uvijek čudio svojim osječajima kako odjednom mogu biti "dole"kad sam moment prije letio na 10 000 metara.Osječao sam da to nisam ja....a opet s druge strane pokušavao doči do odgovora....i eto gdje sam stigao...
Baš mi se nedavno desilo takvo stanje obamrlosti.....ternutno u ovom uzdizanju grabim punom parom...uz osječaj sreče i radosti,bez negativnosti i straha,bez bojazni za budučnost...gledam svjetlost u sebi i kupam se u njoj...naravno ima dana kad me nešto "slomi",ali brže i jednostavnije obrišem suze sa rukavom i krenem dalje......
I tako jašem jedno dva,tri tjedna u komadu na valu ljubavi...i samo me odjednom sreže,legnem sinoć u špici,sretan ,jak...probudim se užasnut,blokiran,mozak mi ne radi,bruji,huči,slike se pojavljuju bez reda i poretka.....pitam se od kud sad to...??!!

Čitajuči sve ove materjale i iskustva članova naravno da mi je lakše...nisam sam...ali ne to što nisam sam, nego sam na PUTU...kako ja volim reći hehe....
:love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: sri sep 21, 2011 4:13 pm 
Član foruma

Prošle godine sam imao doživljaj ili čudno iskustvo tokom buđenja. Znam da sam se počeo lagano buditi i onako u nekakvom transu tih prvih par sekundi dok sam dolazio sebi skužio sam da mi netko nešto govori. Kad sam to primjetio pokušao sam razaznati što mi se govori ili što čujem i kad sam kao nekako počeo,ne znam kako da vam to objasnim,na neki način uskladio jedino što sam čuo je : sve je ništa i to je bilo to,nikad nisam ovako nešto doživio. Sad da me netko pita a kako je glas zvučao ja mu ne bih znao to objasniti. A prije toga sam imao isto nekakav čudan doživljaj gdje sam se normalno probudio otišao si skuhat kavu itd. a pritom sam u sebi ponavljao brojke dok nakon 5 minuta nisam skužio da nesvjesno u sebi ponavljam brojke 5,7,9,12. I od tada više ništa,da ne bi neko pomislio da čujem glasove u glavi,kao početak šizofrenije il slično

Vrh

PostPostano: sri sep 21, 2011 4:27 pm 
Član foruma

pa recimo ovo mi je stari ispričao
Kad je djed bio na umoru,par puta bi on kao umro ali bi se nakon 5 minuta vratio u život,a ovi bi već izmolili za njega ne znam koliko očenaša itd. I kaže stari jednom kad se djed isto tako vratio u život sve što je rekao je : antena 26. Inače djed je umirao 2 mjeseca i ovi nisu nikad znali kad će i uvijek bi govorili sutra će sigurno,a ja se sjećam da mi je tokom tog njegovog umiranja jednom došlo u glavu da će to biti ponedjeljak za dva dana i to je onaj trenutak gdje ja to nesvjesno znam i onda mi je potrebno par mjeseci da skužim ili uopće da se prisjetim da je to stvarno tako ispalo. I dan danas mi se to dešava,samo eto dok se ja sjetim ako se sjetim

Vrh

PostPostano: pet sep 23, 2011 4:48 pm 
Početnik

g unit je napisao/la:
Prošle godine sam imao doživljaj ili čudno iskustvo tokom buđenja. Znam da sam se počeo lagano buditi i onako u nekakvom transu tih prvih par sekundi dok sam dolazio sebi skužio sam da mi netko nešto govori. Kad sam to primjetio pokušao sam razaznati što mi se govori ili što čujem i kad sam kao nekako počeo,ne znam kako da vam to objasnim,na neki način uskladio jedino što sam čuo je : sve je ništa i to je bilo to,nikad nisam ovako nešto doživio. Sad da me netko pita a kako je glas zvučao ja mu ne bih znao to objasniti. A prije toga sam imao isto nekakav čudan doživljaj gdje sam se normalno probudio otišao si skuhat kavu itd. a pritom sam u sebi ponavljao brojke dok nakon 5 minuta nisam skužio da nesvjesno u sebi ponavljam brojke 5,7,9,12. I od tada više ništa,da ne bi neko pomislio da čujem glasove u glavi,kao početak šizofrenije il slično

Meni se dogodilo nesto slicno . Otvorih oci u tom "transu" i vidim po sobi veliki broj crnih prilika kako prolaze . Ali neodredjeno prolaze , kao kad posmatras ljude koji zure nekom glavnom ulicom.
Imam druga koji studira psihologiju , kaze da je vrlo cesta pojava da se deo mozga zaduzen za san ne "iskljuci" na vreme , odnosno da se preklapaju slike i senzacije sna i jave .

