Sada je: pet maj 02, 2025 9:26 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 68  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Snovi
PostPostano: čet okt 15, 2009 3:08 pm 
Član foruma

joj ajesam sinoc sanjao prvo mi bilo mocno u sno, a onda kad sam poceo analizirat i pretpostavljat i nebi bas prijatno, no opet mozda je sve to samo san...ili mozda nije hehe...

posto igram OPSovske igrice tipa Call of Duty 4, e sad mapa crossafire...tu se nalazim i sa mnom jos podosta likova jedan aiz razreda itd itd. i ugl 2012, danas je taj dan svi cekamo to, sta ce se desiti...aa i neko kaze EVO GA...izlazim iz te neke kuce kad na neka 2m iznad zemlje nekakva kao kugla energetska kao ona za kuglanje, rotira se u svim stranam frcaju iskre nekakve iz nje i vidi se tokovi crvenkaste i plave energije vise crvene...kako sam izaso osjetim na liacu snazan energetski udar od te iste i padam na pod /spavao sam na toj strani lice inace/ i ustajem se...aovaj lik izrazreda mi olovkom daira tu kuglu i kugla ajednostavno prepolovi olovku i njega baci unazad ii gledamo to i ona nestane nidje nista nije bilo, e sad ko ostali govore ko bit cemo spaseni doce ona posljepodne...
tad idem kuci spremam se hehe sa svojom malo i najboljim prijateljem i njegovom malom...idemo sjednemo u kafic, posluzuje nas ops konobar koji nema pojma ni o cemu, i kontamo poc i san se prekine...
ima li ko ideja?

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 3:18 pm 
Moderator

Za tu kuglu su se mnogi borili u snu jednog mog prijatelja, ne znam što je bilo na kraju.

Vidjet ćemo, možda on odluci napisati san ovdje.

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 5:38 pm 
Član foruma

mi se tu nismo borili, ubiti mi smo ju zeljeli onaj je taj kao "spas" nemam pojma...
ono stajali smo oko nje a ja kako sam se naglo zaletio prema njoj desilo mi se taj punch in tha face, a aovom je salomialo olovku...hehe...
aalo ono, euforičan san nekakav...

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 5:47 pm 
Moderator

Judziin je napisao/la:
mi se tu nismo borili, ubiti mi smo ju zeljeli onaj je taj kao "spas" nemam pojma...
ono stajali smo oko nje a ja kako sam se naglo zaletio prema njoj desilo mi se taj punch in tha face, a aovom je salomialo olovku...hehe...
aalo ono, euforičan san nekakav...

Da, kužim, ali netko drugi je sanjao i sudjelovao u fajtu oko te kugle kad je došla ovdje. :)
I ja imam neke čudne "simptome" o kojima me je strah javno pričati.

Vrh

PostPostano: čet okt 15, 2009 5:50 pm 
Član foruma

Eto napisat ću san koji Promatrač spominje u kojem sam u jednom djelu sna bio svjestan, ali podosta je dugačak i kako neznam što je bitno napisat ću ga cijelog.

Počinje tako da neke ljude zajedno samnom uvježbavaju za motorističku policijsku jedinicu. To je uvježbavanje trajalo poprilično dugo i a misija za koju su nas uvježbavali je bila tajna, sve u svemu trebali smo osvojiti nešto jako bitno za nekoga ali nam ništa nije točno rečeno. Za vrijeme tog uvježbavanja još nisam bio svjestan da je to san i osjećaj kojeg se sjećam je to da sam bio poprilično tupav, poput zombija. U jednom trenutku sam se odvojio od te svoje jedinice i počeo samostalno lutati gradom u kojem se san odvijao. Došao sam do nekog shoping centra i tamo sam sreo grupu vampira koja me pozvala da im se pridružim, išli su po nešto njima jako bitno (?!) neznam kako sam znao da su vampiri al sam jednostavno znao. Tad sam shvatio da nešto ne valja i postao sam svjestan sebe, počeo sam letiti prema jednom tronju koji me užasno privlačio. Na vrhu tog tornja je bila kugla svjetlosti koja me je privlačila, mjenjala je boje, prštala snagom... Vidio sam starca (pretpostavljam lucidni sanjač) kako stoji na prozoru suprotne zgrade paralelan sa tlom i diže ruku prema tornju, dok je na vrhu tog tornja stajo reptil naoružan puškom s metalnim oklopom implantiranim u njega i kamerom sa zoomom umjesto desnog oka. Gađali su jedan drugoga, starac je ispustio kuglu svjetlosti na reptila dok je reptil pucao iz puške na njega, starac se izmaknuo reptilovom napadu, pretvorio u nešto kao vjetar i povukao mene sa sobom, dok je starčeva kugla svjetlosti pogodila reptila i jednostavno ga izbrisala. Sve u svemu bitno je da su se oko te kugle borile hrpetine bića jedni protiv drugih, bilo je od anorganskih sjena i amorfnih oblika različitih boja, preko visokih cyborg reptila ( bili su slični Borgu iz Star Treka), vampira, ljudi sanjača (kojima sam se ja pridružio) do obične vojske i policije( tamo je bila i moja jedinica). Sva ta bića su se međusobno borila da bi osvojila tu kuglu, nastao je opći kaos, eksplozije, zrake svjetla koje lete i uništavaju. Pridružio sam se tim ostalim sanjačima, al u jednom trenutku su se pojavila grupacija nekih bića sličnih humanodinim kukcima (kasnije sam našo da su tako opisani death defilersi iz Castanedinih dijela) kojih smo se jako uplašili, ja sam ih napao bez nekog vidljivog efekta, nakon čega su oni mene nekako izbacili iz sanjanja i neznam iskreno kako je ta bitka završila...

