Sada je: uto maj 06, 2025 5:12 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Čudna dešavanja
PostPostano: ned apr 24, 2011 6:39 pm 
Član foruma

Fairy,ja to tebi kazem zato sto mi je milo zbog tebe jer to zelim i sebi pa onda kazem postignuce,sto i dalje mislim da se moze tako nazvati...

pozzz :hello2:

Vrh

PostPostano: ned apr 24, 2011 9:03 pm 
Član foruma

da, skoro zaboravih. geldao sam to dosta ranije.

Vrh

PostPostano: ned apr 24, 2011 10:14 pm 
Početnik

U poslednje duze vreme desava mi se da odjednom,cak i kada je toplo u sobi, osetim neverovatnu jezu nogu,ruku, celog tela a ponekada dok lezim ili sedim imam neki ludi osecaj da su mi noge od kolena na dole kao oduzete, kao da nece imati snage da me drze kada ustanem :shock: da li neko ima slicna iskustva? jos nesto, da li vam se desava da se osetite zarobljenim u telu? Da citiram Origena "telo kao tamnica duse "- imate li osecaj da ponekad da nemate kiseonik dovoljno?

Vrh

PostPostano: pon apr 25, 2011 1:37 am 
Član foruma

@snoopy

To je istina, uopste nije bitno dali cemo da to nazovemo chi, prana, bioenergija.... itd itd. Uostalom svaka kultura daje svoje ime pojmu i blablabla :D Njegova sustina je ista.
Cakre su vrtlozi energije i njih je najlakse samoposmatrati. Sve to iz ruku mi je jos strano. Mada one zrace bez problema.

Ali...vezbom do savrsenstva. Kako kad je rec o energiji, tako i kod astralnih projekcija.

Obrati paznju na ovaj video

On ne koristi svoju energiju, vec je skuplja iz prostora.

Sve je energija. Otrcana fraza koju sam procitao sto puta :D
Ali je tako.

@Fairy

Eto vidis, nisam znao. Pozabavicu se Stewartom. Ali vidis to sa braon bojom zahteva vizualizaciju kod meditacije. Ja to ne radim. Kad budem imao vise discipline bavicu se vizualizacijom. Znam zasto ovo kazem. Ja se samo fokusiram i smirim dijalog.

Uostalom samoposmatranje je kljuc svega.

http://video.google.com/videoplay?docid=596654951481909483#docid=3442759119869860851

Eto primer jedan.

Pozdrav.

Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration — that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves... Here's Tom with the weather - Bill Hicks

Vrh

PostPostano: pon apr 25, 2011 6:09 am 
Član foruma

snoopy je napisao/la:
Fairy,ja to tebi kazem zato sto mi je milo zbog tebe jer to zelim i sebi pa onda kazem postignuce,sto i dalje mislim da se moze tako nazvati...

pozzz :hello2:

Hvala Snoopy :mrgreen:

Mozda i ovo ima veze.
KAd mi je cera pre par meseci imala temperaturu i kasalj, posto vise nisam znala sta da radim, pocela sam ne da molim, nego da zahtevam da mi se vrati moc isceljenja. I tako da je posle par nedelja meni krenula ogromna kolicina energije u rukama, naime poceli su sami od sebe da mi gore dlanovi, to je bilo kao da drzim uzarene kugle koje bogami imaju tezinu...jedno vreme sam drzala savijene ruke ko kreten , jer nisam znala sta da radim. Primetila sam da kad bi se usresredila stvarno bi delovalo umirujuce na nekog, najcesce muza i dete. O tome jos uvek ucim jer neznam bas najbolje da se zastitim pa pokupim negativnu energiju i posle ja budem nervozna...

Primetila sam da ima bolje dejstvo kad odaljim ruke od tela, nego kad ih spustim direktno na telo, mogu sa lakocom da osetim ja mislim energetsko telo, ono je valjda na desetak santima od fizickog, neka me neko ispravi ako gresim. I tako... :mrgreen:
Eto mozda to sve ima neke veze sa vrtlozenjem, posle su krenuli ti osecaji...