Vrh

PostPostano: pet sep 23, 2011 10:53 pm 
Član foruma

snoopy je napisao/la:
FORMICA je napisao/la:
Prije jedno mjesec dana vrelapodgorička noć međe oko 39 stepeni i oko dva poponoća ustanem jer se više nijesam mogo prevrat po krevetu. Izađem na balkon dolje troje taksija na taksi stanici i vozači stoje ipred i razgovaraju. Odjednom čuh neki šum vrlo neobičan sličan kao kad kiša nailazi u šumi pa se čuje huk bezbrojnih kapi na lišću. Ali kiše niotkud. Nije zvuk bio jak ali preleće preko nas. Sve su se ptice uznemirile i počele da graju nastade strašna buka. Gledao sam u nebo ali ništa nijesam mogao viđeti. Oni se taksisti pokupiše i odoše. Ptice su pijukale i graktale još jedno vrijeme i sve se utiša. Blo me je strah da se nijesu uznemirile predviđajući zemljotres ali mi je zaista onaj šum ostao u pamćenju. Ništa slično do sad nijesam čuo.

Slicno mi se desilo par puta vec kao da krene neki ravnomerni shum,najvise podseca na takozvani white noise shum i tako susti i prvo sam pomislio da je to samo u jednoj sobi medjutim po celom stanu se krecem i svugde isti sum..i onda posle nekog vremena se utisa

Cini mi se da su to kasiopejci pominjali u poslednoj sesiji da su to radio talasi a mi ih cujemo, mada nisam siguran za to proverite u poslednjem tekstu

Ti šumovi su zaista čudni. Nekloiko mi se puta desilo dok sam bio sam na relativnopustom mjestu da čujem jaki šum kako preolaziiznad mene i čak osjetim vjetar ali su svaku pit bila jata ptica. e sad ne znam koje ptice mogu tako letjeti noću, ako su ptice :dontknow:

Vrh

PostPostano: uto okt 04, 2011 9:49 pm 
Član foruma

Ima jedna stvar al ne znam gdje bih ostavio komentar pa ću ovdje.
Čitao sam Rubno znanje za početnike pa bih se htio nadovezati na ono u vezi životinja.
Imao sam situaciju kad mi je pas doslovno kao hipnotiziran buljio u nešto iza mene ili pored mene ili u kuhinju,tako sam imao osjećaj da pas u nešto zuri,gledaš psu u oči i točno kužiš da pas u nešto gleda i vidno uznemirena đukela bi malo van malo unutra,nikad to nisam vidio. Sve je počelo sa tom serijom čudnih događaja koji su počeli sa mojim aktivnim čitanjem kasiopejaca. Uzet ću si jedan dan da napišem puno više o svemu tome a i volio bih naći nekog hipnotizera da saznam neke stvari koje su već pomalo "preluđačke" i za koje nemam odgovore.

Vrh

PostPostano: uto okt 11, 2011 2:47 pm 
Početnik

http://www.youtube.com/watch?v=K2kZ7CyJ ... rofilepage

što mislite o ovim pojavama,koje detaljno i sa full pozornosti prati dotični?!

Vrh

PostPostano: uto okt 11, 2011 4:38 pm 
Član foruma

Hoće li ljudi prestati da se oduševljavaju koronama? ](*,)

Te famozne crne tačke na suncu se dobiju i kod digitalca kad se snima direktno, pod 2, nama su još u osnovnoj školi preporučivali da stavimo neki disk ili kartonsku tačku naspram sunca (blokiramo konkretno sunčev disk) da bi golim okom /kroz durbin/teleskop posmatrali koronu. Tako se blokira direktna, prejaka svetlost, a šta se događa u koroni ostane jasno vidljivo (+- zum, filteri, itd ) A ne bi me čudilo da se tako nešto radi i digitalno ovih dana - na šta me sve ove slike i podsećaju.
Konkretno - ja sam stavljao najobičniju konfetu, malo pokvašenu, na objektiv sa filterom i onda "ciljao" sunce njome.