Zanima me ako je itko naletio na išta slično, ili mu je poznato ovo o čemu pričam :)

Vrh

PostPostano: sub okt 17, 2009 1:42 pm 
Član foruma

jako realan san, isto tako podosta isceniran iz tvoje podsavjesti...
vidim ta kugla predstavlja nesto , ja pretpostavljam svijest...
ja kad sam se azaletio prema toj kugli osajetio sam udar na licu, a treaba sam polako, znaci nemogu u jednom danu natrpat se informacijama vec ase kroz dauze vrijeme razvijat...
starac, mudar ai pun znanja, svjescu aunistava reptila...
vampiri, opredjeljeni OPSovci ljudi, visokog razvoja i znanja, ne hibridi nego isto kao i mi samo nase saauprotnosti, zele se domoci svijesti ostalih kako bi se hranili...
moj poznanik dira "svijest" olovkom. svijest unistava tu olovku jer duhovno prevaziliazi materijalno, experimente i pokusaja definiranja...

Vrh

PostPostano: sub okt 17, 2009 2:04 pm 
Član foruma

a nedavno sam bio i na ekskurziji, i sad kako sam pokusavo zaspat i svako se malo budio, nakon 10 min mozda upadnem u san, ubiti nisam ni skonto da sam zaspo jednostavno se prebacio, ai radioa neke normala stvari, save je bilo tako kristalno cisto puno detalja, ja sam radio realnije stvari nego inace u snovima, a iznad glave mi malte ne pisalo da sanjam samo nikako da aga procitam ...
ajel to pocetak razvijanja laucidnog sanjanja?
il nest sl.
posto svaki put kad mi sae to desi nakon puno budjenja da me zadesi takav brzinski san puno realniji od ostalih sa vecom kolicianom svjesnosti

Vrh

PostPostano: sub okt 17, 2009 5:23 pm 
Član foruma

Judziin je napisao/la:
jako realan san, isto tako podosta isceniran iz tvoje podsavjesti...
vidim ta kugla predstavlja nesto , ja pretpostavljam svijest...
ja kad sam se azaletio prema toj kugli osajetio sam udar na licu, a treaba sam polako, znaci nemogu u jednom danu natrpat se informacijama vec ase kroz dauze vrijeme razvijat...
starac, mudar ai pun znanja, svjescu aunistava reptila...
vampiri, opredjeljeni OPSovci ljudi, visokog razvoja i znanja, ne hibridi nego isto kao i mi samo nase saauprotnosti, zele se domoci svijesti ostalih kako bi se hranili...
moj poznanik dira "svijest" olovkom. svijest unistava tu olovku jer duhovno prevaziliazi materijalno, experimente i pokusaja definiranja...

Pozdrav

Iskreno vjerujem da san nije bio isceniran od moje podsvjesti, zato što sam mogao svako od tih bića osjetiti, naučio sam razlikovat u snu što je projekcija moje podsvjesti a što je drugo biće do sad. Nije mi nijedan od elemanata u snu nešto metaforički predstavljao, recimo neznam dal ta kugla predstavlja svijest iskreno, meni se činilo da je jednostavno energija. E sad starac je bio čovjek kao ja, nije predstavljao porsvijeljenog mudraca, bio je čovjek kao svi drugi, a kugla koju je "poslao"na reptila nije bila ista kao i ona oko koje smo se borili. Starčeva je bila kugla svjetlosti, dok kugla u centru oko koje smo se borili je bila neka energija koju nisam nikad do sad vidio, veoma moćna. Također sumnjam da su vampiri predstavljali OPS ljude, oni su jednostavno vampiri... Al znam da smo se svi borili oko iste stvari, nisu oni ništa prljavije ili lošije igrali da bi se domogli kugle u centru, nit mi polažemo ništa više prava na nju, ti vampiri su čak poprilično brzo izbačeni iz igre. Bilo je tu i hrpa drugih bića, mahom anorganskih koje nebi podjelio na OPD i OPS jer su sva različita i većinu nisam do sad susretao u snovima, nit znam šta su, ali mogao sam osjetiti da su sva većinom moćnija i starija kako od reptila tako od nas i vampira.

