Ne znam gdje bih strpala ovo svoje pismo, i odlucila sam ga staviti pod snove...
Sada u zadnju subotu, odlucili smo baciti 2 kreveta iz dvorista i kako nikog od djece nije bilo da nam pomognu, (muz i ja)morali smo ih sami prevuci do odlagalista. Kada smo vukli drugi krevet, osjetila sam da su mi se ''ustakla'' ledja. Vec imam dosta iskustva u tome i znam da me to danima boli dok ne prodje, a ljekarima vise i ne idem. (Sjecam se da su me jednom prosla ledja dok sam dosla na red kod ortopeda

)
Uvecer sam zaspala bolnih ledja i znam da sam se par puta budila, ne zbog bolova...vec kao da sam spavala duze no sto sam trebala. Izmedju ostalog sanjala sam da me nesto treba iscijeliti. U tom momentu, postajem svjesna da sanjam. Onaj/ona ko me treba iscijeliti (mentalno)trazi od mene da sklopim oci. Ja sklapam oci, lezim u svom krevetu i najednom kroz moje cijelo tijelo pocinje proticati ''struja''. Nije bolno kao stvarna struja, ali me to intenzivno vibriranje podsjeca na struju. Osjecam da kroz mene cijelu ''struji'' ta...nazovimo je energija i naravno i kroz onaj dio bolnih ledja. Osjecam da te vibracije rasparcavaju onu intenzivnu bol i to nekako iz mene izlazi. U tom casu pomisljam da ipak prekrsim zahtjev i ipak otvorim oci i da pogledam kako izgleda taj/ta/neko ko me iscjeljuje. Onog momenta,kako mi je ta pomisao prosla kroz um, osjecam da mi je taj neko onemogucio da otvorim oci blagim ''stiskom'' po mojim ocnim kapcima. Interesantno je to da znam da me nije dodirnuo, vec je taj stisak proizveden takodjer bez dodira i ne znam kako to znam, ali sam u to uvjerena. Taj gest me je nasmijao, jer kako sam ja bila ''nestasna'' (zbog radoznalosti) da prekrsim zahtjev, tako je i taj neko cvrsto ostao pri zahtjevu da ipak ne otvaram oci. Zato sam se nasmijesila i nisam htjela na silu otvoriti oci, jer sam ipak na kraju odlucila ispostovati taj naknadni ''zahtjev''. Struja je i dalje proticala kroz mene i onda se polako pocela smanjivati u intenzitetu, sve dok na kraju u dosta kratkom vremenu to nije prestalo. Iza tog...kao da sam utonula u san.
Ujutru kad sam se podigla u prvih par pokreta sam osjecala vrlo jaku bol...tako da sam polagano pravila pokrete, ali nedugo iza toga bolovi su posve prestali. Cijeli dan sam prosla bez bola u ledjima i evo do danas me ledja ne bole. Taj isti dan sam stalno razmisljala sto je to moglo biti i zasto mi se taj/ta neko nije htio pokazati. Uputila sam mentalnu zahvalu ko god da je to bio i zahvalila se na iscjeljenju i jako interesantnom iskustvu.
Da li je iko imao slicno iskustvo i ono sto bih voljela znati, ko je to bio...eto obracam se ''svemogucem'' forumu, jer ne znam gdje bih mogla naci odgovor. Hvala