Što se tiče "obrnute duge" - svakome ko je imao makar dvojku iz fizike je jasno da je u pitanju prelamanje svetlosti, to se dešava kad god svetlost prođe kroz zaobljeno sočivo. Uzmi providnu čašu i sam proveri ... na određenoj udaljenosti dobićeš obrnutu sliku. tako da će jedan deo luka koji u stvarnosti izgleda ovako:

(

imati ovo :

)

za svoju projekciju.

Btw, pretpostavimo da neki objekat X tamo zaista postoji. Šta ćemo onda sa uglom posmatranja? Trebalo da prividno menja njegovu lokaciju, i to što je bliže nama - za više,zar ne? Zemlja se ipak pomeri za jedan stepen u odnosu na sunce svaki dan, + rotira oko svoje ose - a to kretanje bi jasno uticalo na našu percepciju lokacije predmeta X. aka - predmet bi se pomerao. A od prvog dizanja fame sa tim crnim diskom je prošlo već poprilično ...

Ljudi, ne treba da se ložimo na svašta, inače ćemo se gadno razočarati u sve te događaje, pa kad se zaista nešto i desi - bićemo pogubljeni, k'o muve bez glave.

Živeli! :love3: :occasion5: :occasion5: :love3:

...hej, a da nisu te crne tačke sunčevi cvikeri :glasses7: ? Možda je old school pa nosi monokl...? :shock:

Vrh

PostPostano: sri okt 12, 2011 12:00 pm 
Početnik

da hehe.."valjda"..i ja sam tog misljenja al eto sumlja radi protiv...ima tu puno nelogičnosti i očigledno je da lik napumpava svaki događaj....baš zarazno i misteriozno za nekog ko je telac...
al nije mi jasno kolko vidim dotični radi punom parom,izlaganja uz objašnjenja mu traju po nekoliko sati i na sve ima odgovor...neznam dal si ga gledao....u moru svakakvih informacija ima tu i nešto istine zar ne?...npr:i vrjeme izlazaka i zalazaka sunca... izgleda mjeseca i itd da ne nabrajam...

ne znam ,informacije "cure" sa svih strana,možda nisu sve istinite,ali dobro ih je čuti ili vidjeti kako bi stvorili neku sliku o svemu o čemu se priča.... :occasion5:

Vrh

PostPostano: sri okt 19, 2011 11:49 pm 
Član foruma

Nešto vrlo zanimljivo što se tiče mog početka čitanja val stranice je kad su me za ozbiljno privukli kasiopejski transkripti jest to da mi je stara poludjela za 300 %. Inače je bila nestabilnija osoba i u to vrijeme su joj nastupile hormonalne promjene ali mi je zanimljiva stvar kako se baš sve to izdešavalo u vrijeme kad sam počeo po 10 sati čitati transkripte,nastala je sveopća ludnica u kući. Ona je u tom svom ludilu dobila želju za izražavanjem svoje krativnosti tako da cijelu kuću i okućnicu oboji u nekakvu plavu boju,zanimljivo mi je to što stari ni nakon godinu dana nije primjetio kako je ona u svojoj kreaciji na vratima kotlovnice sa plavom bojom crtala «galebove» koji su počeli ličiti na 3 šestice i devetke koji su nacrtani u svim smjerovima. Po noći sam znao na vrtu vidjeti na pola spaljene i bačene slike Isusa. Pitam se samo kolika bi mogla biti slučajnost da se to počelo dešavati kad sam sumanut počeo proučavati kas.transkripte. I ovo sam htio nedavno napisati pod čudna događanja pa sam s vremenom naletio na Vanzemaljske transkripte-iz Kasiopejskih transkripata prilikom skidanja svih mogućih knjiga pod download knjige. I ajde rekoh si sad ću to pročitati nisam dugo čitao nešto u vezi kanaliziranja pa da se podsjetim. Naišao sam na jedan dio gdje mislim da Laura spominje u jednom dijelu o utjecaju nekakvih sila na nečiju majku povodom početaka njihovog bavljenja ovom tematikom,tu sam malo stao i pročitao to ponovno pa jedno 48 puta.
Sad si razmišljam o svemu pa i o svim mojim sličnim komentarima koje sam ovdje ostavio i ne znam što da više mislim. Pa počinjem ispočetka,onako sam sebi iskreno. Prvo: u početku nekakvog laganog čitanja ove stranice,jednog jutra sam se probudio sa nekakvom opeklinom na desnoj podlaktici,to sam napisao u jednom komentaru na ovom forumu,ali to nije bila opekotina nego je meni ustvari nedostajala koža i to me je peklo. Razmišljao sam kako izgleda kada čovjek padne i razgrebe se,to nije. Razmišljao sam kako izgleda kada se čovjek opeče,to nije. Sjetio sam se kako sam kao klinac jednom dobro ogulio koljeno tako da sam izgubio komad mesa na toj izgrebotini i kako je to zarastalo. E to je bilo upravo to sa mojom podlakticom,ali tu nije bilo ogrebotina ni opečenja samo nepravilna crta 10cm uzdužno podlaktice. Uza neka sva ostala moja čudna događanja koja sam porazbacao po forumu,razmišljam si baš čudno». Ovo što sam napisao u vezi stare nisam htio napisati ali eto ne mogu protiv sebe i ne mogu šutjeti kad vidim neke slične događaje koji su neki davno pisali o samima sebi. Recimo volio bih hipnotizera i sve moguće poligrafe i sprave za istinu jer me još jedna stvar muči. Priča je vezana uz psa,ali par mjeseci kasnije. Psa sam pustio kroz jedna i jedina otvorena vrata,psa sam pustio na minutu dvije i počeo ga dozivati,pas se nije odazivao pa sam zaključio da se pas stepenicama popeo na malu terasu ustvari pred ulaz prvog kata i to je bilo točno. Fućkanjem pas se nije odazivao,opet sam otišao pogledati na tu malu terasu ali psa nije bilo,nemoguće. Cijelo vrijeme sam stajao na vratima i kada bi se pas spustio meni jednostavno to nebi moglo promaći jer su stepenice uz gotovo do vrata. Ništa drugo nije bilo otvoreno,nema te rupice da bi pas uspio ući kroz,samo ta vrata jedna i jedina otvorena i ja pored vratiju. Otišao sam do te male terase,psa nema,gledam po dvorištu psa nema,dok sam gledao po dvorišu svake sekunde bih motrio na vrata da vidim jel pas ulazi unutra,nema psa i gotovo. Uđem unutra i pas na krevetu. Zašto bih hipnotizera,pa upravo zbog ovoga da vidim jesam sam ja lud ili kaj? Ali najzanimljivije mi je to što me cijelo vrijeme pratio osjećaj u meni ;sad će se nešto desit,nešto je čudno nešto će se desit,nešto se jako čudno dešava,uvjeren sam da će se nešto desit. To je što me iznutra pratio taj osjećaj cijelo vrijeme u ovoj priči tih 3 minute događaja sa psom. Prije par mjeseci sam imao takve neke događaje u 2 dana da sam pomislio da ili imam kamere u kući i mikrofone ili me svemir prati,sve je bilo nekako predodređeno,složeno,nevjerojatno,željeno-dobiveno,niz podudarnosti..ma ne da mi se više...pa sa djevojkom otvorim temu o duhovima i entitetima,pa se desi pred njom da je nešto u kuhinji upalilo onaj pištolj koji baca iskre za paljenje plina,a ja joj kažem eto vidiš,a baš sam taj tjedan imao onaj osjećaj ; joj joj kad dobije dokaz vidjet će o čemu pričam usrat će se ko grlica ali opet to se zaboravi i nikome ništa.

