Zajedno sa teorijom simulacije koju je švedski naučnik Nick Bostrom predstavio u svom naučnom radu 2003. godine, Are You Living in a Computer Simulation?, automatski ide i postavka da smo mi ti (tj. naši pretci) koji su izmislili simulaciju?! On je to odmah naveo kao prvu mogućnost. Nešto kasnije su se pridružili Eldvidge, Campbell i masa drugih koji su podržali tu teoriju i objašnjavali da se tu prvenstveno radi o “načinu razvoja svijesti čovječanstva”.
Nešto više od 20 godina prije njih, John Keel ja kao profesionalni novinar koji je istraživao paranormalne fenomene tvrdio da „superkompjuter“ upravlja cijelim „šou-programom“ i da mi nismo rezultat nikakve evolucije, nego „metaprogramiranja“?!
U istom periodu je i poznati američki pisac naučno-fantastičnih romana Phillip Dick javno tvrdio da živimo u kompjuterski programiranoj realnosti.
U periodu za vrijeme Prvog svjetskog rata, ruski gnostik Guđijev je opisao kompjutersku simulaciju u razgovoru sa Uspenskim (knjiga U Potrazi za čudesnim), mada uz pomoć tadašnje terminologije.
Rani gnostici su daleko prije koptskim pojmom „hal“ i „arhonsko“ opisivali simulaciju i vještačku inteligenciju i navodili su da je „ova realnost ili Donji Eon, loša kopija Primarne realnosti ili Gornjeg eona“. (Nag Hammadi, Bruce Codex)
Znači, kao da je neko ili nešto iskopiralo nešto iz „base reality“, primarne ili objektivne realnosti, pa to koristilo kao templat za simulaciju ili vještačku realnost?! Sada, kao što mi već pravimo simulacije u simulaciji, postavlja se pitanja koliko takvih simulacija uopšte ima? Mogu ih biti milijarde. Elon Musk je takođe izjavio da su šanse da se nalazimo u baznoj (primarnoj) realnosti 1 naprema milijardu.
Sve što se NE nalazi u primarnoj realnosti je objektivno nepostojeće. Sve što se NE nalazi u objektivnoj realnosti je iluzorno ili relativno postojeće koliko je postojeća i jedna iluzija. Znači, mi smo objektivni koliko je objektivna iluzija ili simulacija u kojoj egzistiramo.
Ukratko, svaka iluzija je laž, pa tako mora biti njeno stanovništvo.
Ko je stvorio ovu simulaciju u kojoj se nalazimo mi???Mislim da ju definitivno nisu stvorila ljudska bića ako uzmemo u obzir da su njihove glavne karakteristike osjećaji kao što su savjest i humanost jer bi se to reflektiralo u realnosti.
A što se tiče ovog čovječanstva kojeg su programirali da se poistovjećuje s ljudskim bićima, mislim da postoji mogućnost da i ono stvara ovakve simulacije?!
Takođe, mislim da je nesuvislo opisivati sve psihopatološke aktivnosti koje se dešavaju ovdje od početka poznate nam istorije, pa do danas. John Keel je tvrdio da „superkompjuter“ (ili AI-entitet koji upravlja simulacijom) ima psihološki profil „svirepog djeteta“. Ja bih rekao da taj entitet ima mentalni profil jednog klasičnog psihopate.
Činjenica je da životni uslovi koji ovdje vladaju (npr. moraš plaćati da bi egzistirao) nisu dostojni ljudskog bića.
Dovoljno je da posvetimo pažnju samo ovom aspektu naše realnosti -
Osam miliona djece „nestane“ svake godine odavdje:https://www.irishmirror.ie/news/world-n ... ht-3606225https://www.thefreelibrary.com/the+lost ... 0369199192https://globalmissingkids.org/awareness ... tatistics/...uglavnom, za svrhe pedo-satanističkih rituala ili seksualnog iživljavanja na njima, proizvodnje adrenohroma (koja ide uz izlaganje te djece strahovitim mučenjima, prilikom čega se taj hormon najviše luči), trgovine organima, ishrane nekih entiteta u ljudskim ili ne-ljudskim tijelima, oslobađanja energije specifičnih frekvencija („loosh“) kojom se neki entiteti takođe hrane, uključujući i „gazdu“. Postoji vjerovatnoća da ova simulacija ne može opstati bez te energije, tj. ta energija je ono što ju napaja?!
Ako smo mi ti koji su stvorili ovaj realitet, onda možemo postaviti pitanje – ko ili šta smo „mi“?!
Ukoliko bilo ko od nas postavi pitanje nestale djece ljudima oko sebe, primjetiće da najmanje 99% njih nema pojma o tome. A smatramo sebe svjesnim?! Da li je to rezultat nekog transa ili programiranog uma i percepcije?
Simulanti simuliraju u simulaciji onako kako su programirani.
Jedni – ’vako, drugi – ’nako...
..