Tina je napisao/la:
Crystal Dream je napisao/la:
Ja svijetlece tockice nalik na krijesnice ( ali u svim bojama ), vidjam nekoliko godina. Sta mi god ko rece, znam da se radi o 6D OPD entitetima ( nazovimo to andjelima ).
Hej! prvi put da netko opisuje ono sto i ja vidim egzaktno tako: kao krijesnice. Vec nekoliko godina. Jednostavno se pojave u jednom kutu sobe i onda idu prema meni, onako vise kao cik-cak, da izazovu moju paznju, velicina variira od 10 do 1 cm.
I onda ja pukusavam komunicirat s "tim": npr: dodji na moj dlan, to dodje. Onda ih ja molim da barem na telepatski nacin probaju komunicirat sa mnom. A oni nece. Kao da se igraju da mnom. Daju mi do znanja da su tu i onda sute.
To najcese izgleda kao neki svjetlo-ljubicasti-ciklama dijamant koji je u drugom kobaltno-plavom dijamantu, mislim taj oblik.
Nemam pojma sto je to - mozda su kako ti kazes 6D, a mozda imam problema s ocima?
Ne znam, skepticna sam, pokusavam da ne preuvelicavam njihovu ulogu u mom vidnom polju.
Vidit cemo - ako se tvoji tebi jave - moras mi rec, sada me bas zanima.

Često viđam plavkaste i bijele "krijesnice".
To se i meni događa već nekoliko godina, ponekad na otvorenom, ponekad u zatvorenom prostoru.
Primjetila sam da se isto vide i u mraku i na svjetlu. Intenzitet im je isti.
Tko zna, možda stvarno jesu anđeli (ja se bar nadam da jesu), opet možda su nešto pedeseto.
Kad ih vidim uvijek se osjećam normalno, nema nikakvog straha.
Možda je to nekakav odsjaj naših aura, a možda su u šumi.