Vrh

PostPostano: čet okt 20, 2011 12:57 am 
Član foruma

Zaboravio sam napisati još jednu čudnu stvar" u vezi moje stare,skužio sam kako nakon njezinog prisustva ljudi znaju ostati izmučeni onako nekako bez energije,to je osoba poslije koje možeš otić spavat strgano(čak ni ne moraju to biti svađe ili konflikti). U njezinim napadajima čovjek se mora naučiti braniti,nekako razumjeti i ostati neutralan. Neki se ljudi znaju preplašti kada budu u doticaju sa ovakvim nečim. Ovo sam bio pričao djevojci kako će razumjeti o čemu pričam kad staru uhvati to nešto,kad počne pričati sa njom i to se bilo dogodilo. Onda mi je mala poslije razgovora s njom rekla kako se strašno iscrpljeno osjećala i kako je bila za ništa poslije,normalno poslije sam je podsjetio o onome što sam joj nedavno pričao kada joj je kroz jedno uho ušlo a kroz drugo izašlo. Par knjiga koje sam ovdje pročitao od William Baldwin-a i još dosta drugih na sličnu tematiku mi je dalo sasvim drugi uvid u neke stvari i počeo sam puno toga povezivati. Ne znam možda nešto i napišem kroz neko vrijeme nešto o tome

Vrh

PostPostano: čet okt 20, 2011 8:15 am 
Član foruma

@g unit
Ja kad bi imao sina koji bulji po 10 sati u transkripte isto bi se poceo cudno ponasati .
Samo kod mene bi umjesto galebova bili isccrtani dlanovi na licu .
Citajuci stekao sam dojam da si malo previse zabrijao i da je prvenstveno problem u tebi .
Tko zna mozda u tom stanju si i privukao "nesto" pa se ljudi oko tebe cudno ponasaju.
Probaj za promjenu ostaviti sve to na neko vrijeme i odi igraj nogomet ili sta vec .

Vrh

PostPostano: čet okt 20, 2011 10:24 am 
Član foruma

g unit je napisao/la:
Zaboravio sam napisati još jednu čudnu stvar" u vezi moje stare,skužio sam kako nakon njezinog prisustva ljudi znaju ostati izmučeni onako nekako bez energije,to je osoba poslije koje možeš otić spavat strgano(čak ni ne moraju to biti svađe ili konflikti). U njezinim napadajima čovjek se mora naučiti braniti,nekako razumjeti i ostati neutralan. Neki se ljudi znaju preplašti kada budu u doticaju sa ovakvim nečim. Ovo sam bio pričao djevojci kako će razumjeti o čemu pričam kad staru uhvati to nešto,kad počne pričati sa njom i to se bilo dogodilo. Onda mi je mala poslije razgovora s njom rekla kako se strašno iscrpljeno osjećala i kako je bila za ništa poslije,normalno poslije sam je podsjetio o onome što sam joj nedavno pričao kada joj je kroz jedno uho ušlo a kroz drugo izašlo. Par knjiga koje sam ovdje pročitao od William Baldwin-a i još dosta drugih na sličnu tematiku mi je dalo sasvim drugi uvid u neke stvari i počeo sam puno toga povezivati. Ne znam možda nešto i napišem kroz neko vrijeme nešto o tome

Umjesto da piliš o staroj, fokusiraj se na ono što možeš promijeniti - sebe. Ako ti ne paše zajednički suživot trebaš otići. Vjerujem da jesi punoljetan. Sve ostalo je gubljenje vremena i fokusa. A ako nemaš mogućnosti otići, tada u tim ograničenim okolnostima pronađi neograničenog sebe. Ponavljam, sve ostalo je gubljenje vremena i fokusa. Znanje je kombinacija teorije, prakse i hrabrosti (nedostatak straha) da uneseš promjene - kod sebe. Ostalo se samo od sebe mijenja - prilagođava tebi. A ako ne kombiniraš sve troje, opet imaš gubljenje vremena i fokusa. Nitko drugi nije na gubitku osim tebe i stoga dobro prouči ovaj prijateljski savjet i svjesno odluči kako ćeš postupiti.