Vrh

PostPostano: pon apr 25, 2011 1:51 pm 
Član foruma

Fairy je napisao/la:
Mozda i ovo ima veze.
KAd mi je cera pre par meseci imala temperaturu i kasalj, posto vise nisam znala sta da radim, pocela sam ne da molim, nego da zahtevam da mi se vrati moc isceljenja. I tako da je posle par nedelja meni krenula ogromna kolicina energije u rukama, naime poceli su sami od sebe da mi gore dlanovi, to je bilo kao da drzim uzarene kugle koje bogami imaju tezinu...jedno vreme sam drzala savijene ruke ko kreten , jer nisam znala sta da radim. Primetila sam da kad bi se usresredila stvarno bi delovalo umirujuce na nekog, najcesce muza i dete. O tome jos uvek ucim jer neznam bas najbolje da se zastitim pa pokupim negativnu energiju i posle ja budem nervozna...

Primetila sam da ima bolje dejstvo kad odaljim ruke od tela, nego kad ih spustim direktno na telo, mogu sa lakocom da osetim ja mislim energetsko telo, ono je valjda na desetak santima od fizickog, neka me neko ispravi ako gresim. I tako... :mrgreen:
Eto mozda to sve ima neke veze sa vrtlozenjem, posle su krenuli ti osecaji...

Bravo,u tome je i poenta!
Tolteci su to shvatili odavno:
Znaci,ne molis nego trazis ono sto ti treba,ali ne arogantno...To sam saznao u videu na youtubu koji se zove opening oneself to intent a morao bih i da napravim malu sponu sa svima onima koji su ucestvovali u stvaranju knjige i filma tajna...Oni bas to kazu:
kosmos je kao katalog a ti treba da trazis ono sto hoces..
Po mom misljenju oni su slikovito i dosta tacno opisali ono sto tolteci nazivaju namerom,silom koja postoji isto kao i gravitacija ili neka druga prirodna sila..

Juce sam nasao jednu knjigu koja je posebno namenjena muskom polu..potrazite je na google kucajuci : mantak cia taoisticke tajne o ljubavi

``Cudno`` desavanje...: u snu sam se nasao u situaciji koja me je uspalila seksualno i na vrhuncu sam doziveo orgazam ali nije mi izasla sperma i to sam odmah proverio pipajuci se :mrgreen:

Takva uspaljenost mi se desila pre nekih godinu dana kad sam gledao pevacicu Cecu i na vrhuncu sam se probudio i bio sav u spermi :mrgreen:
(rekao bih jos i da sam sinoc video cecu ali je bila nekako naduvena u ocima kao neka umorna sova pa sam presao dalje)

Poenta price je da naglasim da je stvarno moguce za muskarca da dozivi orgazam ali da zadrzi spermu da mu ne izadje kroz pisu sto ovaj,mantak cia prenosi...
Tako da,imate moj primer,a mozete i da procitate knjigu i da sami istrazujete sto je i najzanimljivije
:tongue:
:hello2:

Vrh

PostPostano: pon apr 25, 2011 2:53 pm 
Član foruma

snoopy je napisao/la:
``Cudno`` desavanje...: u snu sam se nasao u situaciji koja me je uspalila seksualno i na vrhuncu sam doziveo orgazam ali nije mi izasla sperma i to sam odmah proverio pipajuci se :mrgreen:

Takva uspaljenost mi se desila pre nekih godinu dana kad sam gledao pevacicu Cecu i na vrhuncu sam se probudio i bio sav u spermi :mrgreen:
(rekao bih jos i da sam sinoc video cecu ali je bila nekako naduvena u ocima kao neka umorna sova pa sam presao dalje)

Možda si se skroz istrošio od pre godinu dana, tako da ti treba više od godinu i po dana da bi povratio onu količinu sperme koji si imao. :mrgreen:

snoopy je napisao/la:
Poenta price je da naglasim da je stvarno moguce za muskarca da dozivi orgazam ali da zadrzi spermu da mu ne izadje kroz pisu sto ovaj,mantak cia prenosi...
Tako da,imate moj primer,a mozete i da procitate knjigu i da sami istrazujete sto je i najzanimljivije

Zanimljivo je napomenuti da je u toj knjizi izveden zaključak da je štetno uzaludno prosipati spermu jer se iz čoveka gubi energetski potencijal..... itd.:thumbup:

Zadnja izmjena: halo; pon apr 25, 2011 7:03 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon apr 25, 2011 7:01 pm 
Član foruma

snoopy jel mozes da das link sa tog videa? (opening oneself to intent)

hvala.