Vrh

PostPostano: sri okt 21, 2009 10:31 pm 
Član foruma

a tako znaci...

energija...svijest...balans,a ali najlogicnijia odgovor je hrana...
posto se mozemo aahraniti svjetloscu, tom vrstom energije starkelja a je nadvladao guštera...
sto su prije ratovi vodili? (pored rezije 4ops) radi plodnih zemljista, tj hrane, mjerilo vrijednosti i moća jest hrana, e sad sto sau sae kroz povijest uvele valute od novca i nekretnina to je druga stvar...

Vrh

PostPostano: pet nov 06, 2009 9:27 pm 
Član foruma

u zadnje vrijeme se sjećam skoro svega šta sanjam, već barem nekih pet dana, čak i kad samo lagano zakrmim i snovi su mi živopisni i uspjevam se dosta pojedinosti prisjetiti. savjetujem svim ljudima da promjene vibraciju na pozitivu i da u svakom problemu vide dječju igru koju treba savladati, ništa nije toliko važno koliko se čini. i promatrajte vaše misli tijekom dana, nemojte ih nasilno pokušavati ugušiti ako to radite, već ih proanalizirajte. a kad idete spavati, ja si samo kažem da je ful lako sjetiti se nova i da to svatko može i sam odem spavati, ništa posebno ne radim...

Vrh

PostPostano: sub nov 07, 2009 10:27 pm 
Član foruma

.

Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo

Vrh

Naslov: Interesantno iskustvo
PostPostano: uto nov 10, 2009 6:49 pm 
Član foruma

Ne znam gdje bih strpala ovo svoje pismo, i odlucila sam ga staviti pod snove...
Sada u zadnju subotu, odlucili smo baciti 2 kreveta iz dvorista i kako nikog od djece nije bilo da nam pomognu, (muz i ja)morali smo ih sami prevuci do odlagalista. Kada smo vukli drugi krevet, osjetila sam da su mi se ''ustakla'' ledja. Vec imam dosta iskustva u tome i znam da me to danima boli dok ne prodje, a ljekarima vise i ne idem. (Sjecam se da su me jednom prosla ledja dok sam dosla na red kod ortopeda :? )
Uvecer sam zaspala bolnih ledja i znam da sam se par puta budila, ne zbog bolova...vec kao da sam spavala duze no sto sam trebala. Izmedju ostalog sanjala sam da me nesto treba iscijeliti. U tom momentu, postajem svjesna da sanjam. Onaj/ona ko me treba iscijeliti (mentalno)trazi od mene da sklopim oci. Ja sklapam oci, lezim u svom krevetu i najednom kroz moje cijelo tijelo pocinje proticati ''struja''. Nije bolno kao stvarna struja, ali me to intenzivno vibriranje podsjeca na struju. Osjecam da kroz mene cijelu ''struji'' ta...nazovimo je energija i naravno i kroz onaj dio bolnih ledja. Osjecam da te vibracije rasparcavaju onu intenzivnu bol i to nekako iz mene izlazi. U tom casu pomisljam da ipak prekrsim zahtjev i ipak otvorim oci i da pogledam kako izgleda taj/ta/neko ko me iscjeljuje. Onog momenta,kako mi je ta pomisao prosla kroz um, osjecam da mi je taj neko onemogucio da otvorim oci blagim ''stiskom'' po mojim ocnim kapcima. Interesantno je to da znam da me nije dodirnuo, vec je taj stisak proizveden takodjer bez dodira i ne znam kako to znam, ali sam u to uvjerena. Taj gest me je nasmijao, jer kako sam ja bila ''nestasna'' (zbog radoznalosti) da prekrsim zahtjev, tako je i taj neko cvrsto ostao pri zahtjevu da ipak ne otvaram oci. Zato sam se nasmijesila i nisam htjela na silu otvoriti oci, jer sam ipak na kraju odlucila ispostovati taj naknadni ''zahtjev''. Struja je i dalje proticala kroz mene i onda se polako pocela smanjivati u intenzitetu, sve dok na kraju u dosta kratkom vremenu to nije prestalo. Iza tog...kao da sam utonula u san.
Ujutru kad sam se podigla u prvih par pokreta sam osjecala vrlo jaku bol...tako da sam polagano pravila pokrete, ali nedugo iza toga bolovi su posve prestali. Cijeli dan sam prosla bez bola u ledjima i evo do danas me ledja ne bole. Taj isti dan sam stalno razmisljala sto je to moglo biti i zasto mi se taj/ta neko nije htio pokazati. Uputila sam mentalnu zahvalu ko god da je to bio i zahvalila se na iscjeljenju i jako interesantnom iskustvu.
Da li je iko imao slicno iskustvo i ono sto bih voljela znati, ko je to bio...eto obracam se ''svemogucem'' forumu, jer ne znam gdje bih mogla naci odgovor. Hvala :love9:

Vrh

Naslov: Re: Interesantno iskustvo
PostPostano: sri nov 11, 2009 11:42 am 
Član foruma

levia je napisao/la:
eto obracam se ''svemogucem'' forumu

ovaj mi je dio mali sumnjiv pa sad ne znam ja...