:glasses7:

Vrh

PostPostano: čet okt 20, 2011 12:12 pm 
Član foruma

Hiner takav sam i odgovor čekao sa tim zabrijavanjem,vodim ja itekako normalan život.
Lampa hvala na prijateljskom savjetu i Hineru ali godinu dana već to vučem u glavi pa sam sve to iznio van. Znam na što mislite kad govorite o odmoru,ja to i radim gospodo bez brige :)
Dobio sam na pm da sam zabrijanović i kako nešto mrzim blabla znači krivo totalno krivo,možda se ja krivo izražavam.

Vrh

PostPostano: čet okt 20, 2011 2:05 pm 
Član foruma

@ g unit
Imao iskustva s necim "slicnim" ! Lampa kaze ok , gledaj sebe ali promijeni "kut" gledanja .

Vrh

PostPostano: sub okt 22, 2011 1:05 pm 
Član foruma

juce popodne sedim sa detetom i radimo domaci..i odjednom osetim snazno 'pomeranje' ...to nije nesto sto se desava sa mojim telom,to nije vrtoglavica...samo osecaj da moj um ima u sekundi skok...............
ne znam kako drugacije to da objasnim
ponovo je negde u svetu bio zemljotres iznad 7......nista nisam cula u vestima
:(

Vrh

PostPostano: sub okt 22, 2011 2:20 pm 
Član foruma

nana3 je napisao/la:
juce popodne sedim sa detetom i radimo domaci..i odjednom osetim snazno 'pomeranje' ...to nije nesto sto se desava sa mojim telom,to nije vrtoglavica...samo osecaj da moj um ima u sekundi skok...............
ne znam kako drugacije to da objasnim
ponovo je negde u svetu bio zemljotres iznad 7......nista nisam cula u vestima
:(

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... ifiku.html

Meni se dešava nešto slično tim "pomeranjima", pa se tako dogodilo i juče - ali ovo je prvi put,kod mene, da je približno sinhronizovano sa nekim zemljotresom. No, ne znam tačno vreme zemljotresa niti vreme tog pomeranja tako da zaista ne mogu reći ništa više.

Vrh

PostPostano: ned okt 23, 2011 3:51 pm 
Član foruma

Znaci i ovo ``pomeranje`` je nesto ???!!! Vec neko vreme imam te osecaje ali nisam znao sa cime da ih povezem.Sad procitah ovo iznad i setih se da sam danas oko 12-13 sati osetio isto.Povezaste sa zemljotresima.U ovo vreme bio danas u Turskoj.

Vrh

PostPostano: ned okt 23, 2011 4:15 pm 
Član foruma

Ne znam da li je povezano sa zemljotresima, ali sa zemljom sigurno jeste. Baš sam od pisanja prethodnog posta bio na "full alert" ne bih li uhvatio pomeranje na delu - tj posmatrao sam se neprekidno, dobio sam osećaj da taj puls, kad sam ga uhvatio na delu, dolazi iz zemlje, prolazi kroz kičmu i onda napravi "to nešto" u glavi - no ne deluje mi to kao jedini uzrok. Primetio sam i da je taj "puls" jako sličan ...iznenadnom javljanju samosvesti ? Kada sami sebe uhvatimo u nečem poootpuno mehaničkom i dođe do prekida tog podsvesnog toka na momenat. Ovo je najbliži opis koji mogu dati kao proizvod posmatranja. Tokom te sinoćne šetnje sam utonuo u sebe prilično duboko i dogodilo mi se nekoliko puta - no - koliko znam, nije bilo zemljotresa.

A prvi ili drugi put kad mi se to dogodilo sam (dobio odgovor/shvatio?) da je u pitanju "uzemljenje potrebne količine svesti/energije u mene/zemlju kroz fizičko i energetsko telo." Neka vrsta energetske razmene, sa tim da nam je svest uslovno rečeno jača posle tog događaja - no, nisam našao ništa čime bih to potvrdio osim subjektivnog osećaja da je to tako. Ipak, crv sumnje je tu pa gricka, i tovi se - do daljnjeg, hehe :toothy2:

P.S. I ako jeste "uzemljenje" - potrebno kome?! I za čega? Možda je nešto vezano za ascenziju(ona transformacija energija koja dolazi kroz ljudska bića, ili usklađivanje sa novim zemljinim frekvencijama) ... a možda je i zakrečenje krvnih sudova, ko će ga znati. Mnogo mi je sve to klimav teren ...