Vrh

PostPostano: pon apr 25, 2011 11:06 pm 
Član foruma

VIDI CUDA

Igor Kostelac
LJUDI STRAŠNA FORA ISPROBAJTE ODMAH I PAST ĆETE U NESVIJEST OD IZNENAĐENJA - upišite u address bar u mozillu ili internet explorer ILLUMINATI ali obratnim redosljedom slova i na kraju dodajte .com i pogledajte rezultat -. STRŠNO!!!

Vrh

PostPostano: pon apr 25, 2011 11:34 pm 
Član foruma

NSA babe :)

Vrh

PostPostano: uto apr 26, 2011 1:26 am 
Moderator

villy je napisao/la:
VIDI CUDA

Igor Kostelac
LJUDI STRAŠNA FORA ISPROBAJTE ODMAH I PAST ĆETE U NESVIJEST OD IZNENAĐENJA - upišite u address bar u mozillu ili internet explorer ILLUMINATI ali obratnim redosljedom slova i na kraju dodajte .com i pogledajte rezultat -. STRŠNO!!!

To mogu i ja napraviti za desetak dolara koliko košta slobodna web adresa (može bilo tko), samo ju nazovem da se čita tako unazad i stavim preusmjeravanje na neku službenu stranicu.

Tako da ne padam u nesvijest od iznenađenja na ovo ČUDO! :glasses7:

Vrh

PostPostano: uto apr 26, 2011 2:46 pm 
Član foruma

snoopy je napisao/la:

Bravo,u tome je i poenta!
Tolteci su to shvatili odavno:
Znaci,ne molis nego trazis ono sto ti treba,ali ne arogantno...To sam saznao u videu na youtubu koji se zove opening oneself to intent a morao bih i da napravim malu sponu sa svima onima koji su ucestvovali u stvaranju knjige i filma tajna...Oni bas to kazu:
kosmos je kao katalog a ti treba da trazis ono sto hoces..
Po mom misljenju oni su slikovito i dosta tacno opisali ono sto tolteci nazivaju namerom,silom koja postoji isto kao i gravitacija ili neka druga prirodna sila..

Juce sam nasao jednu knjigu koja je posebno namenjena muskom polu..potrazite je na google kucajuci : mantak cia taoisticke tajne o ljubavi

ovo je odlomak iz susreti sa nagualom o voladoresima-letacima
“Neki od njih se nama hrane zbog naše pohlepe, besa ili straha; drugi više vole prefinjenija osećanja kao što su ljubav ili bliskost. Ali, na kraju krajeva, oni su svi isti. Uglavnom nas napadaju u području glave, srca ili stomaka gde smo uskladištili najsjajniji deo naše energije.”

Ovo je ta prica koja se malo kosi sa stavom iz knjige mantak cia
ali prooucicu jos malo definitivno nije bas ni Mantak blesav mislim da zna sta prica tj prenosi

Vrh

PostPostano: uto apr 26, 2011 2:47 pm 
Član foruma

susuru je napisao/la:
snoopy jel mozes da das link sa tog videa? (opening oneself to intent)

hvala.

Vrh

PostPostano: uto apr 26, 2011 8:20 pm 
Član foruma

Interesantno.

Jel to umesto intent se izgovara nasa zelja (namera)?
Sta sledi posle ove vezbe? Koliko se cesto praktikuje?

Vrh

PostPostano: sri apr 27, 2011 3:37 pm 
Član foruma

susuru je napisao/la:
Interesantno.

Jel to umesto intent se izgovara nasa zelja (namera)?
Sta sledi posle ove vezbe? Koliko se cesto praktikuje?