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 4:40 pm 
Član foruma

nedavno sam sanjao kako izlazim iz banke,sve je bilo u redu i rutinski dok nisam dobio osjećaj da umirem(da sam umro),bolje rečeno znao sam to,jednostavno sam zno da je eksplodirala nekakva bomba ispred banke i da mi je vrijeme isteklo.cijelo iskustvo je bilo veoma čudno i intenzivno,imo sam doživljaj ko da je vrijeme stalo, i sam bio svijestan,ali u isto vrijeme sam zno da sam mrtav jer je eksplodirala bomba.iako sam zno da sam mrtav i iako je sve to dosta realno bilo nisam osjećo strah od smrti jedino to iškivanje jer je sve stalo. kad sam se probudio bilo me je strah ići blizu banke,san je bio tako realan.
i sve bi bilo ok da nisam nakon 2 dana čuo na dnevniku da je neđe u iraku eksplozija usmrtila 20 tak ljudi dok su čekali u redu ček za mjesečnu plaću.... jesam li ja normalan?

Vrh

Naslov: Moj lucidan san, šta li može značiti
PostPostano: pet nov 20, 2009 11:55 am 
Član foruma

Proslavljao sam sa najbližom rodbinom i prijateljima to što sam u snu shvatio da sanjam?! Sedeli smo za slavskim stolom za belim stolnjakom i nazdravljali u to ime. Ono što je čudno u svemu tome je da se to odigravalo sve na Marsu!? Nismo bili u nekoj prostoriji već je sto bio napolju na nekoj uzvišici, i bio je sumrak. Nakon toga putem koji je bio u blizini prolaze kočije, ali nisam siguran da li me je neko zvao iz njih ili sam ih samo konstantovao u snu. Bio je vrlo realan, i kopka me duže vreme pa reko ovde da potražim pomoć : )

Vrh

Naslov: Re: Moj lucidan san, šta li može značiti
PostPostano: pet nov 20, 2009 12:26 pm 
Član foruma

HAL 9000 je napisao/la:
Proslavljao sam sa najbližom rodbinom i prijateljima to što sam u snu shvatio da sanjam?! Sedeli smo za slavskim stolom za belim stolnjakom i nazdravljali u to ime. Ono što je čudno u svemu tome je da se to odigravalo sve na Marsu!? Nismo bili u nekoj prostoriji već je sto bio napolju na nekoj uzvišici, i bio je sumrak. Nakon toga putem koji je bio u blizini prolaze kočije, ali nisam siguran da li me je neko zvao iz njih ili sam ih samo konstantovao u snu. Bio je vrlo realan, i kopka me duže vreme pa reko ovde da potražim pomoć : )

Mislim da tebi ne treba pomoć :thumbup:
Lijep san, samo nastavi istraživati.

Vrh

PostPostano: pet nov 20, 2009 4:17 pm 
Član foruma

imash ga u filmu vanilla sky....

Vrh

PostPostano: sub nov 21, 2009 3:19 pm 
Član foruma

Moja majka je sinoć imala vrlo čudan san, bila je na nekom vrlo neobičnom mestu koje ne može da opiše i gledala je na nebu konja sa krilima kako leti po nebu. Šta to može značiti ?

Vrh

PostPostano: ned nov 22, 2009 3:45 pm 
Član foruma

HAL 9000-e teško je reći što koji doživljaju snu znači. To ipak ostaje onom koji je to doživio da tumači jer onajbolje sve zna. Istina postoje ljudi koji imaju uvid u "veće znanje" pa mogu po nešto i rastumačiti, ali često ta tumačenja nijesu pouzdana.

Vrh

PostPostano: ned nov 22, 2009 6:10 pm 
Član foruma

zašto bi trebao išta posebno značiti? snovi su često samo odraz nekog razmišljanja ili podsvijesti. recimo u lucidnom snu mogu zamisliti neku prezgodnu trebu i onda ako želim mogu joj maštom prišiti par krila. značenje: čak i kad sam napaljen ne gubim maštu :mrgreen:

stvarno ti san ne mora ništa posebno značiti, značenje mu možeš pridati sam, nitko ovdje nije na kozmičkoj misiji da ti rastumači jedan san.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 68  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.