EDIT - kako može svest da se "uzemlji", pa nije mi do sada bila kod komšije pa da mi je sada vraća. Možda čišćenje postojeće? Ne znam, nisam pametan haha.
U zdravlje!! ;) :love3: :occasion5: :love5: :occasion5: :love3:

Vrh

PostPostano: čet okt 27, 2011 11:16 pm 
Član foruma

Pozdrav svim clanovima galaksije,

Citam i pratim vec jako dugo kompletan materijal koji se nalazi na forumu, sa odredjenim pauzama. Citam i ostale forume i knjige, ali mi je ovaj posebno upecatljiv zbog pozitivne energije koja postoji pored svih iskustava koje bi mnoge ljude nateralo u psihijatriju. Analiziram, prosudjujem i uporedjujem sa sopstvenim iskustvima. Pronasao sam se u mnogobrojnim ranijim postovima sa ove teme, pa nalazim prikladnim da se bas ovde predstavim umesto u temi "clanovi foruma".
Nisam veliki guru za tematiku metafizike, ali verujem da iskustva koja imam ipak nisu zanemarljiva. Zahvaljujuci Vama i istim iskustvima koje delimo znam da nisam sizofrenik, vec da sve vise JA JESAM.

Valjda? je napisao/la:
Ne znam da li je povezano sa zemljotresima, ali sa zemljom sigurno jeste. Baš sam od pisanja prethodnog posta bio na "full alert" ne bih li uhvatio pomeranje na delu - tj posmatrao sam se neprekidno, dobio sam osećaj da taj puls, kad sam ga uhvatio na delu, dolazi iz zemlje, prolazi kroz kičmu i onda napravi "to nešto" u glavi - no ne deluje mi to kao jedini uzrok. Primetio sam i da je taj "puls" jako sličan ...iznenadnom javljanju samosvesti ? Kada sami sebe uhvatimo u nečem poootpuno mehaničkom i dođe do prekida tog podsvesnog toka na momenat. Ovo je najbliži opis koji mogu dati kao proizvod posmatranja. Tokom te sinoćne šetnje sam utonuo u sebe prilično duboko i dogodilo mi se nekoliko puta - no - koliko znam, nije bilo zemljotresa.

A prvi ili drugi put kad mi se to dogodilo sam (dobio odgovor/shvatio?) da je u pitanju "uzemljenje potrebne količine svesti/energije u mene/zemlju kroz fizičko i energetsko telo." Neka vrsta energetske razmene, sa tim da nam je svest uslovno rečeno jača posle tog događaja - no, nisam našao ništa čime bih to potvrdio osim subjektivnog osećaja da je to tako. Ipak, crv sumnje je tu pa gricka, i tovi se - do daljnjeg, hehe :toothy2:

P.S. I ako jeste "uzemljenje" - potrebno kome?! I za čega? Možda je nešto vezano za ascenziju(ona transformacija energija koja dolazi kroz ljudska bića, ili usklađivanje sa novim zemljinim frekvencijama) ... a možda je i zakrečenje krvnih sudova, ko će ga znati. Mnogo mi je sve to klimav teren ...

EDIT - kako može svest da se "uzemlji", pa nije mi do sada bila kod komšije pa da mi je sada vraća. Možda čišćenje postojeće? Ne znam, nisam pametan haha.
U zdravlje!! ;) :love3: :occasion5: :love5: :occasion5: :love3:

Valjda, a sam imao slicna iskustva i umeju biti veoma neprijatna i konstantna ako si senzibilniji na vibracije. Postoji nekoliko varijanti meditacije na korenu cakru u kojoj trebas da zamislis cvrste korene (kod mene su u vidu energije) koji izlaze iz tvojih stopala i prozimaju zemlju. Meni je to pomagalo ranije, iako to nisam odavno radio i trebao bih opet.
Na taj nacin se nekako prilagodjavamo frekvenciji Zemlje, pa nam manje smeta.

Pozdrav!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: sen-sei i 2 gostiju.