To je i meni palo napamet najbolje da pitas cleargreen sta oni misle ali koliko sam shvatio izgovara se INTENT jer je to pokret za prizivanje namere...(EDIT: ustvari otvaranje ka nameri, mozda bi mogao reci da je to cin predavanja sili koja upravlja nasim zivotima..Znaci dajemo sebe njoj i prepustamo joj se)
A kada ova veza ojaca lakse ces privlaciti i nesto drugo
To je moje misljenje a mozda nisam u pravu

Vrh

PostPostano: čet apr 28, 2011 11:38 pm 
Član foruma

Wow Dumpli :shock: :notworthy: dobar vid

Vrh

PostPostano: čet apr 28, 2011 11:40 pm 
Član foruma

Ali nisu bas ni Tolteci blesavi kad kazu da rekapitulaciju pocnemo sa 2. liste od kojih je ova jedna samo sa seksualnim odnosima.

Vrh

PostPostano: pet apr 29, 2011 12:12 am 
Član foruma

@taoisticke tajne o ljubavi i njen opozit

“Shvatite šta imate i ne traćite to! Seks je novac i to u gotovini! Naša kosmička sudbina je da proširimo svoju svesnost; iz tog razloga, mi smo obdareni delom kreativne sile Orla. Seks je stvoren za sanjanje.”

(naglasio bih da sam ovu iznad recenicu probao da nadjem na engleskom ali nisam uspeo!
A bas sam se potrudio.
Ako neko ima volje za to,bilo bi dobro da nadje da vidimo izvoran oblik ove recenice.
To je poglavlje pre rekapitulacije ali meni se cini kao da ga nema :-k )

“Izjavio je da, teoretski, seksualna razmena među parovima ne mora uticati na svetlost dostupnu svakom od učesnika, sve dok muškarac uzima od žene onoliko koliko ona uzima od njega i rezultat je neutralna ravnoteža. U svakom slučaju, ono što je nepoželjan ishod je da njihova energija postaje izmešana i na taj način se stvaraju čvorovi vezanost i zavisnosti koji ograničavaju našu slobodu i zahtevaju duge godine rekapitulacije da bi se razmrsili.
Ali u praksi, ta vrsta razmene iscrpljuje našu životnu snagu, zato što kad vodimo ljubav, kretanje energije se ne odvija unutar zatvorenog sistema; uvek postoji otvor.
“Imati seks sa nekim znači imati veze sa celim genetskim lancem koji određuje njegovo ili njeno poreklo, zato što zbog odlivnih vlakana koje nas povezuju sa precima, ljudska bića nisu nezavisne svetlosti već završni elementi. Iako se seksualni čin odvija između dve osobe, postoji ljudski kalup, kolektivna fiksacija skupne tačke koja uzima najviše energije u tom procesu.”

Vrh

PostPostano: sub maj 28, 2011 4:38 pm 
Član foruma

ja sam imala nekoliko cudnih -desavanja- u svom zivotu,ali sada bih opisala samo poslednje

..bila sam na poslu ,u prostoriji sa vise ljudi,svi sede ,rade,ja stojim i nesto citam,odjednom sam imala snazan osecaj pomeranja,izbacivanja iz ravnoteze,mislim da bih pala da se nisam uhvatila za sto
pomislila sam da je zemljotres,podigla glavu i potpuno se iznenadila sto niko u prostoriji nije reagovao kao ja,svi su bili u istom polozaju,niko nista nije osetio ,doziveo.....kako?????

tog dana ili sutradan,stvarno se ne secam ,sam cula za zemljotres u japanu
e sad ..da li povezivati uopste te dve stvari? da li sam ja na nekom svom emotivno duhovnom nivou ostetila zemljotres..? zbog cega sam uopste imala takvu senzaciju,iznenada i neocekivano..?

Vrh

PostPostano: ned maj 29, 2011 9:52 am 
Član foruma

posle ovog dogadjaja sam nekoliko puta sledecih nedelja imala slican dozivljaj samo u daleko blazem obliku,kao trzaj ,kao zaustavljanje koraka u delicu sekunde i ja sam opet svaki put pomislila da je zemljotres i opet sam slusala o zemljotresima u razlicitim delovima sveta...

i dalje se pitam sta sam ja to osetila u stvari,o cemu se radi.....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.